Asigurare Medicala de Calatorie

Broker Asigurari Asigurari Asigurari Persoane Fizice Asigurare Medicala de Calatorie

Asigurari Medicale de Calatorie

Calatoriile ne ajuta sa cunoastem lumea si sa ne extindem orizonturile, insa in acelasi timp, prin ele ne si expunem unor riscuri. Imbolnavirile, accidentarile sau micile probleme care necesita interventii medicale sunt aspecte pe care, desi nu sunt tocmai placute, trebuie sa le iei in calcul atunci cand calatoresti, pentru a te simti in siguranta.


SOLUTIA pentru tine o reprezinta asigurarea medicala de calatorie Leader Team, o plasa de siguranta care sa iti permita sa te bucuri fara griji de vacantele tale.

 

Ce iti ofera o asigurare medicala de calatorie Leader Team Broker?

Acoperirea cheltuielilor medicale neprevazute
Asistenta telefonica prompta pentru situatiile care necesita analiza
Despagubiri rapide pentru situatii neprevazute precum: accidentari, servicii medicale, pierderi de bagaje etc.
Suport in alegerea celei mai bune oferte potrivite pentru tine
Servicii prompte de analiza si asistenta pentru acoperirea situatiilor neprevazute
Acoperire servicii medicale si ingrijire in situatii cauzate de COVID 19
Compensari pentru cazul particular al intreruperilor de calatorie


Asigurari Calatorie

Ce acopera o asigurare medicala de calatorie Leader Team Broker?

 • Situatii medicale neprevazute – consult si tratament de specialitate
 • Cheltuieli care tin de transport in sistem de ambulanta, spre una dintre facilitatile de tratament din strainatate, conform recomandarii medicale.
 • Tratament dentar care nu sufera amanare (cazuri de dureri acute sau probleme survenite accidental care nu pot fi amanate, daca sunt in interesul tratarii sau repararii danturii)
 • Repatriere, in cazul in care acest serviciu este necesar
 • Analize si diagnosticare, stabilire scheme de tratament de specialitate
 • Spitalizare si supraveghere medicala specializata
 • Transferuri in unitati medicale specializate, in functie de evolutia problemei de sanatate aparute sau a interventiei.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Asigurare calatorie online – Polita conceputa special pentru acoperirea cheltuielilor medicale in timpul calatoriilor

  Asigurarea de calatorie online ofera protectie in momentele in care apar situatii neprevazute (boli, accidente, urgente medicale) pe durata unor vacante sau calatorii in interes de studiu, de afaceri sau de placere. Leaderteam.ro pune la dispozitia clientilor asigurari pentru persoane fizice, cum ar fi asigurarea CASCO online si RCA auto online, asigurarea pentru locuinta, dar si asigurari de calatorie online, ce vor permite oricui sa se simta bine pe perioada tuturor calatoriilor efectuate in strainatate.

  Avantajele asigurarii de calatorie online sunt numeroase si se refera la acoperirea cheltuielilor medicale, servicii de asistenta medicala de urgenta, acoperire pentru accidente si rani, evacuare medicala, repatriere, despagubiri rapide in cazul in care s-a pierdut bagajul, compensari daca a fost intrerupta calatoria etc.

  Asigurare de calatorie online – Informatii utile pentru a incheia polita adecvata necesitatilor

  Asigurarea medicala de calatorie online de la Leaderteam.ro se incheie pe o perioada de 365 de zile. Ea incepe din momentul in care persoana in cauza a parasit tara. Exista doua tipuri de planuri de acoperire: cel standard, care include anumite riscuri si cel personalizat, care are in vedere riscurile exacte la care poate fi expus calatorul in functie de diferite lucruri (destinatie, scopul calatoriei etc.). Pentru a beneficia de aceasta asigurare la nevoie se va lua legatura cu reprezentantii Leaderteam.ro, se va descrie evenimentul in scris, se vor preciza cheltuielile, facturile, alte documente si polita care a fost incheiata.

  Asigurare calatorie – Ce avantaje iti ofera?

  Asigurarea medicala de calatorie reprezinta un element esential atunci cand pleci intr-o deplasare in strainatate. Pe parcursul unei calatorii pot aparea mici incidente, care pot necesita interventii sau tratament. De aceea, pentru a te asigura ca esti pregatit pentru orice fel de situatie de acest gen, este important sa ai o asigurare de calatorie valabila. Aceasta iti acopera cheltuielile medicale neprevazute, oferindu-ti despagubiri rapide, suport, compensari si o multime de alte avantaje pe care merita sa le iei in considerare. Indiferent ca vei avea nevoie de tratamente de specialitate, de analize si interventii, de spitalizare sau de transport de urgenta, asigurarea de calatorie in strainatate iti va veni in ajutor. Asadar, pentru a afla toate beneficiile pe care ti le poate oferi o astfel de asigurare de medicala pentru strainatate, poti discuta cu unul dintre operatorii nostri – acesta iti va oferi toate raspunsurile de care ai nevoie.

  Asigurare medicala de calatorie – Cum sa o obtii pe cea potrivita pentru tine?

  Pentru incheierea unei asigurari de calatorie online, poti contacta, pe site, unul dintre specialistii nostri. Acesta iti va spune tot ce trebuie sa stii despre respectiva asigurare de sanatate de calatorie si iti va pune la dispozitie informatiile necesare. Asadar, pentru o calatorie in strainatate, este bine sa inchei o polita special creata pentru calatorii in afara tarii. In plus, pe langa o asigurare medicala pentru calatorii in strainatate, iti mai putem oferi si alte tipuri de asigurari pentru persoane fizice, precum asigurari de viata, asigurare CASCO pentru masina, asigurarea obligatorie si facultativa pentru locuinta sau asigurari RCA.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  Intrebari freqvente:

  Ce acopera asigurarea medicala de calatorie?

  O asigurare medicala pentru calatorii in strainatate include acoperirea cheltuielilor cu urgentele medicale, despagubiri rapide pentru accidentari si repatriere, spitalizare si supraveghere medicala de specialitate, plus alte riscuri neprevazute.

  Care sunt avantajele detinerii unei asigurari de calatorie?

  O asigurare medicala pentru calatorii ofera numeroase avantaje, beneficiind de protectie in afara granitelor in momentele in care apar situatii neprevazute precum accidente si boli, dar si despagubiri si compensari pentru pierderea bagajului sau anularea calatoriei.

  Cine poate semna o polita de asigurare medicala pentru calatorii?

  Asigurarea medicala de calatorie se adreseaza tuturor persoanelor fizice care au domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei si este valabila pe durata calatoriei.

  Unde si cand se poate face asigurare medicala de calatorie?

  Specialistii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru a alege o asigurare medicala de calatorie potrivita pentru nevoile tale.


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client