TERMENI, CONDIŢII SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

Acest site foloseşte cookies pentru o utilizare mai facilă.

Prin folosirea www.leaderteam.ro ne acordaţi dreptul de a folosi cookies în conformitate cu politica de aici.

 

 1. Prevederi generale

Această pagină web (“Site”) este un serviciu de informatii on-line furnizat de Leader Team Broker de asigurare („Leader Team”), o entitate care functioneaza in conformitate cu prevederile legale din Romania si care este autorizat ca broker de asigurare de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara, figurand in registrul brokerilor sub numarul RBK 354/03.08.2006, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J40/9965/2006, cod unic de inregistrare 18773947.

Termenii si Conditiile de utilizare a Site-ului (“Termenii si Conditiile”) impreuna cu Politica de Confidentialitate a Leader Team (“Politica de Confidentialitate”) guverneaza raportul juridic cu dumneavoastra in ceea ce priveste acest Site si utilizarea in orice fel a acestuia. Utilizarea sub orice forma a acestui Site reprezinta acordul dumneavoastra expres si neconditionat cu privire la aplicabilitatea Termenilor si Conditiilor si a Politicii de Confidentialitate in raportul dumneavoastra cu Leader Team, precum si asumarea respectarii integrale a prevederilor acestora de catre dumneavoastra.

Termenii si Conditiile, precum si Politica de Confidentialitate se aplica pentru fiecare si toate utilizarile Site-ului de catre dumneavoastra. In cazul in care decideti sa nu mai utilizati acest Site, Termenii si Conditiile, precum si Politica de Confidendtialitate raman aplicabile pentru fiecare si toate utilizarile anterioare ale  acestui Site de catre Dumneavoastra.

Daca nu sunteti de acord cu una sau mai multe prevederi ale Termenilor si Conditiilor si/sau a Politicii de Confidentialitate sau nu va asumati respectarea integrala a acestora, va rugam sa nu utilizati acest Site.

Va precizam ca pentru a utiliza sub orice forma acest Site, trebuie sa aveti cel putin 18 ani si/sau sa aveti capacitatea legala de intra in raporturi juridice cu Leader Team Broker, in conformitate cu legislatia aplicabila din Romania. Utilizarea acestui Site de catre dumneavoastra reprezinta o confirmare a acestui lucru.

Prin accesarea si utilizarea Site-ului, va asumati intreaga raspundere ce deriva din acestea si exonerati in totalitate Leader Team impotriva oricaror plangeri, pretentii si/sau reclamatii ale unor terte persoane derivand din aceasta utilizare, utilizare necorepunzatoare a Site-ului sau incalcare a Termenelor si Conditiilor si veti despagubi Leader Team pentru orice prejudiciu, costuri, cheltuieli de orice fel suportate sau imputate acesteia din urma ca urmare a unei astfel de utilizari sau incalcari.

 

 

 1. Reguli de utilizare

 

2.1.  Drepturi de Proprietate Intelectuala

Continutul din paginile Site-ului este proprietatea Leader Team. Toate drepturile de autor, asupra mărcilor comerciale sau altor proprietăţi intelectuale, prezente sau viitoare, în legătură cu Site-ul si/sau continutul din paginile Site-ului aparţin Leader Team, afiliatilor sai si/sau proprietarilor licenţelor pe care le utilizează.

Prin utilizarea Site-ului nu veţi dobândi niciun drept asupra acestuia, cu excepţia dreptului limitat de a utiliza Site-ul exclusiv în conformitate cu aceşti Termeni si Conditii. De asemenea, sunteţi de acord să protejaţi drepturile de proprietate intelectuala ale Leader Team şi ale proprietarilor licenţelor pe care aceasta le utilizează şi să semnalaţi cu promptitudine către Leader Team, în scris (la datele de contact de mai jos) orice situaţie de care aveţi cunoştinţă cu privire la accesul sau utilizarea neautorizată a Site-ului care încălcă orice drepturi de proprietate intelectuala.

Aveţi permisiunea de tipări sau descărca informaţiile şi conţinutul de pe această pagină web doar pentru utilizare personală şi necomercială de către dumneavoastra sau organizaţia dumneavoastră.

Numele Leader Team, marcile si logo-urile care apar pe acest Site sunt proprietatea Leader Team. Acestea nu pot fi utilizate in niciun fel, reproduse, transferate, facute publice pe alte pagini web sau prin alte mijloace de comunicare si in general in nicio activitate care ar putea aduce prejudicii Leader Team, fara acordul scris prealabil al Leader Team.

De asemenea, nu aveţi permisiunea de a oferi spre vânzare sau de a distribui, indiferent de suport, nicio parte a Site-ului sau a conţinutului său. Aveţi permisiunea de a pune la dispoziţie o parte a acestui Site, prin indicarea unui hyperlink pe Internet sau în orice alt mod, exclusiv in cazul in care aţi fost autorizat in prealabil în scris de catre Leader Team să faceţi acest lucru.

Pentru a solicita o autorizatie scrisa din partea Leader Team in  legatura cu cele indicate mai sus in prezenta sectiune, trebuie să trimiteţi un e-mail sau să scrieţi către Leader Team (la datele de contact de mai jos), indicând următoarele: (a) numele dumneavoastră sau numele responsabilului tehnic de link (linkuri); (b) numele societăţii dumneavoastră; (c) adresa de e-mail şi numărul de telefon al dumneavoastră sau ale responsabilului tehnic de link (linkuri); şi (d) adresa (adresele) pagini web unde linkul (linkurile) către Site vor apărea.

Leader Team isi rezerva dreptul de a stabili la libera sa discretie orice utilizare necorespunzatoare a informatiilor protejate de drepturile de proprietate intelectuala ale Leader Team sau incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala ale acestuia, solicitand interzicerea respectivei utilizari sau incetarea oricarei incalcari.

 

2.2.  Limitari ale utilizarii Site-ului

Nu aveţi permisiunea de a utiliza acest Site în niciun scop ilegal şi, în special, sunteţi de acord să nu trimiteţi, utilizaţi, copiaţi, publicati sau să permiteţi orice postare cu caracter defăimător sau obscen la adresa Leader Team sau a oricarui alt tert sau care are un caracter abuziv, indecent sau încalcă drepturile oricărei alte persoane.

Prin utilizarea Site-ului, sunteţi de acord să nu trimiteţi materiale promoţionale sau publicitare nesolicitate care pot să interfereze cu funcţionarea acestui Site sau cu utilizarea în bune condiţii a acestui Site de catre ceilalţi vizitatori.

In plus, va obligati sa: (i) nu interveniti in niciun fel asupra continutul acestui Site, inclusiv stergerea, modificarea informatiilor de pe Site sau adaugarea unor elemente care nu apartin Leader Team sau nu au fost autorizate de catre Leader Team in acest sens (ii) nu incercati in niciun fel accesarea oricarui sistem din reteaua Leader Team, servere sau servicii care nu sunt publice si (iii) in general sa nu fraudati in niciun fel interesele si drepturile Leader Team in legatura cu Site-ul sau informatiile incluse in acesta.

Leader Team îşi rezervă dreptul, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să îmbunătăţească, modifice, suspende sau să închidă permanent total sau partial orice parte a Site-ului şi să restricţioneze sau interzică accesul la aceasta.

In plus, incalcarea oricareia dintre limitarile mentionate anterior pot atrage dupa sine raspunderea civila sau penala, dupa caz.  Sunteţi de acord prin prezentul să despăgubiţi Leader Team pentru toate costurile, pretenţiile, pierderile şi daunele (inclusiv orice cheltuieli de judecată) suportate sau imputate Leader Team ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a Site-ului sau a încălcării acestor termeni de către dumneavoastră.

 1. Limitari ale raspunderii Leader Team

 

3.1.  Disponibilitatea serviciului de furnizare a Site-ului

Incercam sa asiguram disponibilitatea neintrerupta a Site-ului si ca transmisiile nu contin erori.

Cu toate acestea, nu putem garanta ca accesul dumneavoastra nu va fi intrerupt sau restrictionat din cand in cand din orice motiv, inclusiv in scopul de a efectua lucrari de reparatii, de intretinere sau de introducerea unor facilitati sau servicii noi.  De aceea, Leader Team isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.

Leader Team nu este in niciun fel raspunzator fata de dumneavoastra, ca fiind orice persoana fizica sau juridica, pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea Site-ului sau a serviciilor furnizate prin intermediul acestuia.

 

3.2.   Informatiile publicate pe Site

Leader Team furnizeaza informatii care respecta prevederile legale aplicabile din Romania si incearca sa furnizeze pe Site informatii corecte, adecvate si actuale. Materialele si informatiile incluse in acest Site sunt furnizate, insa, ca atare si nu contin garantii de niciun fel, fie ca sunt expres prevazute sau implicite.

Leader Team nu garanteaza utilizarea sau rezultatul utilizarii informatiilor din acest Site din perspectiva corectitudinii, acuratetei sau fiabilitatii acestora si nici ca acestea corespund total sau partial cerintelor dumneavoastra sau ca vor fi modificate in sensul solicitat de dumneavoastra. Materialele din Site nu reprezinta in niciun fel recomandari sau activitati de consultanta din partea Leader Team, iar orice decizie de investitie va apartine si va fi realizata exclusiv pe riscul dumneavoastra.

Leader Team nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intrerupere, erori, intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive si nici pentru consecintele care pot aparea datorita întarzierii, pierderii sau inexactitătii informatiilor publicate sau existente pe Site. Veti folosi informatiile furnizate in cadrul Site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, acceptati in mod expres ca Leader Team va fi absolvit de orice răspundere.

De asemenea, acest Site poate fi accesat de oriunde in Romania si din afara acesteia.  Leader Team nu ofera nici o asigurare cu privire la conformitatea continutului acestui Site cu legislatia oricaror alte tari, in afara Romaniei. In cazul in care accesati acest Site din afara Romaniei, va precizam ca sunteti exclusiv responsabil de respectarea legislatiei aplicabie in teritoriul in care va aflati si din care accesati Site-ul.

3.3.   Securitate

Leader Team va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor si a Site-ului. Totusi, Leader Team nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet.

Prin utilizarea Site-ului si acceptarea Terenilor Si Conditiilor luai la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Leader Team va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care dumneavaostra o primiti sau o transmiteti va fi permanent in siguranta.

De asemenea, Leader Team nu poate fi tinut responsabil pentru eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza Site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului Site-ului.

 

Informaţiile personale pe care le dobândim vor fi tratate de catre Leader Team ca fiind confidenţiale conform pevederilor Politicii de Confidentialitate. Va rugam sa cititi Politica de Confidentialitate anterior oricarei utilizari a acestui Site pentru a vedea care sunt drepturile si obligatiile dumneavoastra in legatura cu furnizarea informatiilor personale.

Va reamintim ca Politica de Confidentialitate completeaza Termenii si Conditiile si impreuna guverneaza raportul dumneavoastra cu Leader Team in legatura cu Site-ul si utilizarea acestuia de catre dumneavoastra.

 1. Informatii primite de Leader Team

Cu excepţia situaţiei in care Site-ul prevede diferit în mod expres, Leader Team nu este responsabil pentru conţinutul sau utilizarea oricăror pagini web sau a oricăror mesaje transmise sau primite de dumneavoastră.

In cazul in care raspundeti sau trasmiteti catre Leader Team informatii, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte asemenea privind Site-ul ori continutul acestuia, va precizam ca acele informatii sunt considerate a fi neconfidentiale, iar Leader Team nu va avea nicio obligatie de niciun fel in legatura cu acele informatii. In plus, Leader Team are dreptul de a reproduce, utiliza, dezvalui, afisa, arata, transmite, efectua crea lucrari derivative si de a distribui informatiile catre terti fara limita, precum si dreptul de autoriza terte parti sa faca acest lucru. De asemenea, Leader Team are dreptul de a folosi orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in aceste informatii in orice scop posibil, inclusiv, dar fara a se limita la dezvoltarea, producerea si comercializarea produselor si altor articole care contin aceste informatii.

Paragraful anterior nu se aplica niciunei informatii personale transmise de catre dumneavoastra catre Leader Team, asa cum sunt acestea detaliate in Politica de Confidentialitate.

De asemenea, sunteti responsabil pe deplin de continutul oricarui comentariu pe care il faceti. Sunteti de acord ca niciun comentariu postat de dumneavoastra pe acest Site: (i) nu incalca si nu va incalca niciun drept al niciunui tert, inclusiv drepturile de autor, de marca inregistrata, dreptul la confidentialitate sau alte drepturi personale sau de proprietate; (ii) nu este si nu va contine materiale defaimatoare ori ilegale, abuzive, obscene si nici nu va constitui o insusire ilegala a unor secrete industriale ale Leader Team sau ale oricarui alt tert; si (iii) nu va compromite produsele sau serviciile Leader Team sau ale oricarui alt tert.

 1. Conexiunea la alte pagini web

Deşi Site-ul poate să includă linkuri către alte pagini web sau alte retele, Leader Team nu deţine controlul asupra acestor alte pagini web, nu este responsabila si nu isi asuma nicio obligatie sau garantie in legatura cu aceste pagini web sau retele. Cu exceptia cazului in care este prevazut in mod expres altfel in Site, orice includeri de legaturi cu alte pagini web sau retele nu implica niciun fel de spirjinirea de catre Leader Team a materialului disponibil pe respectivele pagini web sau retele sau orice garantie referitoare la legalitatea sau validitatea informatiilor inlcuse in respectivele pagini web si nici nu reprezinta vreo asociere cu operatorii acestora. Leader Team nu poate să accepte nicio răspundere pentru corectitudinea sau alte caracteristici ale conţinutului sau pentru securitatea activităţilor desfăşurate pe aceste alte pagini web. Utilizarea de către dumneavoastră a acestor pagini este doar pe riscul dumneavoastră.

 1. Alte prevederi

Termenii si Conditiile pot fi modificaţi de catre Leader Team în orice moment si fara nicio notificare prealabila. Utilizarea de către dumneavoastră a acestei pagini web, după efectuarea acestor modificări reprezintă o acceptare expresa si neconditionata a acestora.

In cazul in care  încălcaţi Termenii si Conditiile si/sau Politica de Confidentialitate, Leader Team are opţiunea, la libera sa apreciere de a vă suspenda accesul la aceast Site şi de a refuza să vă mai acorde acces la aceasta pe viitor.

Acest Site  este controlat de catre Leader Team. Prin utilizarea acestuia, acceptati in mod expres si neconditionat ca raportul juridic dintre dumneavastra si Leader Team in legatura cu utilizarea Site-ului, reglementat de Termenii si Conditiile, precum si de Politica de Confindentialitate, este guvernat si interpretat in concordanta cu legile Romaniei. De asemenea acceptati sa va supuneti jurisdictiei exclusive a instantelor competente din Romania.

Toate întrebările sau solicitările pe care le puteţi avea în legătură cu aceast Site sau în legătură cu Leader Team ni le puteţi scrie la: office@leaderteam.ro

Web-situl www.leaderteam.ro reprezintă platforma online sub care comunică LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL (în continuare “Leader Team”).

Datele cu caracter personal vor fi stocate în conformitate cu Regulamentul European nr. 679/2016(în continuare “Regulament” sau “Regulamentul”) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) doar atunci când ne acordați dreptul de a le prelucra.

Deoarece acordul în vederea utilizării datelor Dumneavoastră în scopurile mai sus menționate poate include și transmiterea acestora către partenerii noștri datele colectate pot fi redirecționate și către acești terți.

Conform cerințelor Regulamentului, Leader Team, în calitate de operator de date cu caracter personal, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Colectarea datelor se face pentru prelucrarea în scopuri asociate produselor și serviciilor oferite de societate, cum ar fi contactarea dumneavoastră (inclusiv prin poștă, e-mail, fax, mesaje text sau telefon) în legătură cu cererea de bunuri sau servicii ale acestuia. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și pot fi comunicate numai următorilor destinatari: dumneavoastră, împuternicitul operatorului, partenerilor contractuali ai operatorului.

Drepturile dumneavoastră

Regulamentul conferă mai multe drepturi persoanelor cărora li se prelucrează date personale. Astfel, pe lângă drepturile existente în prezent, regăsim și dreptul la portabilitatea datelor sau pe cel de ștergere a datelor. Iată pe scurt care sunt drepturile pe care le aveți:

 1. Dreptul de acces înseamnă că aveți dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele cu caracter personal care va privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la informații privind modalitatea în care sunt prelucrate datele.
 2. Dreptul la portabilitatea datelor se referă la (i) dreptul de a primi datele personale într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și la (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise direct altui operator, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
 3. Dreptul la opoziție vizează dreptul de a va opune prelucrării datelor personale atunci când prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care servește unui interes public sau când are în vedere un interes legitim al operatorului.
 4. Dreptul la rectificare se referă la corectarea, fără întârzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
 5. Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) înseamnă că aveți dreptul de a solicita să vă ștergem datele cu caracter personal, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; va retrageți consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; va opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale; datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale.

Prin accesarea site-ului nostru pot fi procesate, dar fără a se limita la acestea, următoarele date:

În acest context sunt utilizate și cookie-uri.

Cookie-urile sunt fișiere-text salvate pe computerul vizitatorului paginii web, permițând astfel recunoașterea unui utilizator anonim.

Pe această pagină web sunt folosite cookie-uri pentru a putea realiza un protocol mai exact al accesarilor paginii web.

Aveți în orice moment posibilitatea de a dezactiva cookie-urile acestei pagini web. Va rugăm să aveți în vedere că dezactivarea cookie-urilor restrânge funcționalitatea paginii web.

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client