Asigurari de Garantii

Broker Asigurari Asigurari Asigurari de Garantii

ASIGURARI GARANTII PERFECT ADAPTABILE

Leader Team iti pune la dispozitie toata gama de asigurari de garantii, care te ajuta in castigarea si derularea contractelor obtinute. Asigurarile de garantii sunt perfect adaptabile oricarei companii care face business cu statul sau cu companii private.

 • Participi la o procedura de atribuire pentru un contract de achizitie publica?
 • Ai castigat o licitatie cu obiect contract de achizitie publica?
 • Ai nevoie de lichiditati si nu doresti blocarea acestora la dispozitia Beneficiarului?
 • Doresti o alternativa la Scrisoarea de garantie bancara?
 • Doresti sa garantezi pentru buna executie a lucrarii tale?

SOLUTIA: ASIGURARILE DE GARANTII

Leader Team lucreaza cu toata paleta de asiguratori (peste 25 de societati) si iti pune la dispozitie:

Garantia de participare la licitatie
Garantia de buna executie
Garantie de mentenanta/ intretinere
Garantia de returnare a avansului
Garantia de retinere
Garantia de buna plata
Garantii vamale
Garantii pentru utilizarea fondurilor europene nerambursabile
Garantia de antrepozit fiscal


SCRISORI DE GARANTII SI BONDURI

AVANTAJELE ASIGURARII DE GARANTII

Costuri reduse fata de scrisorile bancare

Preturi accesibile: Leader Team negociaza pentru tine cele mai bune preturi

Posibilitatea participarii la mai multe proceduri de achizitie publica

Reprezinta o alternativa a scrisorilor de garantii bancare emise de catre banci, fara blocare de fonduri. Deblocarea garantiilor mobiliare, imobiliare si/sau banesti constituite in favoarea bancilor in contul scrisorilor de garantie bancara.

Emiterea garantiei intr-un mod rapid si eficient

Avantaj in constituirea garantiei de catre o societate de asigurari este faptul ca poate fi emisa si in mod conditionat, si nu doar in mod irevocabil si neconditionat precum sunt scrisorile de garantie bancara

Elibereaza cash care poate fi investit si poate genera profit: din garantii deja constituite pe contracte in derulare sau din cash-uri colaterale constituite pentru scrisorile de garantie bancara

Vrei sa iei legatura cu noi rapid?

Completeaza acest formular si noi te vom suna in cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari de Garantie.Afla mai multe


  Asigurari de garantii – Ce reprezinta ele si ce tipuri de garantii exista?

  Asigurarile de garantii reprezinta instrumente extrem de utile, care te pot ajuta in diferite situatii care au legatura cu contractele. Astfel, orice companie care incheie contracte cu statul sau cu alte companii private poate avea nevoie de diverse tipuri de garantii. De exemplu, un broker de asigurari de garantii iti poate pune la dispozitie urmatoarele categorii de polite: garantii vamale sau de buna plata, garantii de participare la licitatie, de buna executie, de mentenanta sau intretinere, de returnare a avansului, dar si garantii de retinere, de antrepozit fiscal sau garantie pentru utilizarea fondurilor europene nerambursabile.

  Asadar, in functie de nevoile tale, poti opta pentru o polita de asigurare de garantie care sa te sprijine in demersurile tale. Pe site-ul nostru vei gasi nu doar asigurari de garantii, ci si alte categorii de asigurari pentru persoane fizice si asigurari pentru persoane juridice, precum si asigurare de raspundere profesionala si altele.

  Asigurare de garantii – Ce avantaje iti ofera aceasta?

  Polita de asigurare de garantii are mai multe avantaje de care este bine sa tii cont. In primul rand, aceasta poate fi folosita in loc de scrisoare de garantie, fara a te teme de blocarea fondurilor sau de emiterea irevocabila si neconditionata. De asemenea, garantia se emite rapid si eficient de catre o societate de asigurari. Prin urmare, sunt numeroase beneficii pe care merita sa le iei in considerare atunci cand pornesti in cautarea politei ideale pentru tine sau pentru firma ta.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

  Marius Constantinescu
  Specialist asigurari de garantii


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client