AUDITUL PROGRAMULUI TĂU DE ASIGURARI

CUM SĂ PLĂTEȘTI MAI PUȚIN PE ASIGURĂRILE TALE ȘI SĂ LE OPTIMIZEZI

SOLUȚIA: AUDITUL PROGRAMULUI TĂU DE ASIGURĂRI

Plan de Audit al Asigurarilor

În baza unui contract de confidențialitate, realizăm un audit al polițelor dvs de asigurare, urmat de un raport detaliat cu recomandări și soluții.

AVANTAJELE AUDITULUI

Câștigi timp, bani, energie și ai parte de consultanță gratuită

După audit poți plăti cu până la 40% mai puțin pe polițele tale de asigurare

Poți avea pe polițele de asigurare fransize mai mici și chiar 0

Te vom contacta în maxim 24 ore și vei lucra cu cei mai buni specialiști în asigurări

Prin audit vei afla care sunt cele mai bune soluții de asigurare pentru tine


Program Personalizat de Asigurari

5 motive să alegi să faci auditul programului de asigurari:

 

Reducere de cost: După audit poți să ai o reducere de costuri cu până la 40% din prețul plătit pe polițe

Varietate de servicii si produse: suntem brokerul cu cele mai multe produse de asigurare pe piață lucrând cu peste 30 de asigurători naționali și internaționali și peste 700 de soluții/produse de asigurare din care poți alege

100% Garanția calitatii serviciilor: auditul este gratuit dacă nu sunteți mulțumit de rezultate și colaborarea cu specialiștii noștri

Produse unice pe piata: Inovația este o caracteristică și avem în portofoliu produse unice pe piață din România aduse pe pe piață internațională a asigurărilor (asigurări cyber, asigurări de răspundere IT, asigurări de sănătate privată)

Asistenta la dauna– Leader Team are departament de daune intern și va oferi suport tuturor clienților indiferent de asigurătorul și produsul de asigurare ales

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul realizarii AUDITULUI.Afla mai multe


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca
  International Audit Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe planga profesionalisum de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili în a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesară. Au reușit sa obțină polita de asigurare într-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranță voi colabora in continuare cu ei și îi recomand cu toată încrederea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  IMG_7682
  IMG_7674
  l
  post diploma

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client