Asigurari Lloyd’s Romania

Broker Asigurari Asigurari Asigurari LLOYD'S

Asigurari Lloyd’s Romania

Posibilitati nelimitate pentru persoane juridice

Acoperire internationala si nationala

Solutii integrate la preturi avantajoase

Asigurari Lloyd’s acum si in Romania cu posibilitati multiple pentru asiguratii persoane juridice

Asigurarile Lloyd’s sunt furnizate de una dintre cele mai mari si mai renumite companii din lume, cu o istorie de peste 300 de ani si o prezenta globala. Lloyd’s ofera solutii pentru o gama larga de riscuri complexe si specializate, raspunzand cerintelor din diverse industrii.

Leader Team Broker iti ofera acum asigurari pentru persoane juridice cu acoperire internationala si nationala, prin prestigioasa piata de asigurari Lloyd’s, indiferent de domeniul de activitate sau de marimea afacerii tale. Fie ca ai nevoie de o asigurare de raspundere profesionala sau de o asigurare de transport tip CARGO, cu Leader Team Broker vei gasi cu siguranta solutia optima pentru cele mai complexe si dificile situatii, cu riscuri speciale si mari, la un pret avantajos.

 

Lloyd’s Romania – partenerul tau de incredere in sectorul business

La specialistii Leader Team Broker vei gasi intotdeauna sprijin si oferte avantajoase de consultanta in afaceri pentru evaluarea riscului, astfel incat sa-ti poti proteja business-ul in mod eficient si sa-ti cresti competitivitatea pe piata. Leader Team iti sta alaturi pe tot parcursul procesului, de la analiza nevoilor tale pana la gestionarea eventualelor daune.

Nu ezita sa contactezi Leader Team Broker pentru a afla mai multe despre asigurarile Lloyd’s si despre beneficiile pe care ti le ofera. Leader Team Broker este partenerul tau de incredere, care iti va oferi clarificarile si raspunsurile de care ai nevoie.

Asigurari Lloyd’s – solutii multiple pentru cele mai complexe cerinte

Piata Lloyd’s este renumita pentru flexibilitatea sa, oferind acoperire prin asigurare unor riscuri speciale, de mari dimensiuni.

Produsele Lloyd’s sunt orientate catre domenii complexe precum: raspunderea civila profesionala, asigurari industriale complexe cu acoperire de tip “toate riscurile”, parteneriate public-privat sau proiecte de concesiune, raspunderea producatorului, raspunderea civila pentru daune aduse mediului inconjurator, asigurari CARGO si multe altele.

Piata asigurarilor Lloyd’s – produse internationale pentru entitatile juridice

Suntem singura companie care ofera solutii integrate persoanelor juridice de pe cea mai prestigioasa piata de asigurari din lume — piata Lloyd’s Londra.

Asigurarile Lloyd’s se adreseaza persoanelor juridice care nu gasesc solutii pe plan local.

Asigurarile Lloyd’s au un caracter unic deoarece se pot personaliza in functie de industrie si proiect. De asemenea, asigurarile Lloyd’s ofera cea mai mare siguranta din lume la capitolul despagubiri in caz de dauna.

Asigurarile Lloyd’s garanteaza limite generoase la nivel financiar

Piata Lloyd’s ofera cele mai complexe solutii de asigurari pentru orice industrie si poate prelua cele mai complicate riscuri sau valori uriase de asigurat, de pana la zeci de miliarde de euro.

Asigurarile Lloyd’s sunt mai avantajoase ca pret decat produsele locale si ofera mai multe servicii necesare clientilor.

Lloyd’s opereaza cu trei monede — EUR, GBP, USD. Plata se face intotdeauna in valuta politei.

Lloyd’s — profesionalism si eficienta

Aceasta companie mi-a fost recomandată, iar persoana cu care am luat legatura pentru asigurarile Lloyd’s a fost foarte prompta si profesionista. Mi-am putut obtine rapid asigurarea de raspundere civila profesionala.

– Irina, ⭐⭐⭐⭐⭐

Razvan Rusu mi-a oferit rapid o asigurare de raspundere profesionala pentru compania mea. Pe tot parcursul, serviciul a fost excelent, intrebarile mi-au fost clarificate si, poate cel mai important, am gasit o prima de asigurare competitiva. Cu siguranta, recomand asigurarile Lloyd’s.

– David, ⭐⭐⭐⭐⭐

Experienta mea cu Leader Team a fost foarte buna, cumparand o asigurare de raspundere civila profesionala pentru compania mea. Au fost profesionisti, orientati spre client si au pastrat lucrurile simple.

– Radu, ⭐⭐⭐⭐⭐

Recomand cu incredere Leader Team. Foarte profesionisti, cu cele mai bune oferte, intotdeauna foarte receptivi si politicosi. Daca aveti nevoie de un parteneriat de incredere de lunga durata, cei de la Leader Team sunt cea mai bună alegere.

– Bianca, ⭐⭐⭐⭐⭐

Asigurari Lloyd’s de la Leader Team Broker

Leader Team Broker are parteneriate semnate cu piata internationala de brokeraj si poate gasi solutii de asigurare pe piata Lloyd’s pentru aproape orice tip de risc.

In prezent, aceasta piata include 85 de sindicate care pot fi considerate companii de asigurari autonome.

Obtinand numeroase distinctii si premii pentru inovatiile aduse in asigurari, suntem singura companie de brokeraj din Romania care ofera inclusiv servicii de raspundere profesionala IT in 20 de tari din Uniunea Europeana.

 

Ce inseamna piata asigurarilor Lloyd’s?

Cu sediul la Londra — acolo unde se da ora exacta in asigurari — Lloyd’s este cea mai mare piata de asigurari din lume. Lloyd’s of London actioneaza ca un intermediar intre clienti, brokeri, subscriitori si companii de asigurari.

Piata Lloyd’s este o piata de asigurari exceptionala, cu o istorie de peste 300 de ani.

Piata Lloyd’s isi propune sa rezolve aproape orice situatie sau risc care poate fi preluat prin intermediul unei asigurari.

 

De ce sunt considerate asigurarile Lloyd’s cele mai bune de pe piata?

Asigurarile Lloyd’s sunt validate de cele mai bune agentii independente de rating la nivel mondial, oferind incredere cumparatorilor ca sunt protejati si respectati in orice relatie comerciala.

Asigurarile Lloyd’s sunt cotate cu calificativul A+ de agentiile independente de rating Standard & Poor’s si Fitch Ratings, si cu rating A de catre MOODY’S.

 

De ce sunt asigurarile Lloyd’s unice?

Piata Lloyd’s ofera cele mai complexe solutii de asigurari pentru orice industrie si are capacitatea de a prelua cele mai complicate riscuri cu valori uriase de asigurat.

Cand vine vorba de a alege un tip de asigurare corporate, ne dorim sa raspundem tuturor cerintelor. De aceea, unul dintre cele mai importante criterii ale asigurarilor Lloyd’s este ca acestea se pot personaliza in functie de nevoile din sectorul business.

Printre serviciile oferite se numara despagubiri in caz de dauna, riscuri climatice, faliment, imbolnavire, sau greseli contractuale comerciale.

 

De ce sa alegi Leader Team pentru o asigurare Lloyd’s

Leader Team Broker este un jucator cheie in zona de small, medium si corporate business.

Piata de brokeri de asigurari numara aproximativ 280 de companii la nivel mondial. La ora actuala, peste 90% dintre acestea ofera exclusiv servicii de polite simple RCA si CASCO pentru persoane fizice.

Leader Team Broker este cunoscut, in piata, ca cel mai inovator broker, oferind solutii pentru cele mai complicate solicitari pe zona de asigurari, si anume asigurarile Lloyd’s.

 

Cum poate compania mea beneficia de asigurarile Lloyd’s?

Nu exista criterii specifice pentru a beneficia de o asigurare Lloyd’s. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa soliciti o asigurarare Lloyd’s, precizand riscul pe care doresti sa il previi.

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client