Asigurare de locuinte

Asigurare Obligatorie si Facultativa pentru Locuinta

Vrei sa iti protejezi casa si bunurile aferente acesteia?

Ai nevoie sa iti stii casa asigurata in permanenta? Furturile, inundatiile sau vandalismul sunt doar cateva dintre pericolele pe care o locuinta trebuie sa le infrunte. Din fericire, casa nu trebuie sa faca acest lucru singura, pentru ca e in puterea ta sa ii oferi protectie.

SOLUTIA este asigurarea de locuinte Leader Team Broker, care te ajuta sa iti asiguri proprietatea, fiind pregatit astfel chiar si pentru cele mai dificile situatii.

De ce sa alegi o asigurare de locuinte Leader Team Broker?

Suntem prompti si eficienti, analizam rapid situatia si daunele si venim in intampinarea ta cu solutia potrivita conform politei de asigurare de locuinte.
Oferim consultanta gratuita in vederea alegerii politei potrivite pentru tine si pentru casa ta.
Suntem flexibili si adaptam politele in functie de nevoile tale.
Iti oferim informatiile si solutiile potrivite pentru orice situatie in care s-ar putea afla casa ta.
Ne intereseaza siguranta ta si a casei tale, iar din acest motiv ne straduim sa iti oferim confort in gestionarea situatiilor care necesita decontarea politelor. 
Oferim solutii rapide atat pentru daunele majore cat si pentru micile defectiuni pe care le acopera politele de asigurare pentru locuinte. 


Asigurare Casa

Ce riscuri acopera polita de asigurare de locuinte Leader Team Broker?

Politele de asigurare de locuinte Leader Team Broker iti ofera posibilitatea de a personaliza asigurarea asa cum iti doresti. Poti opta pentru acoperiri optionale, pe care sa le adaugi optiunilor obligatorii pe care ti le oferim:

 • Asigurare de raspundere civila- inclusa in polita
 • Asigurarea locuintei contra incendiu, trasnet, caderea aparatelor de zbor sau explozie- inclusa in polita
 • Inundatii provenite de la vecini si inundatii accidentale produse de instalatiile casei tale
 • Alunecari de teren
 • Inundatii
 • Cutremur
 • Vandalism si furturi
 • Lovirea locuinte de catre autovehicule

25.000. Statistic vorbind, 25.000 de furturi si spargeri din locuinte se petrec anual si, fie ca acceptam sau nu, unul dintre aceste cazuri poate fi reprezentat oricand de catre locuintele noastre. Pentru noi insa locuintele sunt mai mult decat o statistica. Noi stim ca intr-o casa de om nu vorbim doar despre ziduri si plansee, despre acoperis si pereti de compartimentare, ci despre siguranta si protectie, despre intimitate si despre sentimentul de apartenenta.

Casa ta nu inseamna doar un loc pozitionat pe harta, ci caminul in care iti gasesti cel mai adesea linistea. Am lansat asadar politele de asigurare de locuinte pentru a veni in intampinarea ta cu o plasa de siguranta, un sprijin care sa te faca sa simti ca locuinta ta este asigurata si pregatita pentru orice.

De ce ar trebui sa faci o asigurare de locuinte?

Ce inseamna locuinta ta pentru tine? Cat de sigur esti atunci cand pleci in vacanta sau cand esti in drum spre serviciu? Dar atunci cand tragi obloanele seara, pentru a te pregati sa dormi? Cat de pregatit te simti in fata unui incendiu, a unui cutremur sau a unei alunecari de teren?

Stiai ca sunt nenumarate situatii in care neprevazutul poate lovi fara ca tu sa ai macar un minim timp de pregatire? Statistic vorbind, avem doar cateva secunde pentru a ne adaposti in caz de cutremur. Mai exact, daca ne este permisa comparatia, acelasi numar de secunde pe care il petreci pe un site pana ca acesta sa se incarce. 3-4 secunde.

In 3-4 secunde ai timp doar sa reactionezi fugind si sa privesti de sub adapost cum casa ta si bunurile tale pier. Pare infricosator ca un scenariu de film, insa in acelasi timp, ar trebui sa stii ca o asigurare de locuinta te ajuta sa petreci aceste cateva secunde pentru a te proteja pe tine insuti sau pe familia ta, fara sa te preocupe bunurile materiale. Pentru ca o asigurare de locuinta acopera exact cazurile in care casa ta sufera anumite daune, despre care dicutam in cele ce urmeaza.

O asigurare de locuinte te asigura la nivelul cladirii

Un lucru foarte important atunci cand discutam despre asigurari este faptul ca acestea acopera pe de o parte nivelul de baza de asigurare, in ceea ce priveste cladirea, iar pe de alta parte vei beneficia si de o asigurare a continutului acesteia.

Cand iti asiguri cladirea, acest lucru inseamna ca asigurarea ta va acoperi pagubele care pot proveni din riscuri neprevazute, din cauze naturale, precum cutremurele, inundatiile sau alunecarile de teren. In acelasi timp asigurarile de locuinte te acopera si in cazul exploziilor, a inundatiilor, a incidentelor neprevazute precum caderi de obiecte sau utilaje, lovirea locuintei de catre autovehicule sau furtuni extreme.

Separat de aceste riscuri, iti poti asigura locuinta cu clauza de raspundere civila fata de terti, care se poate dovedi a fi extrem de utila in cazul inundatiilor accidentale, sau a altor tipuri de incidente datorate functionarii aparaturii electrocasnice sau instalatiei electrice. Asigurarea de raspundere civila fata de terti este foarte importanta deoarece ea te poate scuti de neplaceri atunci cand un incident neplacut are loc, cum ar fi inundarea apartamentelor inferioare locuintei tale, din culpa instalatiilor. Aceste tipuri de daune pot fi acoperite cu ajutorul politei de asigurare, iar acest lucru este extrem de convenabil. Nu vei mai fi nevoit sa scoti bani din buzunar, ci vei putea evalua rapid problemele si te vei putea bucura de remedieri ale acestora, simplu si fara batai de cap.

O asigurare de locuinte este utila pentru continutul cladirii

La nivel de continut asigurarea funcționează pentru acoperirea bunurilor care nu fac parte integranta din structura clădirii. Poti asigura asadar urmatoarele categorii de bunuri, dupa cum urmeaza:

– aparatura electrică si electrocasnica,

– mobilier,

– materiale textile,

– tablouri si obiecte de arta.

In cazul acestei asigurari nu intra si asigurarea bijuteriilor, deoarece in acest caz este nevoie de o asigurare si de o evaluare separata.

Pentru a putea incheia o polita de asigurare locuinte va trebui sa ai deja incheiata o polita PAD obligatorie. Aceasta polita include asigurarea in caz de cuntremure, inundatii, alunecari de teren sau alte tipuri de riscuri sau calamitati din cauze naturale.

 

De ce sa alegi o asigurare de locuinte Leader Team Broker?

Liniștea ta este prioritatea noastra, iar pentru a-ți asigura confortul si liniștea de care ai nevoie noi iti stam la dispozitie cu o asigurare de locuinte orientata spre confortul tau. Suntem atenti la nevoile tale si luam in calcul toate riscurile la care este expusa casa ta, dar si bunurile tale. Iti protejezi astfel bunurile si casa, economisind bani si scutindu-te de neplaceri in cazul in care neprevazutul se intampla. Iti oferim asadar urmatoarele avantaje:

Consultanță de specialitate– iti stam la dispozitie cu experienta noastra din cei 15 ani de activitate, ajutandu-te sa iti optimizezi asigurarile. Gandim impreuna un plan eficient de asigurare care sa te ajute sa economisesti, platind mai putin pe politele de asigurare incheiate prin compania noastra.

Asistenta la dauna– raspundem prompt si eficient solicitarilor tale, analizand si elaborand cele mai eficiente solutii de acoperire a daunelor.

Audit gratuit pentru asigurari– realizând acest audit poti obtine reduceri substantiale la nivelul politelor incheiate, de pana la 40%.

Orientare spre client– La noi vei gasi in permanenta suport dedicat pentru intrebarile tale si o implicare constanta in nevoile informationale ce privesc incheierea politelor de asigurare locuinte.

Casa ta este mai mult decat o structura de rezistenta amenajata si finisata. Casa ta este caminul tau, iar caminul tau, ca si tine, are nevoie de protectie. Poate ca nu vei fi intotdeauna acolo pentru a-ti proteja locuinta insa in definitiv, pentru aceste situatii devin utile asigurarile de locuinte.

Daca vrei sa nu ai grija bunurilor si a casei atunci cand pleci in concediu sau daca vrei sa stii ca ai o plasa de siguranta in cazul producerii unor incindente, te invitam la noi pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a incheia impreuna o asigurare de locuinte personalizata dupa nevoile tale. Iar statistic vorbind…aceasta este cea mai buna alegere pe care o poti face pentru casa si siguranta ta.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Asigurare pentru locuinta – Protectie sporita impotriva pierderilor sau daunelor materiale

  Asigurarea pentru casa este un instrument necesar celor care vor sa-si protejeze investitia facuta in locuinta lor, deoarece le ofera posibilitatea sa recupereze pierderile cauzate de incendii, furt, vandalism, inundatii, cutremure si multe altele. Practic, este foarte mult redus impactul financiar asupra proprietarului.

  Pentru a veni in intampinarea nevoilor oamenilor, leaderteam.ro pune la dispozitie posibilitatea de a incheia asigurari pentru persoane fizice si servicii specializate, prin care se poate beneficia de analize de risc si se pot realiza programe personalizate. De asemenea, se mai pot incheia online si alte tipuri de polite, cum ar fi asigurarea CASCO, asigurari de viata, asigurari medicale de calatorie, asigurari RCA si asa mai departe.

   

  Asigurarea PAD – obligatorie pentru a incheia asigurarea facultativa

  Asigurarile PAD si facultative pentru locuinte (case, apartamente, vile etc.) acopera pagubele ce pot proveni din diferite surse (cutremure, inundatii, alunecari de teren). Daca primul tip de polita PAD este obligatoriu, cel de-al doilea nu este impus de lege, dar ofera o gama mai larga de acoperiri (furt, vandalism, caderi de obiecte sau de utilaje, explozii, lovirea locuintei de catre un automobil, furtuni extreme etc.). In plus, permite asigurarea locuintei cu clauza de raspundere civila fata de terti, ceea ce poate sa rezolve simplu problemele care au aparut, de exemplu, din cauza inundatiei provocate de o defectiune din apartamentul de deasupra.

  Asigurarea facultativa pentru locuinta ofera posibilitatea de protejare si a unor categorii de bunuri, precum aparatura electrica, electrocasnica, mobilierul, materialele textile, obiectele de arta. Leaderteam.ro asigura confortul de care au nevoie proprietarii de locuinte si le pune la dispozitie asigurare PAD online, care face parte din categoria celor obligatorii, asigurare facultativa pentru locuinte, dar si suport dedicat pentru a primi raspunsuri la diferite intrebari.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili în a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesară. Au reușit sa obțină polita de asigurare într-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranță voi colabora in continuare cu ei și îi recomand cu toată încrederea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client