Asigurare de viata

Viata este presarata cu bucurii, reusite si planuri, insa este grevata in permanenta de neprevazut.

Acelasi neprevazut te poate pune in situatii dificile, pentru depasirea carora vei avea nevoie de ajutor.

ALIATUL tau poate fi asigurarea de viata de la Leader Team Broker, care acopera cele mai provocatoare situatii cu care te poti confrunta.

 

De ce sa alegi o asigurare de viata de la Leader Team Broker?

Suntem atenti si tratam cu seriozitate nevoia ta de a te asigura impotriva neprevazutului
 Suntem deschisi si oferim raspunsuri la cele mai comune intrebari.
 Iti oferim suport rapid si te ajutam sa depasesti momentele dificile
✔ Oferim suport conform politei de asigurare beneficiarilor directi in caz de deces
 Credem in protectie si militam pentru preventie


Asigurari de Viata

Ce riscuri acopera polita de asigurare de viata?

O asigurare de viata este construita astfel incat sa lucreze si ca un plan de economisire, dar si pentru a acoperi diferite situatii nefaste si nedorite. Astfel, polita de asigurare acopera urmatoarele riscuri:

 • Riscul de deces
 • Riscul invaliditatii temporare sau permanente ca urmare a accidentelor sau bolilor
 • Imposibilitatea de a munci
 • Cazuri de spitalizare (ca urmare a unor boli sau in urma accidentarii)
 • Interventii chirurgicale survenite in urma unei boli sau in urma accidentarii.
 • Boli grave sau afectiuni cu un grad mare de gravitate
 • Arsuri, fracturi sau loviri care limiteaza capacitatea de munca

De-a lungul vietii ne setam obiective si ne dorim sa crestem spiritual, sa evoluam profesional si sa ne gasim linistea si implinirea intr-o familie proprie. Cumva, viata pare centrata in jurul lui EU, insa in realitate viata, cu toate provocarile ei, nu este doar despre tine, ci este si despre ceea ce lasi in urma ta.

Extrapoland, acelasi lucru se poate spune si despre o asigurare de viata. Asigurarea de viata te priveste personal, dar nu este despre tine, ci despre ce anume lasi in urma ta. Despre cum ii ajuti, in ipoteza unui eveniment neprevazut si nefast, pe cei care nu mai pot beneficia de prezenta ta si implicit de ajutorul tau.

De ce să alegi o asigurare de viata de la Leader Team Broker?

Dintre toate tipurile de asigurari, o asigurare de viata este cel mai greu de facut. Fireste, nu ne referim din punct de vedere al documentatiei in sine, ci prin prisma faptului ca esti nevoit sa iei in considerare evenimente pe care nimeni nu si le doreste. Totusi, suntem convinsi ca in ipoteaza unor evenimente neprevazute ai vrea ca cei dragi tie sa beneficieze de un ajutor financiar, asa ca iti oferim posibilitatea de a-ti face o asigurare de viata care sa acopere chiar si cele mai dificile situatii.

Asigurarea de viata nu acopera numai decesul, desi la acest lucru tinzi sa te gandesti prima data cand auzi termenul de asigurare. Trebuie sa fii constient ca nu putem cunoaste viitorul si in consecinta nu ai cum sa stii daca ziua de maine va fi la fel ca cea de azi. Riscurile sunt la tot pasul si ar trebui sa intelegi ca o asigurare de viata poate acoperi chiar si cele mai dificile situatii, cum ar fi pierderea capacitatii de a munci sau invaliditatea.

Inclinam adesea sa ne simtim stapani pe propriile puteri si sa refuzam sa vedem lucrurile clar. Cu siguranta, nu este usor sa iti inchipui un viitor in care nu iti poti realiza singur veniturile, in care ideea de ”provide for the family” se estompeaza sau chiar viitorul in care nu mai existi. Realist vorbind insa, asigurarea de viata este exact solutia pe care ar trebui sa o ai in vedere.

Tipuri de asigurari de viata pe care ti le oferim

Avem pregatite pentru tine asigurari de viata care sa constituie o plasa de siguranta in orice moment, indiferent de natura provocarilor cu care te confrunti. Astfel iti oferim urmatoarele variante din care poti alege personalizat, ceea ce iti poate fi de folos.

Asigurare de viata si protectie

Acest tip de asigurare acopera riscurile de imbolnavire, de accidentare si de deces. Aceasta polita este produsul potrivit de care ai nevoie daca vrei ca familia ta sa beneficieze de despagubiri in cazul in care viata ta este afectata de unul dintre evenimentele anterior mentionate. Polita de asigurare de viata si protectie nu va putea acoperi si situatiile de spitalizare sau tratament, deoarece acest produs este oferit separat, ca polita de asigurare de sanatate.

Asigurare de viata si investitii

Cu siguranta te gandesti cum ar fi sa obtii un venit pasiv, pe langa ceea ce realizezi deja la nivel financiar, prin salariu. Daca vrei ca banii sa munceasca pentru tine, atunci asigurarea de viata si investitii este o solutie potrivita, deoarece vei putea folosi o parte din bani in instrumente investitionale (actiuni, obligatiuni etc), in timp ce in cazul unor evenimente neprevazute, tu sau familia ta va veti bucura de o compensare financiara.

Este important de inteles faptul ca banii pe care alegi sa ii investesti trebuie mentinuti pana la valoarea contractuala finala, pentru rezultate optime. Totusi, in caz de deces, familia ta va putea folosi valoarea sumei asigurate, plus valoarea contului de investitii.

Asigurare de viata cu economisire

Asemanatoare politei de asigurare viata si investitii, planul de economisire te ajuta sa pui bani deoparte. Pentru a te bucura de suma economisita este necesar ca perioada contractuala sa fie ajunsa la maturitate, insa beneficiul major al acestei polite consta in faptul ca tu alegi cati bani vei economisi. Instrumentul este benefic mai ales la nivel de familie, deoarece te va ajuta sa economisesti, in timp ce te simti protejat, iar acesta poate fi un bun exercitiu de disciplinare financiara in urma caruia sa si vezi rezultatele.

Asigurare de viata si accidente

Fie ca vorbim despre accidente de munca sau accidentari casnice, este bine sa stii ca te poti baza pe un ajutor in timp ce tu te lupti deja cu grijile recuperarii. Concentreaza-te pe ceea ce este important si lasa asigurarea sa lucreze pentru tine si sa te ajute exact atunci cand ai cel mai mult nevoie de ea.

Asigurarea de viata pentru copii

Acest tip de asigurare se adreseaza parintilor care vor sa creeze pentru copiii lor un plan economic-investitional prin care sa le garanteze acestora o anumita suma de bani, la maturitate. Unele polite pot fi structurate astfel incat copiii sa poata beneficia de ajutor financiar in cazul in care parintii sunt decedati sau victime ale unor accidente.

Avantaje asigurare viata Leader Team Broker

Cu siguranta un astfel de plan de asigurare este important pentru fiecare dintre noi, insa daca ar fi sa surprindem in cateva randuri avantajele acestor asigurari de viata, atunci acestea ar arata astfel:

– o asigurare viata te ajuta si in caz de accidentare

– in caz de deces al titularului, o asigurare viata iti ajuta familia sa beneficieze de suma asigurata

flexibilitate in alegerea politei potrivite pentru nevoile si planurile tale

costuri mai mici, oferte personalizate.

Sanatatea si viata reprezinta probabil lucrurile cele mai importante, insa constientizam adesea destul de tarziu acest lucru. Oferta noastra pentru asigurarea de viata iti reaminteste de faptul ca neprevazutul se poate intampla oricand si ca este mai important sa fii pregatit, decat sa fii surprins. Nu ignora importanta asigurarii de viata, ci ia in considerare toate detaliile care te-ar putea ajuta sau care i-ar putea ajuta pe cei dragi tie, in cazul in care tu nu vei mai putea fi acolo sa ii ajuti.

O asigurare de viata nu inseamna sa astepti fatalitatea si nici sa traiesti povestea drobului de sare. O asigurare de viata inseamna de fapt curajul de a fi pregatit si exemplul oferit celor din jurul tau prin acceptarea vietii cu bune sau cu evenimente mai putin placute.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Asigurarea de viata – Acoperirea perfecta a diferitelor situatii nefaste si nedorite

  Asigurarea de viata este un contract pe care o persoana il incheie cu o companie precum Leader Team Broker. Beneficiarii desemnati in polita vor primi o suma de bani in cazul in care persoana in cauza a decedat, s-a imbolnavit grav sau are o invaliditate. Printre avantajele acestei asigurari de viata online se numara sprijinul financiar obtinut de beneficiari, pastrarea linistii sufletesti, avantaje fiscale pentru asigurat in timpul vietii sale, accesul la valoarea in numerar a politei.

  Pentru ca oamenii sa reuseasca sa depaseasca anumite situatii dificile din viata, leaderteam.ro vine in intampinarea tuturor necesitatilor cu numeroase tipuri de asigurari pentru persoanele fizice, precum asigurari medicale de calatorie, asigurari RCA, asigurare pentru locuinte, asigurarea CASCO, asigurari pe viata etc. Pe langa aceste polite, Leader Team Broker ofera servicii utile si suport rapid pentru despagubiri sau alte necesitati, chiar si online sau la telefon, pentru a face fata cu succes depasirii momentelor dificile.

   

  Asigurare de viata – Avantaje numeroase oferite asiguratilor

  Asigurarea de viata acopera anumite riscuri. In primul rand, este vorba despre riscul de deces, iar cu ajutorul politei beneficiarii desemnati vor primi o suma de bani. In al doilea rand, se acopera riscul de invaliditate temporara sau permanenta ca urmare a accidentelor si a bolilor, dar si a imposibilitatii de a munci. De asemenea, se mai pot aminti si alte riscuri, cum ar fi cazurile de spitalizare ca urmare a unei boli sau a unui accident, interventiile chirurgicale, bolile grave, arsurile, fracturile, lovirile ce limiteaza capacitatea de munca.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili în a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesară. Au reușit sa obțină polita de asigurare într-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranță voi colabora in continuare cu ei și îi recomand cu toată încrederea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client