Audit beneficii pentru angajati

Broker Asigurari Asigurari Asigurari & Beneficii Angajati

Plan de Audit Beneficii Angajati

Leader Team Broker a creat un serviciu menit sa imbunatateasca gradul de retentie al angajatilor in industrii cheie. Printr-un nivel ridicat de personalizare a beneficiilor, pentru a le face relevante pentru angajati si printr-o matrice de eficientizare a costurilor pentru companii, programul de audit al beneficiilor pentru angajati lansat de Leader Team poate ridica rata de retentie cu 20% -25%, si poate salva pentru companie pana la 40% din bugetul investit in pachetul salarial. Auditul are o abordare 360 de grade intrucat in acest proiect sunt implicati avocati, specialisti pe domeniul HR, specialisti pe GDPR si pe domeniul fiscal.

PROGRAM DE AUDIT AL BENEFICIILOR PENTRU ANGAJATI

Scopul auditului

Scopul procesului de audit este acela de a identifica punctele forte si pe cele slabe ale unei companii, din punct de vedere al beneficiilor oferite. Prin intermediul acestui instrument, vei identifica foarte clar care sunt beneficiile existente in momentul de fata si care sunt acele beneficii noi pe care ai putea sa le implementezi in urmatorul an, pentru a creste productivitatea si performanta angajatilor. Cu ajutorul fisei de audit se pot revizui si imbunatati politicile, procedurile, documentele si sistemele de resurse umane actuale

Pasii programului de audit

culegerea informatiilor privind programul de beneficii existent
aplicarea unor chestionare de evaluare a satisfactiei angajatilor companiei
realizarea raportului de audit
prezentarea rezultatelor auditului catre management si propunerea de solutii

Cui se adreseaza

Companiilor cu peste 30 de angajati

Vrei sa iei legatura cu noi rapid?

Completeaza acest formular si noi te vom suna in cel mai scurt timp.
  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unui audit beneficii pentru angajati.Afla mai multe


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client