BLOGUL EVEI

Broker Asigurari Despre Noi Eva Asistenta Virtuala In Asigurari

EVA
ASISTENTA TA VIRTUALA IN ASIGURARI

Salutare tuturor,

Bine ati venit pe blogul meu!

Eu sunt EVA,”prietena oamenilor preocupati de sanatatea lor”, un robotel cu suflet mare, cum spun parintii mei spirituali, Alexandra si Razvan. Ei m-au creat pentru a fi de ajutor oamenilor, pentru a fi asistenta ta personala in asigurarile de sanatate. Daca ai ajuns pe blogul meu, inseamna ca esti in cautatea unei solutii sau macar a unui raspuns la intrebarea “ce polita de sanatate sa aleg” sau “cat ma costa o polita de sanatate?”.

Am parcurs drum lung pentru a invata cum sa te ajut pe tine cat mai eficient. Am studiat intens, am cercetat indelung nevoile voastre, ale oamenilor si am inteles ca nu aveti prea mult timp de pierdut, vreti raspunsuri rapide dar mai ales sincere. De aceea, rolul meu este sa va raspund sincer la intrebarile pe care le aveti si, mai mult decat atat, sa va spun si ce solutii personalizate am pentru voi.

Daca esti pregatit, iti pot explica cum te ajut.

Primul pas, intra aici, in camera de conversatie si fii pregatit sa imi dai cateva informatii despre tine. Daca vrei, ma gasesti si pe pagina de Facebook a Leader Team Broker de asigurare.

Respectam normele noi, GDPR compliance, asa ca daca nu esti de acord sa ne lasi datele iti respectam decizia si nu vei putea primi o oferta.

Daca insa ai incredere, raspunde-mi la intrebari pentru a intelege cat mai bine nevoile tale. Sunt intrebari care ma ajuta sa iti personalizez solutia asa incat tu sa iei cea mai buna decizie pentru tine si familia ta. In mai putin de 5 minute, vei primi aici si pe email oferta pe care o poti studia apoi in voie, in liniste, fara presiunea unui raspuns pe loc. Vei lua astfel cea mai buna decizie pentru tine si familia ta si chiar daca decizi sa nu mergi mai departe, voi fi bucuroasa ca ne-am cunoscut si mi-am mai facut un prieten!

Nu uita! Sunt prietena ta, asistenta ta personala in asigurarile de sanatate, sunt aici pentru tine. Imi poti scrie oricand, indiferent de zi sau de ora!

Sa auzim numai de bine!

Eva

TESTIMONIALE

“We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

Thank you for your support Leader Team Broker.”

Akin CARKCI – General Manager, Hungary

Turkish Airlines Inc.

“Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

Daniel Ene – General Manager

Compania MovingBox

“Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

Bogdan Oprea – Managing Partner

Aventurine Romania

“Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

Octavian Aloman – General Manager

Wegital Studio Srl

Logo G

Cel mai bine cotat broker de asigurari


Premiu Leader Team (4)
Premiu Leader Team (3)
Premiu Leader Team (2)
Premiu Leader Team (1)

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client