Raspunderea Civila Contractuala

Broker Asigurari Asigurari Asigurare Raspundere Profesionala Asigurari de Raspundere Civila Contractuala

Raspunderea Civila Contractuala

Ce este raspunderea civila contractuala?

Raspunderea civila contractuala reprezinta acel tip de asigurare care priveste prestatorii de servicii, oferita intr-un cadru legal, cu documentatie aferenta. Pe scurt, asigurarea de raspundere civila contractuala inseamna asigurarea unui serviciu prestat in baza unui contract. Leader Team Broker incheie aceste polite de raspundere civila contractuala pentru diferite domenii de activitate, pentru prestatori de servicii, persoane fizice autorizate sau persoane juridice.

 

De ce sa alegi o o polita de raspundere civila de la Leader Team Broker?

Suntem prompti si evaluam rapid situatiile care necesita asigurare.
Suntem la curent cu legislatia de acordare a despagubirilor si ne straduim sa iti oferim o acoperire cat mai buna.
Analizam corect nevoia de a beneficia de extra-acoperiri, acolo unde este cazul si oferim solutii.
Suntem transparenti si oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru a te bucura de o acoperire perfecta, indiferent de situatie.


Raspunderi Civile Contractuale

Ce acopera polita de raspundere civila contractuala?

 • Despagubirea rapida a daunelor sau prejudiciilor produse, conform clauzelor contractuale,
 • Daune materiale pentru situatii produse din culpa proprie,
 • Daune produse de vatamari corporale sau pagube de bunuri,
 • Cheltuieli de judecata pentru cazurile in care procesul de despagubire ajunge in instanta.

Suplimentar, unei polite de raspundere civila contractuala i se mai pot adauga si alte tipuri de acoperiri care tin de:

 • Raspunderea producatorului pentru anumite situatii de vatamare corporala sau despagubire,
 • Raspunderea angajatorului raportat la angajati,
 • Polita raspundere chirias – proprietar sau proprietar – chirias.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Asigurare de raspundere contractuala – Ajutorul perfect in cazul nerespectarii contractului

  Pentru protejarea unei parti impotriva pierderilor ce pot aparea din cauza nerespectarii obligatiilor contractuale de catre cealalta parte se incheie o asigurare de raspundere contractuala. Este o polita foarte des folosita in domeniul afacerilor si acopera o gama larga de situatii: nerespectarea termenelor contractuale, daunele cauzate de unele intarzieri, de lucrari sau de servicii defecte, cheltuieli de judecata pentru cazurile in care se ajunge in instanta. La nevoie, acestei asigurari i se pot adauga si alte acoperiri, cum ar fi raspunderea producatorului pentru situatii de vatamare corporala, raspunderea angajatorului raportat la clienti, polita raspundere chirias – proprietar si invers.

  Leaderteam.ro vine in intampinarea tuturor necesitatilor cu diferite tipuri de politie utile: asigurare de raspundere profesionala, asigurare de raspundere civila, asigurare pentru atacurile cibernetice etc.

  Asigurare de raspundere civila contractuala – Asigurarea unui serviciu prestat in baza unui contract

  Asigurarea de raspundere contractuala se poate incheia de catre compania noastra pentru diferite domenii de activitate. Persoanele juridice, persoanele fizice autorizate si prestatorii de servicii sunt cei vizati in acest sens. In cazul in care contractul semnat de acestia nu este respectat (livrarea defectuoasa a unor produse, folosirea abuziva de informatii, un produs realizat gresit etc.), atunci apare un litigiu ce poate fi rezolvat pe cale amiabila sau nu. Asigurarea de raspundere civila contractuala este raspunsul potrivit.

  In cazul in care se iveste o astfel de situatie, persoana asigurata trebuie sa ne instiinteze, astfel incat consultantii nostri sa analizeze si sa vina cu solutiile optime de acoperire a daunelor.


  FAQ

  Ce riscuri sunt acoperite de o asigurare de raspundere civila contractuala?

  Asigurarea de raspundere civila contractuala acopera riscuri precum neindeplinirea sau indeplinirea defectuoasa a obligatiilor contractuale, intarzieri in livrare si incalcarea conditiilor contractuale. Polita poate include si acoperirea pentru daune colaterale si penalitati.

  Cum se stabileste prima de asigurare de raspundere contractuala?

  Prima de asigurare raspundere contractuala este determinata pe baza valorii contractului, tipului de activitate si istoricului de risc al asiguratului. Asiguratorii evalueaza riscurile specifice pentru a calcula costul asigurarii.

  Este obligatorie asigurarea de raspundere civila contractuala?

  Asigurarea de raspundere civila contractuala nu este obligatorie prin lege, dar este adesea solicitata in contractele comerciale pentru a proteja partile implicate. Este recomandata pentru a asigura respectarea obligatiilor si pentru a evita litigii costisitoare.

  Care sunt beneficiile unei asigurari de raspundere contractuala?

  Asigurarea de raspundere contractuala protejeaza impotriva pierderilor financiare rezultate din neindeplinirea obligatiilor contractuale. Acest tip de asigurare ajuta la acoperirea daunelor si compensatiilor cerute de partenerii de afaceri.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client