Asigurare Raspundere Contractuala Amazon

Broker Asigurari Asigurari Asigurare Raspundere Profesionala Asigurare Raspundere Contractuala Amazon

Asigurare Seller Amazon

Compania ta vinde produse pe Amazon?

Esti obligat de Amazon sa iti faci asigurare?

SOLUTIA: Leader Team Broker are un produs de raspundere special creat pentru companiile care vand pe Amazon, de la asiguratorii din piata internationala LLOYD’S (Londra).

Polita oferita de noi acopera solicitarea Amazon:

 • Limite: acoperim limita de 1 milion de $ pentru daune provocate de produsele pe care le vindeti pe Amazon (General liability, product liability, commercial general liability etc)
 • Bonitate: Asigurarea noastra are Rating A+ dat de S&P si AM Best (conditie impusa de Amazon)
 • Asigurat aditional: Amazon poate fi trecut pe polita ca asigurat aditional (“Amazon.com Services LLC and its affiliates and assignees” as additional insureds)
 • Acoperire worldwide: Polita noastra de asigurare are acoperire oriunde in lume (inclusiv SUA si Canada). Oriunde tranzactionati pe Amazon o sa fiti acoperiti
 • Simplu si rapid: Consultantii Leader Team lucreaza cu chestionare foarte usor de completat si poti obtine o cotatie de pret in doar 48 de ore
 • Preturi accesibile
 • Asigurarea noastra este acceptata de Amazon


Amazon Seller (FBA) Insurance Pentru Companiile cu Business Pe Platforma Amazon

AVANTAJELE COLABORARII CU LEADER TEAM :

Castigi timp Leader Team te reprezinta in discutia cu toti asiguratorii si negociaza pentru tine cele mai avantajoase oferte, in functie de nevoile tale. Avem toate solutiile de asigurare care exista in Romania si la nivel international pentru domeniul tau;

Consultanta gratuita: prin discutia cu consultantii de la Leader Team vei afla care sunt cele mai bune solutii pentru tine de pe piata nationala si internationala;

Asistenta la dauna Leader Team a creat un departament de daune intern pentru a oferi suport tuturor clientilor indiferent de asiguratorul si produsul de asigurare ales.

Simplu si rapid: te vom contacta in maxim 24 ore si vei lucra direct cu colegii nostri care sunt in legatura cu cei mai buni specialisti in asigurari. Avem consultanta gratuita, chestionare usor de completat si vom obtine rapid pentru tine o cotatie;

Vrei sa iei legatura cu noi rapid?

Completeaza acest formular si noi te vom suna in cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari de raspundere contractuala pentru Amazon.Afla mai multe


  FAQ

  Care sunt beneficiile unei asigurări pentru sellerii Amazon?

  Asigurarea de răspundere contractuală protejează sellerii Amazon împotriva pierderilor financiare cauzate de neîndeplinirea obligațiilor contractuale față de clienți. Această asigurare ajută la acoperirea daunelor și penalităților, menținând astfel stabilitatea financiară a afacerii.

  Este obligatorie asigurarea pentru sellerii Amazon?

  Amazon cere companiilor care vând produse pe platformă în valoare de peste 10.000 USD pe lună să aibă o asigurare de răspundere generală. Verificați cerințele Amazon pentru a vă asigura că respectați politicile platformei.

  Ce riscuri sunt acoperite de asigurarea de răspundere contractuala pentru sellerii Amazon?

  Asigurarea de răspundere contractuala acoperă riscuri precum livrarea cu întârziere, produse defecte, neîndeplinirea obligațiilor contractuale și reclamații privind calitatea produselor. Polița poate include și acoperirea pentru daune colaterale și penalități.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “Recomand cu incredere aceasta companie pentru realizarea de Product liability insurance for Amazon sellers.  Adevarati profesionisti!”

  Alin Popa

  “Am apelat la Leader Team pt a incheia o asigurare de seller pt Amazon US, nu am gasit un astfel de produs in alta parte. Au fost foarte prompti si profesionisti, am avut o comunicare excelenta iar polita a fost emisa in timp scurt (fiind si confirmata de Amazon ca este conform cerintelor). Recomand cu incredere!”

  MARCEL STET

  “Our SRL needed a liability insurance provider for Amazon US. We used Leader Team services and the certificate was accepted by Amazon in 4 hours.”

  E Ideal


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Leader Team - Insurance broker of the year
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client