DESPRE NOI

Broker Asigurari Despre Noi

ISTORIC

Leader Team Broker de Asigurare este o companie de brokeraj in asigurari cu sediul central in Bucuresti, avand experienta de peste 14 ani in managementul riscului.  Compania a fost infiintata in anul 2007 de catre specialistul in asigurari Razvan Rusu. Leader Team este recunoscută ca una dintre cele mai inovatoare companii de brokeraj de asigurari din România. În anul 2017 compania a primit premiul ‘Cel mai creativ Broker de asigurare din România’ iar în anul 2019 a primit premiul pentru Inovație și Digitalizare, fiind singura companie de brokeraj din România care a folosit tehnologia RPA.

SUNTEM DIFERITI

Pentru a oferi clientilor cele mai inalte standarde am adus in Romania solutii inovatoare pe care le-am adaptat pietei locale. Intotdeauna analizam riscurile, concepem strategia de asigurare si implementăm solutiile potrivite clientului. In anul 2017 compania a fost premiata de Media Xprimm pentru cel mai creativ broker de asigurare.

MODELUL DE BUSINESS

Leader Team are un model de business unic in piata din Romania, pastrand echilibrul perfect intre calitatea serviciilor oferite si canalele de distributie. Suntem un broker de asigurari specializat in servicii de brokeraj pentru persoane jurdice si fizice. Pentru a livra clientilor la nivel local expertiza noastra globala am dezvoltat conceptul Leader Team Partners.

Cel mai bine cotat furnizor de asigurari


Premiu Leader Team (4)
Premiu Leader Team (3)
Premiu Leader Team (2)
Premiu Leader Team (1)

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client