Asigurare de sanatate internationala

Asigurare sanatate AXA

Leader Team Broker este primul jucator de pe piata asigurarilor din Romania care poate oferi toate solutiile de asigurare de sanatate, atat nationale cat si internationale. Avem in portofoliu produsele de la AXA GLOBAL HEALTH, lider mondial pe piata asigurarilor de sanatate private internationale. Produsele se adreseaza atat companiilor, cat si persoanelor fizice.

Asigurarea de sanatate AXA:

Preturi accesibile preturi pentru copii care pornesc de la 450 de Euro/an si pentru adulti de la 900 de Euro/an;

Servicii medicale extinse oriunde in lume– consultatii la orice tip de medic si clinica, investigatii medicale, analize, spitalizare, tratament, servicii de psihologie si psihiatrie;

Servicii non-stop – polita este valabila la orice clinica din Romania sau din lume 24h din 24h si 7 zile din 7;

Insurance broker of the year

Asigurare Internationala de Sanatate Axa

Avantaje:

Global: Ai acces la tratamente, servicii si investigatii medicale, spitalizare in Romania, Europa, SUA si restul lumii cu limite intre 1 si 6 milioane de euro;

Libera alegere a locului de tratament – Servicii medicale la spitale nationale si internationale in cazul in care o sa fiti diagnosticat pe perioada asigurarii cu orice tip de afectiune;

Asistenta: Suport non-stop- echipa de specialisti customer support disponibila oricand 24 din 24;

Serviciu de telemedicina: Avem gratuit si nelimitat serviciul de telemedicina cu medici din UK;

Acoperiri complete: Polita acopera integral costurile de spitalizare si tratamentele medicale in ambulatoriu – precum consultatii, operatii si tratamente complexe, transplant, proteze, cancer, operatii pe inima, psihiatrie, tratamente dentare;

A doua opinie medicala: Avem serviciul gratuit ,,Second Medical Opinion” si acces la peste 700 de medici din lume.

Tratament de cancer acoperit integral oriunde in lume;

Asistenta la daunaLeader Team a creat un departament de daune intern pentru a oferi suport tuturor clientilor;

Asigurarea de Sanatate AXA

Asigurarea de sanatate AXA reprezinta o asigurare internationala flexibila, proiectata astfel incat sa acopere personalizat nevoile fiecarui asigurat. Vorbim, astfel, despre o asigurare de sanatate completa, complexa si acoperitoare, adica despre o solutie deosebit de avantajoasa care iti ofera acces la clinici, tratamente, medici sau opinii medicale de top. Aceasta este asigurarea de sanatate AXA, un produs de asigurare exceptional, personalizat pentru nevoile tale.

 

Ce iti ofera asigurarea de sanatate AXA de la Leader Team?

 • Variante flexibile de asigurare, personalizate in functie de nevoile tale
 • Acoperire internationala a politelor
 • Plan complet de asigurare, de la analize si scheme de tratament la interventii medicale
 • Siguranta si protectie
 • O solutie pentru calatorii sigure, fara griji

 

Care sunt situatiile acoperite de asigurarea de sanatate AXA Leader Team?

 • Alegerea locatiei in care sa se efectueze tratamentul necesar
 • Acces la tratamente si interventii la nivel global
 • Asistenta nonstop pentru situatii personalizate
 • Servicii medicale la distanta, in regim de telemedicina
 • Tratament pentru cancer
 • Servicii care include o a doua opinie medicala, in situatiile in care soliciti acest lucru
 • Acoperire costuri de spitalizare, tratament, interventii chirurgicale
 • Preturi competitive si servicii prompte si sigure
 • Oferte personalizate pentru adulti si copii

 

Odata cu libertatea enorma pe care o ofera posibilitatea de a calatori in strainatate au aparut si posibilitatile de a beneficia de resursele externe. Dintre acestea, resursele medicale sunt cu siguranta cele mai cautate, datorita posibilitatilor nemaipomenite pe care le regasim in unele dintre clinicile lumii.

Astfel, se poate intampla uneori ca un anumit tratament sau o anumita interventie chirurgicala sa poata fi facute in strainatate, iar asigurarea de sanatate AXA este solutia perfecta pentru a beneficia de aceste servicii medicale.

 

Axa Global Health – o solutie completa de acoperire

Sanatatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale existentei noastre, iar din acest motiv investim adesea in diferite planuri de asigurare care sa ne garanteze un ajutor si un plus de siguranta ca vom beneficia de solutii optime de diagnosticare si tratament.

Axa Global Health este lider mondial in ceea ce priveste asigurarile internationale de sanatate, iar portofoliul acestui colos include produse destinate atat persoanelor fizice, cat si companiilor. Astfel, indiferent care este nevoia ta, te poti bucura de un produs personalizat, care sa acopere nevoile tale in functie de stilul tau de viata si de provocarile cu care te-ai putea confrunta.

Stim cat este de important sa te simti liber sa te bucuri de viata si sa calatoresti nestingherit, fara teama ca sanatatea ta este in pericol. Indiferent daca vorbim despre concedii sau despre calatorii de afaceri, sau chiar despre situatiile in care clinica unde trebuie sa te tratezi este in strainatate, asigurarea AXA de la Leader Team iti ofera un plan complet de acoperire.

Ne ocupam rapid de decontarea sumelor si iti stam la dispozitie cu o serie de consultanti specializati pe probleme medicale, care sa inteleaga rapid si eficient nevoia ta de protectie si de a beneficia de siguranta.

 

Care sunt avantajele pe care ti le ofera asigurarea AXA de la Leader Team?

Noi stim ca sanatatea este mai importanta decat orice, asa ca iti oferim o asigurare de sanatate internationala care sa iti ofere cele mai avantajoasa conditii:

– ai posibilitatea de a te bucura de tratamente de ultima generatie, in clinici si facilitati ultramoderne, de spitalizare sau de analiza si diagnosticare, fiind acoperit de asigurarea ta, conform politei.

– polita valabila in orice clinica, atat in Romania cat si in strainatate

– preturi preferentiale pentru copii, diferite de cele pentru adulti

– acoperirea situatiilor de depistare si tratament a cancerului

 

Asigurarea Axa de la Leader Team iti ofera posibilitatea de a te bucura de cateva niveluri de protectie, structurate sub forma unui plan, din care tu poti alege ceea ce ti se potriveste.

 

Preventie

In acest plan sunt incluse totalitatea analizelor si a verificarilor anuale pe care trebuie sa le faci in vederea depistarii unor boli sau a unor probleme medicale. Ai acces la medici specialisti, la servicii de diagnosticare si second opinion, iar la nevoie la servicii de telemedicina.

 

Ambulatoriu

Pentru cazurile in care ai nevoie de tratament de urgenta sau de ingrijiri medicale, planul de asigurare AXA de la Leader Team iti ofera posibilitatea de a te trata in unitati medicale, chiar si in sistem de ambulatoriu. Nu vei avea nevoie de documentatii de internare sau de alte tipuri de documente, ci de dovada venita de la medicul specialist care a efectuat tratamentul de specialitate in unitatea medicala de ambulatoriu.

De asemenea, o componenta importanta a asigurarii Axa de la Leader Team vizeaza si medicatia primita in sistem ambulatoriu, care poate fi decontata, de asemenea, conform politei.

 

Spitalizare

Pentru cazurile care necesita spitalizare si tratament de urgenta conform situatiei, asigurarea AXA de la Leader Team iti ofera exact solutia de care ai nevoie. In functie de cerintele specifice pot fi decontate si tratamentele, protezele sau alte elemente necesare tratarii persoanei asigurate in regim de spitalizare.

 

Redirectionare

In cazul in care intr-o anumita clinica un anumit tratament nu este disponibil, prin intermediul asigurarii se poate face o redirectionare catre unitatile spitalicesti care pot asigura continuitatea tratamentului.

Asigurarea AXA de la Leader Team este o solutie pe care sa te poti baza chiar si in cazul unor boli sau afectiuni care tin de diferite domenii, cum ar fi oncologia, stomatologia sau chirurgia, dar si optica medicala. Pentru fiecare dintre aceste aspecte iti sunt asigurate servicii medicale calitative, care sa te ajute sa depasesti chiar si cele mai dificile momente.

Consultantii nostri te asteapta cu detaliile necesare pentru incheierea politelor de asigurare AXA, indiferent daca vrei sa inchei o polita in regim de persoana fizica sau la nivel de companie pentru angajatii tai.

Sanatatea este importanta, iar unicul mod prin care o putem asigura este acela de a avea in vedere toate situatiile potential periculoase de care ne-am putea lovi in timp. Ia in calcul o asigurare internationala AXA de la Leader Team si contacteaza-ne pentru a o personaliza conform cerintelor tale.

Vrei sa iei legatura cu noi rapid?

Completeaza acest formular si noi te vom suna in cel mai scurt timp.


  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari de sanatate internationale AXA.Afla mai multe


  Asigurare internationala de sanatate: servicii medicale complete, oriunde in lume

  Asigurarile de sanatate internationale sunt niste solutii complete si flexibile, menite sa iti asigure accesul la ingrijiri medicale de calitate, oriunde te-ai afla. Vei beneficia de o gama larga de servicii de sanatate, incepand cu consultari, analize si investigatii de baza, efectuate la orice tip de medic si orice clinica, pana la spitalizare, tratament si chiar servicii de psihologie si psihiatrie – in functie de pachetul si nivelul de acoperire ales. Astfel, aceste asigurari de sanatate sunt concepute pentru a-ti oferi servicii siguranta in intreaga lume, fiind ideale atat pentru persoanele care calatoresc mult, cat si pentru cele care locuiesc intr-o tara diferita de cea de origine. Asigurarile internationale de sanatate sunt o investitie pentru tine si familia ta.

  Asigurare de sanatate internationala: fara griji legate de barierele geografice

  O asigurare de sanatate privata internationala inseamna libertatea de a avea grija de sanatatea ta indiferent de destinatie, prin facilitarea accesului la medici specializati pe diverse ramuri si tratament adecvat, in functie de afectiunile tale. In plus, asigurarea privata de sanatate internationala nu se limiteaza la tratamentul in caz de afectiuni grave, ci poate acoperi si servicii preventive sau ingrijirea continua pentru boli cronice, inclusiv acces la telemedicina, pentru o opinie secundara.

  Alege intelept si ai grija de sanatatea ta si a familiei tale, cu asigurarea de sanatate, prin care vei avea certitudinea protectiei in fata oricaror provocari medicale neprevazute, indiferent de unde te-ai afla. Alege o asigurare de sanatate cu acoperire internationala perfecta pentru tine, iar noi iti vom oferi mai multe detalii despre cum iti poti asigura un viitor fara griji.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Health Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client