Asigurare Medicala de Calatorie

Broker Asigurari Asigurari Asigurari Persoane Fizice Asigurare Medicala de Calatorie

Asigurari Medicale de Calatorie

Calatoriile ne ajuta sa cunoastem lumea si sa ne extindem orizonturile, insa in acelasi timp, prin ele ne si expunem unor riscuri. Imbolnavirile, accidentarile sau micile probleme care necesita interventii medicale sunt aspecte pe care, desi nu sunt tocmai placute, trebuie sa le iei in calcul atunci cand calatoresti, pentru a te simti in siguranta.


SOLUTIA pentru tine o reprezinta asigurarea medicala de calatorie Leader Team, o plasa de siguranta care sa iti permita sa te bucuri fara griji de vacantele tale.

 

Ce iti ofera o asigurare medicala de calatorie Leader Team Broker?

Acoperirea cheltuielilor medicale neprevazute
Asistenta telefonica prompta pentru situatiile care necesita analiza
Despagubiri rapide pentru situatii neprevazute precum: accidentari, servicii medicale, pierderi de bagaje etc.
Suport in alegerea celei mai bune oferte potrivite pentru tine
Servicii prompte de analiza si asistenta pentru acoperirea situatiilor neprevazute
Acoperire servicii medicale si ingrijire in situatii cauzate de COVID 19
Compensari pentru cazul particular al intreruperilor de calatorie


Asigurari Calatorie

Ce acopera o asigurare medicala de calatorie Leader Team Broker?

 • Situatii medicale neprevazute – consult si tratament de specialitate
 • Cheltuieli care tin de transport in sistem de ambulanta, spre una dintre facilitatile de tratament din strainatate, conform recomandarii medicale.
 • Tratament dentar care nu sufera amanare (cazuri de dureri acute sau probleme survenite accidental care nu pot fi amanate, daca sunt in interesul tratarii sau repararii danturii)
 • Repatriere, in cazul in care acest serviciu este necesar
 • Analize si diagnosticare, stabilire scheme de tratament de specialitate
 • Spitalizare si supraveghere medicala specializata
 • Transferuri in unitati medicale specializate, in functie de evolutia problemei de sanatate aparute sau a interventiei.

Daca privesti multitudinea de avantaje pe care ti le ofera o asigurare medicala de calatorie vei vedea ca in conditiile in care aceasta nu este realizata inainte de a parasi tara, toate serviciile mentionate vor costa destul de mult. Asigurarea, insa, este menita sa acopere toate aceste cheltuieli, astfel ca tu sa te poti ocupa linistit de lucrurile care conteaza cu adevarat.

Asigurarea se incheie pe o perioada de 365 de zile si are ca data de incepere momentul in care practic parasesti tara. Este important ca asigurarea sa fie facuta inainte de a pleca, tocmai pentru ca aceasta sa isi poata produce efectele cat mai repede.

Procesul de realizare a asigurarii include discutia cu un operator Leader Team Broker care iti va explica toate detaliile si toate situatiile pe care le acopera asigurarea. De asemenea vei putea opta pentru un plan standard de acoperire, care include cele mai frecvente riscuri, sau pentru un plan mai avansat, personalizat in functie de riscurile la care te poti supune, in functie de destinatie, scop al plecarii etc.

 

Care sunt cele mai comune situatii acoperite de asigurarea medicala de calatorie?

Una dintre cele mai comune situatii in care asigurarea de calatorie este utila este cea in care parasesti tara, iar problemele medicale necesita tratament sau interventii. Cazul familiilor cu copii care necesita tratament de specialitate in facilitati medicale straine este cel mai frecvent, astfel ca o astfel de asigurare de calatorie se va dovedi utila. Fireste, ea functioneaza si in cazul adultilor, pentru ca stim cu totii ca neprevazutul nu tine cont de varsta. O raceala aparuta din senin sau o toxiinfectie alimentara ce necesita tratament de specialitate reprezinta situatii in care poate fi necesar sa te bucuri de servicii medicale pe care nu va trebui sa le platesti tu. Ele vor putea fi decontate prin intermediul asigurarii medicale de calatorie.

O alta situatie particulara este cea care tine de lucrarile dentare neasteptate. Un incident, o lovitura sau pur si simplu o sensibilitate dentara care nu mai poate astepta pana la reintoarcerea din vacanta, acestea sunt situatiile care te-ar putea determina sa mergi la dentist in regim de urgenta intr-o tara straina.

Este important sa ai in vedere aceste aspecte atunci cand alegi o asigurare medicala de calatorie pentru a putea fi acoperit in orice situatie.

O situatie aparte in cadrul asigurarilor medicale de calatorie tine de practicarea unor sporturi extreme. In vacanta este normal sa facem ceea ce ne place, iar asigurarea medicala de calatorie Leader Team Broker acopera si situatia accidentarilor survenite in aceste situatii. Tot ceea ce ai de facut este sa specifici atunci cand este realizata asigurarea ca vacanta ta va include si astfel de distractii, astfel incat pericolele sa poata fi acoperite.

 

Care sunt documentele de care vei avea nevoie pentru a solicita despagubirile ce deriva din asigurarea medicala de calatorie?

Primul pas pe care va trebui sa il faci pentru a beneficia de avantajele asigurarii de calatorie este acela de a lua legatura cu unul dintre reprezentantii nostri, imediat dupa producerea incidentului supus verificarii si solicitarii acordarii de despagubiri.

Pentru a putea sustine procesul de despagubire va trebui sa oferi reprezentantului nostru:

– descrierea evenimentului: poate fi necesara o declaratie scrisa care sa explice in amanunt situatia

– costurile totale aferente serviciilor medicale prestate in unitatea medicala in care esti tratat

– facturile si alte documente care sa ateste aceste costuri

– documentele medicale care atesta diagnosticul si planul de tratament efectuat

– documente atestatoare care sa atraga atentia asupra unor costuri adiacente ce tin de transport in unitati medicale

– chitante care atesta cumpararea de medicamente sau utilizarea unor servicii medicale

– polita de asigurare medicala de calatorie.

 

Este important sa pastrezi toate documentele care tin de experienta medicala, deoarece asiguratorul le poate solicita in vederea verificarii, iar acestea vor trebui depuse in original in dosarul pe care il vei inainta spre analiza.

Procesul de despagubire se va face rapid, luand in calcul respectarea clauzelor contractuale, conform politei, astfel ca tu nu va mai trebui sa iti faci griji cu privire la costuri.

Vacantele sunt menite sa ne ofere relaxare si un timp de calitate, iar aceste caracteristici nu ar trebui sa stea in umbra neprevazutului. Este important sa te bucuri de vacanta ta si sa nu fii nevoit sa iti ingradesti pofta de viata de teama accidentarilor.

Ia decizia potrivita si alege o asigurare medicala de calatorie prin Leader Team Broker, iar mai apoi bucura-te din plin de o binemeritata vacanta, chiar daca aceasta va fi presarata si cu momente demne de a fi ”povestite nepotilor”.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.



  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client