Asigurare de accidente pentru angajati

VREAU ASIGURARE

Asigurare medicala pentru angajati – Pune sanatatea salariatilor pe primul loc!

Beneficiile extrasalariale devin din ce in ce mai importante pe piata muncii actuala. In ultimii ani, o asigurare de sanatate pentru salariati a devenit o cerinta populara pentru acceptarea ofertelor de job-uri, impreuna cu asigurarile de viata pentru angajati sau asigurarile pentru accidentele de munca.

Performanta la locul de munca depinde de o stare fizica si psihica optima, iar un pachet care include o asigurare medicala pentru personal reprezinta o dovada a aprecierii si a preocuparii conducerii pentru cei care lucreaza in cadrul companiei.

Asigurarea de sanatate pentru salariatii tai – De ce sa alegi asigurarile de la Leader Team?

Avantajele nu sunt doar ale celor care vor beneficia de astfel de polite, ci si ale companiilor care le faciliteaza. Asigurarile medicale pentru angajati contribuie la retentia personalului, la un nivel de stres mai scazut in perioadele in care acestia au nevoie de ingrijiri medicale, dar si la o durata mai scurta a concediilor medicale.

In conditiile in care exista atat de multe optiuni pe piata, dar si potentiale capcane, cum pot companiile selecta o asigurare de sanatate pentru angajati care sa fie cu adevarat utila in majoritatea situatiilor?

Leader Team reuneste cei mai buni experti in domeniu pentru a te ajuta sa creezi cel mai bun pachet de beneficii de asigurari de sanatate pentru angajatii companiei tale!

Solutie pentru motivarea si retentia angajatilor

Preturi avantajoase si planuri flexibile

Suport client amabil si eficient

Asigurare de sanatate pentru angajati – Decontare directa in retea sau rambursare in afara retelei 100%

Asistenta specializata reduce semnificativ riscul de a intampina dificultati atunci cand vine vorba de decontarea serviciilor – de aceea, oferim consultanta si suport pe intreaga perioada in care polita este activa. Angajatii isi pot deconta cheltuielile direct in retea sau pot beneficia de o rambursare in afara retelei 100%, ceea ce ofera o flexibilitate importanta pentru beneficiari.

Asigurare privata de sanatate pentru angajati – Acoperire si monitorizare inclusiv a afectiunilor cronice/pre-existente

Cu politele selectate prin Leader Team, sunt acoperite inclusiv afectiunile cronice sau pre-existente. Angajatii au posibilitatea de a-si monitoriza afectiunile de care sunt constienti sau cele descoperite recent prin controale periodice si investigatii de calitate, la clinici autorizate.

Asigurare de sanatate pentru angajati – Suport via call-center sau prin aplicatia partenerilor

Echipa Leader Team ofera asistenta la daune medicale. Profesionistii din serviciile de relatii cu clientii ofera suport pe toata durata politei – de la crearea documentatiei necesare si pana la garantarea sumei restituite de la asigurator dupa terminarea tratamentului. Beneficiarii pot folosi aplicatiile asiguratorului, compatibile cu iOS ori Android, pentru programari.

Asigurare medicala pentru salariati – Suport chiar si in cazuri complexe prin departamente dedicate

Pentru a mentine bunastarea angajatilor la locul de munca, conducerea unei companii poate opta pentru o asigurare pentru persoane juridice.

Conditiile prin care este despagubit beneficiarul asigurarii sunt stabilite la incheierea politei – consultantul nostru va pune la dispozitie companiei asigurarile pentru salariati care acopera diverse situatii, in functie de domeniul de activitate, nevoi sau cerinte.

Situatiile neprevazute sau cele complexe pot fi gestionate prin intermediul serviciului de consultanta daune de la Leader Team – echipa noastra este specializata pe a rezolva problemele cat mai rapid si intr-un mod satisfacator pentru beneficiar.

Asigurarea de sanatate pentru angajati – Solutie optima pentru protejarea si loializarea acestora

Asigurarea medicala reprezinta un pachet de beneficii pe care angajatorul il ofera angajatilor, aratand ca este preocupat de starea fizica si psihica a acestora. Desi pare ca polita este avantajoasa doar pentru angajati, de fapt si compania are de castigat de pe urma incheierii ei. Retentia personalului, durata redusa a concediilor medicale, micsorarea nivelul de stres sunt doar cateva dintre aceste beneficii.

Companiile preocupate de bunastarea angajatilor se pot adresa leaderteam.ro pentru incheierea diferitelor tipuri de polite: asigurarea de viata pentru angajati, asigurarea de accidente pentru angajati, asigurarea de sanatate pentru angajati. De asemenea, se poate accesa la nevoie serviciul de consultanta si asigurare daune care permite rezolvarea in timp rapid a oricarei neintelegeri.

Asigurarea medicala pentru angajati si serviciile acoperite

Asigurarea privata de sanatate pentru angajati acopera diferite tipuri de servicii: consultatii si controale, analize de laborator,investigatii RMN si CT, spitalizare de zi ambulatorii, consultantii si controale prin telemedicina, acordarea celei de-a doua opinii medicale, spitalizare si interventii chirurgicale. Decontarea cheltuielilor se pot face de catre angajati in retea sau pot obtine o rambursare in afara retelei de suta la suta.

Asigurarea de sanatate privata pentru angajati poate fi incheiata de orice companie de pe teritoriul Romaniei, aceasta obtinand avantaje fiscale prin deducerea impozitului pe venit pentru contributie. Echipa leaderteam.ro ofera suport pe durata politei, indiferent ca este vorba despre afectiuni despre care stiau deja sau despre probleme medicale descoperite recent la clinicile autorizate.

Ce servicii acopera o asigurare de sanatate pentru angajati?

Ambulatoriu – Consultatii şi controale
Ambulatoriu – Analize de laborator
Ambulatoriu – Investigatii RMN, CT
Ambulatoriu – Spitalizare de zi
Telemedicina – Consultatii si controale
A doua opinie medicala
Spitalizare si interventii chirurgicale

Intrebari frecvente despre asigurarile de sanatate pentru angajati

1. Cine poate incheia o polita de asigurare de sanatate pentru angajati?

Orice companie de pe teritoriul Romaniei poate incheia astfel de polite pentru angajatii sai.

2. Care sunt avantajele unui angajator atunci cand decide oferirea unei asigurari de sanatate salariatilor?

Aceasta decizie manageriala contribuie la gradul de retentie al salariatilor, la reducerea nivelului de stres in caz de imbolnavire si la o perioada mai scurta de concedii medicale. De asemenea, angajatorul poate obtine avantaje fiscale prin deducerea impozitului pe venit pentru contributie.

3. Este obligatoriu pentru angajator sa ofere o asigurare de sanatate angajatilor?

Beneficiile de ingrijire a sanatatii sunt optionale pentru majoritatea angajatorilor, dar de o importanta critica pentru salariati. Daca asigurarea de sanatate este absolut necesara pentru a atrage si retine cel mai calificat personal va depinde, de cele mai multe ori, de ofertele extrasalariale ale concurentilor directi ai companiei.

4. Ce trebuie sa faca un angajat in cazul in care are o urgenta medicala?

Angajatul trebuie sa isi faca o programare la clinica la care doreste sa mearga. Ulterior, el trebuie sa anunte asiguratorul cu minim 24 de ore inainte de data programarii – pentru a putea trimite catre companie si clinica formularul de autorizare. In momentul in care beneficiarul primeste acest document, el se poate prezenta fara probleme la programare.

5. Care este termenul prevazut de lege pentru supravietuitorii de cancer in privinta furnizarii informatiilor despre afectiunea oncologica?

In cazul supravieţuitorului de cancer, prin derogare de la prevederile art. 2.203 alin. (1) din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicata, cu modificarile ulterioare, aveti dreptul de a nu furniza informatii care vizeaza afecţiunea oncologica, daca a trecut un termen de 7 ani de la data incheierii protocolului oncologic. In cazul supravieţuitorului de cancer al carui diagnostic a fost pus inainte de varsta de 18 ani, termenul este de 5 ani de la data incheierii protocolului oncologic.

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client