Asigurari IT

Calculeaza singur oferta de asigurare!

Preturi avantajoase

Suport clienti prompt si eficient

Acoperire completa

Compania ta activeaza in domeniul IT?

Esti obligat prin contract sa iti faci asigurare?

SOLUTIA: Leader Team Broker are acces la toate produsele de asigurare de raspundere pentru domeniul IT&C de la asiguratorii din piata internationala LLOYD’S (Londra) si de la asiguratorii din Romania.

Avem polite complexe care includ:

 • Raspundere profesionala (Professional indemnity /Errors and Omissions);
 • Raspundere generala ( Public/General liability);
 • Cyber (Cyber si Cyber crime);
 • Raspunderea angajatorului (Workers Compensation/Employers Liability);

Preturi accesibile: preturile incep de la 396 Eur/an

Asigurarea este atat pentru PFA-uri/microintreprindere cat si pentru SRL-uri/SA-uri: asiguram orice tip de companie indiferent de forma juridica sau cifra de afaceri

Limite de raspundere in functie de nevoile dvs: putem oferi limite intre 100.000 euro- 25 milioane de eur in functie de gradul dvs de risc si expunere;

Acoperire nationala si internationala: politele noastre sunt acceptate de toti clientii/beneficiarii (din strainatate si din Romania) care solicita in contractele comerciale asigurari de raspunderi . Avem acoperire oriunde in lume (inclusiv SUA si Canada);

Simplu si rapid Consultantii Leader Team lucreaza cu chestionare foarte usor de completat si poti obtine o cotatie in doar 48 de ore

100% Garantie: politele noastre au rating A+. Piata Lloyd’s are 85 de asiguratori si a fost infiintata acum 332 de ani fiind cotata cu calificativul “A+” de agentiile independente de rating Standard & Poor’s si Fitch Ratings (avem experienta profesionala si bonitatea cea mai mare de la nivel mondial) ;

CALCULATOR ONLINE

  Afla mai multe


  Aceasta polita are acoperire Worldwide si este cu rating A+ ( Lloyd’s)


  Confirma cele de mai jos :


  1. Nu furnizați nicio tehnologie de procesare a plăților sau POS, tehnologie de plată bancară, software de tranzacționare financiară live, procesare sau stocare a informațiilor de sănătate, software pentru jocuri sau jocuri de noroc, automatizare a sistemelor de control, biometrie, soluții de control al traficului aerian, automatizare industrială, tehnologie spațială, servicii de administrare a infrastructurii IT sau tehnologii portabile.
  2. Nu dețineți, accesați sau procesați peste 250.000 de înregistrări PII/PHI/PCI.
  3. Aveți software antivirus instalat și activat pe toate desktopurile, laptopurile și serverele (cu excepția serverelor de baze de date) și este actualizat în mod regulat.
  4. Aveți firewall-uri instalate pe toate gateway-urile externe.
  5. Faceți copii de rezervă ale tuturor datelor critice in mod regulat (cel puțin săptămânal) și le stocați în afara site-ului ori într-un seif ignifug sau furnizorul dvs externalizat îndeplinește această cerință.
  6. Mai puțin de 25% din venitul dvs. provine din activitatea care face obiectul contractelor cu SUA.
  7. Nu aveți niciun contract cu taxă anuală de contract sau valoare totală a proiectului care depășește 750.000.
  8. Nu ati primit finantare mai mare de 2 milioane EUR/USD/GBP.
  9. Nu aveti privilegii de administrator pe retelele client si toate accesul la distanta la retelele client, prin software-ul de monitorizare si management de la distanta (RMM), retele private virtuale (VPN) sau orice alte mijloace, este securizat de MFA.

  Selecteaza domeniul tau de activitate

  Web design /developmentSoftware Development/ Maintenance/ Testing / IntegrationIT consulting/ project managementIT StaffingUX/UI DesignSoftware/hardware repair/maintenanceHardware/software resellerIT Support/helpdeskNetwork design and administrationSoftware/ hardware installationPCB Design & TestingAlt domeniu

  Ai nevoie si de asigurare Cyber pe aceeasi limita? pretul este doar 55

  Ai nevoie de acoperire pentru General/Public Liability?

  Brokerul de asigurari al anului 2023

  De ce sa iti faci asigurare IT prin Leader Team?

  Asigurare IT

  La Leader Team, ne straduim sa oferim solutii de asigurare IT&C de calitate. Oferim o serie de avantaje demne de luat in considerare pentru clientii nostri care activeaza in domeniul IT&C. Cu o acoperire cu peste 50% mai mare decat alte produse similare de pe piata de profil, polita noastra de asigurare IT&C este conceputa pentru a raspunde pe deplin nevoilor de protectie ale companiilor si profesionistilor din aceasta industrie. Oferim acoperire globala, astfel incat clientii nostri pot fi protejati nu doar in Romania, ci si in relatiile lor comerciale cu companii din SUA si din intreaga lume. De asemenea, ne mandrim cu serviciul nostru avansat de rezolvare a daunelor, care implica interventie rapida in circa 30 de minute de la solicitare din partea specialistilor nostri. Credibilitatea noastra este sustinuta de ratingul A+ obtinut pe prestigioasa piata de asigurari Lloyd’s, iar toate aceste avantaje fac din Leader Team alegerea evidenta si ideala pentru asigurarea ta profesionala IT&C.

  Consultanta este esentiala in procesul de alegere a asigurarii IT&C potrivite, iar la Leader Team suntem gata sa oferim clientilor nostri consultanta la un nivel inalt de profesionalism. Suntem singurii brokeri care distribuie acest produs in 22 de tari din Uniunea Europeana, ceea ce inseamna ca avem o expertiza vasta in domeniul asigurarilor IT&C. O alta caracteristica distinctiva a serviciului nostru este capacitatea de a oferi cotatii de pret in doar 30 de minute de la completarea chestionarului. Suntem extrem de rapizi in raspunsuri, inclusiv in weekend-uri. La Leader Team, consultanta specializata, combinata cu eficienta noastra in cotarea rapida, face colaborarea cu noi o alegere excelenta pentru cei din industria IT.

  Asigurare IT

  Unul dintre cele mai mari beneficii ale colaborarii cu Leader Team pentru asigurarea IT&C este raportul nostru excelent intre calitate si pret. Oferim, de departe, unul dintre cele mai bune produse pentru industria IT din punct de vedere al raportului calitate-pret. Clientii nostri pot beneficia de o acoperire extinsa si de servicii excelente la costuri competitive. Suntem constienti ca profesionistii IT cauta un pret accesibil, dar nu sunt dispusi sa faca compromisuri in ceea ce priveste calitatea serviciului. La Leader Team, am reusit sa gasim echilibrul perfect, oferindu-ti una dintre cele mai bune asigurari IT&C de pe piata la un pret excelent. Alege sa lucrezi cu noi si vei beneficia de toate aceste avantaje in timp ce te vei bucura de linistea data de faptul ca esti protejat in intreaga ta activitate din domeniul IT.


  Asigurare IT & C – De ce sa ne alegi?

  null
  Acoperire extinsa. Politica noastra de asigurare profesionala IT&C ofera o acoperire cu peste 50% mai mare decat produsele similare de asigurare, iar tu vei beneficia astfel de o protectie robusta impotriva riscurilor specifice industriei IT.
  null
  Acoperire globala. Suntem alegerea ideala pentru profesionistii IT care au relatii comerciale cu companii din afara Romaniei, deoarece oferim o acoperire valabila la nivel mondial.
  null
  Rezolvare rapida. Suntem mandri sa oferim unul dintre cele mai avansate servicii de rezolvare a dosarelor de dauna, cu interventie in aproximativ 30 de minute, cel putin in domeniul hacking-ului, asigurandu-te, astfel, ca esti protejat in orice moment.
  null
  Consultanta de top. Cu o prezenta in 22 de tari din UE, iti oferim consultanta la cel mai inalt nivel de acoperire, ajutandu-te sa alegi o solutie de asigurare potrivita pentru nevoile tale profesionale.
  null
  Cotatii rapide. Iti punem la dispozitie cotatii de pret in doar 30 de minute de la completarea chestionarului online, pentru a-ti facilita procesul de achizitie a politei potrivite pentru activitatea ta.
  null
  Raport calitate-pret excelent. Oferim un bun raport calitate-pret in domeniul asigurarilor IT&C, astfel incat tu sa poti beneficia de servicii excelente la costuri competitive.
  null
  Credibilitate recunoscuta. Avem un rating A+ pe una dintre cele mai prestigioase piete de asigurari, Lloyd’s, ceea ce adauga credibilitate serviciilor noastre.
  null
  Liniste si protectie. Alegand asigurarile noastre IT&C, vei avea linistea ca esti protejat impotriva unor riscuri financiare si juridice, permitandu-ti sa-ti desfasori activitatea in siguranta intr-un mediu IT aflat in continua schimbare.

  Asigurare profesionala IT

  Asigurarile de raspundere profesionala IT&C se adreseaza specialistilor din domeniul IT, indiferent daca este vorba de freelanceri sau de profesionisti care au optat pentru o forma de organizare precum PFA-uri sau SRL-uri din gama microintreprinderilor. De asemenea, asigurarile pentru companii IT, alaturi de asigurarea cibernetica specializata de la Leader Team, se adreseaza chiar si firmelor medii sau celor mari din aceasta industrie. Aceasta forma de asigurare IT este conceputa pentru a proteja profesionistii din domeniu de potentialele erori si omisiuni in exercitarea activitatii lor, evenimente sau incidente care pot cauza pierderi financiare clientilor pentru care acestia ofera servicii tehnologice de inalta specializare.

  Acest tip de asigurari profesionale IT&C sunt esentiale pentru aceasta categorie de specialisti, intrucat ofera o protectie cuprinzatoare impotriva unor riscuri specifice din industrie legate de eventuale litigii sau daune si se adreseaza in mod direct obligatiilor asumate prin contractele pe care profesionistii IT le au cu clientii sau cu angajatorii lor. Astfel, profesionistii IT pot avea o acoperire cuprinzatoare in caz de litigii printr-o polita de acest tip. Asigurarea de raspundere profesionala IT asigura acoperire pentru: neglijenta profesionala, erori si omisiuni, infractiuni informatice, incalcari ale drepturilor de autor, pierderea sau coruperea datelor informatice, denigrare si calomnie, dar si pentru amenintarile cibernetice, precum cele din gama de atacuri de tip ransomware.

  Orice profesionist IT&C stie ca in lumea digitala aflata in continua schimbare, riscurile pot aparea in orice moment si, tocmai de aceea, asigurarea IT&C de nivel profesional reprezinta o solutie indispensabila pentru a-si proteja activitatea si reputatia. Cu acest tip de asigurare IT de la Leader Team, poti lucra linistit, stiind ca esti protejat impotriva unor potentiale amenintari financiare si a unor litigii profesionale. Iti oferim, astfel, atmosfera de care ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea, concentrandu-te pe obiectivele si pe sarcinile proiectelor tale. Si toate acestea la preturi care sfideaza orice concurenta, pretul redus al politelor Leader Team de asigurare de raspundere profesionala IT&C fiind un atu foarte important, alaturi de experienta solida a specialistilor nostri in domeniu si de recunoasterea de nivel international de care compania noastra beneficiaza.


  Asigurari IT – Servicii acoperite

  null
  Neglijenta profesionala. Asigurarea IT&C Leader Team acopera costurile legale si daunele rezultate din acuzaţii de neglijenţa sau erori in timpul prestarii serviciilor IT.
  null
  Erori si omisiuni. Polita protejeaza impotriva reclamatiilor clientilor legate de erori sau omisiuni in serviciile sau produsele IT furnizate, inclusiv costurile asociate litigiilor.
  null
  Protectie impotriva infractiunilor informatice. Acoperirea include costurile legate de infractiunile informatice, cum ar fi atacurile hackerilor asupra sistemelor sau sustragerea datelor sensibile ale clientilor.
  null
  Acoperire pentru incalcarea drepturilor de autor. Polita Leader Team de asigurare de raspundere profesionala IT&C protejeaza impotriva acuzatiilor de incalcare a drepturilor de autor in timpul dezvoltarii de software sau de alte produse IT, inclusiv costurile legale si daunele pretinse si stabilite legal.
  null
  Acoperire pentru pierderea de date. Profesionistii IT pot fi responsabili pentru pierderea sau coruptia datelor unui client, iar polita de asigurare profesionala IT de la Leader Team acopera costurile de recuperare a datelor sau daunele rezultate din aceasta.
  null
  Costuri legate de aparare. Polita include acoperirea costurilor legale, cum ar fi onorariile avocatilor si cheltuielile de judecata in cazul unui proces.
  null
  Acoperire pentru infractiuni cibernetice. Aceasta acoperire a politelor de asigurare IT&C de la Leader Team ofera protectie completa impotriva amenintarilor cibernetice, cum ar fi atacurile de tip ransomware sau sustragerea de date.
  null
  Acoperire pentru denigrare si calomnie. Polita de asigurare a companiei sau a profesionistilor IT protejeaza impotriva acuzatiilor de denigrare sau calomnie la adresa altor persoane sau afaceri, inclusiv costurile asociate cu acest tip de litigii.

  Ai nevoie de un sfat?

  Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Cyber Specialist


  Asigurare profesionala IT – Servicii complete

  Asigurarile profesionale IT oferite de Leader Team sunt concepute pentru a oferi o protectie cuprinzatoare impotriva riscurilor specifice domeniului. Suntem dedicati livrarii unor servicii complete care sa-ti ofere linistea necesara intr-un domeniu dinamic si aflat in continua schimbare. Indiferent daca esti un freelancer, un profesionist organizat ca PFA sau ai trecut in domeniul antreprenoriatului IT prin deschiderea unei societati comerciale, avem solutii de asigurare IT adaptate nevoilor tale de protectie profesionala.

  Pentru a incheia o asigurare de raspundere profesionala IT&C cu Leader Team, procesul este simplu si eficient. Primul pas este sa ne contactezi pentru a discuta despre nevoile tale de asigurare IT si sa primesti astfel servicii de consultanta de inalta calitate. Te vom ghida in alegerea politei potrivite pentru activitatea ta si forma de organizare pe care ai adoptat-o si iti vom furniza un chestionar care, odata completat de tine, ne ajuta sa iti propunem o oferta personalizata.

  Dupa completarea chestionarului, vei primi o oferta de pret in circa 30 de minute, fara a fi nevoie sa consumi timp pretios in asteptare. Acest proces rapid de cotare, propriu Leader Team, iti permite sa iei o decizie informata intr-un timp foarte scurt. Dupa acceptarea ofertei, te vom ghida catre pasul final de incheiere a politei si te poti considera pe deplin protejat incepand din momentul respectiv.

  Serviciile noastre complete acopera toate aspectele legate de asigurarea companiilor IT sau a profesionistilor din domeniu, garantandu-ti ca esti protejat complet impotriva unor riscuri financiare si juridice care pot fi semnificative. Cu Leader Team, te poti concentra asupra activitatii tale de baza fara sa iti mai faci si alte griji cu privire la riscurile din industrie. Suntem aici sa-ti oferim sprijinul si protectia de care ai nevoie pentru a te dezvolta intr-o maniera sigura in lumea IT.

  Asigurari IT de raspundere civila

  In mediul de afaceri actual, companiile si profesionistii IT trebuie sa faca fata unui spectru divers de riscuri si situatii deficitare, care pot avea impact financiar semnificativ. Aceste situatii pot varia de la prejudicii financiare cauzate de gestionarea defectuoasa a proiectelor, la erori sau omisiuni in activitati sau chiar la actiuni ale angajatilor.

  Asigurarea de raspundere civila IT oferita de Leader Team reprezinta un instrument esential pentru protejarea afacerii tale impotriva acestor riscuri. Aceasta forma de asigurare profesionala IT este conceputa pentru a acoperi situatiile care au fost dovedite ca fiind rezultatul unei gestionari ineficiente a datelor IT si a activitatilor legate de utilizarea internetului, inclusiv incalcarea unor norme GDPR. De asemenea, este important de mentionat ca aceasta asigurare IT poate include si elemente de acoperire precum securitatea retelelor, care contribuie la protejarea datelor si drepturilor de autor.

  Prin intermediul asigurarii de raspundere civila IT, Leader Team ofera companiilor si profesionistilor IT posibilitatea de a gestiona riscuri legate de deficientele operationale si tehnice, asigurandu-le astfel un mediu mai sigur si protejat de desfasurare a operatiunilor. Aceasta abordare profesionala isi propune sa ofere o veritabila plasa de siguranta pentru companiile care se confrunta cu provocari specifice din domeniul IT, sporind astfel increderea clientilor si partenerilor de afaceri.

  Asigurari IT de raspundere civila
  Asigurari IT cladiri - echipamente

  Asigurari IT cladiri si echipamente

  Extinderea acoperirii asigurarii profesionale IT&C la nivelul cladirilor si echipamentelor reprezinta o decizie strategica pentru a gestiona riscurile asociate acestor active vitale. Aceste elemente tangibile, spre deosebire de cele intangibile specifice domeniului IT, pot fi expuse la o gama variata de pericole, cum ar fi incendiile, vandalizarea, dezastrele naturale, exploziile sau chiar deteriorarea accidentala a echipamentelor de lucru.


  In contextul dinamic al tehnologiei, este de o importanta cruciala sa-ti asiguri bunurile si echipamentele, mai ales intr-un sector asa de dezvoltat precum IT-ul. Echipamentele, adesea valoroase, necesita protectie impotriva pericolelor obisnuite si a celor neasteptate. Asigurarea IT pentru cladiri si echipamente ofera un backup esential pentru a face fata acestor situatii neprevazute.

  Pe langa amenintarile conventionale, aceasta asigurare IT&C poate acoperi si utilizarea defectuoasa a echipamentelor, cauzata de neglijenta angajatilor sau de lipsa unui instructaj adecvat. Situatiile in care utilizarea incorecta a echipamentelor si dispozitivelor poate provoca prejudicii altor companii, prin pierderea sau deteriorarea sistemelor informatice, subliniaza necesitatea unei asigurari profesionale IT robuste pentru protejarea activitatii si a reputatiei tale in industria de profil.


  Asigurari IT de sanatate

  Pentru a-ti manifesta preocuparea fata de bunastarea angajatilor tai si a le oferi o protectie adecvata, poti opta si pentru o polita de asigurare IT de sanatate. Aceasta optiune acopera o gama variata de situatii medicale, inclusiv interventii chirurgicale specifice, spitalizare in facilitati medicale specializate sau unitati medicale de renume.


  Asigurarea IT pentru sanatate poate extinde acoperirea pentru a include si interventii medicale, servicii de preventie disponibile in ambulatorii sau cabinete medicale. In plus, poti beneficia de facilitati care acopera controalele de rutina, precum si testele si analizele medicale uzuale necesare in anumite circumstante, asigurand astfel sanatatea si bunastarea angajatilor tai intr-un mod complet si profesionist.


  Asigurari IT de sanatate
  Asigurari IT -autoturisme

  Asigurari IT autoturisme

  Flota auto a companiei tale reprezinta un element de valoare similar cu oricare alt echipament esential. Prin asigurarea de raspundere profesionala IT dedicata autoturismelor, poti proteja aceste bunuri mobile impotriva riscurilor precum vandalism, furt sau eventuale atacuri. Poti alege intre diferite optiuni, in functie de necesitatile specifice ale afacerii tale.


  Aceasta solutie flexibila de asigurare IT pentru autoturisme iti permite sa adaptezi acoperirea in functie de riscurile cunoscute si sa asiguri continuitatea operatiunilor fara probleme. Intr-o era in care interactiunile sunt in mare parte bazate pe mobilitate, asigurarea IT a autoturismelor devine esentiala, oferind o plasa de siguranta si o protectie solida pentru bunurile tale de valoare.


  FAQ

  1. Ce acopera asigurarea de raspundere profesionala IT?

  Asigurarea IT acopera daunele provocate de atacuri cibernetice, erori umane, omisiuni, greseli, sau neglijenţa care pot prejudicia activitatea unei companii si multe altele. In plus, la Leader Team poţi opta si pentru asigurarea cibernetica care acopera cheltuielile rezultate din posibile atacuri cibernetice si plata amenzilor GDPR.

  2. De ce este importanta asigurarea IT pentru companiile din domeniul IT&C?

  Asigurarea IT este esenţiala pentru a proteja afacerile din acest domeniu impotriva pierderilor financiare si a impactului negativ al erorilor si atacurilor cibernetice.

  3. Care sunt beneficiile asigurarii IT de raspundere civila oferite de Leader Team?

  Beneficiile includ protectie impotriva situatiilor de eroare, omisiune sau neglijenta, consultanta personalizata, suport si asistenta rapida, costuri adaptate nevoilor si decontare eficienta a sumelor.

  4. Ce tipuri de asigurari IT ofera Leader Team pentru companii din domeniul IT?

  Leader Team ofera asigurari de raspundere civila IT, asigurari pentru cladiri si echipamente IT, asigurari IT de sanatate, asigurari IT pentru autoturisme si altele, adaptate specificului fiecarei afaceri din sfera IT&C.

  5. Cum contribuie asigurarea IT la protejarea companiilor IT si la mentinerea continuitatii operatiunilor?

  Asigurarea IT ofera o plasa de siguranta care protejeaza companiile IT impotriva riscurilor cibernetice, financiare si ale echipamentelor, asigurand ca afacerea poate continua fara intreruperi in caz de daune sau pierderi.

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client