Asigurare de sanatate internationala

Asigurare sanatate AXA

Leader Team Broker este primul jucator de pe piata asigurarilor din Romania care poate oferi toate solutiile de asigurare de sanatate, atat nationale cat si internationale. Avem in portofoliu produsele de la AXA GLOBAL HEALTH, lider mondial pe piata asigurarilor de sanatate private internationale. Produsele se adreseaza atat companiilor, cat si persoanelor fizice.

Asigurarea de sanatate AXA:

Preturi accesibile preturi pentru copii care pornesc de la 450 de Euro/an si pentru adulti de la 900 de Euro/an;

Servicii medicale extinse oriunde in lume– consultatii la orice tip de medic si clinica, investigatii medicale, analize, spitalizare, tratament, servicii de psihologie si psihiatrie;

Servicii non-stop – polita este valabila la orice clinica din Romania sau din lume 24h din 24h si 7 zile din 7;

Insurance broker of the year

Asigurare Internationala de Sanatate Axa

Avantaje:

Global: Ai acces la tratamente, servicii si investigatii medicale, spitalizare in Romania, Europa, SUA si restul lumii cu limite intre 1 si 6 milioane de euro;

Libera alegere a locului de tratament – Servicii medicale la spitale nationale si internationale in cazul in care o sa fiti diagnosticat pe perioada asigurarii cu orice tip de afectiune;

Asistenta: Suport non-stop- echipa de specialisti customer support disponibila oricand 24 din 24;

Serviciu de telemedicina: Avem gratuit si nelimitat serviciul de telemedicina cu medici din UK;

Acoperiri complete: Polita acopera integral costurile de spitalizare si tratamentele medicale in ambulatoriu – precum consultatii, operatii si tratamente complexe, transplant, proteze, cancer, operatii pe inima, psihiatrie, tratamente dentare;

A doua opinie medicala: Avem serviciul gratuit ,,Second Medical Opinion” si acces la peste 700 de medici din lume.

Tratament de cancer acoperit integral oriunde in lume;

Asistenta la daunaLeader Team a creat un departament de daune intern pentru a oferi suport tuturor clientilor;

Vrei sa iei legatura cu noi rapid?

Completeaza acest formular si noi te vom suna in cel mai scurt timp.


  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari de sanatate internationale AXA.Afla mai multe


  Asigurare internationala de sanatate: servicii medicale complete, oriunde in lume

  Asigurarile de sanatate internationale sunt niste solutii complete si flexibile, menite sa iti asigure accesul la ingrijiri medicale de calitate, oriunde te-ai afla. Vei beneficia de o gama larga de servicii de sanatate, incepand cu consultari, analize si investigatii de baza, efectuate la orice tip de medic si orice clinica, pana la spitalizare, tratament si chiar servicii de psihologie si psihiatrie – in functie de pachetul si nivelul de acoperire ales. Astfel, aceste asigurari de sanatate sunt concepute pentru a-ti oferi servicii siguranta in intreaga lume, fiind ideale atat pentru persoanele care calatoresc mult, cat si pentru cele care locuiesc intr-o tara diferita de cea de origine. Asigurarile internationale de sanatate sunt o investitie pentru tine si familia ta.

  Asigurare de sanatate internationala: fara griji legate de barierele geografice

  O asigurare de sanatate privata internationala inseamna libertatea de a avea grija de sanatatea ta indiferent de destinatie, prin facilitarea accesului la medici specializati pe diverse ramuri si tratament adecvat, in functie de afectiunile tale. In plus, asigurarea privata de sanatate internationala nu se limiteaza la tratamentul in caz de afectiuni grave, ci poate acoperi si servicii preventive sau ingrijirea continua pentru boli cronice, inclusiv acces la telemedicina, pentru o opinie secundara.

  Alege intelept si ai grija de sanatatea ta si a familiei tale, cu asigurarea de sanatate, prin care vei avea certitudinea protectiei in fata oricaror provocari medicale neprevazute, indiferent de unde te-ai afla. Alege o asigurare de sanatate cu acoperire internationala perfecta pentru tine, iar noi iti vom oferi mai multe detalii despre cum iti poti asigura un viitor fara griji.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Health Specialist


  Intrebari Frecvente:

  Cat costa o asigurare de sanatate AXA?

  Asigurarea internationala de sanatate AXA ofera polite atat pentru copii cat si pentru adulti, preturile pornind de la 450 de euro pe an pentru copii si 900 de euro pe an pentru adulti, solicita consultanta gratuita specialistilor nostri pentru mai multe detalii.

  Cine beneficiaza de asigurarea de sanatate AXA?

  Asigurarea de sanatate AXA face parte din portofoliul de produse al AXA GLOBAL HEALTH si se adreseaza persoanelor fizice si companiilor, oferind acces la tratamente si servicii medicale in Romania, Europa, SUA si restul lumii.

  Ce beneficii ofera asigurarea privata de sanatate internationala AXA?

  Cu asigurarea de sanatate privata AXA te bucuri de acoperire internationala pentru servicii medicale, acoperire integrala a costurilor de spitalizare si tratamente medicale, acces gratuit la a doua opinie medicala.


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client