Asigurari, Consultanta & Asistenta Daune

Broker Asigurari Consultanta Daune

Consultanta si Asistenta Daune

Asigurarea in ceea ce priveste daunele este un proces prin care o persoana fizică sau o companie stabileste practic conditiile prin care este despagubita atunci cand se intampla incidente nedorite. Fireste insa, desi procesul de asigurare este corect si functional, se poate intampla ca uneori sa apara probleme neprevazute care sa ingreuneze rezolvarea situatiilor dificile. Raspunsul la aceste situatii este serviciul de consultanta si asigurare daune, care te ajuta sa rezolvi rapid orice neintelegere.

 

Ce iti ofera serviciul de consultanta si asigurare daune de la Leader Team?

Analiza rapida a dosarelor de dauna atunci cand acestea sunt notificate
Consultanti dedicati, care insista sa obtina pentru tine cele mai avantajoase oferte de la asiguratori
Rezolvare rapida a litigiilor si situatiilor semnalate
Experienta in gestionarea tuturor situatiilor intalnite
Consiliere de specialitate de la inceputul procesului de asigurare si pana la momentul in care este necesara decontarea
Seriozitate si profesionalism
Un intermediar de incredere care te reprezinta in demersurile tale de decontare a politelor


Asigurare Daune

Care sunt avantajele serviciului de consultanta si asigurare daune?

 • Castigi timp pentru a te ocupa de lucrurile importante pentru tine
 • Economisesti timp si bani in momentul in care ai nevoie de decontarea rapida a sumelor aferente politelor de asigurare
 • Te bucuri de asistenta si la nivel juridic, acolo unde situatia impune acest lucru
 • Te bucuri de asistenta specifica din partea consultantilor nostri
 • Te degrevezi de responsabilitatea alcatuirii dosarului in regie proprie si te bucuri de un ajutor specializat in acest tipuri de situatii
 • Te bucuri rapid si eficient de decontarea banilor ca urmare a notificarii daunei
 • Proces fara stres si fara griji, deoarece stii ca in orice moment cineva este acolo sa te ajute in ceea ce priveste inaintarea dosarului si consilierea cu privire la decontarea politei

De ce sa alegi serviciul de consultanta si asistenta daune de la Leader Team?

Studiile arata faptul ca asistenta specializata, chiar de la momentul stabilirii si incheierii politei de asigurare, reduce enorm posibilitatea de a intampina dificultati atunci cand este nevoie de decontarea acestor produse.

Consultanta si Asistenta Daune

Produsele de asigurare sunt concepute pentru a acoperi posibile prejudicii suferite de persoanele asigurate sau de terte persoane din culpa asiguratilor in cazul producerii unor riscuri asigurate.

Problemele care apar in cazul despagubirilor sunt generate de o multitudine de factori care tin fie de asigurator, fie de asigurat.

 

Asigurare Daune

Atunci cand este avizata o dauna, folosind experienta echipei noastre, vom depune toate eforturile sa obtinem cel mai bun rezultat pentru clientii nostri si ii vom impulsiona pe asiguratori sa ofere cele mai bune solutii clientului.

Cele mai multe probleme pot fi preintampinate daca exista o consiliere de specialitate inca de la momentul incheierii contractului de asigurare. Scopul companiei noastre este sa ne asiguram ca nu vor exista surprize si ca dauna dumneavoastra este solutionata intr-un timp optim si in parametrii corecti.

 

De ce sa alegi serviciul de consultanta si asistenta daune de la Leader Team?

Studiile arata faptul ca asistenta specializata, chiar de la momentul stabilirii si incheierii politei de asigurare, reduce enorm posibilitatea de a intampina dificultati atunci cand este nevoie de decontarea acestor produse.

Este nevoie sa alegi un serviciu de consultanta si asistenta daune pentru ca in acest fel te asiguri ca vei avea la dispozitie ajutorul necesar pentru a fi reprezentat corect in fata asiguratorilor, mai ales in situatiile in care de ambele parti ale asiguratilor exista anumite divergente.

 

Asistenta la dauna – un must-have al prezentului

Noi stim cat este de greu sa beneficiezi rapid de banii pe care ar trebui sa ti-i ofere o polita de asigurare, in functie de nevoile tale. Stim, de asemenea, ca procedurile de decontare sunt uneori complicate, dar ca timpul nu sta in loc pentru beneficiari.

Unele situatii pot fi cu adevarat urgente, mai ales daca vorbim despre situatia asigurarilor auto sau despre asigurarile medicale. Acolo este nevoie de o decontare rapida a sumelor si de un serviciu de asistenta dedicat, care sa identifice rapid cerintele beneficiarilor.

Serviciul nostru de consultanta si asistenta la dauna face exact acest lucru pentru tine. Am creat o echipa de specialisti care sa raspunda personalizat nevoilor tale, oferindu-ti avantajul de a te bucura de decontarea corecta a sumelor de bani de care ai nevoie pentru a acoperi efectele unui anumit eveniment neplacut.

 

Care este traseul urmat de serviciul de consultanta si asistenta daune Leader Team?

Fiecare tip de asigurare incheiata este unica, pentru ca asigurarile sunt personalizate in functie de cerintele clientilor nostri. Din acest motiv, chiar si atunci cand soliciti acoperirea financiara pentru producerea unui incident, solutiile ar trebui sa fie tot personalizate.

 

Deschiderea dosarului de dauna

Este util sa ai langa tine profesionisti care sa te ajute sa soliciti decontarea banilor pe asigurare, iar serviciul nostru de consultanta si asistenta daune iti ofera exact aceasta solutie. Practic, vei putea parcurge fiecare pas beneficiind de asistenta unui operator care te va ghida astfel incat sa poti deschide dosarul si sa ii urmaresti parcursul pana la final.

 

Documentarea cazului

Pentru a inainta un dosar de dauna va trebui in mod uzual sa treci prin avizarea situatiei, aspect care se face de cele mai multe ori in call center. Dupa avizare va fi nevoie sa discuti cu un specialist care sa te ajute sa depui documentatia de dauna, cu tot ceea ce este solicitat de catre asigurator. Nu-ti face griji, specialistii nostri sunt instruiti sa te ajute cu orice problema, iar experienta acestora isi va spune cuvantul, chiar si in cazul celor mai dificile situatii.

Este important ca tu sa ai insa documetatia aferenta procesului de decontare, prin aceasta intelegandu-se bonurile, facturile sau chitantele, certificatele medicale sau certificatele auto sau orice alt document atestator care te poate ajuta sa dovedesti cheltuielile realizate ca urmare a petrecerii unui eveniment mai putin fericit.

 

Analiza dosarului

Consultantii nostri te vor ajuta mai apoi cu verificarea dosarului, astfel incat acesta sa fie complet si corect realizat. Acest aspect este deosebit de important pentru ca in urma alcatuirii acestui dosar el va fi trimis asiguratorilor, care vor dispune plata daunelor, confort celor motivate.

Consultantii nostri se asigura astfel ca dosarul este complet, iar ca urmare a verificarii acesta va merge mai departe in sistemul de verificare. Daca dosarul nu este complet, consultantii nostri te vor notifica cu privire la documentatia care mai este necesara astfel incat procesul sa fie complet.

 

Solutii oferite

Pentru ca suntem in legatura cu majoritatea firmelor de asigurare, noi iti putem oferi solutii avantajoase pentru inchierea politelor si, de asemenea, ne implicam pentru a te ajuta sa beneficiezi de o despagubire eficienta, atunci cand acest lucru este necesar.

Deopotriva, venim in intampinarea ta cu solutii eficiente de analiza a riscului, pentru ca in acest fel poti identifica mai rapid pericolele care iti pot afecta activitatea.

Intr-o lume in care timpul este o resursa nepretuita, noi am ales sa iti oferim tie timp pentru a te ocupa de lucrurile cu adevarat importante pentru tine. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de asistenta la dauna, iar tu ai grija de tine si de cei dragi tie, fara grija costurilor. Apeleaza la serviciul nostru de consultanta si asigurare la dauna si bucura-te de avantajele pe care ti le oferim.

 

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari de raspundere contractuala pentru Amazon.Afla mai multe


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili în a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesară. Au reușit sa obțină polita de asigurare într-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranță voi colabora in continuare cu ei și îi recomand cu toată încrederea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client