Asigurare CARGO

Intr-o lume in care comertul online a crescut simtitor, iar forfota camioanelor pare sa nu se opreasca niciodata, este vital ca producator, importator, exportator sau distribuitor sa iti asiguri bunurile. Solutia pe care ti-o oferim pentru a-ti sti afacerea in siguranta este asigurarea CARGO Leader Team.

Ce iti ofera asigurarea CARGO Leader Team?

Asigurarea bunurilor care urmeaza a fi transportate
Acoperirea riscurilor pe diferite tipuri de marfuri
Acoperirea bunurilor pe rute interne sau internationale
Flexibilitate in acoperirea situatiilor care necesita a fi asigurate
Acoperirea unor costuri vamale sau alte cheltuieli ce deriva din trasportul de marfuri
Analiza detaliata a transporturilor pentru stabilirea unor anexe de asigurare (furt, efractie, etc.)
Analiza detaliata a operatiunilor maritime de transport si asigurarea situatiilor speciale impuse de catre acestea.
Promptitudine in solutionarea cazurilor de decontare, in functie de polita aleasa
Atentie la detalii si analiza rapida a riscurilor pe care le pot comporta diferite tipuri de transporturi, in functie de specificul afacerii tale.


Asigurare Cargo

Ce acoperă asigurarea CARGO Leader Team?

 • Asigurarea marfurilor transportate, in functie de tipul acestora
 • Acoperirea riscurilor in cazuri de furt sau piraterie
 • Acoperirea riscurilor de avariere a incarcaturilor
 • Asigurarea riscurilor in functie de tipul transportului (rutier, maritim, feroviar sau naval)

 

Pirateria- un fenomen care iti afecteaza transporturile

Desi pare de domeniul fantasticului, pirateria nu a disparut in totalitate. In realitate, pirateria moderna comporta adevarate echipaje de hoti, care urmaresc un singur lucru – furturile de materiale si incarcaturi din camioane care tranziteaza anumite zone. Transportul marfurilor implica astfel destul de multe riscuri, iar din acest motiv ai nevoie de un produs care sa poata acoperi toate situatiile in care se afla marfurile tale sau cele pe care le ai in rulaj.

Asigurarea CARGO pe care ti-o oferim are in vedere cele mai comune pericole care privesc indeaproape marfurile tale, astfel incat grijile tale sa fie risipite. Noi intelegem foarte bine faptul ca tu trebuie sa iti concentrezi atentia asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat, asa ca iti oferim un produs de asigurare care sa acopere situatiile prin care ar putea trece marfurile tale.

Asigurarea se poate face atat la nivel de marfuri, cat si la nivelul soferilor angajati sa transporte acele marfuri. Ne ocupam rapid de evaluarea riscurilor si gasim solutii personalizate pentru fiecare tip de situatie:

– riscurile care tin de transporturi navale si maritime,

– riscuri pentru o categorie limitata de marfuri,

– riscurile totale ce vizeaza bunastarea marfii, indiferent de conditii, insa dependent de conditiile contractuale stabilite.

 

Care sunt conditiile in care poti beneficia de decontarea asigurarii CARGO?

In functie de riscurile potentiale, oarecum predictibile, poti adauga politei tale si optiuni separate de asigurare. Iata care sunt situatiile pe care ar trebui sa le acopere o asigurare CARGO:

 

Risc de incendiu

Incendiile sunt un pericol de care te poti feri prin simpla verificare a sistemelor de functionare, insa uneori, indiferent de eforturile depuse, aceste pericole se pot transforma in realitate. Ca urmare a incendiilor, exploziile sunt si ele riscuri pe care ar trebui sa le ai in vedere atunci cand optezi pentru un anumit tip de asigurare.

 

Cauze naturale: furtuna, cutremur, trasnete, vijelii

Desi mai putin probabil in cele mai multe dintre cazuri, aceste situatii sunt reale si pot fi intalnite atunci cand camioanele tranziteaza drumuri lungi. Pentru ca nu ai cum sa prevezi o astfel de situatie, aceste riscuri trebuie sa fie incluse pe asigurarea CARGO.

 

Accidente, deraieri, rasturnari

Marfurile pe care le transporti trebuie sa indeplineasca anumite cerinte in ceea ce priveste transportul. Daca ai asigurat marfurile din acest punct de vedere, atunci fa si asigurarea sub aspectul producerii acestor situatii, independente de vointa ta, cu respectarea normelor de siguranta impuse.

 

Riscuri de transport naval si maritim: cadere peste bord, alunecare ca urmare a fortei valurilor

Marfurile tale pot fi luate de valuri, pot cadea peste bord sau pot fi subiectul unui intreg lant de evenimente atunci cand sunt transportate cu ajutorul vapoarelor. Ia in calcul o asigurare care sa includa si aceste situatii, pentru ca tu sa fii despagubit daca o astfel de situatie dificila se intampla.

 

Furturi si piraterie terestra sau navala

Marfa pe care o transporti poate fi de interes pentru anumite grupari care se ocupa cu jefuirea cargo-urilor sau a camioanelor. Pentru a-ti sti marfa in siguranta, alege o optiune separata pentru asigurarea ta care sa vizeze exact aceste situatii neplacute din tranzit.

Marfurile cu siguranta nu vor mai fi recuperate daca acestea sunt furate, insa poti sa iti acoperi prejudiciul daca asigurarea CARGO pentru care ai optat are si o astfel de extensie prevazuta.

Asigurarea CARGO este o polita care te ajuta sa iti stii marfurile in siguranta, camioanele, containerele sau orice alte facilitati de care depinde afacerea ta. Poti opta pentru polite standard sau pentru asigurari complexe, in functie de specificul afacerii tale si de pericolele care ar putea plana asupra acesteia, din punct de vedere al transporturilor.

Consultantii nostri te vor ajuta sa identifici cu usurinta aceste riscuri, pentru ca tu sa poti lua cea mai buna decizie. Paza buna trece primejdia rea, iar atunci cand vine vorba despre bani si investitii in marfuri, lucrurile tind sa devina complicate.

Poti, de asemenea, sa optezi pentru o singura plata a politei sau pentru un abonament in baza caruia sa achiti sumele aferente asigurarii pentru care optezi. Gasim pentru tine cea mai confortabila solutie, astfel incat tu sa te poti concentra pe cresterea afacerii tale, fara a-ti face griji cu privire la transporturi. Import, export sau trasee de marfa cu rute interne, asigurarea CARGO le poate acoperi pe fiecare dintre acestea, in functie de cerintele tale.

Este important sa stii ca produsele pe care le transporti ajung in siguranta in depozite sau in magazinele in care acestea trebuie sa ajunga. Sau ca acestea vor ajunge la clientii care poate ca deja au platit pentru ele. Este important sa stii ca le oferi acestora un plus de seriozitate si ca iti asiguri tie, ca antreprenor, linistea ca afacerea ta este protejata.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Asigurare CARGO – Utila pentru marfurile pe care le transporti!

  Asigurarea CARGO este extrem de folositoare pentru cei care efectueaza transporturi. Fie ca esti producator sau importator, fie ca esti exportator sau distribuitor, cu siguranta este important si pentru tine ca bunurile tale sa fie asigurate din toate punctele de vedere. O asigurare pentru marfa vine in ajutorul tau, deoarece poate asigura marfa care urmeaza sa fie transportata, acoperind, in acelasi timp, riscurile adiacente, dar si anumite costuri vamale sau cheltuieli suplimentare. De asemenea, vei beneficia de o decontare prompta si eficienta, dar si de o polita personalizata, care sa vina in intampinarea nevoilor tale. In plus, daca vrei sa optezi pentru mai multe tipuri de polite, in afara de asigurarile CARGO, cerceteaza cu atentie optiunile de asigurari pentru persoane juridice, precum asigurari agricole, asigurari de aviatie, asigurare CMR sau asigurari pentru constructii.

  Asigurarea CARGO – Ce riscuri iti acopera?

  O asigurare CARGO pentru bunuri si marfuri iti poate acoperi mai multe categorii de riscuri. De exemplu, polita CARGO este valabila si utila in caz de incendii, furtuni, cutremure, trasnete, vijelii, accidente, deraieri, rasturnari, riscuri de transport naval si maritim, piraterie terestra sau navala, si altele. Poti alege o asigurare pentru marfuri standard sau o poti personaliza in functie de specificul activitatii pe care o desfasori. Daca ai nelamuriri sau daca ai nevoie de informatii suplimentare in legatura cu asigurarea CARGO, poti apela la ajutorul unui consultant Leader Team. Acesta iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie, legate de beneficii, pret, conditii si multe altele.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client