Asigurare de locuinte

Asigurare Obligatorie si Facultativa pentru Locuinta

Vrei sa iti protejezi casa si bunurile aferente acesteia?

Ai nevoie sa iti stii casa asigurata in permanenta? Furturile, inundatiile sau vandalismul sunt doar cateva dintre pericolele pe care o locuinta trebuie sa le infrunte. Din fericire, casa nu trebuie sa faca acest lucru singura, pentru ca e in puterea ta sa ii oferi protectie.

SOLUTIA este asigurarea de locuinte Leader Team Broker, care te ajuta sa iti asiguri proprietatea, fiind pregatit astfel chiar si pentru cele mai dificile situatii.

De ce sa alegi o asigurare de locuinte Leader Team Broker?

Suntem prompti si eficienti, analizam rapid situatia si daunele si venim in intampinarea ta cu solutia potrivita conform politei de asigurare de locuinte.
Oferim consultanta gratuita in vederea alegerii politei potrivite pentru tine si pentru casa ta.
Suntem flexibili si adaptam politele in functie de nevoile tale.
Iti oferim informatiile si solutiile potrivite pentru orice situatie in care s-ar putea afla casa ta.
Ne intereseaza siguranta ta si a casei tale, iar din acest motiv ne straduim sa iti oferim confort in gestionarea situatiilor care necesita decontarea politelor. 
Oferim solutii rapide atat pentru daunele majore cat si pentru micile defectiuni pe care le acopera politele de asigurare pentru locuinte. 


Asigurare Casa

Ce riscuri acopera polita de asigurare de locuinte Leader Team Broker?

Politele de asigurare de locuinte Leader Team Broker iti ofera posibilitatea de a personaliza asigurarea asa cum iti doresti. Poti opta pentru acoperiri optionale, pe care sa le adaugi optiunilor obligatorii pe care ti le oferim:

 • Asigurare de raspundere civila- inclusa in polita
 • Asigurarea locuintei contra incendiu, trasnet, caderea aparatelor de zbor sau explozie- inclusa in polita
 • Inundatii provenite de la vecini si inundatii accidentale produse de instalatiile casei tale
 • Alunecari de teren
 • Inundatii
 • Cutremur
 • Vandalism si furturi
 • Lovirea locuinte de catre autovehicule

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Asigurare pentru locuinta – Protectie sporita impotriva pierderilor sau daunelor materiale

  Asigurarea pentru casa este un instrument necesar celor care vor sa-si protejeze investitia facuta in locuinta lor, deoarece le ofera posibilitatea sa recupereze pierderile cauzate de incendii, furt, vandalism, inundatii, cutremure si multe altele. Practic, este foarte mult redus impactul financiar asupra proprietarului.

  Pentru a veni in intampinarea nevoilor oamenilor, leaderteam.ro pune la dispozitie posibilitatea de a incheia asigurari pentru persoane fizice si servicii specializate, prin care se poate beneficia de analize de risc si se pot realiza programe personalizate. De asemenea, se mai pot incheia online si alte tipuri de polite, cum ar fi asigurarea CASCO, asigurari de viata, asigurari medicale de calatorie, asigurari RCA si asa mai departe.

   

  Asigurarea PAD – obligatorie pentru a incheia asigurarea facultativa

  Asigurarile PAD si facultative pentru locuinte (case, apartamente, vile etc.) acopera pagubele ce pot proveni din diferite surse (cutremure, inundatii, alunecari de teren). Daca primul tip de polita PAD este obligatoriu, cel de-al doilea nu este impus de lege, dar ofera o gama mai larga de acoperiri (furt, vandalism, caderi de obiecte sau de utilaje, explozii, lovirea locuintei de catre un automobil, furtuni extreme etc.). In plus, permite asigurarea locuintei cu clauza de raspundere civila fata de terti, ceea ce poate sa rezolve simplu problemele care au aparut, de exemplu, din cauza inundatiei provocate de o defectiune din apartamentul de deasupra.

  Asigurarea facultativa pentru locuinta ofera posibilitatea de protejare si a unor categorii de bunuri, precum aparatura electrica, electrocasnica, mobilierul, materialele textile, obiectele de arta. Leaderteam.ro asigura confortul de care au nevoie proprietarii de locuinte si le pune la dispozitie asigurare PAD online, care face parte din categoria celor obligatorii, asigurare facultativa pentru locuinte, dar si suport dedicat pentru a primi raspunsuri la diferite intrebari.


  FAQ

  Ce este o asigurare de locuinta?

  O asigurare de locuinta este o polita care ofera protectie impotriva daunelor materiale sau pierderilor provocate unui imobil precum si continutului acestuia, cauzate de evenimente precum incendii, furturi sau inundatii.

  Ce acopera asigurarea locuintei?

  Politele de asigurare pentru locuinte de la Leader Team acopera in general cladirea, continutul acesteia si alte structuri auxiliare in cazul daunelor provocate de evenimentele prevazute in contractul de asigurare, avand posibilitatea de a adauga acoperiri optionale.

  Cum poti incheia o asigurare facultativa pentru locuinta?

  Pentru a incheia o asigurare facultativa pentru locuinta ta, este necesar sa detii o polita obligatorie PAD pentru aceasta, poti contacta specialistii nostri in asigurari pentru a primi o oferta personalizata, adaptata nevoilor tale.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili în a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesară. Au reușit sa obțină polita de asigurare într-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranță voi colabora in continuare cu ei și îi recomand cu toată încrederea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client