Asigurare de Aviatie

Aeronavele si avioanele au evoluat enorm de-a lungul timpului si iata ca in prezent acestea sunt folosite pentru transport de marfuri, dar si de persoane. De aceea, pentru ca dezvoltarea ne-a permis sa cucerim cerurile si apele si nu doar caile rutiere, este nevoie de o asigurare care sa cuprinda si riscurile de operare a acestora. Asigurarea de aviatie Leader Team este alegerea perfecta pentru companii aeriene si aeroporturi, pentru ca navele si aeronavele sa fie pe deplin protejate.

 

Ce iti ofera asigurarea de aviatie Leader Team

Raspundere civila fata de terti: o componenta utila in relatia cu pasagerii sau utilizatorii serviciilor aeriene
Acoperire pentru marfa trasportata cu ajutorul aeronavelor
Asigurarea aeronavelor pentru dauna totala – o asigurare CASCO pentru aeronave
Raspundere civila fata de aeroporturi sau prestatori de servicii din domeniul aeronautic
Asigurarea accidentelor personalului care se ocupa de pilotaj

Siguranta si decontare a politelor conform contractelor de asigurare, in concordanta cu polita incheiata si cu extraoptiunile agreate
Asigurarea personalului, a aeronavelor, dar si a instalatiilor


Asigurare Aviatie

De ce sa alegi asigurarea de aviatie de la Leader Team?

 • Te bucuri de o evaluare rapida a riscurilor in functie de specificul activitatii tale
 • Iti oferim tipuri de asigurari personalizate in functie de domeniul de activitate: aeroport, companie aeronautica, producatori de piese sau utilaje din domeniul aviatiei, etc.
 • Analiza rapida a daunelor si decontarea sumelor in concordanta cu politele incheiate
 • Siguranta din punct de vedere financiar, fara timpi pierduti sau asteptare
 • Evaluare rapida a situatiei si a potentialilor factori de risc
 • Conditii standard de asigurare / reasigurare in concordanta cu piata internationala
 • Specialisti dedicati pe domeniul aviatiei, care pot intelege clar situatiile ce necesita analiza specifica.

 

Ce ar trebui sa stii despre asigurarea de aviatie:

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Asigurare de aviatie cu evaluari rapide si oferte personalizate

  Daca esti proprietar sau operator de aeronave, stii cat de important este sa ai o asigurare de aviatie, una dintre formele de asigurari pentru persoane juridice, care poate sa-ti ofere protectie financiara si juridica in caz de accidente, avarii sau daune provocate aeronavelor sau tertilor. Asigurarea de aviatie este o forma specializata care acopera riscurile specifice domeniului aviatic, cum ar fi pierderea sau deteriorarea aeronavei sau a componentelor sale, indiferent de cauza, inclusiv in timpul zborului, la sol sau in hangar, raspunderea fata de terti legata de pasageri, bagaje, marfa sau alte persoane sau bunuri afectate de activitatea aviatica, inclusiv in caz de deces, vatamare corporala sau paguba materiala. De asemenea, asigurarile de aviatie pot acoperi raspunderea fata de autoritatile aeronautice sau alte entitati implicate in reglementarea sau controlul traficului aerian, inclusiv in caz de amenzi, sanctiuni sau despagubiri.

  Asigurare pentru aviatie si alte produse pentru un pachet complet de siguranta in operare

  Prin Leader Team Broker, in afara produselor de asigurare de aviatie, poti obtine, inclus sau suplimentar politelor, si alte servicii precum: asigurari CMR pentru componenta de livrare rutiera a marfurilor transportate aerian, asigurari CARGO care acopera pierderea sau deteriorarea marfurilor transportate pe orice cale, inclusiv aeriana, maritima sau feroviara, in functie de conditiile alese, precum si servicii de audit asigurari – prin care consultantii nostri iti ofera o evaluare independenta si obiectiva a programului existent, cu scopul de a identifica eventualele nevoi, riscuri sau oportunitati de imbunatatire.


  FAQ

  Care sunt beneficiile unei asigurari de aviatie?

  O asigurare de aviatie ofera protectie financiara impotriva riscurilor legate de operarea aeronavelor, cum ar fi accidentele, avariile sau raspunderea civila. Acest tip de asigurare ajuta la acoperirea costurilor de reparatii, inlocuiri si eventuale compensatii catre terti.

  Ce riscuri sunt acoperite de o asigurare pentru aviatie?

  Asigurarea pentru aviatie acopera de obicei riscuri precum accidente, dauna totala a aeronavelor, avarii, furt, incendiu, marfa transportata si raspundere civila fata de terti. Politele pot fi personalizate pentru a include riscuri suplimentare relevante pentru operarea specifica a aeronavei.

  Ce tipuri de asigurari de aviatie sunt disponibile?

  Exista mai multe tipuri de asigurari de aviatie, in functie de activitate, inclusiv asigurare pentru aeronave, asigurare de raspundere civila, aeroport, companie aeronautica si asigurare pentru echipajul de zbor. Fiecare tip acopera riscuri specifice asociate operarii aeronavelor.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client