Asigurare Titlu de Proprietate

Broker Asigurari Asigurari Asigurari Persoane Juridice Asigurare Titlu de Proprietate

Asigurare Titlu de Proprietate

Ce este asigurarea de titluri de proprietate si de ce ai nevoie de ea?

SOLUTIE: Leader Team Broker are produse speciale, create cu asiguratori de pe piata internationala LLOYD’S din Londra.

O polita de asigurare a titlului de proprietate despagubeste titularul politei in cazul in care exista ceva in neregula cu titlul unui act de proprietate. Aceasta inseamna ca este posibil ca cineva, care detine un document mai vechi, sa depuna o revendicare asupra casei/proprietatii nou achizitionate, daca exista dovezi de frauda sau fals in trecut.

Asigurarea titlului de proprietate plateste costul ,,perfectarii” drepturilor de proprietate sau ofera despagubiri daca pierdeti proprietatea cu totul. Fiecare polita de asigurare a titlului de proprietate acopera fie proprietarul, fie creditorul care a finantat ipoteca pentru proprietate. Este adesea o idee buna sa achizitionati polita de asigurare a titlului de proprietate pentru dvs, in calitate de proprietar.

Polita de asigurare a titlului de proprietate va poate despagubi pentru daune sau costuri legale, intr-o varietate de situatii. Aceste solutii de asigurare au scopul de a permite transferul rapid, fara probleme si in siguranta al activelor comerciale si sa protejeze oportunitatile de dezvoltare.


Asigurarea titlului de proprietate acopera urmatoarele riscuri

Deprecierea valorii imobilului/activului/actiunilor;
Reglementari juridice (castiguri banesti sau orice alte recursuri) sa fie acordate unei terte parti;
Contestatia (voluntara sau formulata pe cale judiciara) cu contestatorii terti;
Pierderea partiala sau totala a titlului de proprietate/actiunilor;
Costuri de remediere a defectelor;
Costuri de demolare/repunere in functiune;
Cheltuieli legale & alte costuri;
Pierderi consecventiale/intreruperea activitatii (pierderea chiriei).

AVANTAJELE COLABORARII CU LEADER TEAM

 • Preturi accesibile;
 • Castigi timp – Leader Team te reprezinta in discutia cu toti asiguratorii si negociaza pentru tine cele mai avantajoase oferte, in functie de nevoile tale. Avem toate solutiile de asigurare existente;
 • Simplu si rapid – Consultantii Leader Team lucreaza cu chestionare usor de completat si puteti obtine o cotatie in doar 48 de ore;
 • Garantie 100%: politele noastre au rating A+. Piata de asigurari Lloyd’s are 85 de asiguratori, a fost infiintata in urma cu 332 de ani si a fost evaluata cu rating ,,A+” de catre agentiile de rating independente: AmBest, Standard & Poor’s si Fitch Ratings (au experienta profesionala de cea mai inalta calitate la nivel mondial);
 • Asistenta in caz de dauna – Leader Team a creat un departament intern de daune, pentru a sprijini toti clientii, indiferent de asigurator si de produsul de asigurare ales.

Vrei sa iei legatura cu noi rapid?

Completeaza acest formular si noi te vom suna in cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “Recomand cu incredere aceasta companie pentru realizarea de Product liability insurance for Amazon sellers. Adevarati profesionisti!”

  Alin Popa

  “Am apelat la Leader Team pt a incheia o asigurare de seller pt Amazon US, nu am gasit un astfel de produs in alta parte. Au fost foarte prompti si profesionisti, am avut o comunicare excelenta iar polita a fost emisa in timp scurt (fiind si confirmata de Amazon ca este conform cerintelor). Recomand cu incredere!”

  MARCEL STET

  “Our SRL needed a liability insurance provider for Amazon US. We used Leader Team services and the certificate was accepted by Amazon in 4 hours.”

  E Ideal


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client