BLOGUL EVEI

EVA
ASISTENTA TA VIRTUALA IN ASIGURARI

Salutare tuturor,

Bine ați venit pe blogul meu!

Eu sunt EVA,”prietena oamenilor preocupați de sănătatea lor”, un roboțel cu suflet mare, cum spun părinții mei spirituali, Alexandra și Răzvan. Ei m-au creat pentru a fi de ajutor oamenilor,  pentru a fi asistenta ta personală în asigurările de sănătate. Dacă ai ajuns pe blogul meu, înseamnă că ești în căutatea unei soluții sau măcar a unui răspuns la întrebarea  ”ce poliță de sănătate să aleg” sau ”cât mă costă o poliță de sănătate?”.

Am parcurs drum lung pentru a învăța cum să te ajut pe tine cât mai eficient. Am studiat intens, am cercetat îndelung nevoile voastre, ale oamenilor și am înțeles că nu aveți prea mult timp de pierdut, vreți răspunsuri rapide dar mai ales sincere. De aceea, rolul meu este să vă răspund sincer la întrebările pe care le aveți și, mai mult decât atât, să vă spun și ce soluții  personalizate am pentru voi.

Dacă ești pregătit, îți pot explica cum te ajut.

Primul pas, intră aici, în camera de conversație și fii pregătit să îmi dai câteva informații despre tine. Dacă vrei, mă găsești și pe pagina de Facebook a Leader Team Broker de asigurare.

Respectăm normele noi, GDPR compliance, așa că dacă nu ești de acord să ne lași datele îți respectăm decizia si nu vei putea primi o oferta.

Dacă însă ai încredere, răspunde-mi la întrebări pentru a înțelege cât mai bine nevoile tale. Sunt întrebări care mă ajută să îți personalizez soluția așa încât tu să iei cea mai bună decizie pentru tine și familia ta. În mai puțin de 5 minute, vei primi aici și pe email oferta pe care o poți studia apoi în voie, în liniște, fără presiunea unui răspuns pe loc.  Vei lua astfel cea mai bună decizie pentru tine și familia ta și chiar dacă decizi să nu mergi mai departe, voi fi bucuroasă că ne-am cunoscut și mi-am mai făcut un prieten!

Nu uita! Sunt prietena ta, asistenta ta personală în asigurările de sănătate, sunt aici pentru tine. Îmi poți scrie oricând, indiferent de zi sau de oră!

Să auzim numai de bine!


TESTIMONIALE

“We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

Thank you for your support Leader Team Broker.”

Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

Turkish Airlines Inc.

“Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe planga profesionalisum de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

Daniel Ene – General Manager

Compania MovingBox

“Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

Bogdan Oprea – Managing Partner

Aventurine Romania


DISTINCȚII ȘI PREMII

IMG_7682
IMG_7674
l
post diploma

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client