Asigurari Agricole

Agricultura este una dintre cele mai vechi indeletniciri, o ocupatie nobila si productiva deopotriva.

Agricultura este sursa vietii pentru ca ne ofera bunatatile naturii, insa in acelasi timp investitiile in agricultura sunt volatile si au nevoie de protectie financiara, pe care o poti obtine apeland la cele mai bune solutii – asigurari agricole de la Leader Team.

 

Ce iti ofera asigurarea agricola Leader Team?

Asigurarea culturilor si a plantatiilor, indiferent de tipul acestora
Acoperirea celor mai frecvente riscuri, de la intemperii la riscuri ce deriva din acestea, precum incendiile
Achitarea in rate flexibile a primei de asigurare
Configurare personalizata a asigurarii, in functie de nevoia beneficiarilor
O asigurare care acopera cele mai frecvente probleme ce pot afecta culturile: inghet, ploi abundente, prabusiri sau alunecari de teren, incendii sau grindina.


Asigurari Culturi Agricole

De ce sa alegi asigurari agricole Leader Team?

 • Iti oferim planuri personalizate de asigurare, in functie de nevoile tale
 • Suntem atenti la detalii si iti oferim suport pentru identificarea nevoilor tale
 • Iti oferim protectie financiara pentru problemele cu care te confrunti
 • Decontare eficienta a asigurarii, conform politei stabilite
 • Posibilitatea de a aplica rapid pentru acest tip de asigurare
 • Timp rapid de raspuns si de solutionare a cererilor

 

Agricultura este un domeniu in care este destul de greu sa estimezi parcursul culturilor, iar din acest motiv afacerile de acest tip necesita asigurari speciale, potrivite situatiilor intampinate.

Gama de asigurari agricole Leader Team sunt solutia perfecta pentru a te bucura de protectie financiara atunci cand lucrurile devin instabile.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe

  Asigurare culturi agricole – Ce iti ofera aceasta polita?

  Daca ai o afacere care activeaza in domeniul agriculturii, este bine sa-ti asiguri businessul si sa optezi pentru o polita care sa-ti ofere protectie financiara. Asigurarea pentru culturile agricole iti pune la dispozitie mai multe avantaje pe care merita sa le iei in considerare. Aceasta iti asigura culturile si plantatiile, iti acopera diferite tipuri de riscuri (inghet, ploi, prabusiri sau alunecari de teren, grindina, incendii etc.) si iti ofera posibilitatea de a personaliza polita in functie de nevoile tale. De asemenea, este bine de stiut ca poti achita prima de asigurare pentru cultura agricola in rate flexibile, iar asigurarea poate fi obtinuta rapid si decontata in mod eficient.

  Asigurari pentru culturi agricole – Planuri personalizate si eficiente!

  In cazul in care vrei sa inchei o asigurare pentru culturi agricole, echipa noastra iti va oferi suport pe tot parcursul procesului – astfel, specialistii vor identifica nevoile tale si iti vor oferi un plan personalizat si o solutionare rapida a oricarei cereri pe care o ai. In functie de specificul afacerii tale si in functie de cerintele pe care le ai, poti opta pentru mai multe tipuri de asigurari, pe langa cele pentru culturi agricole. Pe site-ul nostru vei gasi detalii despre asigurari pentru persoane juridice, asigurari CARGO sau asigurari CMR, dar si despre alte categorii de polite pe care le poti lua in considerare (precum asigurare de aviatie, asigurare de risc in constructii si altele). Asadar, poti alege mai multe polite, inclusiv de asigurare a culturilor agricole, pentru a-ti proteja afacerea cat mai bine si mai eficient!


  FAQ

  Care sunt beneficiile unei asigurari pentru culturi agricole?

  Asigurarea pentru culturi agricole protejeaza fermierii impotriva pierderilor financiare cauzate de evenimente neprevazute precum seceta, grindina sau inundatiile. Astfel, fermierii isi pot asigura stabilitatea financiara si continuitatea activitatii agricole.

  Ce riscuri sunt acoperite de o asigurare agricola?

  O asigurare agricola acopera de obicei riscuri precum seceta, grindina, inundatiile, inghetul tarziu si alte fenomene meteorologice extreme. Aceste polite pot varia, asa ca este important sa se verifice specificul fiecarei polite.

  Care sunt costurile asociate cu o polita de asigurare pentru culturi agricole?

  Costurile unei polite de asigurare pentru culturi agricole variaza in functie de tipul culturii, suprafata asigurata si riscurile acoperite. Primele de asigurare sunt calculate pe baza evaluarii riscurilor specifice si a valorii culturilor.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client