Asigurari de Garantii

ASIGURARI GARANTII PERFECT ADAPTABILE

Leader Team iti pune la dispozitie toata gama de asigurari de garantii, care te ajuta in castigarea si derularea contractelor obtinute. Asigurarile de garantii sunt perfect adaptabile oricarei companii care face business cu statul sau cu companii private.

 • Participi la o procedura de atribuire pentru un contract de achizitie publica?
 • Ai castigat o licitatie cu obiect contract de achizitie publica?
 • Ai nevoie de lichiditati si nu doresti blocarea acestora la dispozitia Beneficiarului?
 • Doresti o alternativa la Scrisoarea de garantie bancara?
 • Doresti sa garantezi pentru buna executie a lucrarii tale?

SOLUTIA: ASIGURARILE DE GARANTII

Leader Team lucreaza cu toata paleta de asiguratori (peste 25 de societati) si iti pune la dispozitie:

Garantia de participare la licitatie
Garantia de buna executie
Garantie de mentenanta/ intretinere
Garantia de returnare a avansului
Garantia de retinere
Garantia de buna plata
Garantii vamale
Garantii pentru utilizarea fondurilor europene nerambursabile
Garantia de antrepozit fiscal


SCRISORI DE GARANTII SI BONDURI

AVANTAJELE ASIGURARII DE GARANTII

Costuri reduse fata de scrisorile bancare

Preţuri accesibile: Leader Team negociaza pentru tine cele mai bune preturi

Posibilitatea participarii la mai multe proceduri de achizitie publica

Reprezinta o alternativa a scrisorilor de garantii bancare emise de catre banci, fara blocare de fonduri. Deblocarea garantiilor mobiliare, imobiliare si/sau banesti constituite in favoarea bancilor in contul scrisorilor de garantie bancara.

Emiterea garantiei intr-un mod rapid si eficient

Avantaj in constituirea garantiei de catre o societate de asigurari este faptul ca poate fi emisa si in mod conditionat, si nu doar in mod irevocabil si neconditionat precum sunt scrisorile de garantie bancara

✔ Elibereaza cash care poate fi investit si poate genera profit: din garantii deja constituite pe contracte in derulare sau din cash-uri colaterale constituite pentru scrisorile de garantie bancara

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari de Garantie. Afla mai multe


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Marius Constantinescu
  Specialist asigurari de garantii


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe planga profesionalisum de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili în a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesară. Au reușit sa obțină polita de asigurare într-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranță voi colabora in continuare cu ei și îi recomand cu toată încrederea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  IMG_7682
  IMG_7674
  l
  post diploma

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client