Raspunderi profesionale

Broker Asigurari Asigurari Asigurare Raspundere Profesionala

Asigurare Raspundere Profesionala

Echipa noastra de experti in riscuri profesionale si financiare creioneaza solutii ce ajuta in a va proteja compania impotriva riscurilor de raspundere, permitandu-va sa va concentrati pe deplin pe afacerea dumneavoastra. Consultantii Leader Team Broker va ofera consiliere si indrumari pentru a alege cea mai potrivita asigurare pentru protectia companiei dvs.

Aceasta polita, cunoscuta si sub denumirea de asigurare de malpraxis sau raspundere profesionala (professional indemnity) , are ca scop despagubirea prejudiciilor cauzate in principal din neglijenta in exercitarea profesiei. In desfasurarea activitatii profesionale poti sa produci unor terte parti prejudicii financiare din cauza unor erori, omisiuni sau neglijenta profesionala.

Asigurare profesionala – Diverse tipuri de polite utile

Asigurarea de raspundere profesionala este utila in desfasurarea activitatii profesionale, in cazul in care sunt produse prejudicii unor terte parti, prin intermediul unor omisiuni, erori sau prin neglijenta profesionala. Astfel, o polita de asigurare de raspundere profesionala asigura protectia companiei, in cazul in care aceasta se va confrunta cu o situatie de acest gen.

Exista mai multe tipuri de asigurari de raspundere profesionala care se incadreaza in aceasta categorie: raspunderi contractuale pentru omisiuni si erori, asigurare de raspundere profesionala IT, asigurari de raspundere civila sau polite potrivite pentru producatori, pentru angajatori, pentru chiriasi, pentru avocati, arhitectie, medici, manageri, transportatori, constructori sau clinici medicale, asigurare impotriva atacurilor cibernetice, asigurare pentru retragere de produse de pe piata si altele.

Asigurare de raspundere profesionala – Solutii optime pentru compania ta!

Fie ca iti este necesara o asigurare de raspundere civila contractuala, fie ca ai nevoie de o alta polita de raspundere profesionala care sa se alinieze nevoilor tale, echipa noastra iti sta la dispozitie cu toate informatiile necesare. Impreuna cu specialistii nostri vei analiza toate variantele si optiunile pe care le ai la dispozitie, in asa fel incat afacerea ta sa aiba doar de castigat.

Pe site-ul nostru vei gasi multiple informatii pe care le poti cerceta pentru a afla mai multe detalii despre fiecare tip de asigurare pentru raspundere profesionala si pentru a te orienta catre politele potrivite pentru tine si pentru compania ta! Cu siguranta vei descoperi o asigurare profesionala online care sa te sprijine din toate punctele de vedere!

Tipuri de asigurari

 • Raspundere profesionala a tuturor meseriilor (Professional liability sau professional indemnity) / Click pentru a afla toate ocupatiile
 • Raspunderi contractuale pentru erori si omisiuni (Errors and Omissions)
 • Raspunderea companiilor de IT
 • Raspundere civila fata de terti
 • Raspunderea producatorului
 • Raspunderea angajatorului fata de angajati
 • Raspunderea chiriasului fata de proprietar
 • Raspunderea avocatilor
 • Raspunderea arhitectilor
 • Raspunderea medicilor, farmacistilor
 • Raspunderea clinicilor medicale
 • Raspunderea directorilor si a mangerilor
 • Raspunderea constructorilor (CAR)
 • Raspunderea transportatorilor
 • Raspunderea companiilor de transport, expeditii, logistica si depozitare
 • Raspundere cyber risk
 • Raspundere cyber crime

Ai nevoie de un sfat?

Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

Alexandra Elena Durbaca
International Liability Specialist


Asigurari Raspunderi Profesionale

AVANTAJELE COLABORARII CU LEADER TEAM :

Castigi timp si bani Leader Team te reprezinta in discutia cu toti asiguratorii si negociaza pentru tine cele mai avantajoase oferte, in functie de nevoile tale. Avem toate solutiile de asigurare care exista in Romania si la nivel international pentru domeniul tau. Putem face reducere de costuri pe asigurarile tale de pana la 40%
Varietate de servicii si produse: suntem brokerul cu cele mai multe produse de asigurare pe piata lucrand cu peste 30 de asiguratori nationali si internationali si peste 700 de solutii/produse de asigurare din care poti alege
Produse unice pe piata: Inovatia este o caracteristica si avem in portofoliu produse unice pe piata din Romania aduse pe pe piata internationala a asigurarilor (asigurari cyber, asigurari de raspundere IT, asigurari de sanatate privata)
Consultanta gratuita: prin discutia cu consultantii de la Leader Team vei afla care sunt cele mai bune solutii pentru tine de pe piata nationala si internationala;
Asistenta la dauna Leader Team a creat un departament de daune intern pentru a oferi suport tuturor clientilor indiferent de asiguratorul si produsul de asigurare ales.
Simplu si rapid: te vom contacta in maxim 24 ore si vei lucra direct cu colegii nostri care sunt in legatura cu cei mai buni specialisti in asigurari dedicate domenului tau de activitate. Avem consultanta gratuita, chestionare usor de completat si vom obtine rapid pentru tine o cotatie;

Vrei sa iei legatura cu noi rapid?

Completeaza acest formular si noi te vom suna in cel mai scurt timp.
  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unuei asigurari de raspundere profesionala.Afla mai multe


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client