Asigurari de Raspundere Civila

Asigurari de raspundere civila profesionala

Activitatile pe care le desfasuram ii pot influenta pe cei din jurul nostru, iar uneori pot aparea si situatii nedorite. Fireste, suntem pregatiti sa raspundem oricand folosind inteligenta emotionala si empatia, insa in unele cazuri acestea nu sunt suficiente.

 

De ce sa alegi o asigurare de raspundere civila Leader Team Broker?

Intelegem nevoia de a-i proteja pe cei din jur cu mai mult decat scuze.
Stim ca neprevazutul nu asteapta sa fim pregatiti.
Oferim solutii complete pentru orice tip de situatie.
Suntem prompti si analizam rapid situatiile care necesita acoperirea unui incident.


Asigurari Raspundere Civila Persoane Fizice

Care sunt riscurile pe care le acopera o asigurare de raspundere civila?

 • Daune materiale sau cheltuieli de judecata pe care ar trebui sa le platesti tertilor in urma unor potentiale incidente,
 • Cheltuieli aferente vatamarilor corporale produse tertilor ca urmare a unui incident de care tu esti raspunzator
 • Cheltuieli aferente formalitatilor judecatoresti,
 • Eventuale riscuri suplimentare, prevazute de polita incheiata in conformitate cu cerintele unui beneficiar – se aplica de regula persoanelor juridice.

 

Care sunt cele mai comune tipuri de asigurari de raspundere civila?

Raspunderea civila face referire la raspunderea pe care o avem fata de terte persoane sau ca urmare a unei activitati prestate. Pentru ca interactionam din ce in cel mai mult este nevoie sa fim pregatiti pentru cazurile in care unele incidente ne-ar putea influenta viata.  Iata cateva dintre aceste exemple:

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Asigurare de raspundere civila profesionala – Protejare impecabila, indiferent de situatie

  Pentru a preveni daunele ce pot sa se inregistreze ca urmare a erorilor, neglijentei, omisiunilor sau altor greseli profesionale trebuie sa se incheie o polita speciala, numita in limbaj de specialitate asigurare pentru raspundere civila profesionala. Acest tip de polita este asociata cu anumite profesii sau industrii, acolo unde pot exista astfel de riscuri, ce necesita prezenta ei.

  Leaderteam.ro ofera clientilor diferite tipuri de asigurari necesare pentru ca acestia sa se protejeze cat mai bine. Printre aceste polite se numara asigurarile de raspundere profesionala, asigurare pentru atacuri cibernetice, politele de raspundere contractuala Amazon, asigurarea de retragere a produselor de pe piata etc.

  Asigurari de raspundere civila profesionala – Riscuri acoperite si tipuri de polite

  Asigurarea de raspundere civila pentru greseli in activitatea profesionala acopera cateva riscuri extrem de importante. Astfel, se pot aminti daunele materiale, cheltuielile de judecata, cele aferente vatamarilor corporale aduse tertilor, cheltuielile aferente formalitatilor judecatoresti, riscuri suplimentare prevazute. Printre cele mai comune tipuri de polite ce se pot incheia online sunt cele pentru prestatorii de servicii, asigurarile de raspundere civila in relatia angajator – angajati, polita pentru producatori sau cea pentru chirias si proprietar.

  Practic, leaderteam.ro permite clientilor sa faca fata cu brio acelor situatii grele, ca de exemplu cea in care un angajat se accidenteaza, ajutandu-i sa faca fata problemelor ce apar brusc in astfel de momente, sa aiba grija de profitul firmei si sa pastreze relatii profesionale foarte bune in continuare.


  FAQ

  Ce este asigurarea de raspundere civila?

  Asigurarea de raspundere civila este o polita care protejeaza persoana asigurata impotriva unor eventuale incidente si se refera la raspunderea civila avuta fata de terti, aceasta polita aplicandu-se pentru prestari de servicii, in relatia angajator-angajat, in relatia chirias-proprietar si nu numai.

  Ce acopera asigurarea de raspundere civila?

  Asigurarea de raspundere civila acopera daunele materiale si corporale provocate tertilor in urma unui incident de care esti responsabil, cheltuielile de judecata si alte costuri asociate unui proces sau unei actiuni legale.

  Cine are nevoie de o asigurare de raspundere civila?

  De o asigurare de raspundere civila poate beneficia orice persoana sau afacere care poate fi considerata responsabila pentru daunele provocate altora, aceasta oferind protectie impotriva riscurilor financiare asociate raspunderii civile.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client