Asigurare de viata

Viata este presarata cu bucurii, reusite si planuri, insa este grevata in permanenta de neprevazut.

Acelasi neprevazut te poate pune in situatii dificile, pentru depasirea carora vei avea nevoie de ajutor.

ALIATUL tau poate fi asigurarea de viata de la Leader Team Broker, care acopera cele mai provocatoare situatii cu care te poti confrunta.

 

De ce sa alegi o asigurare de viata de la Leader Team Broker?

Suntem atenti si tratam cu seriozitate nevoia ta de a te asigura impotriva neprevazutului
 Suntem deschisi si oferim raspunsuri la cele mai comune intrebari.
 Iti oferim suport rapid si te ajutam sa depasesti momentele dificile
✔ Oferim suport conform politei de asigurare beneficiarilor directi in caz de deces
 Credem in protectie si militam pentru preventie


Asigurari de Viata

Ce riscuri acopera polita de asigurare de viata?

O asigurare de viata este construita astfel incat sa lucreze si ca un plan de economisire, dar si pentru a acoperi diferite situatii nefaste si nedorite. Astfel, polita de asigurare acopera urmatoarele riscuri:

 • Riscul de deces
 • Riscul invaliditatii temporare sau permanente ca urmare a accidentelor sau bolilor
 • Imposibilitatea de a munci
 • Cazuri de spitalizare (ca urmare a unor boli sau in urma accidentarii)
 • Interventii chirurgicale survenite in urma unei boli sau in urma accidentarii.
 • Boli grave sau afectiuni cu un grad mare de gravitate
 • Arsuri, fracturi sau loviri care limiteaza capacitatea de munca

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Asigurarea de viata – Acoperirea perfecta a diferitelor situatii nefaste si nedorite

  Asigurarea de viata este un contract pe care o persoana il incheie cu o companie precum Leader Team Broker. Beneficiarii desemnati in polita vor primi o suma de bani in cazul in care persoana in cauza a decedat, s-a imbolnavit grav sau are o invaliditate. Printre avantajele acestei asigurari de viata online se numara sprijinul financiar obtinut de beneficiari, pastrarea linistii sufletesti, avantaje fiscale pentru asigurat in timpul vietii sale, accesul la valoarea in numerar a politei.

  Pentru ca oamenii sa reuseasca sa depaseasca anumite situatii dificile din viata, leaderteam.ro vine in intampinarea tuturor necesitatilor cu numeroase tipuri de asigurari pentru persoanele fizice, precum asigurari medicale de calatorie, asigurari RCA, asigurare pentru locuinte, asigurarea CASCO, asigurari pe viata etc. Pe langa aceste polite, Leader Team Broker ofera servicii utile si suport rapid pentru despagubiri sau alte necesitati, chiar si online sau la telefon, pentru a face fata cu succes depasirii momentelor dificile.

   

  Asigurare de viata – Avantaje numeroase oferite asiguratilor

  Asigurarea de viata acopera anumite riscuri. In primul rand, este vorba despre riscul de deces, iar cu ajutorul politei beneficiarii desemnati vor primi o suma de bani. In al doilea rand, se acopera riscul de invaliditate temporara sau permanenta ca urmare a accidentelor si a bolilor, dar si a imposibilitatii de a munci. De asemenea, se mai pot aminti si alte riscuri, cum ar fi cazurile de spitalizare ca urmare a unei boli sau a unui accident, interventiile chirurgicale, bolile grave, arsurile, fracturile, lovirile ce limiteaza capacitatea de munca.


  FAQ

  Ce este o asigurare de viata?

  Asigurarea de viata este un contract intre o persoana fizica, denumita asigurat, si o societate de asigurari, in calitate de asigurator, prin care se ofera o suma de bani beneficiarului desemnat in cadrul contractului in cazul decesului asiguratului.

  Ce tipuri de asigurari de viata poti alege?

  Leader Team a pregatit pentru tine mai multe variante de asigurari de viata din care poti alege, printre care asigurarea de viata si investitii, asigurarea de viata cu economisire sau asigurarea de viata si accidente.

  Ce beneficii ofera o asigurare de viata?

  Cel mai important beneficiu al unei asigurari de viata este sprijinul financiar oferit beneficiarului in cazul in care persoana asigurata a decedat sau ajunge in incapacitate de munca, la care se adauga beneficiile fiscale si economiile.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili în a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesară. Au reușit sa obțină polita de asigurare într-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranță voi colabora in continuare cu ei și îi recomand cu toată încrederea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client