DESPRE NOI

Acasa Despre Noi

ISTORIC

Leader Team Broker de Asigurare este o companie de brokeraj in asigurari avand experienta de peste 10 ani in managementul riscului. Brokerul are sediul central in Bucuresti si a fost infiintat in anul 2007 de catre specialistul in asigurari Razvan Rusu. Din 2017 Leader Team face parte din grupul international Londongate.

SUNTEM DIFERITI

Pentru a oferi clientilor cele mai inalte standarde am adus in Romania solutii inovatoare pe care le-am adaptat pietei locale. Intodeauna analizam riscurile, concepem strategia de asigurare si implementăm solutiile potrivite clientului. In anul 2017 compania a fost premiata de Media Xprimm pentru cel mai creativ broker de asigurare.

MODELUL DE BUSINESS

Leader Team are un model de business unic in piata din Romania, pastrand echilibrul perfect intre calitatea serviciilor oferite si canalele de distributie. Suntem un broker de asigurari specializat in servicii de brokeraj pentru persoane jurdice si fizice. Pentru a livra clientilor la nivel local experiza noastra globala am dezvoltat conceptul Leader Team Partners.

PARTENERIATUL LEADER TEAM & LONDONGATE GROUP

In parteneriat cu Londongate Group, Leader Team Broker aduce in Romania servicii de brokeraj la standarde internationale, dorind astfel sa isi extinda aria de reprezentare nationala.

Compania are dezvoltate doua canale strategice de distributie, cel de vanzare directa prin angajati si distributia prin intermediul partenerilor sai, asistenti in brokeraj. Impreuna cu partenerii nostri avem obiectivul de a deveni prima alegere in randul clientilor, ca simbol al calitatii si increderii.

In cadrul birourilor noastre, clienții gasesc o gama completa de produse de asigurare, de la asigurari obligatorii precum asigurarile RCA sau PAD, pana la asigurari pentru IMM-uri, de sanatate, viata sau alte riscuri complexe, oferite cu sprijinul asiguratorilor locali si internationali.

london
post placa
l
post diploma

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client