Consultanta, Evaluare,
Analiza & Management de Risc

Broker Asigurari Asigurari Consultanta de Risc

Consultanta in Afaceri Pentru Evaluarea Riscului

Mediul antreprenorial este un organism viu, in care orice evaluare este bazata pe caracteristici direct dependente de activitatea si prezentarea companiilor. Profilul de risc al unei companii are la baza intreg comportamentul acesteia si riscurile la care se supune, in functie de domeniul de activitate. Leader Team vine in intampinarea ta cu o solutie pentru identificarea riscurilor, adica cu serviciul de consultanta in identificarea riscurilor.

 

Ce primesti prin serviciul de consultanta de risc Leader Team?

Un audit complet si eficient pentru identificarea riscurilor
Reducerea riscurilor identificate prin intermediul auditului
Solutii speciale pentru reducerea pierderilor
Solutii pentru preventie, astfel incat compania ta sa fie protejata de cele mai provocatoare situatii
Eficientizarea investitiilor
Solutii personalizate pentru fiecare situatie, client si domeniu de activitate in parte
Realizarea de rapoarte de inspectie a riscurilor
Echilibrarea riscurilor si reducerea pierderilor
Evaluarea contractelor cu terte persoane sau companii
Consultanta de specialitate, personalizata in functie de tipul afacerii si de domeniul de activitate


Servicii de Consultanta in Analiza Riscului

De ce sa apelezi la serviciul de analiza a riscului de la Leader Team?

Noi stim cat este de important pentru o companie sa isi defasoare activitatea in cele mai bune conditii, asa ca am pregatit pentru tine o solutie completa de analiza – audit – verificare – implementare care sa rezolve cele mai frecvente situatii in care compania ta ar avea de suferit din cauza unor potentiale situatii sau factori periculosi.

Iti oferim, astfel, un serviciu complet de consultanta, prin care poti afla care sunt pericolele cu care se poate confrunta compania ta si care sunt solutiile pe care le poti implementa. Adesea, o data cu cresterea si dezvoltarea unei companii, se poate intampla ca riscurile sa fie pierdute din vedere in detrimentul continuitatii activitatii.

Analiza riscului ofera claritate si o intelegere facila a riscurilor pe care le comporta o anumita activitate, iar in functie de rezultatele auditului pot fi luate decizii care sa contribuie la echilibrarea si calibrarea afacerii, astfel incat aceasta sa se bucure de siguranta.

Suntem intotdeauna atenti la nevoile clientilor nostri si incercam in permanenta sa aducem in discutie noutatile din domeniul asigurarilor, astfel incat produsele si serviciile noastre sa acopere cele mai frecvente situatii prin care poate trece o companie.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Consultanta financiara – solutia pentru identificarea si intelegerea problemelor unei activitati

  Consultanta financiara este o activitate benefica firmelor mici, mijlocii si mari ce activeaza in variate domenii, deoarece aceasta componenta a consultantei in afaceri poate oferi solutii reale cu privire la managementul corespunzator al activitatilor. Cu ajutorul consultantei pentru afaceri pot fi accesate servicii de consultanta a managementului si de analiza de risc a firmei prin intermediul carora pot fi evitate situatii dificile, care sa puna in pericol profitul acesteia. Un element absolut necesar in acest sens este reprezentat de incheierea unor asigurari pentru persoane juridice, precum si a unei asigurari de raspundere profesionala, cunoscuta sub numele asigurare de malpraxis, sau asigurari Lloyd’s, cu acoperire nationala si internationala, instrumente financiare extrem de valoroase. Acestea sunt utile in momentele in care apar evenimente neprevazute, ce pot pune in pericol activitatea financiara a firmei.

  Consultanta in afaceri – servicii de calitate pentru necesitati diverse

  Serviciile de consultanta pentru afaceri si management puse la dispozitie de Leader Team Broker pot fi accesate de catre orice intreprinzator care vrea sa creasca profitabilitatea firmei prin implementarea unor modele eficiente in ceea ce priveste identificarea cu precizie a riscurilor si tinerea lor sub control. Serviciile de consultanta financiara adauga plus valoare companiilor, fie ca acestea se afla in perioade profitabile, fie in situatii mai dificile. Analiza riscului firmei contribuie astfel in mod decisiv la atingerea obiectivelor si la cresterea eficientei activitatilor desfasurate. In functie de tipul businessului si de domeniul de activitate, la Leader Team Broker vei beneficia de consultanta in afaceri si management personalizata.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili în a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesară. Au reușit sa obțină polita de asigurare într-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranță voi colabora in continuare cu ei și îi recomand cu toată încrederea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client