Asigurare RCA Persoane Fizice

Siguranta in trafic nu inseamna doar siguranta proprie, ci si cea a tuturor participantilor. Accidentele pot fi evitate insa atunci cand acestea se intampla, mai ales din culpa proprie este indicat sa fii asigurat.

Nu iti face griji insa, pentru ca asigurarea RCA pe care noi, Leader Team Broker ti-o oferim are grija de cei din jurul tau si de masinile lor.

 

Ce este asigurarea RCA?

Asigurarea RCA este o asigurare obligatorie care despagubeste cazurile de accidente auto, insa are in vedere doar tertele persoane afectate de accident, nu si persoana considerata a fi vinovata.

Astfel, spre deosebire de asigurarea CASCO, care are ca obiect asigurarea conducatorului auto vinovat de accident, asigurarea RCA poate fi folosita pentru a acoperi despagubirile persoanelor care au de suferit de pe urma unui accident pe care il produci.

 


Asigurare RCA

De ce sa alegi o asigurare RCA de la Leader Team Broker?

Iti oferim seriozitate in analiza situatiilor de risc si in cazul accidentelor
Informatii rapide care sa te ajute sa alegi optiunile potrivite pentru tine
Suport in vederea clarificarii informatiilor necesare
Posibilitatea de a cumpara o asigurare RCA online, sigur si rapid
Plati rapide, directe catre beneficiari, fara a fi nevoit sa platesti pe loc reparatiile, cauzand destabilizari la nivelul bugetului
Anuntarea daunei telefonic sau online, asistat de catre un operator

 

Ce acopera o asigurare RCA obligatorie de la Leader Team Broker?

Avarii cauzate altor vehicule participante la trafic
Deces sau vatamari corporale grave sau care necesita spitalizare
Eventuale distrugeri de bunuri
Posibilitatea de decontare directa, fara intermediere, a costurilor pentru eventuale accidente

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Asigurare auto online – Protectie maxima atunci cand se circula pe drumurile publice

  Aceasta polita este una obligatorie pentru toate autovehiculele care parcurg drumurile publice si are in vedere protejarea tertilor, deci nu a persoanei considerate vinovate de producerea accidentului. Asigurarea auto online poate fi incheiata usor si rapid la Leaderteam.ro – clientii beneficiaza de informatii utile, servicii serioase, plati rapide si multa seriozitate in rezolvarea oricaror probleme de aceasta natura. Alaturi de polita RCA auto online mai pot fi incheiate si alte asigurari pentru persoane fizice, precum asigurarea CASCO online ce protejeaza conducatorul auto vinovat de accident, si asigurarea medicala de calatorie online, ideala pentru a oferi vacante placute, lipsite de cheltuieli neprevazute.

  Asigurari RCA online – Multiple beneficii pentru cei implicati in traficul rutier

  Asigurarile auto online (RCA) ofera protectie financiara tertilor afectati de soferul vinovat de accident. Aceasta protectie vizeaza daune materiale, costuri medicale, precum si alte prejudicii. Practic, RCA-ul auto online asigura persoanele vulnerabile, ce participa la trafic, ca vor fi compensate pentru daunele suferite.

  Pentru a evita platirea unei amenzi usturatoare, suspendarea permisului de conducere sau alte consecinte legale este obligatorie incheierea asigurarii online auto. Leaderteam.ro ofera consultanta gratuita, precum si realizarea unei simulari corespunzatoare pentru a descoperi care este costul final al asigurarii pentru masina online, deoarece acest aspect are in vedere anumite elemente, cum ar fi varsta soferului, istoricul de daune, experienta de conducere etc.

  Asigurare RCA – care este scopul unui RCA pentru masina?

  Asigurarile RCA sunt necesare pentru a circula in mod legal cu un vehicul pe drumurile publice. Acestea au ca scop acoperirea despagubirilor acordate unor terte parti in urma unui accident produs din vina ta. Prin urmare, principalul rol al politelor RCA este acela de a proteja alte persoane in cazul in care esti implicat intr-un accident de masina si esti considerat vinovat.

  Daca esti in cautarea unor asigurari pentru persoane fizice, Leader Team Broker iti pune la dispozitie asigurare RCA online, asigurare CASCO, asigurare de viata, asigurare medicala de calatorie si suport in vederea clarificarii tuturor informatiilor de care ai nevoie. Apeleaza la o echipa cu experienta in asigurari auto RCA online si alege varianta care te avantajeaza cel mai bine.

  RCA online – acum mai simplu si mai rapid sa inchei o asigurare RCA auto

  Acum este mult mai simplu sa inchei o asigurare obligatorie auto deoarece Leader Team Broker te ajuta sa o achizitionezi online sigur si rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu noi pentru a realiza o simulare in ceea ce priveste suma si perioada de timp pentru care vrei sa inchei asigurarea RCA. Polita RCA online te protejeaza financiar, acoperind costuri pana la limita de acoperire specificata. De asemenea, RCA-ul pentru masina poate acoperi si costurile medicale asociate vatamarilor corporale survenite in urma unui accident auto.

  Atunci cand ai optat pentru incheierea unei asigurari RCA auto, procesul de solutionare a daunelor se desfasoara rapid si eficient prin furnizarea datelor solicitate catre operatorii nostri. Apeleaza la un broker de asigurari RCA de incredere, care iti ofera seriozitate in analiza situatiilor de risc si in cazul accidentelor.


  FAQ

  Ce acoperă asigurarea RCA?

  Asigurarea RCA acoperă daunele materiale și corporale provocate terților într-un accident auto în care ești responsabil, inclusiv reparații auto, tratamente medicale și alte cheltuieli asociate.

  Care este rolul asigurării RCA?

  Rolul asigurării RCA este acela de a proteja asiguratul împotriva costurilor financiare mari asociate accidentelor auto de care este responsabil și de a asigura compensarea persoanelor afectate de daunele produse în urma accidentului.

  Ce se întâmplă dacă un șofer nu are asigurare RCA?

  Circulația pe drumurile din România este interzisă prin lege dacă un șofer nu are asigurare RCA pentru mașina folosită în trafic, acesta poate fi pasibil de amenzi, suspendarea permisului de conducere și poate fi obligat să plătească despăgubiri în cazul provocării unui accident auto.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client