LEADER TEAM INSTITUTE

LEADER TEAM INSTITUTE

Compania a lansat conceptul LEADER TEAM INSTITUTE. Institutul ofera partenerilor nostri oportunitatea de a-si dezvolta abilitatile de lider, de vanzari si prezentare. Cursurile noastre cuprind o gama variata de subiecte, precum sesiuni tehnice de pregatire pentru produse de asigurare noi sau existente, dar si cursuri de dezvoltare personala. Programul nostru de top este Programul de indrumare a liderilor si se adreseaza partenerilor manageri/directori care doresc sa isi construiasca si sa isi dezvolte echipa de oameni. Vom prezenta astfel in cadrul institutului inovatie, intrumente si parteneri din sectorul asigurarilor care ne pot ajuta sa devenim mai buni in activitatea pe care o desfasuram. Cu noile cunostinte si abilitati veti fi mai pregatiti sa va dezvoltati afacerea.

CURSURI

LEADER TEAM TRAINING SESSIONS–Aceste sesiuni sunt formate din training-uri tehnice organizate impreuna cu asiguratorii pe produse de asigurari si servicii de brokeraj

LEADER TEAM TOP MANAGERS–Evenimentul isi propune, prin cursurile si sesiunile interactive, sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a managerilor. Aici sunt incluse workshop-uri legate de prospectarea pietei, instrumentele necesare, vanzarea de asigurari, tehnici si tactici de negociere, retentia portofoliului, management si leadership.


Posturi Disponibile

“Navighează spre Succes”: Postul de Junior account manager în Echipa Globală “Leader Team Insurance broker”

Bună, căutător al senzațiilor tari din lumea financiară!  Știi care-i treaba cu asigurările? Ele sunt ca nivelurile dintr-un joc epic – te protejează în fața provocărilor și îți oferă superputeri financiare! Căutăm un spirit liber și curajos să se alăture echipei noastre în calitate de Junior accout manager in asigurari – cei care își fac propriile reguli în jocul asigurărilor și rup normele plictisitoare!

Suntem “Leader Team Broker de Asigurare” – o echipă internațională de excepție, care a cucerit Europa cu soluții asigurătoare inovatoare. Cunoscuți pentru standardele noastre înalte și pentru conexiunile de încredere pe care le construim cu clienții, suntem aici pentru a schimba regulile jocului în industria asigurărilor. Echipa noastră este alcătuită din specialiști cu experiență vastă în asigurări specializate, gata să-și împărtășească cunoștințele și să îți ofere ghidajul necesar în creșterea ta profesională.

 

De ce să fii unul dintre noi:

🔥 Pregătește-te să zbori departe de monotonia joburilor obișnuite! Aici, fiecare zi e o nouă misiune captivantă în universul “Brokerilor Cool de Asigurări”!

🤝 Echipa noastră e ca o alianță de super-eroi financiari, mereu gata să își ofere suportul și să dezvolte abilități împreună.

🌌 Ai ocazia să-ți dezvolți superputerile de comunicare și negociere într-un mediu prietenos și inovator.

🗝️ Cheia aventurii! Aici, cariera ta e un joc în care tu decizi ce nivele atingi și cât de departe mergi.

 

Ce-ți pregătim:

💵 Uita de grija cheltuielior lunare: Esti remunerat cu un salariu fix -)

🔧 Un toolbox de abilități pentru a-ți construi strategiile de asigurare – nu îți trebuie exact o cheie franceză, dar abilități de analiză și un pic de genialitate sunt binevenite!

🕹️ Gameplay personalizat! Te instruim să devii un maestru în negociere și să transformi ofertele în victorii pentru clienți.

🚀 Cursuri de antrenament specializate pentru a-ți dezvolta abilitățile de negociere și a te transforma într-un maestru al protecției.

🏖️ Pachetul tău de beneficii e ca un meniu la un bufet intergalactic – pe masura ce cresti in cariera ai de toate, de la asigurare medicală la bonusuri

⭐ Ți-ai imaginat vreodată să călătorești prin nivelele jocului asigurărilor, interacționând cu caractere variate și provocări interesante? Aici e posibil!

 

Ce-ți cerem:

💪 Curajul de a învăța și a îmbrățișa provocările – suntem aici să te sprijinim și să te însoțim în aventură!

🎙️ Abilități de comunicare de nivel legendar si cunostinte de limba engleza – să poți explica de ce o poliță de asigurare e ca un power-up cosmic!

🚀 Dornici să explorezi nivel după nivel și să devii eroul propriului tău joc financiar.

 

Cum te alături echipei noastre:

📧 Expediază-ne CV-ul tău cool la adresa contact@leaderteam.ro. Poți să ne povestești de ce vrei să devii cel mai tare Junior account manager in asigurari din univers!

Ești gata să pornești în călătoria ta în lumea asigurărilor, să îți faci propriile tale reguli și să te alături unei echipe de jucători cool? Dă-ne un semn! Hai să scriem împreună povestea ta financiară – într-un joc unde inovatia și reușita sunt pe primul loc! 🌟🎮

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client