LEADER TEAM INSTITUTE

LEADER TEAM INSTITUTE

Compania a lansat conceptul LEADER TEAM INSTITUTE. Institutul ofera partenerilor nostri oportunitatea de a-si dezvolta abilitatile de lider, de vanzari si prezentare. Cursurile noastre cuprind o gama variata de subiecte, precum sesiuni tehnice de pregatire pentru produse de asigurare noi sau existente, dar si cursuri de dezvoltare personala. Programul nostru de top este Programul de indrumare a liderilor si se adreseaza partenerilor manageri/directori care doresc sa isi construiasca si sa isi dezvolte echipa de oameni. Vom prezenta astfel in cadrul institutului inovatie, intrumente si parteneri din sectorul asigurarilor care ne pot ajuta sa devenim mai buni in activitatea pe care o desfasuram. Cu noile cunostinte si abilitati veti fi mai pregatiti sa va dezvoltati afacerea.

CURSURI

LEADER TEAM TRAINING SESSIONS–Aceste sesiuni sunt formate din training-uri tehnice organizate impreuna cu asiguratorii pe produse de asigurari si servicii de brokeraj

LEADER TEAM TOP MANAGERS–Evenimentul isi propune, prin cursurile si sesiunile interactive, sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a managerilor. Aici sunt incluse workshop-uri legate de prospectarea pietei, instrumentele necesare, vanzarea de asigurari, tehnici si tactici de negociere, retentia portofoliului, management si leadership.

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client