Careers

Home Careers

Cariere

Leader Team este o companie care se dezvoltă și care își extinde mereu rețeaua de parteneri. De aceea suntem în căutare de oameni bine pregătiți care să ni se alăture. Chiar dacă nu găsești mai jos un job care ți se potrivește, contactează-ne la office@leaderteam.ro

 

Aruncați o privire la pozitiile noastre disponibile:

 

PozitiaLocatia
Asistent in brokerajBucuresti
Inspector asigurari corporateBucuresti

Dacă sunteți interesat de o poziție publicată în prezent, faceți clic pe Titlul postului si aflati mai multe informatii.

Contact

B-dul FERDINAND I, Nr. 83, Et. 5, Bucuresti, Sector 2, 021384, Romanaia

031.410.04.31

office@leaderteam.ro

New York-ul nu este opera oamenilor, ci a asiguratorilor...fara asigurari, n-ar exista zgaraie-nori, deoarece nici un muncitor n-ar accepta sa lucreze la o asemenea inaltime, riscand sa faca un plonjon mortal si sa-si lase familia in mizerie; fara asigurari, nici un capitalist nu ar investi milioane pentru a construi astfel de cladiri, pe care un singur muc de tigara le-ar putea transforma in scrum; fara asigurari, nimeni nu ar circula cu automobilul pe strazi.Chiar cu un Ford, un bun sofer este constient de faptul ca in fiecare clipa risca sa dea peste un pieton.
Henry FORD
Învățarea continuă este minimul necesar pentru succesul în orice domeniu, în orice afacere.
Dennis Waitley
În fiecare poveste de succes vei găsi pe cineva care a luat niște decizii curajoase.
Peter F. Drucker
Transformă riscurile în cele mai mari active ale tale.
Aaron Patzer, fondator Mint
Antreprenorul este un om care are o viziune pe care o transformă în realitate.
David Karp, fondator Tumblr
Antreprenorul cauta intotdeauna schimbarea, raspunde la ea si o exploateaza ca pe o oportunitate.
Peter F. Druckner
Crede ca vei reusi si o sa reusesti.
Dale Carnegie
Law is nothing other than a certain ordinance of reason for the common good, promulgated by the person who has the care of the community.
Thomas Aquinas
All the great things are simple, and many can be expressed in a single word: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope.
Winston Churchill
The law established by the Creator, which has existed from the beginning, extends over the whole globe, is everywhere and at all times binding upon mankind.
Rufus King
Law is nothing other than a certain ordinance of reason for the common good, promulgated by the person who has the care of the community.
Mark Thompson
Vă mulțumim că ne-ati oferit cele mai profesionale servici pentru compania mea.Nu aș ezita să recomand Leader Team prietenilor mei sau să utilizez din nou serviciile dvs.
Willie LoppSocial worker
Mulțumim pentru totata asistenta! Suntem extrem de fericiți și recunoscători pentru angajamentul și ajutorul dvs. profesional, datorită căruia am reusit sa avem success! Multe mulțumiri din nou!
Brenda GordonChief technology officer
<span id="result_box" class="" lang="ro"><span class="">Vă mulțumim că ne-ati oferit cele mai profesionale servici pentru compania mea.</span> <span class="">Nu aș ezita să recomand Leader Team prietenilor mei sau să utilizez din nou serviciile dvs.</span></span>
David HoustonPartner
Law is nothing other than a certain ordinance of reason for the common good, promulgated by the person who has the care of the community.
Charles GarnerDerrick operator

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client