Asigurari, Consultanta & Asistenta Daune

Broker Asigurari Consultanta Daune

Consultanta si Asistenta Daune

Asigurarea in ceea ce priveste daunele este un proces prin care o persoana fizică sau o companie stabileste practic conditiile prin care este despagubita atunci cand se intampla incidente nedorite. Fireste insa, desi procesul de asigurare este corect si functional, se poate intampla ca uneori sa apara probleme neprevazute care sa ingreuneze rezolvarea situatiilor dificile. Raspunsul la aceste situatii este serviciul de consultanta si asigurare daune, care te ajuta sa rezolvi rapid orice neintelegere.

 

Ce iti ofera serviciul de consultanta si asigurare daune de la Leader Team?

Analiza rapida a dosarelor de dauna atunci cand acestea sunt notificate
Consultanti dedicati, care insista sa obtina pentru tine cele mai avantajoase oferte de la asiguratori
Rezolvare rapida a litigiilor si situatiilor semnalate
Experienta in gestionarea tuturor situatiilor intalnite
Consiliere de specialitate de la inceputul procesului de asigurare si pana la momentul in care este necesara decontarea
Seriozitate si profesionalism
Un intermediar de incredere care te reprezinta in demersurile tale de decontare a politelor


Asigurare Daune

Care sunt avantajele serviciului de consultanta si asigurare daune?

 • Castigi timp pentru a te ocupa de lucrurile importante pentru tine
 • Economisesti timp si bani in momentul in care ai nevoie de decontarea rapida a sumelor aferente politelor de asigurare
 • Te bucuri de asistenta si la nivel juridic, acolo unde situatia impune acest lucru
 • Te bucuri de asistenta specifica din partea consultantilor nostri
 • Te degrevezi de responsabilitatea alcatuirii dosarului in regie proprie si te bucuri de un ajutor specializat in acest tipuri de situatii
 • Te bucuri rapid si eficient de decontarea banilor ca urmare a notificarii daunei
 • Proces fara stres si fara griji, deoarece stii ca in orice moment cineva este acolo sa te ajute in ceea ce priveste inaintarea dosarului si consilierea cu privire la decontarea politei

De ce sa alegi serviciul de consultanta si asistenta daune de la Leader Team?

Studiile arata faptul ca asistenta specializata, chiar de la momentul stabilirii si incheierii politei de asigurare, reduce enorm posibilitatea de a intampina dificultati atunci cand este nevoie de decontarea acestor produse.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari de raspundere contractuala pentru Amazon.Afla mai multe


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  Consultanta daune – Despagubiri urgente in caz de evenimente nedorite

  Asigurarile sunt elemente esentiale ale vietii moderne, prin intermediul lor obtinandu-se transferarea riscurilor de diferite tipuri catre societatea asiguratorie. In cazul in care se petrece vreun eveniment nedorit, de genul unui accident sau a degradarii unor marfuri transportate, exista posibilitatea recuperarii pierderilor prin incasarea daunelor prevazute in contractul de asigurare.

  In multe cazuri, insa, acest demers este unul complicat si necesita realizarea unui dosar de dauna CASCO sau RCA greu de intocmit. Din acest motiv, de un real ajutor este colaborarea cu o firma de consultanta si asistenta daune, asa cum este Leaderteam.ro. Compania ofera, pe langa serviciile de asistenta in recuperarea daunelor si consultanta pentru incheierea de diferite tipuri de asigurari pentru persoane fizice, precum asigurarea CASCO online, RCA auto online, asigurarea pentru locuinta si asigurarea de viata.

  Daune RCA si CASCO – Avantaje ale apelarii la consultanta de specialitate

  Din diferite motive, in numeroase cazuri in care au loc incidente auto una dintre provocari este recuperarea daunelor prin intermediul politelor de asigurare. Serviciile de consultanta si asigurare daune sunt de un real ajutor, deoarece garanteaza rezolvarea satisfacatoare a intregului demers. Dosarele de dauna pentru asigurari vor fi analizate imediat ce sunt notificate de catre consultanti dedicati, care vor obtine, cu siguranta, rezultate excelente, asigurand in acelasi timp rezolvarea rapida a tuturor litigiilor. Un astfel de consilier este un intermediar valoros intre persoana asigurata si compania de asigurari datorita experientei dobandite prin rezolvarea multor cazuri de o complexitate ridicata.


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili în a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesară. Au reușit sa obțină polita de asigurare într-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranță voi colabora in continuare cu ei și îi recomand cu toată încrederea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client