AUDITUL PROGRAMULUI TĂU DE ASIGURARI

CUM SA PLATESTI MAI PUTIN PE ASIGURARILE TALE SI SA LE OPTIMIZEZI

SOLUTIA: AUDITUL PROGRAMULUI TAU DE ASIGURARI

Plan de Audit al Asigurarilor

In baza unui contract de confidentialitate, realizam un audit al politelor dvs de asigurare, urmat de un raport detaliat cu recomandari si solutii.

AVANTAJELE AUDITULUI

Castigi timp, bani, energie si ai parte de consultanta gratuita

Dupa audit poti plati cu pana la 40% mai putin pe politele tale de asigurare

Poti avea pe politele de asigurare fransize mai mici si chiar 0

Te vom contacta in maxim 24 ore si vei lucra cu cei mai buni specialisti in asigurari

Prin audit vei afla care sunt cele mai bune solutii de asigurare pentru tine


Program Personalizat de Asigurari

5 motive sa alegi sa faci auditul programului de asigurari:

 

Reducere de cost: Dupa audit poti sa ai o reducere de costuri cu pana la 40% din pretul platit pe polite

Varietate de servicii si produse: suntem brokerul cu cele mai multe produse de asigurare pe piata lucrand cu peste 30 de asiguratori nationali si internationali si peste 700 de solutii/produse de asigurare din care poti alege

100% Garantia calitatii serviciilor: auditul este gratuit daca nu sunteti multumit de rezultate si colaborarea cu specialistii nostri

Produse unice pe piata: Inovatia este o caracteristica si avem in portofoliu produse unice pe piata din Romania aduse pe pe piata internationala a asigurarilor (asigurari cyber, asigurari de raspundere IT, asigurari de sanatate privata)

Asistenta la dauna – Leader Team are departament de daune intern si va oferi suport tuturor clientilor indiferent de asiguratorul si produsul de asigurare ales

Vrei sa iei legatura cu noi rapid?

Completeaza acest formular si noi te vom suna in cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul realizarii AUDITULUI.Afla mai multe


  Auditul de asigurari – ideal pentru a spori increderea tuturor partilor interesate

  Auditul de asigurari este un demers de care poate beneficia o firma ce detine una sau mai multe polite incheiate cu firmele care ofera astfel de servicii in Romania. Leaderteam.ro pune la dispozitia persoanelor juridice un serviciu benefic. Astfel, specialistii nostri, experti in acest domeniu, analizeaza in detaliu contractele deja incheiate si ofera consultanta in legatura cu optimizarea acestora. In afara de auditul de asigurari, brokerul intermediaza incheierea de asigurari pentru persoane juridice, precum asigurari agricole, asigurare CMR sau CARGO, asigurare de risc in constructii si alte instrumente foarte utile.

  Audit de asigurare – beneficii reale pentru companiile din Romania

  Auditul de asigurare aduce numeroase avantaje firmelor mici, mari si mijlocii ce activeaza in tara si care vor sa-si upgradeze politele necesare pentru protejarea bunurilor si a persoanelor. Prin intermediul activitatii de audit, contractele existente vor fi analizate si se vor putea lua acele decizii care sa permita reducerea costurilor implicate si obtinerea avantajelor maxime posibile.

  Printre beneficiile reale, care pot fi obtinute, se numara identificarea riscurilor si a deficientelor cu o precizie maxima in vederea prevenirii unor probleme semnificative, atingerea conformitatii cu standardele si reglementarile in vigoare si optimizarea eficientei operationale a asigurarilor existente. De asemenea, dupa auditul de asigurari de la Leader Team Broker, poti beneficia si de reduceri semnificative pentru politele incheiate. Nu trebuie uitata nici posibilitatea apelarii la consultanta specializata in vederea recuperarii daunelor, in cazul in care au loc evenimente nedorite.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Audit Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client