Raspunderi profesionale

Asigurare Raspundere Profesionala

Cel mai bine cotat broker de asigurari

Echipa noastra de experti in riscuri profesionale si financiare creioneaza solutii ce ajuta in a va proteja compania impotriva riscurilor de raspundere, permitandu-va sa va concentrati pe deplin pe afacerea dumneavoastra. Consultantii Leader Team Broker va ofera consiliere si indrumari pentru a alege cea mai potrivita asigurare pentru protectia companiei dvs.

Aceasta polita, cunoscuta si sub denumirea de asigurare de malpraxis sau raspundere profesionala (professional indemnity) , are ca scop despagubirea prejudiciilor cauzate in principal din neglijenta in exercitarea profesiei. In desfasurarea activitatii profesionale poti sa produci unor terte parti prejudicii financiare din cauza unor erori, omisiuni sau neglijenta profesionala.

Tipuri de asigurari

 • Raspundere profesionala a tuturor meseriilor (Professional liability sau professional indemnity)
 • Raspunderi contractuale pentru erori si omisiuni (Errors and Omissions)
 • Raspunderea companiilor de IT
 • Raspundere civila fata de terti
 • Raspunderea producatorului
 • Raspunderea angajatorului fata de angajati
 • Raspunderea chiriasului fata de proprietar
 • Raspunderea avocatilor
 • Raspunderea arhitectilor
 • Raspunderea medicilor, farmacistilor
 • Raspunderea clinicilor medicale
 • Raspunderea directorilor si a mangerilor
 • Raspunderea constructorilor (CAR)
 • Raspunderea transportatorilor
 • Raspunderea companiilor de transport, expeditii, logistica si depozitare
 • Raspundere cyber risk
 • Raspundere cyber crime

Ai nevoie de un sfat?

Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

1DX_9844r-VenusFive_ro-web(1)

Alexandra Elena Durbaca
International Liability Specialist


Asigurari Raspunderi Profesionale

AVANTAJELE COLABORARII CU LEADER TEAM :

Castigi timp si bani Leader Team te reprezinta in discutia cu toti asiguratorii si negociaza pentru tine cele mai avantajoase oferte, in functie de nevoile tale. Avem toate solutiile de asigurare care exista in Romania si la nivel international pentru domeniul tau. Putem face reducere de costuri pe asigurarile tale de pana la 40%
Varietate de servicii si produse: suntem brokerul cu cele mai multe produse de asigurare pe piata lucrand cu peste 30 de asiguratori nationali si internationali si peste 700 de solutii/produse de asigurare din care poti alege
Produse unice pe piata: Inovatia este o caracteristica si avem in portofoliu produse unice pe piata din Romania aduse pe pe piata internationala a asigurarilor (asigurari cyber, asigurari de raspundere IT, asigurari de sanatate privata)
Consultanta gratuita: prin discutia cu consultantii de la Leader Team vei afla care sunt cele mai bune solutii pentru tine de pe piata nationala si internationala;
Asistenta la dauna Leader Team a creat un departament de daune intern pentru a oferi suport tuturor clientilor indiferent de asiguratorul si produsul de asigurare ales.
Simplu si rapid: te vom contacta in maxim 24 ore si vei lucra direct cu colegii nostri care sunt in legatura cu cei mai buni specialisti in asigurari dedicate domenului tau de activitate. Avem consultanta gratuita, chestionare usor de completat si vom obtine rapid pentru tine o cotatie;

Asigurare Raspundere Profesionala

In mediul antreprenorial exista situatii cand, in mod neintentionat, activitatea unei companii poate prejudicia o alta afacere. Facem referire la situatiile in care micile neatentii ii pot afecta pe partenerii de afaceri, caz in care prejudiciile trebuie sa fie acoperite. Poti face acest lucru bazandu-te pe asigurarea de raspundere profesionala Leader Team Broker.

 

Ce iti ofera o asigurare raspundere profesionala Leader Team?

Fiind un produs financiar de asigurare, primul rol pe care îl îndeplineste aceasta polita este cel de protectie. Astfel, compania ta, denumita in acest context sigurat, va fi asigurata in ceea ce priveste:

 • Protectie financiara pentru cazul incalcarii unor indatoriri contractuale si nerespectari ale clauzelor ce deriva din actiuni neintentionate
 • Un boost de incredere in relatiile contractuale, deoarece un astfel de instrument ofera mai multa credibilitate
 • Protectie financiara in caz de erori sau neglijente din partea angajatilor
 • Linistea de a beneficia de o plasa de siguranta chiar si in perioadele de formare a echipelor de lucru, atunci cand erorile umane sunt cele mai frecvente
 • O solutie potrivita pentru imaginea ta in mediul antreprenorial
 • Protectie pentru situatii cu adevarat neprevazute
 • O solutie optima pentru bugetul tau si al companiei tale, astfel incat acesta sa nu fie afectat de eventualele probleme de activitate.

 

Ce situatii asigura polita de asigurare de raspundere profesionala

 • Neglijenta, neatentie sau eroare umana din cauza careia afacerea pentru care prestezi un anumit serviciu sufera un prejudiciu
 • Intarzieri sau lipsa prestarii integrale a unui anumit serviciu, in mod neintentionat
 • Situatii de erori si / sau omisiuni neintentionate
 • Daune profesionale platite ca urmare a stabilirii culpei profesionale.

 

O afacere inseamna o multitudine de reusite, multumirea de a lucra ceea ce iti place, dar si raspunderea fata de persoanele sau colaboratorii fata de care prestezi un anumit serviciu. Desi poti fi foarte bun in munca ta, pot exista si situatii in care din motive neprevazute si neintentionate, poti crea prejudicii firmelor care apeleaza la serviciile tale.

Acest lucru se poate intampla in orice domeniu, de la traducatori la judecatori si de la evaluatori, consultanti sau avocati la medici, geotehnisti, structuristi sau constructori. Nimeni nu este scutit de greseala, dar conteaza foarte mult modul in care sunt remediate si acoperite aceste situatii.

Dincolo de o atitudine potrivita, o companie ar trebui sa beneficieze si de o asigurare potrivita, care sa acopere atat riscuri proprii, cat si neplacerile provocate tertelor persoane sau companii, pentru ca acest lucru poate fi un real ajutor in gestionarea micilor crize intre firme si companii.

 

Asigurarea de raspundere profesionala – o plasa de siguranta pentru afacerea ta

O simpla greseala te poate pune in situatia de a plati despagubiri clientilor tai, daca aceasta prejudiciaza serios firma contractoare. Daunele cauzate de servicii neprestate sau prestate deficitar pot fi considerate daune profesionale, insa o asigurare de raspundere profesionala poate fi exact solutia de care ai nevoie.

Stabilind o astfel de polita te protejezi de situatiile problematice care pot aparea ca urmare a neatentiei, a erorii umane sau neglijentei. Desi poate parea ca aceste probleme sunt specifice doar la nivelul profesiilor cu raspundere mare, cum ar fi medicina sau constructiile, in realitate, orice domeniu este expus acestor situatii.

Chiar si la un nivel simplist, cum ar fi traducerile, birourile notariale sau scriitorii, fiecare dintre aceste categorii poate suferi cel putin o data din cauza gestionarii deficitare a contractelor. Greselile sau neatentia pot prejudicia companiile colaboratoare, asa ca o asigurare poate fi exact plasa de siguranta de care are nevoie orice afacere, indiferent de specificul acesteia.

 

De ce sa apelezi la asigurarea de raspundere profesionala?

Renumele companiei tale este important in mediul antreprenorial, drept pentru care nu trebuie sa lasi micile situatii neplacute sa arunce o umbra a indoielii peste acesta. In unele situatii, problemele care deriva din neindeplinirea obligatiilor contractuale pot sa conduca la faliment, daca se ajunge la solutionarea in instanta a litigiilor. Evita aceste situatii, apeland la o asigurare potrivita pentru tine, cum este asigurarea de raspundere profesionala de la Leader Team.

Pentru a nu fi nevoit sa pierzi bani, timp si renumele companiei tale, o asigurare de raspundere profesionala iti poate fi de ajutor. Este foarte important sa asiguri continuitatea afacerii tale, chiar si in situatia in care ai anumite probleme care tin de activitatea ta.

Asigurarea de raspundere profesionala face exact acest lucru pentru tine, pentru ca iti permite sa iti desfasori activitatea chiar daca te lovesti de mici obstacole, de situatii mai complexe care tin de erori sau neatentii si de plata unor despagubiri, ca urmare a acestora.

Noi stim cat de importanta este activitatea ta pentru tine si pentru tot ceea ce inseamna viitorul companiei si al familiei tale. Din acest motiv, am pregatit pentru tine asigurarea de raspundere profesionala, pentru oricare dintre domeniile tale de activitate.

Stim ca munca ta este pasiunea ta si sursa ta de venit, asa ca iti oferim consultanta specifica de care ai nevoie si te reprezentam in relatia cu firmele de asigurare. Ne ocupam de decontarea sumelor aferente asigurarilor si analizam fiecare solicitare in detaliu, pentru a-ti oferi siguranta de care ai nevoie.

Raspunderea profesionala reprezinta cuvantul dat la nivel antreprenorial, care garanteaza seriozitatea companiei tale. Dincolo de ”a gentleman’s agreement” si de contracte realizate, o asigurare va functiona mult mai bine, pentru ca va functiona ca un adevarat scut pentru compania ta.

Alege polita potrivita pentru protejarea afacerii tale si protejeaza-ti colaborarile si activitatea apeland la polita de raspundere profesionala de la Leader Team. Contacteaza-ne pentru a afla detaliile care tin de produsele pe care le oferim si alege pentru tine asigurarea care ti se potriveste cel mai bine.

 

Vrei sa iei legatura cu noi rapid?

Completeaza acest formular si noi te vom suna in cel mai scurt timp.
  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unuei asigurari de raspundere profesionala. Afla mai multe


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl

  Logo G

  Cel mai bine cotat broker de asigurari


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client