Asigurare de Aviatie

Aeronavele si avioanele au evoluat enorm de-a lungul timpului si iata ca in prezent acestea sunt folosite pentru transport de marfuri, dar si de persoane. De aceea, pentru ca dezvoltarea ne-a permis sa cucerim cerurile si apele si nu doar caile rutiere, este nevoie de o asigurare care sa cuprinda si riscurile de operare a acestora. Asigurarea de aviatie Leader Team este alegerea perfecta pentru companii aeriene si aeroporturi, pentru ca navele si aeronavele sa fie pe deplin protejate.

 

Ce iti ofera asigurarea de aviatie Leader Team

Raspundere civila fata de terti: o componenta utila in relatia cu pasagerii sau utilizatorii serviciilor aeriene
Acoperire pentru marfa trasportata cu ajutorul aeronavelor
Asigurarea aeronavelor pentru dauna totala – o asigurare CASCO pentru aeronave
Raspundere civila fata de aeroporturi sau prestatori de servicii din domeniul aeronautic
Asigurarea accidentelor personalului care se ocupa de pilotaj

Siguranta si decontare a politelor conform contractelor de asigurare, in concordanta cu polita incheiata si cu extraoptiunile agreate
Asigurarea personalului, a aeronavelor, dar si a instalatiilor


Asigurare Aviatie

De ce sa alegi asigurarea de aviatie de la Leader Team?

 • Te bucuri de o evaluare rapida a riscurilor in functie de specificul activitatii tale
 • Iti oferim tipuri de asigurari personalizate in functie de domeniul de activitate: aeroport, companie aeronautica, producatori de piese sau utilaje din domeniul aviatiei, etc.
 • Analiza rapida a daunelor si decontarea sumelor in concordanta cu politele incheiate
 • Siguranta din punct de vedere financiar, fara timpi pierduti sau asteptare
 • Evaluare rapida a situatiei si a potentialilor factori de risc
 • Conditii standard de asigurare / reasigurare in concordanta cu piata internationala
 • Specialisti dedicati pe domeniul aviatiei, care pot intelege clar situatiile ce necesita analiza specifica.

 

Ce ar trebui sa stii despre asigurarea de aviatie:

Desi poate parea un domeniu destul de previzibil, in realitate aviatia este o nisa in care neprevazutul este prezent la tot pasul. Marile companii producatoare de piese si instalatii pentru nave aeriene, companiile aeriene si aeroporturile investesc sume substantiale in siguranta pasagerilor, dar si a angajatilor.

Investitiile vizeaza atat buna functionare a aparatelor de zbor si a instalatiilor, cat si domeniul tehnicii de securitate, prin intermediul sistemelor IT de securitate si diagnoza a defectiunilor. Alaturi de aceste produse, companiile investesc si in asigurari care sa acopere potentialele riscuri in acest domeniu, astfel incat pierderile sa fie reduse.

Asigurarea de aviatie este un produs dedicat pentru companiile care lucreaza sau care sunt conectate la domeniul aviatic si ofera un adevarat suport pentru cazurile in care este necesar un ajutor specializat in alegerea politei potrivite.

Asigurarea de aviatie este una dintre cele mai importante tipuri de asigurari de pe piata, avand un sistem foarte clar definit de despagubire. Desi asemanatoare ca structura cu celelalte tipuri de asigurari, aceast produs de asigurare face referire la un domeniu tehnic, pentru care este nevoie de o analiza clara, efectuata de catre specialisti.

Poti opta pentru o asigurare de aviatie in forma sa standard, care acopera riscurile comune in acest domeniu, iar la nevoie, in functie de particularitatile nisei pe care lucrezi, poti contracta si optiuni separate, care sa iti ofere un grad mai mare de acoperire.

Asigurarile de aviatie au tinut pasul cu vremurile, drept pentru care pe langa obiectele deja cunoscute de zbor precum avioanele sau aeronavele, in prezent, chiar si dronele pot fi asigurate.

O caracteristica aparte a acestui tip de asigurare de aviatie este faptul ca se poate face reasigurarea, in acest sens contribuind foarte mult renumele asiguratorilor cu care lucreza compania de asigurare. O asigurare la asigurarea ta inseamna si transferarea raspunderii unui operator mai mare si mai capabil sa asigure decontarea, dar si siguranta ca in cazul unei probleme, aparatele tale de zbor vor beneficia de sumele aferente asigurarii, conform politelor.

De asemenea, un alt aspect pe care ar trebui sa il ai in vedere atunci cand vine vorba despre asigurarea de zbor este faptul ca accentul se pune pe asigurarea riscurilor ce privesc navele care fac obiectul aviatic, componentele si instalatiile acestora, tocmai pentru ca tu, ca operator, sa poti opta pentru un produs financiar specializat, dedicat nevoilor tale.

 

Asigurarea de aviatie Leader Team: ce solutii poti alege?

Iti punem la dispozitie mai multe tipuri de optiuni din care tu sa poti alege ceea ce ti se potriveste. Avem in vedere conditiile in care se pot intampla diferite incindente, dar si tipul aparatelor si gradul de exploatare al acestora. Personalizat, putem oferi solutii de:

 • Asigurare CASCO: Acest tip de asigurare vizeaza daunele totale si riscurile totale care pot afecta navele pe care le detii, distrugere sau disparitie. O exceptie a acestui tip de asigurare o reprezinta situatiile de razboi sau altele similare, care nu pot fi controlate sau prevazute. Acest tip de probleme fac obiectul politei de asigurare CASCO de razboi.
 • Asigurare CASCO de razboi: Include riscurile de situatii deficitare precum atacurile sau razboaiele.
 • Asigurare CASCO: Include situatii de pierdere sau deteriorare a aparatelor de zbor in anumite conditii, exceptie facand situatiile de razboi.

 

Pe langa aceste tipuri de asigurari, poti lua in calcul urmatoarele asigurari de aviatie:

 • Asigurarea de raspundere civila fata de terti, fara a include aici pasagerii, bagajele acestora sau diferite categorii de marfa
 • Asigurare de raspundere civila ce vizeaza aeroportutile, furnizorii din domeniul aviatiei sau operatori din acest domeniu
 • Asigurare de raspundere civila in cazul pasagerilor, a bagajelor si a marfurilor
 • Asigurarea in cazul producerii de accidente soldate cu vatamari corporale sau deces a personalului care se ocupa de pilotarea aparatelor de zbor

Asigurarea de aviatie este un produs complex, conceput pentru a asigura unul dintre domeniile care pun lumea in miscare, la propriu. Din acest motiv, daca lucrezi in acest domeniu atat de vast si ai nevoie de o certitudine in ceea ce priveste neprevazutul, atunci asigurarea de aviatie Leader Team este exact solutia de care ai nevoie.

Ia legatura cu specialistii nostri pe acest segment de asigurari si alege optiunile de care ai nevoie pentru a-ti proteja afacerea, angajatii si infrastructura de lucru si toate aspectele adiacente.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client