Raspunderi profesionale

Asigurare Raspundere Profesionala

Echipa noastră de experți în riscuri profesionale si financiare creioneaza soluții ce ajută în a vă proteja compania împotriva riscurilor de răspundere, permițându-vă să vă concentrați pe deplin pe afacerea dumneavoastră. Consultantii Leader Team Broker va ofera consiliere si indrumari pentru a alege cea mai potrivita asigurare pentru protectia companiei dvs.

Aceasta polita, cunoscuta si sub denumirea de asigurare de malpraxis sau raspundere profesionala (professional indemnity) , are ca scop despagubirea prejudiciilor cauzate in principal din neglijenta in exercitarea profesiei. In desfasurarea activitatii profesionale poti sa produci unor terte parti prejudicii financiare datorate unor erori, omisiuni sau neglijenta profesionala.

Tipuri de asigurari

 • Raspundere profesionla a tuturor meseriilor (Profesional liability sau profesional indeminity)
 • Raspunderi contractuale pentru erori si omisiuni (Errors and Omissions)
 • Raspunderea companiilor de IT
 • Răspundere civilă faţă de terţi
 • Răspunderea producătorului
 • Răspunderea angajatorului faţă de angajaţi
 • Răspunderea chiriaşului faţă de proprietar
 • Raspunderea avocatilor
 • Raspunderea arhitectilor
 • Raspunderea medicilor, farmacistilor
 • Rasounderea clinicilor medicale
 • Raspunderea directorilor si a mangerilor
 • Raspunderea constructorilor (CAR)
 • Raspundere transportatorilor
 • Raspunderea companiilor de transport, expediţii, logistică si depozitare
 • Raspundere cyber risk
 • Raspundere cyber crime

Ai nevoie de un sfat?

Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

1DX_9844r-VenusFive_ro-web(1)

Alexandra Elena Durbaca
International Liability Specialist


Asigurari Raspunderi Profesionale

AVANTAJELE COLABORARII CU LEADER TEAM :

 Câştigi timp si bani Leader Team te reprezintă în discuţia cu toţi asiguratorii şi negociază pentru tine cele mai avantajoase oferte, în funcţie de nevoile tale. Avem toate soluţiile de asigurare care există în România şi la nivel internaţional pentru domeniul tău. Putem face reducere de costuri pe asigurarile tale de pana la 40%
 Varietate de servicii si produse: suntem brokerul cu cele mai multe produse de asigurare pe piață lucrând cu peste 30 de asigurători naționali și internaționali și peste 700 de soluții/produse de asigurare din care poți alege
 Produse unice pe piata: Inovația este o caracteristică și avem în portofoliu produse unice pe piață din România aduse pe pe piață internațională a asigurărilor (asigurări cyber, asigurări de răspundere IT, asigurări de sănătate privată)
 Consultanţă gratuită: prin discuţia cu consultanţii de la Leader Team vei afla care sunt cele mai bune soluţii pentru tine de pe piaţa naţională şi internaţională;
 Asistenţă la daună Leader Team a creat un departament de daune intern pentru a oferi suport tuturor clienților indiferent de asigurătorul și produsul de asigurare ales.
 Simplu şi rapid: te vom contacta în maxim 24 ore și vei lucra direct cu colegii noştri care sunt în legătură cu cei mai buni specialiști în asigurări dedicate domenului tau de activitate. Avem consultanţă gratuită, chestionare uşor de completat şi vom obţine rapid pentru tine o cotaţie;

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.
  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unuei asigurari de raspundere profesionala. Afla mai multe


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe planga profesionalisum de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili în a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesară. Au reușit sa obțină polita de asigurare într-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranță voi colabora in continuare cu ei și îi recomand cu toată încrederea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  IMG_7682
  IMG_7674
  l
  post diploma

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client