Asigurare Titlu de Proprietate

Broker Asigurari Asigurari Asigurari Persoane Juridice Asigurare Titlu de Proprietate

Asigurare Titlu de Proprietate

Ce este asigurarea de titluri de proprietate si de ce ai nevoie de ea?

SOLUTIE: Leader Team Broker are produse speciale, create cu asiguratori de pe piata internationala LLOYD’S din Londra.

O polita de asigurare a titlului de proprietate despagubeste titularul politei in cazul in care exista ceva in neregula cu titlul unui act de proprietate. Aceasta inseamna ca este posibil ca cineva, care detine un document mai vechi, sa depuna o revendicare asupra casei/proprietatii nou achizitionate, daca exista dovezi de frauda sau fals in trecut.

Asigurarea titlului de proprietate plateste costul ,,perfectarii” drepturilor de proprietate sau ofera despagubiri daca pierdeti proprietatea cu totul. Fiecare polita de asigurare a titlului de proprietate acopera fie proprietarul, fie creditorul care a finantat ipoteca pentru proprietate. Este adesea o idee buna sa achizitionati polita de asigurare a titlului de proprietate pentru dvs, in calitate de proprietar.

Polita de asigurare a titlului de proprietate va poate despagubi pentru daune sau costuri legale, intr-o varietate de situatii. Aceste solutii de asigurare au scopul de a permite transferul rapid, fara probleme si in siguranta al activelor comerciale si sa protejeze oportunitatile de dezvoltare.


Asigurarea titlului de proprietate acopera urmatoarele riscuri

Deprecierea valorii imobilului/activului/actiunilor;
Reglementari juridice (castiguri banesti sau orice alte recursuri) sa fie acordate unei terte parti;
Contestatia (voluntara sau formulata pe cale judiciara) cu contestatorii terti;
Pierderea partiala sau totala a titlului de proprietate/actiunilor;
Costuri de remediere a defectelor;
Costuri de demolare/repunere in functiune;
Cheltuieli legale & alte costuri;
Pierderi consecventiale/intreruperea activitatii (pierderea chiriei).

AVANTAJELE COLABORARII CU LEADER TEAM

 • Preturi accesibile;
 • Castigi timp – Leader Team te reprezinta in discutia cu toti asiguratorii si negociaza pentru tine cele mai avantajoase oferte, in functie de nevoile tale. Avem toate solutiile de asigurare existente;
 • Simplu si rapid – Consultantii Leader Team lucreaza cu chestionare usor de completat si puteti obtine o cotatie in doar 48 de ore;
 • Garantie 100%: politele noastre au rating A+. Piata de asigurari Lloyd’s are 85 de asiguratori, a fost infiintata in urma cu 332 de ani si a fost evaluata cu rating ,,A+” de catre agentiile de rating independente: AmBest, Standard & Poor’s si Fitch Ratings (au experienta profesionala de cea mai inalta calitate la nivel mondial);
 • Asistenta in caz de dauna – Leader Team a creat un departament intern de daune, pentru a sprijini toti clientii, indiferent de asigurator si de produsul de asigurare ales.

Vrei sa iei legatura cu noi rapid?

Completeaza acest formular si noi te vom suna in cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Asigurare titlu de proprietate – beneficii numeroase pentru evitarea unor riscuri reale

  Titlurile de proprietate sunt documente esentiale in lumea afacerilor, pentru ca ele atesta dreptul unei persoane sau al unei companii asupra unor bunuri diverse (cladiri, terenuri etc.). Un risc legat de aceste acte este cel al contestarii dreptului de proprietate din cauza unor fraude sau erori anterioare achizitionarii bunurilor. Pentru asigurarea protectiei in fata unei astfel de situatii este utila incheierea unei polite de asigurare a titlului de proprietate prin intermediul unei firme de consultanta in afaceri care intermediaza astfel de servicii, asa cum este Leader Team Broker. Alaturi de acest instrument financiar pot fi contractate si alte tipuri de asigurari pentru persoane juridice, cum ar fi asigurarile agricole, asigurarile de risc in constructii si altele.

  Asigurarea titlului de proprietate – solutii de asigurare de calitate pentru proprietari

  Companiile ce apeleaza la servicii de consultanta cu privire la incheierea unei asigurari pentru titlurile de proprietate beneficiaza de numeroase avantaje care ofera posibilitatea evitarii unor situatii dificile din punct de vedere financiar. Cu ajutorul unor astfel de instrumente pot fi identificate cu precizie riscurile imobiliare si se obtine o protectie completa impotriva unor litigii in urma contestarii dreptului de proprietate, indiferent de motivul din care aceasta are loc. Acoperirea impotriva problemelor legate de titlu, precum greseli in documente, deficiente ale titlurilor de proprietate, revendicari nejustificate, ofera incredere in cazul punerii la punct a unor tranzactii imobiliare si protectie financiara in cazul in care dreptul la proprietate este pierdut.


  FAQ

  Ce este asigurarea titlului de proprietate?

  Asigurarea titlului de proprietate protejeaza impotriva pierderilor financiare cauzate de probleme legale cu titlul de proprietate, cum ar fi litigii, erori in documentele de titlu sau revendicari necunoscute.

  De ce am nevoie de o asigurare titlu de proprietate?

  Aceasta asigurare este esentiala pentru a proteja investitia in proprietate impotriva riscurilor juridice care pot afecta dreptul de proprietate si pentru a evita costurile legale semnificative.

  Ce acopera asigurarea titlului de proprietate?

  Asigurarea titlului de proprietate acopera pierderile financiare rezultate din defecte ale titlului, cum ar fi ipoteci nedeclarate, revendicari ale tertilor, erori administrative sau frauda.

  Este asigurarea titlului de proprietate obligatorie?

  Asigurarea titlului de proprietate nu este obligatorie prin lege, dar este adesea solicitata de catre creditori ipotecari si este recomandata pentru protejarea investitiei in proprietate.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “Recomand cu incredere aceasta companie pentru realizarea de Product liability insurance for Amazon sellers. Adevarati profesionisti!”

  Alin Popa

  “Am apelat la Leader Team pt a incheia o asigurare de seller pt Amazon US, nu am gasit un astfel de produs in alta parte. Au fost foarte prompti si profesionisti, am avut o comunicare excelenta iar polita a fost emisa in timp scurt (fiind si confirmata de Amazon ca este conform cerintelor). Recomand cu incredere!”

  MARCEL STET

  “Our SRL needed a liability insurance provider for Amazon US. We used Leader Team services and the certificate was accepted by Amazon in 4 hours.”

  E Ideal


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client