PRODUSE SI SERVICII

Acasa Produse si Servicii

CORPORATE & RETAIL

 

Compania Leader Team Broker oferta o  gama larga de produse de asigurare de la asigurari obligatorii precum  asigurarile RCA sau PAD, pana la asigurari pentru IMM-uri ori alte riscuri complexe in cazul clientilor persoane juridice. Compania noastra are doua divizii dedicate clientilor: divizia de retail si divizia de corporate. Pentru fiecare divizie de cleinti avem o paleta larga de produse si servicii dezvoltata impreuna cu companiile de asigurari locale si internationale.

 

DIVIZIA DE CORPORATE

Furnizam servicii orientate pe industrii pentru orice tip de client persona juridica. Toate produsele şi serviciile oferite de Leader Team Broker includ consultanta de specialitate, designul programului de asigurare şi plasarea riscului catre un asigurator potrivit, administrarea continuă a politelor de asigurare, suport si  asistenţă în caz de daună şi o gamă largă de analize de risc. Noi va oferim solutiile de asigurare atat de pe plan local cat si pe plan international, personalizandu-va programului de asigurare pentru a genera un cost corect, dar si pentru a optimiza acoperirea riscurilor.

DETALII

 

DIVIZIA DE RETAIL

Leader Team Broker ofera servicii specializate personelor fizice. Fiecare client poate beneficia gratuit de o analiza  de risc prin care ii sunt evaluate corect riscurile la care este expus si ulterior ii este desenat un program de asigurare personalizat.

DETALII

 

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client