Asigurari de Raspundere Civila

Asigurari de raspundere civila profesionala

Activitatile pe care le desfasuram ii pot influenta pe cei din jurul nostru, iar uneori pot aparea si situatii nedorite. Fireste, suntem pregatiti sa raspundem oricand folosind inteligenta emotionala si empatia, insa in unele cazuri acestea nu sunt suficiente.

 

De ce sa alegi o asigurare de raspundere civila Leader Team Broker?

Intelegem nevoia de a-i proteja pe cei din jur cu mai mult decat scuze.
Stim ca neprevazutul nu asteapta sa fim pregatiti.
Oferim solutii complete pentru orice tip de situatie.
Suntem prompti si analizam rapid situatiile care necesita acoperirea unui incident.


Asigurari Raspundere Civila Persoane Fizice

Care sunt riscurile pe care le acopera o asigurare de raspundere civila?

 • Daune materiale sau cheltuieli de judecata pe care ar trebui sa le platesti tertilor in urma unor potentiale incidente,
 • Cheltuieli aferente vatamarilor corporale produse tertilor ca urmare a unui incident de care tu esti raspunzator
 • Cheltuieli aferente formalitatilor judecatoresti,
 • Eventuale riscuri suplimentare, prevazute de polita incheiata in conformitate cu cerintele unui beneficiar – se aplica de regula persoanelor juridice.

 

Care sunt cele mai comune tipuri de asigurari de raspundere civila?

Raspunderea civila face referire la raspunderea pe care o avem fata de terte persoane sau ca urmare a unei activitati prestate. Pentru ca interactionam din ce in cel mai mult este nevoie sa fim pregatiti pentru cazurile in care unele incidente ne-ar putea influenta viata.  Iata cateva dintre aceste exemple:

Asigurarea de raspundere civila pentru prestatorii de servicii

Atunci cand achizitionezi un serviciu sau un produs sau atunci cand vinzi, o caracteristica importanta si o nevoie in sine este aceea ca receptia produselor sau a serviciilor sa fie facuta fara probleme. In plus, este nevoie ca ulterior receptiei sa te bucuri de produsul dorit pentru o perioada cat mai lunga de timp, fara ca acesta sa intampine probleme sau vicii ascunse.

Cel mai frecvent, aceste situatii se regasesc in cazul atelierelor de productie, in cazul constructiilor si amenajarilor interiorare, in cazul spalatoriilor si curatatoriilor sau in cazul atelierelor de reparatii. Acestea sunt doar cateva dintre situatiile pe care o asigurare de raspundere civila le poate acoperi.

 

Asigurarea de raspundere civila in relatia angajator – angajati

Stii deja ca este important sa ai in vedere toate cerintele de protectia muncii si medicina muncii, insa cu siguranta stii si ca neprevazutul se poate intampla chiar si respectand aceste cerinte.

Pentru situatiile in care angajatul sufera un accident in timpul proceselor de munca exista asigurarea de raspundere civila pentru angajati. Astfel, in timpul perioadei acoperite prin asigurare nu va mai trebui sa ai grija cheltuielilor neprevazute care apar din accidente de munca sau culpa companiei.

 

Asigurarea de raspundere civila pentru producatori

Oricat de mult ne-am stradui sa cream produse care sa nu lezeze in niciun fel sanatatea umana, exista si situatii in care lucrurile pot sta diferit. Acest tip de asigurare se adreseaza producatorilor care ofera produse ce pot crea prejudicii utilizatorilor.

Daca vrei si un exemplu in acest sens, imagineaza-ti un atelier de productie a lumanarilor care, desi sunt certificate, intr-un anumit context isi pot manifesta altfel functionarea.Topirea necontrolata,scanteile degajate excesiv acestea sunt doar doua exemple care pot produce daune asupra utilizatorilor pe care asigurarea le poate acoperi. La fel se intampla in cazul oricarui alt tip de produs, tocmai pentru ca este chiar regretabil ca pentru un mic incident sa nu poti despagubi corect utilizatorul final.

 

Asigurarea de raspundere civila pentru chirias si proprietar

Acest tip de asigurare se poate stabili atat din partea chiriasului fata de proprietar, cat si invers. Asigurarea de raspundere civila de acest tip acopera situatiile in care apar daune sau deteriorari la nivelul spatiilor inchiriate si exploatate.

Fiecare tip de raspundere civila este diferit si iti poate oferi posibilitatea de a cumula anumite tipuri de acoperiri, insa pentru aceasta este nevoie sa discuti in prealabil cu consultantul care realizeaza polita. In acest fel, poti identifica mai usor care sunt nevoile tale raportate la stilul de viata si activitatile curente, astfel incat aceasta sa acopere cat mai bine situatiile prin care treci.

Exista o gama ampla de beneficiari carora se adreseaza politele de asigurare de raspundere civila, de la agenti de productie, la prestari servicii comerciale, de la spatii de birouri la unitati si cabinete profesionale. Asigurarea de raspundere civila de la Leader Team Broker este conceputa astfel incat sa acopere fiecare situatie in parte, fara a fi nevoie sa suplimentezi bugetele pentru a acoperi anumite situatii nedorite.

Oricat am fi de atenti in viata curenta este imposibil sa prevedem anumite lucruri. Nu avem cum sa vedem in viitor si nici nu avem cum sa il schimbam pe acesta. Nu avem cum sa ne protejam de anumite situatii dificile, oricat ne-am dori acest lucru, asa ca singura solutie este sa fim pregatiti pentru acestea.

Dincolo de a ne pasa doar de noi, o asigurare de raspundere civila atrage atentia asupra grijii fata de ceilalti, pentru ca, inevitabil, traind in comun, pot exista situatii cand actiunile noastre se pot rasfrange si asupra celor din jur.

 

Asigurarea de raspundere civila Leader Team Broker iti protejeaza afacerea

Punem un foarte mare accent pe asigurarile oferite la nivel de companie pentru ca stim cat este de greu sa solutionezi si sa faci fata unei situatii in care un angajat se accidenteaza. De aceea, iti oferim o asigurare care sa aiba grija de profitul afacerii tale, dar si de angajatii tai, astfel incat grijile tale sa se indrepte spre angajat.

Asigurarea de raspundere civila Leader Team Broker iti protejeaza banii, insa in acelasi timp protejeaza si relatiile dintre oameni. Uneori, simplele scuze nu sunt suficiente, mai ales in cazul in care vorbim despre vatamari corporale sau de alte tipuri de incidente. Pentru a merge dincolo de scuzele verbale, asigurarea te ajuta sa pastrezi relatiile profesionale si sa eviti situatiile neplacute in care tu sau afacerea ta ati putea sa fiti implicati.

Alege, asadar, asigurarea de raspundere civila Leader Team Broker si protejeaza lucrurile cu adevarat importante. Apeleaza-ne si hai sa gasim impreuna cea mai buna solutie pentru nevoile tale.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Asigurare de raspundere civila profesionala – Protejare impecabila, indiferent de situatie

  Pentru a preveni daunele ce pot sa se inregistreze ca urmare a erorilor, neglijentei, omisiunilor sau altor greseli profesionale trebuie sa se incheie o polita speciala, numita in limbaj de specialitate asigurare pentru raspundere civila profesionala. Acest tip de polita este asociata cu anumite profesii sau industrii, acolo unde pot exista astfel de riscuri, ce necesita prezenta ei.

  Leaderteam.ro ofera clientilor diferite tipuri de asigurari necesare pentru ca acestia sa se protejeze cat mai bine. Printre aceste polite se numara asigurarile de raspundere profesionala, asigurare pentru atacuri cibernetice, politele de raspundere contractuala Amazon, asigurarea de retragere a produselor de pe piata etc.

  Asigurari de raspundere civila profesionala – Riscuri acoperite si tipuri de polite

  Asigurarea de raspundere civila pentru greseli in activitatea profesionala acopera cateva riscuri extrem de importante. Astfel, se pot aminti daunele materiale, cheltuielile de judecata, cele aferente vatamarilor corporale aduse tertilor, cheltuielile aferente formalitatilor judecatoresti, riscuri suplimentare prevazute. Printre cele mai comune tipuri de polite ce se pot incheia online sunt cele pentru prestatorii de servicii, asigurarile de raspundere civila in relatia angajator – angajati, polita pentru producatori sau cea pentru chirias si proprietar.

  Practic, leaderteam.ro permite clientilor sa faca fata cu brio acelor situatii grele, ca de exemplu cea in care un angajat se accidenteaza, ajutandu-i sa faca fata problemelor ce apar brusc in astfel de momente, sa aiba grija de profitul firmei si sa pastreze relatii profesionale foarte bune in continuare.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client