Asigurare CMR

Asigurare CMR

Lumea transporturilor este vie si se reflecta asupra tuturor aspectelor vietii noastre moderne. Noi intelegem acest lucru foarte bine, iar din acest motiv avem pentru tine exact asigurarea de care ai nevoie – polita de asigurare CMR Leader Team.

 

Ce iti ofera asigurarea CMR Leader Team?

Asigurare in caz de pierdere sau de deterioare partiala sau totala a marfurilor
Asigurare pentru depasirea termenului de livrare( fara sa depaseasca costul transportului)
Asigurare in caz de functionare defectuoasa a sistemelor vamale
Asigurarea aferenta soferului sau a inlocuitorului acestuia, ca urmare a unor evenimente neprevazute
Asigurarea cheltuielilor pentru linitarea pierderilor materiale si salvarea marfurilor


Asigurare CMR Transport Auto

De ce sa alegi asigurarea CMR de la Leader Team?

 • Oferim solutii rapide si identificam riscurile cu care te poti confrunta
 • Oferim solutii atat pentru transportatori individuali, cat si pentru corporatii
 • Suntem prompti si atenti la nevoile tale in ceea ce priveste asigurarea soferilor firmei tale
 • Despagubiri rapide, conform contractelor de asigurare privind transporturile
 • Iti oferim suport financiar pentru situatiile pe care nu le poti controla si care iti pot afecta afacerea in domeniul transporturilor de marfa
 • Suntem deschisi si atenti si iti oferim consultanti specializati, care inteleg exact importanta afacerilor bazate pe transportul de marfuri.

 

Transporturile de marfuri sunt unele dintre cele mai expuse activitati ale prezentului si pentru ca exista atat de multe provocari care pot influenta acesta activitate era firesc sa apara si nevoia de protectie, mai ales la nivel financiar. Gestionarea unei flote de camioane nu este un lucru usor, iar din acest motiv asigurarea CMR Leader Team este exact solutia de care ai nevoie.

De ce este avantajos sa ai o asigurare CMR Leader Team?

Fiind o activitate mobila, tranzitorie, transportul de marfuri presupune si un numar insemnat de riscuri. Accidentele din care rezulta deteriorarea marfii, caderea sau rostogolirea, pierdere marfurilor si imposibilitatea predarii acestora la punctul de descarcare sunt unele dintre situatiile in care ar trebui sa ai o plasa de siguranta.

Fiecare dintre aceste riscuri pot aparea in timpul transporturilor, iar pentru a fi acoperit cat mai bine in situatiile neplacute, va trebui sa iei in calcul mai multi factori de care poate depinde alegerea celei mai bune optiuni de asigurare.

Poti opta pentru asigurarea CMR standard, care asigura riscurile uzuale de transport, in speta avarierea marfurilor, intarzieri din cauze independente de vointa soferilor si imposibilitatea descarcarii la timp a acestora, daca afacerea ta nu implica pericole evidente.

Pentru cazurile extreme insa, care necesita asigurare temeinica, in cazul transporturilor lungi, care se pot lovi de probleme mai ample poti lua in calcul o asigurare CMR personalizata, care sa includa riscurile uzuale si situatiile particulare.

 

Ce situatii particulare pot acoperi optiunile asigurarii CMR?

In unele cazuri, transporturile tale, marfurile, dar si soferii se pot afla in situatii mai complicate, care tin de factori neprevazuti si independenti de vointa umana:

– calamitati naturale: cutremure (miscari seismice), alunecari de teren, furtuni, tornade, trasnet

– situatii de inchidere a drumurilor sau punctelor de descarcare ca urmare a epidemiilor sau a altor probleme ce au la baza considerente medicale

– incendii provocate de descarcari electrice, marfuri deteriorate in situatii de acest tip

– probleme aparute ca urmare a defectarii sistemelor de lucru din punctele vamale

– greve care pot influenta sistemul de tranport al marfurilor.

 

Asigurari suplimentare pe care ar trebui sa le iei in calcul la stabilirea asigurarii CMR

De cele mai multe ori asigurarile CMR vizeaza rutele interne de transport, insa in anumite cazuri pot fi asigurate si rutele externe. Este important ca o asigurare sa acopere toate aspectele care tin de transport, de camioane si de marfa, dar si de soferi si de subcontractarea lucrarilor.

Transporturile sunt una dintre cele mai incercate domenii, raspunderea fiind destul de mare pentru afacerile care traiesc practic din transporturi de marfa pe diferite rute. Din acest motiv trebuie identificate in mod corect riscurile, pentru ca alegerea optiunilor sa se poata face in consecinta.

 

Ce tipuri de transporturi pot fi asigurate?

Orice tip de transport poate face subiectul unei polite de asigurare CMR Leader Team, iar valoarea politelor se stabileste in functie de obiectul de activitate, de tipul transportului si de tipul expunerii.

Astfel, valoarea unei polite poate varia, iar sumele pot fi adaptate sau calculate astfel incat sa acopere nevoia de protectie financiara in cazul unor incidente. De asemenea, sumele aferente politelor pot fi suplimentate in cazul in care vorbim despre transporturi foarte importante, asa cum sunt transporturile de masini, obiecte IT, piese si echipamente electronice, dar si medicamente si derivate ale acestora.

Un aspect important il constituie si perioada pe care se poate face o asigurare CMR, aceasta avand o durata standard de 12 luni, insa cu posibilitatea reinnoirii acesteia.

 

Care sunt situatiile pe care o asigurare CMR nu le acopera?

Desi acoperitoare, asigurarea CMR are si anumite limitari, insa acestea tin de situatiile defectuoase de pregatire a marfurilor. Astfel, exceptiile pe care nu le poate acoperi asigurarea CMR sunt:

– ambalare neglijenta sau defectuoasa a marfurilor care necesita transport

– stivuire fara asigurare a marfurilor

– transporturi interzise de lege, transporturi de comert sau activitati de trafic ilegale

– situatii de razboi, greve, epidemii care pot bloca rutele de transport

– situatii financiare deficitare: insolventa, datorii fata de operatori de transport navali sau terestri, obligatii de alta natura neindeplinite fata de acestia, conform contractelor stabilite.

 

Asigurarea CMR este un produs care te poate ajuta sa iti protejezi bunurile si marfurile in timpul transporturilor, indiferent de tipul acestora si indiferent de rutele de transport.

Patrimoniul tau este important, iar din acest motiv este vital sa iti protejezi marfurile. Asigurarea CMR acopera transporturile incepand din momentul incarcarii acestora, pe durata de transport si pana la eliberarea acestora beneficiarilor finali.

Leader Team iti ofera suport in timp real si te ajuta sa alegi exact produsele potrivite pentru tine, care sa te ajute sa iti stii afacerea, carausii si masinile in siguranta, astfel incat marfurile pe care le transporti sa ajunga in siguranta la beneficiari.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Asigurare CMR – Avantajele unei polite de calitate, utilizata in industria transporturilor

  Asigurarea CMR transport auto este vitala pentru gestionarea corecta a unei flote de camioane. Ea acopera cu succes pierderile sau daunele care pot sa apara pe durata transportului marfurilor, mai ales ca pe strazile de astazi soferii se confrunta deseori cu o multime de provocari. O asigurare de calitate poate fi incheiata la leaderteam.ro, in oferta noastra putand fi accesate si alte asigurari importante, cum ar fi cele pentru persoane juridice, politele agricole, de aviatie, pentru constructii, CARGO etc.

  Printre avantajele unei asigurari de transport marfa se numara despagubirile primite in caz de pierdere sau deteriorare partiala sau totala a marfurilor, de depasire a termenului de livrare, de functionare defectuoasa a sistemelor vamale, pentru limitarea pierderilor materiale si salvarea marfurilor. Se poate apela la asigurari standard, dar si la unele personalizate (de exemplu, pentru cazuri extreme).

  Asigurare CMR online – Tipuri de transporturi asigurate si situatii particulare acoperite

  Asigurarea de raspundere a transportatorului este ideala pentru orice transport, valoarea ei stabilindu-se in functie de obiectul activitatii, tipul de transport si de expunere. Pentru transporturi speciale (masini, piese IT, electronice, medicamente etc.), valoarea asigurarii de raspundere a operatorilor de transport rutier poate fi creste. Exista si unele situatii particulare ce sunt acoperite de polita CMR, cum ar fi: cutremurele, furtuni, tornade, situatii de inchidere a unor drumuri, incendii, greve si altele.

  Asigurarea CMR este un instrument obligatoriu pentru a obtine siguranta financiara a partilor implicate in transportul marfurilor, dar si pentru a mentine intacta increderea clientilor ca lucrurile vor decurge optim.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client