Consultanta, Evaluare,
Analiza & Management de Risc

Broker Asigurari Asigurari Consultanta de Risc

Consultanta in Afaceri Pentru Evaluarea Riscului

Mediul antreprenorial este un organism viu, in care orice evaluare este bazata pe caracteristici direct dependente de activitatea si prezentarea companiilor. Profilul de risc al unei companii are la baza intreg comportamentul acesteia si riscurile la care se supune, in functie de domeniul de activitate. Leader Team vine in intampinarea ta cu o solutie pentru identificarea riscurilor, adica cu serviciul de consultanta in identificarea riscurilor.

 

Ce primesti prin serviciul de consultanta de risc Leader Team?

Un audit complet si eficient pentru identificarea riscurilor
Reducerea riscurilor identificate prin intermediul auditului
Solutii speciale pentru reducerea pierderilor
Solutii pentru preventie, astfel incat compania ta sa fie protejata de cele mai provocatoare situatii
Eficientizarea investitiilor
Solutii personalizate pentru fiecare situatie, client si domeniu de activitate in parte
Realizarea de rapoarte de inspectie a riscurilor
Echilibrarea riscurilor si reducerea pierderilor
Evaluarea contractelor cu terte persoane sau companii
Consultanta de specialitate, personalizata in functie de tipul afacerii si de domeniul de activitate


Servicii de Consultanta in Analiza Riscului

De ce sa apelezi la serviciul de analiza a riscului de la Leader Team?

Noi stim cat este de important pentru o companie sa isi defasoare activitatea in cele mai bune conditii, asa ca am pregatit pentru tine o solutie completa de analiza – audit – verificare – implementare care sa rezolve cele mai frecvente situatii in care compania ta ar avea de suferit din cauza unor potentiale situatii sau factori periculosi.

Iti oferim, astfel, un serviciu complet de consultanta, prin care poti afla care sunt pericolele cu care se poate confrunta compania ta si care sunt solutiile pe care le poti implementa. Adesea, o data cu cresterea si dezvoltarea unei companii, se poate intampla ca riscurile sa fie pierdute din vedere in detrimentul continuitatii activitatii.

Analiza riscului ofera claritate si o intelegere facila a riscurilor pe care le comporta o anumita activitate, iar in functie de rezultatele auditului pot fi luate decizii care sa contribuie la echilibrarea si calibrarea afacerii, astfel incat aceasta sa se bucure de siguranta.

Suntem intotdeauna atenti la nevoile clientilor nostri si incercam in permanenta sa aducem in discutie noutatile din domeniul asigurarilor, astfel incat produsele si serviciile noastre sa acopere cele mai frecvente situatii prin care poate trece o companie.

Consultanta in Afaceri Pentru Evaluarea Riscului

Leader Team Broker ajuta companiile sa isi schimbe profilul de risc astfel încat sa imbunatateasca programele de asigurare, sa reduca daunele si sa minimizeze costurile.

Dezvoltam si implementam analiza riscurilor in vederea imbunatatirii acoperirii furnizate de programul de asigurare existent la nivelul companiei dumneavoastra, solutii de reducere a riscului operational, cat si concepte personalizate pentru protectia afacerii dumneavoastra.

Avem acces la instrumente internationale eficiente, pentru a oferi suport activitatilor dumneavoastra de risk management.

 

Servicii de Consultanta in Analiza Riscului

 • Auditul programului existent de asigurare;
 • Identificarea oportunitatii de a include noi riscuri asigurate/clauze suplimentare in programul existent
 • Analiza contractelor cu tertii, din punct de vedere al angajarii raspunderii companiei ce poate fi transferata in piata de asigurare;
 • Vizite de risc la locatiile clientului;
 • Elaborarea de rapoarte de evaluare a riscurilor pentru intelegerea optima, identificarea si prioritizarea solutiilor de gestiune a riscurilor
 • Elaborarea de rapoarte de inspectie de risc in vederea plasării politei de asigurare;
 • Calibrarea expunerii reale a companiei dvs. – posibilitatea de stabilire a limitelor de despagubire, a fransizelor etc.
 • Elaborarea procedurilor în conformitate cu standardele internationale ce permit o integrare armonioasa in Sistemul de Management de Risc al companiei

 

Care sunt etapele pe care le vizeaza consultanta specializata de analiza a riscului?

Pentru ca fiecare afacere este unica si diferita, este important ca si solutiile implementate sa respecte aceleasi conditii. Pentru a implementa solutii eficiente si sigure, este nevoie in prima faza de un audit al afacerii. Auditul vizeaza toate aspectele ce tin de afacerea ta, incepand cu analizarea programelor de asigurare utilizate si terminand cu evidentierea corecta a expunerii reale a companiei.

 

Audit si consultanta de risc Leader Team

Scopul acestui audit este acela de a reduce costurile, maximizand avantajele. Pentru aceasta trebuie sa fie revizuite produsele de tip asigurare, in concordanta cu cerintele companiei tale. In cele mai multe dintre cazuri se pot identifica si noi posibilitati de asigurare, in functie de riscurile identificate, iar acest lucru te va ajuta prin prisma faptului ca activitatea companiei tale va fi protejata.

Auditul analizeaza tipurile de riscuri la care este supusa o afacere prin prisma activitatii sale, atat la nivel de unitati de lucru si productie, la nivel de birouri, angajati, utilaje sau contracte aflate in desfasurare.

 

Verificari ale contractelor si evaluarea riscurilor

Dezvoltarea unei companii aduce cu sine modificari in situatiile incipiente asigurate, asa ca suntem alaturi de tine cu servicii care includ verificarea contractelor cu terte persoane sau companii, care ar putea influenta riscurile, sau verifcarea activitatii uzuale, in vederea evaluarii corecte a riscurilor.

De asemenea, pe parcursul intregii interactiuni explicam in detaliu situatiile intalnite si prezentam rapoarte complete care tin de evaluarea riscurilor. Serviciul nostru ne permite sa utilizam resurse moderne de analiza si verificare, astfel incat compania ta se va afla pe maini bune.

 

Prezentarea masurilor de preventie

Pentru ca avem acces la date specifice si platforme de verificare si pentru ca suntem atenti la nevoile fiecarui client in parte putem oferi un plan concret de preventie, cu toate masurile care necesita a fi implementate in vederea reducerii riscurilor si maximizarii avantajelor financiare.

Alegerea unui plan nou de asigurare sau a unei polite, reducerea unor cheltuieli sau aducerea in discutie a unor contracte defectuoase, măsuri de prevenire a daunelor si recomandari de acoperire a riscurilor, toate aceste elemente se regasesc intr-un plan foarte bine stabilit de calibrare a afacerii tale.

Serviciul nostru de consultanta include, de asemenea, si discutii legate de planurile de viitor ale companiei. Evidentierea riscurilor asigurate si trasarea limitelor de asigurare la nivel de sume de bani sau gasirea altor elemente sau masuri de asigurare in conditii speciale sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le avem in vedere atunci cand discutam cu clientii nostri despre analiza de risc a unei companii.

Suntem prompti si eficienti, iar flexibilitatea si seriozitatea sunt punctul nostru forte. Participam la meetinguri si call-uri sau facem vizite la sediul clientilor nostri, tocmai pentru a le oferi acestora servicii complete si sigure, benefice in cadrul activitatii lor.

Pentru noi este important sa contribuim la un mediu de afaceri cat mai echilibrat asa ca fiecare produs pe care il oferim are in vedere personalizarea in functie de nevoile clientului nostru. Oferim, asadar, servicii de consultanta care sa te ajute sa alegi variantele optime de asigurare pentru tine, iar separat de analiza de risc, identificam situatiile potential nesigure pe care politele actuale ale companiei nu le acopera.

Programele noastre sunt gandite pentru a asigura nevoile fiecarui client in parte, astfel incat riscurile sa nu mai produca efecte reale in detrimentul finantelor companiilor, ci companiile sa fie asigurate pentru orice provocare ce ar putea aparea de-a lungul timpului.

Contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire in vederea unei sedinte de consultanta la risc si alege tot ceea ce este mai bun pentru tine si pentru compania ta.

 

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili în a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesară. Au reușit sa obțină polita de asigurare într-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranță voi colabora in continuare cu ei și îi recomand cu toată încrederea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client