Asigurare de sanatate

VREAU ASIGURARE
Broker Asigurari Asigurari Asigurare de Sanatate

Asigurare medicala privata in Romania si oriunde in lume!

Echipa Leader Team lucreaza pentru a gasi cele mai bune solutii care sa acopere cheltuielile necesare pentru prevenirea, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor medicale.

Leader Team Broker te poate ajuta cu pachete personalizate, compuse in functie de bugetul disponibil si nevoile pe care le ai, astfel incat sa faci alegerea potrivita pentru tine.

Avand contracte cu peste 800 de clinici din Romania si peste 5.000 de clinici in lume, noi iti vom creiona cele mai bune oferte raport calitate-pret. Astfel, intreaga familie poate beneficia de cel mai bun tratament posibil, fara a avea grija cheltuielilor.

De ce sa iti faci asigurare privata de sanatate prin Leader Team?

Asigurari locale si internationale la preturi avantajoase

Servicii personalizate pentru tine si familia ta

Fara bilet de trimitere, fara timpi de asteptare

Asigurare medicală privată la prețuri avantajoase și flexibile

Asigurarea de sanatate privata de la Leader Team Broker iti ofera o multime de avantaje la un raport calitate-pret excelent. Poti beneficia de un sistem de plata flexibil, lunar, trimestrial, semestrial sau anual, in functie de bugetul disponibil si de preferintele tale. Asigurarile private de sanatate sunt solutia ideala pentru a beneficia de un tratament adecvat si de un nivel de ingrijire potrivit la orice clinica autorizata, acoperind o parte sau toata suma necesara nevoilor tale medicale. Apeleaza la un broker care iti ofera servicii specializate si asigurari pentru persoane fizice la preturi avantajoase. Leader Team Broker are in oferta pachete care acopera servicii medicale la nivel national si international, fara limitari, inclusiv asigurarea de sanatate internationala AXA, care se adreseaza atat companiilor, cat si persoanelor fizice.

Asigurare de sanatate privata cu acoperire nationala si internationala de la Leader Team Broker

Politele de asigurare de sanatate privata de la Leader Team Broker au o acoperire completa atat in Romania, cat si in orice alta tara din lume. De asemenea, planurile noastre permit si asigurarea copiilor independent sau impreuna cu parintii. Un alt beneficiu este faptul ca poti apela si la serviciul de telemedicina atunci cand vrei sa consulti parerea unor medici din strainatate pentru o a doua opinie medicala. De asemenea, compania noastra are in portofoliu nu doar asigurari medicale private pentru persoane fizice, ci si asigurari de sanatate pentru angajati, care se pot adapta cerintelor si nevoilor companiilor. Beneficiaza de conditii avantajoase si de servicii complete si personalizate pentru tine sau pentru afacerea ta.

Asigurari private de sanatate Leader Team – Servicii Acoperite

Servicii medicale in ambulatoriu
(consultatii, analize de sange, analize preventive, investigatii medicale, RMN, CT, spitalizare de zi, si altele)
Servicii medicale de spitalizare
(cazare, interventii chirurgicale, investigatii, imagistica, analize toate pe perioada spitalizarii)
Servicii de recuperare medicala si sedinte la psiholog
Servicii medicale si tratament in caz de boli grave
(cancer, boli de inima, si altele)

Asigurare de sanatate privata – beneficii pentru persoane fizice

Asigurarea de sanatate privata iti ofera posibilitatea de a alege nivelul de ingrijire pe care il primesti, cum si cand iti este oferita, acoperind o parte sau toata suma necesara serviciilor medicale.

Si, pentru ca stim cat de important este sa actionezi rapid, asigurarea de sanatate privata iti ofera oportunitatea de a merge la orice clinica autorizata doresti.

In acelasi timp, suntem dedicati si preocupati de sanatatea angajatilor tai. De aceea, oferim si asigurari de sanatate pentru angajati, care sunt adaptate nevoilor si cerintelor companiilor.

Pentru pachetele de la nivel national, nu exista limitari geografice. De asemenea, oferim produse care acopera servicii medicale si international, fara limitari.

Asigurare medicala privata la preturi avantajoase si plata flexibila

Datorita sistemului de plata flexibil, poti achita suma necesara lunar, trimestrial, semestrial sau anual. Politele de asigurari de sanatate incheiate prin Leader Team pot avea preturi incepand de la 4 lei pe zi, ceea ce inseamna ca orice persoana poate avea acces servicii medicale de calitate, fara sa plateasca o suma ce depaseste cu mult bugetul disponibil.

Beneficiaza de o asigurare privata de sanatate fara bilet de trimitere sau timp de asteptare

Daca in cazul abonamentelor medicale timpul de asteptare este foarte mare, prin asigurare, te poti programa imediat, direct la medicul specialist ales de tine. Se elimina astfel necesitatea unui bilet de trimitere din partea unui doctor de familie pentru o consultatie sau recomandarea unui medic generalist pentru anumite investigatii. Vei beneficia de tratamentul necesar mult mai rapid si printr-o procedura mult mai simpla!

Asigurare de sanatate privata cu acoperire nationala si internationala

Produsele noastre au acoperire completa – in Romania sau in orice tara din lume. Avem in portofoliu toate produsele de sanatate de la asiguratori locali si internationali, precum: Allianz, Groupama, Asirom, Signal Iduna, Omniasig, Eurolife, AXA Health, April, Generali Health,Bupa, Cigna

Asigurare de sanatate pentru copii si adulti

Avand o imunitate mai scazuta si fiind mai des expusi la diverse patologii decat adultii, copiii au nevoie de protectie suplimentara si de un tratament medical de calitate. Planurile noastre de asigurare de sanatate permit asigurarea copiilor independent sau impreuna cu parintele/parintii – singura conditie este ca cel mic sa aiba peste 1 an.

Suport clienti amabil si eficient cu asigurarile private de sanatate Leader Team

Clientii nostri beneficiaza de suport non-stop, echipa customer support fiind disponibila 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Specialistii nostri te vor indruma pe tot parcursul procesului, de la intocmirea dosarului medical, pana la rambursarea costurilor dupa terminarea tratamentului.

Beneficiaza de serviciul de telemedicina prin asigurarile de sanatate iDoctor de la Leader Team

Daca nu esti sigur de diagnosticul sau de tratamentul primite, poti consulta medici din strainatate pentru o a doua opinie medicala. Prin serviciile de telemedicina Doctor in my pocket sau Second Medical Opinion, ai acces nelimitat la consultatii in mediul virtual cu medici internationali prin intermediul unei video conferinte.

Polita de asigurare Abonament la clinica privata
Acoperire 100% in retea si in afara ei Servicii doar in cadrul clinicii cu care ai semnat contractul
Acoperire nationala cu peste 800 de clinici in Romania Fara acoperire nationala la orice clinica
Ambulatoriu full din acut si puseu acut pe boala cronica sau preexistenta Nu asigura servicii complete de ambulatoriu pentru boli cronice sau preexistente
Consultatii complete la medici generalisti si specialisti Nu toate serviciile de consultatie medicala sunt acoperite complet
Analize complete de laborator Fara analize de laborator acoperite in full
Imagistica (CT, RMN, etc.) – acoperire nelimitata Serviciile de imagistica nu sunt acoperite in full
Explorari functionale – nelimitat Nu include explorari functionale
Servicii de ambulanta Nu este inclus serviciul de ambulanta
Interventii chirurgicale in ambulatoriu acoperite complet Interventiile chirurgicale in ambulatoriu nu sunt acoperite
Fizioterapie – acoperire a minimum 20 proceduri pe an Fizioterapia nu este acoperita
Spitalizare si interventii chirurgicale din orice cauza in limita a 90.000 lei pe an Spitalizarea sau interventiile chirurgicale nu sunt acoperite
Spitalizare din orice cauza, in spital de stat in limita a 250 RON pe zi, maxim 30 de zile Spitalizarea in institutiile de stat nu este acoperita

Intrebari frecvente despre asigurarile de sanatate individuale

1. Cine poate beneficia de o asigurare de sanatate?

Orice persoana fizica poate aplica pentru o polita de sanatate. Pentru acest tip de polite, asiguratorul va aplica un filtru si va evalua starea de sanatate a persoanei. In functie de acest criteriu, asiguratorul poate sa preia sau nu clientul.

2. Care este suma pana la care se pot deconta spitalizarile sau alte servicii printr-o asigurare medicala?

Suma maxima care se poate deconta pentru serviciile medicale oferite depinde de fiecare asigurator si pachet in parte. De aceea, la Leader Team, avem incluse in portofoliu si planuri care acopera pana la 3 milioane de euro pe an pentru spitalizare.

3. Care sunt serviciile medicale oferite in cadrul unei asigurari de sanatate private?

Prin asigurarile de sanatate de la Leader Team poti avea parte de consultatii la orice tip de medic si clinica, investigatii medicale, analize, spitalizare, tratament, servicii de psihologie si psihiatrie la orice clinica autorizata din Romania si din lume.

4. Care este termenul prevazut de lege pentru supravietuitorii de cancer in privinta furnizarii informatiilor despre afectiunea oncologica?

In cazul supravieţuitorului de cancer, prin derogare de la prevederile art. 2.203 alin. (1) din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicata, cu modificarile ulterioare, aveti dreptul de a nu furniza informatii care vizeaza afecţiunea oncologica, daca a trecut un termen de 7 ani de la data incheierii protocolului oncologic. In cazul supravieţuitorului de cancer al carui diagnostic a fost pus inainte de varsta de 18 ani, termenul este de 5 ani de la data incheierii protocolului oncologic.

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client