Asigurare de viata pentru angajati

VREAU ASIGURARE

Asigurarea de viata pentru angajatii companiei tale reprezinta pregatirea pentru neprevazut

Daca te-ai gandit la modalitati de a spori bunastarea angajatilor tai in companie, nu trece cu vederea acest avantaj cheie: asigurarea de viata pentru angajati. O astfel de asigurare pentru persoane juridice poate ajuta la retentia salariatilor, facand parte dintr-un pachet de beneficii extrasalariale pe care business-ul tau le poate oferi, alaturi de asigurarea de sanatate pentru salariati.

Garantarea unei plase de siguranta pentru angajati le poate proteja linistea sufleteasca, reduce stresul si chiar imbunatati concentrarea la locul de munca.

O asigurare de viata pentru salariatii tai poate fi incheiata fie ca o obligatie legala, fie pentru a arata ca iti pasa de cei care contribuie la succesul companiei.

 

Cu pachetele de asigurari de viata pentru angajati de la Leader Team, te poti bucura de:

Solutii flexibile, personalizate pe specificul business-ului tau

Acoperire completa pentru angajator si angajat

 

Pachete la preturi avantajoase

 

Asigurarea de viata pentru angajati – in ce consta si cum se calculeaza?

Asigurarea de viata pentru angajati este un instrument de protectie util impotriva neprevazutului. Suma de bani din asigurare nu poate alina suferinta celor apropiati, insa reprezinta un ajutor util celor dragi ramasi in urma decedatului. Astfel, in cazul in care are loc decesul unui asigurat, familia sau beneficiarul asigurarii primesc valoarea stabilita in polita.

Asigurarea de viata acopera decesul ca risc principal. La acesta, se pot adauga clauze si acoperiri suplimentare, polita putand fi personalizata si adaptata in functie de profilul companiei si nevoi.

In calculul pentru asigurarea de viata pentru angajati, se iau in considerare mai multi factori, precum: varsta, sex, durata asigurarii, domeniul de activitate si riscul asociat acestuia.

deces din orice cauza
deces ca urmare a unui accident
spitalizare ca urmare a unui accident
spitalizare din orice cauza
interventii chirurgicale ca urmare a unui accident
interventii chirurgicale din orice cauza
fracturi ca urmare a unui accident
arsuri ca urmare a unui accident
incapacitate temporara de munca, ca urmare a unui accident
incapacitate temporara de munca din orice cauza
invaliditate partiala sau totala ca urmare a unui accident
invaliditate partiala sau totala din orice cauza
boli grave
boli profesionale
cheltuieli medicale necesare ca urmare a unui accident
cheltuieli medicale necesare din orice cauza

Asigurarea de viata pentru salariati poate contribui la o productivitate marita la locul de munca

Securitatea financiara este asociata cu o productivitate mai mare la locul de munca.

Biroul pentru Protectia Financiara a Consumatorului a descoperit ca, atunci cand angajatii pierd timp si energie ingrijorandu-se cu privire la ingrijirea familiilor lor, ei devin mai putin productivi. Stiind insa, ca orice s-ar intampla, mostenitorii sau cei dragi vor beneficia de un ajutor financiar considerabil, salariatii au o siguranta psihica care se reflecta si in munca.

Poti apela cu incredere la echipa Leader Team pentru a selecta cele mai avantajoase asigurari de viata pentru angajatii tai.

Asigurare de viata privata pentru angajati – Protectie financiara pentru familiile angajatilor

Este important ca, in cazul unui eveniment nefast, salariatul sa stie ca familia sa va duce un trai decent in continuare. Decesul cauzat fie de un accident, fie de o imbolnavire, este acoperit complet – in sensul ca familia asiguratului sau beneficiarii desemnati de acesta vor primi o suma de bani egala cu cea asigurata stabilita la inceputul contractului.
Asigurare de viata pentru angajati
Asigurare de viata privata angajati

Asigurare de viata pentru angajati chiar si in afara programului

In functie de polita aleasa, angajatorul poate decide din ce moment al angajarii este activa asigurarea salariatului. Insa, atat timp cat polita este activa, asigurarea de viata oferita salariatilor de catre angajator este valabila 24 de ore din 24. Polita acopera evenimentele enumerate chiar daca acestea au loc in afara programului de lucru al angajatului.

Asigurare viata angajati – Ramburs costuri in timp util

La majoritatea partenerilor nostri, costurile se ramburseaza intre 7 si 90 zile de la depunerea ultimului document. Suma asigurata este suma din polita. Aceasta poate fi customizata. Pentru a intra in posesia sumei asigurate sunt necesare: cererea de despagubire (completata si semnata de catre beneficiar) si declaratia medicului in cazul decesului persoanei asigurate.
Asigurare viata angajati
Asigurare de viata pentru salariati

Asigurare de viata angajati cu asistenta la daune pentru despagubire completa si rapida

De cele mai multe ori, creare documentatiei necesare sau procedurile de restituire a banilor sunt complicate. Din fericire, echipa noastra de specialisti in consultanta si asistenta raspunde personalizat nevoilor companiei tale. Serviciul nostru de relatii cu clientii se ocupa de intreg procesul – deschiderea dosarului de dauna, documentarea cazului, analiza dosarului, oferirea unor solutii optime si confirmarea faptului ca banii sunt primiti de la asigurator in timp util.

Asigurare viata angajati – protectie financiara pentru salariatii tai

Asigurarile de viata pentru angajati sunt programe care ofera protectie financiara, principalul risc acoperit fiind decesul. Daca vrei sa sporesti bunastarea angajatilor in firma pe care o conduci, asigurarile de viata pentru angajati reprezinta o optiune excelenta. Acestea sunt atractive pentru cei care lucreaza in companie, deoarece le ofera o plasa de siguranta in cazul in care au loc evenimente neprevazute. Asigurarea de viata privata pentru angajati poate fi considerata si un mod de a retine angajatii si de a le arata ca iti pasa de ei. Leader Team Broker iti ofera solutii flexibile, personalizate si adaptate nevoilor business-ului tau. Apeleaza cu incredere la echipa noastra de specialisti pentru a primi consultanta in ceea ce priveste selectarea unei asigurari de viata pentru angajati potrivite sau a unei asigurari de accidente pentru angajati. De asemenea, Leader Team iti ofera si posibilitatea de a alege o asigurare de sanatate pentru angajati, cu planuri flexibile si preturi avantajoase.

Asigurare viata angajati – ce poate include o astfel de polita?

Principalul risc acoperit de o asigurare de viata pentru angajati este decesul. Insa, in functie de profilul business-ului tau si de nevoile pe care le ai, poti include si acoperiri suplimentare precum spitalizarea ca urmare a unui accident, spitalizarea din orice cauza, interventii chirurgicale in urma unui accident, fracturi sau arsuri ca urmare a unui accident, boli grave, boli profesionale si multe altele. Atunci cand inchei o asigurare de viata pentru angajati se iau in considerare diversi factori, printre care se numara varsta, sexul, domeniul de activitate si riscul asociat acestuia. Indiferent de tipul de polita pentru care vei opta, cu siguranta salariatii vor fi mai motivati si mai productivi, stiind ca au parte de securitate financiara.


Intrebari frecvente despre asigurarile de viata pentru angajati

1. Cine poate face polite de asigurare de viata pentru angajati?

Orice companie poate incheia astfel de polite pentru angajatii sai. Acest lucru se poate face fie din cauza unei obligatii legale, fie benevol – in functie de specificul afacerii.

2. Cine sunt beneficiarii unei asigurari de viata pentru angajati?

Beneficiarii unei polite de asigurare de viata pentru salariati pot fi: salariatul, daca polita acopera si accidente sau costuri asociate unei boli (in functie de clauzele din polita) sau persoana/persoanele desemnate in contractul cu asiguratorul.

3. Ce acopera o asigurare de viata pentru angajati?

O asigurare de viata pentru salariati acopera, ca risc principal, decesul acestora – insa, se pot adauga alte clauze si acoperiri suplimentare.

4. Care sunt avantajele unui angajator atunci cand decide oferirea unei asigurari de viata salariatilor?

O asigurare de viata contribuie la retentia angajatilor si la o productivitate marita, specifica salariatilor care se bucura de beneficii extrasalariale din partea unei companii. Nu mai putin important, o astfel de polita reprezinta o plasa de siguranta in cazul decesului survenit la locul de munca.

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client