Asigurari Agricole

Agricultura este una dintre cele mai vechi indeletniciri, o ocupatie nobila si productiva deopotriva.

Agricultura este sursa vietii pentru ca ne ofera bunatatile naturii, insa in acelasi timp investitiile in agricultura sunt volatile si au nevoie de protectie financiara, pe care o poti obtine apeland la cele mai bune solutii – asigurari agricole de la Leader Team.

 

Ce iti ofera asigurarea agricola Leader Team?

Asigurarea culturilor si a plantatiilor, indiferent de tipul acestora
Acoperirea celor mai frecvente riscuri, de la intemperii la riscuri ce deriva din acestea, precum incendiile
Achitarea in rate flexibile a primei de asigurare
Configurare personalizata a asigurarii, in functie de nevoia beneficiarilor
O asigurare care acopera cele mai frecvente probleme ce pot afecta culturile: inghet, ploi abundente, prabusiri sau alunecari de teren, incendii sau grindina.


Asigurari Culturi Agricole

De ce sa alegi asigurari agricole Leader Team?

 • Iti oferim planuri personalizate de asigurare, in functie de nevoile tale
 • Suntem atenti la detalii si iti oferim suport pentru identificarea nevoilor tale
 • Iti oferim protectie financiara pentru problemele cu care te confrunti
 • Decontare eficienta a asigurarii, conform politei stabilite
 • Posibilitatea de a aplica rapid pentru acest tip de asigurare
 • Timp rapid de raspuns si de solutionare a cererilor

 

Agricultura este un domeniu in care este destul de greu sa estimezi parcursul culturilor, iar din acest motiv afacerile de acest tip necesita asigurari speciale, potrivite situatiilor intampinate.

Gama de asigurari agricole Leader Team sunt solutia perfecta pentru a te bucura de protectie financiara atunci cand lucrurile devin instabile.

Ce pericole pot afecta culturile agricole?

Plantele trec prin diferite stadii, iar in fiecare dintre acestea exista pericole care pot interfera cu dezvoltarea plantei. Factorii de mediu contribuie in mod decisiv la dezvoltarea culturilor, iar in acest sens pot fi implementate diferite tipuri de sisteme de protectie.

Construirea serelor si solariilor ajuta la protejarea plantelor, insa acestea sunt solutii benefice pentru culturi medii si mici. Pentru zonele intinse de teren, cultivate cu diferite tipuri de culturi care necesita conditii naturale de mediu solutia este aceea de dispunere pe terenuri ample.

Cultivarea pe suprafete ample inseamna si expunere la factori de mediu precum:

– inghet de primavara, imediat dupa cultivarea anumitor soiuri de plante

– inghet de toamna, atunci cand plantele isi incheie ciclul productiv, iar solul este pregatit cu noi cuiburi, pentru noul an de cultura

– inghet de iarna

– inundatii din ploi de vara, care lovesc cu repeziciune si conduc la acumulari mari de apa pe metru patrat

– inundatii din ploi tomnatice, dese, prelungi

– furtuni violente (tornada, uragan, etc.)

– prabusiri sau alunecari de teren (suprafete cultivate, suprafete adiacente)

– grindina si vijelie

– incendii.

 

Aceste riscuri sunt acoperite de asigurari agricole si de optiunile alese in functie de riscurile potentiale, iar pentru stabilirea acestora noi iti stam la dispozitie cu specialisti care inteleg foarte bine nevoile din domeniul agricol si horticol. Asigurarea agricola vizeaza legumele si cerealele, dar si plantele tehnice si furajele.

Ce acopera asigurarea agricola si in ce conditii?

Asigurarea agricola este destinata acoperirii prejudiciilor cauzate culturilor de catre factorii de risc enumerati anterior. In functie de gradul de distrugere si de tipul daunelor, polita de asigurare poate deconta sumele asigurate.

Perioadele de asigurare, corelate cu anul agricol, pot fi stabilite cu usurinta in cadrul politei, potentialele probleme putand fi astfel acoperite. In plus, pot exista situatii in care un an poate fi mai roditor, in vreme ce un altul poate fi mai slab, din punct de vedere al rezultatelor. Este important sa stii ca nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la acest aspect si ca mai mult decat atat nu trebuie sa te indatorezi pentru a salva ramasite ale recoltelor, pentru ca te vei putea baza pe asigurarea agricola.

 

Cui se adreseaza gama de asigurari agricole?

Poti opta pentru una dintre asigurarile agricole Leader Team daca exploatezi terenuri agricole in mod profesionist, astfel incat sa iti poti proteja culturile de riscurile care le pot afecta. Pot beneficia de asigurari agricole atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice care exploateaza domeniul agricol.

 

Ce culturi pot fi acoperite prin asigurari agricole?

Ar trebui sa stii ca, exact ca si in cazul oricarui alt tip de asigurare, chiar si in cazul asigurarilor agricole poti opta pentru o varianta standard, pentru ca mai apoi sa adaugi optiuni, in functie de riscurile la care este expusa activitatea ta.

Unele tipuri de asigurari agricole pot fi subventionate de stat, insa pentru aceste cazuri separate este nevoie de o documentare prealabila, pentru a fi sigur ca activitatea ta se incadreaza in cerintele impuse de catre aceste proiecte.

Poti astfel sa asiguri culturi precum: porumb, floarea soarelui, grau, orz sau rapita, dar si mustar sau soia. Este recomandat sa discuti cu specialistii nostri in asigurari pentru a intelege cat mai bine ce plan de asigurare se potriveste afacerii tale.

 

Ce avantaje iti ofera aceste asigurari agricole?

Pentru ca este un domeniu care depinde de foarte multe variabile, este indicat sa stii ca ai intotdeauna o plasa de siguranta, in cazul in care lucrurile nu merg asa cum ai preconizat. Asigurarile agricole au in vedere protejarea investitiei tale in domeniul agricol, mai ales in contextul in care cultivarea si recoltarea sunt procese agricole foarte strans conectate.

In agricultura, investitiile sunt deosebit de mari, fiind de cele mai multe ori un domeniu in care rentabilitatea nu se stabileste imediat. Este nevoie de ani de cultivare a soiurilor de plante, este nevoie de investitii la nivel de timp si rabdare, de investitii in sisteme potrivite de irigare si protectie, iar o asigurare este cu adevarat o investitie pe care nu ar trebui sa o pierzi din vedere.

Plantele sunt sensibile, iar sensibilitatea acestora trebuie protejata. De la germinare si pana la recoltare exista un timp destul de indelungat, timp in care culturile tale sunt expuse factorilor climatici si intemperiilor. Alege o asigurare agricola Leader Team pentru a-ti proteja interesele si implicit afacerea. Asigura-te ca investitia ta este protejata in orice context, alegand o polita care sa se potriveasca domeniului tau de activitate.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe

  Asigurare culturi agricole – Ce iti ofera aceasta polita?

  Daca ai o afacere care activeaza in domeniul agriculturii, este bine sa-ti asiguri businessul si sa optezi pentru o polita care sa-ti ofere protectie financiara. Asigurarea pentru culturile agricole iti pune la dispozitie mai multe avantaje pe care merita sa le iei in considerare. Aceasta iti asigura culturile si plantatiile, iti acopera diferite tipuri de riscuri (inghet, ploi, prabusiri sau alunecari de teren, grindina, incendii etc.) si iti ofera posibilitatea de a personaliza polita in functie de nevoile tale. De asemenea, este bine de stiut ca poti achita prima de asigurare pentru cultura agricola in rate flexibile, iar asigurarea poate fi obtinuta rapid si decontata in mod eficient.

  Asigurari pentru culturi agricole – Planuri personalizate si eficiente!

  In cazul in care vrei sa inchei o asigurare pentru culturi agricole, echipa noastra iti va oferi suport pe tot parcursul procesului – astfel, specialistii vor identifica nevoile tale si iti vor oferi un plan personalizat si o solutionare rapida a oricarei cereri pe care o ai. In functie de specificul afacerii tale si in functie de cerintele pe care le ai, poti opta pentru mai multe tipuri de asigurari, pe langa cele pentru culturi agricole. Pe site-ul nostru vei gasi detalii despre asigurari pentru persoane juridice, asigurari CARGO sau asigurari CMR, dar si despre alte categorii de polite pe care le poti lua in considerare (precum asigurare de aviatie, asigurare de risc in constructii si altele). Asadar, poti alege mai multe polite, inclusiv de asigurare a culturilor agricole, pentru a-ti proteja afacerea cat mai bine si mai eficient!


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client