Asigurare Casco

CASCO - Asigurare auto

Masina ne este indispensabila in prezent, indiferent in care zona a tarii locuim. Pentru ca masina ne este necesara in orice moment, chiar si riscurile care o vizeaza sunt destul de mari. Pentru unele persoane, asigurarea RCA de sine statatoare este solutia agreata de asigurare, fiind si cea obligatorie de altfel, iar din acest motiv ignora importanta asigurarii CASCO.
In realitate insa, asigurarea CASCO de la Leader Team Broker este exact partenerul de care ai nevoie pentru a-ti sti masina protejata si in siguranta.

 

De ce sa alegi o asigurare CASCO de la Leader Team Broker?

Iti oferim asigurari potrivite vechimii, starii sau dotarii masinii tale, astfel incat sa nu fii nevoit sa platesti in plus.
Suntem atenti la nevoile tale si iti oferim cele mai potrivite solutii, adaptate oricarui buget.
Suntem proactivi si explicam cu transparenta limitele de acordare a despagubirilor, astfel incat sa stii exact care sunt conditiile de acordare ale acestora.
Analizam rapid solicitarile pentru a te scuti de naplaceri.


Asigurari Casco

Ce acopera o asigurare CASCO de la Leader Team Broker?

Spre deosebire de o asigurare RCA, care este obligatorie, asigurarea CASCO este optionala. Astfel, vorbim despre o asigurare flexibila, care iti ofera urmatoarele acoperiri:

 • Furtul masinii sau furtul unor componente ale acesteia,
 • Avarii ale masinii: loviri, zgarieturi, caderi in apa, rostogoliri, incendiu sau chiar caderi de obiecte pe suprafata masinii,
 • Avarii provenite din fenomene meteorologice: grindina, caderi de zapada, inundatii, cutremure, alunecari de teren,
 • Vandalism – actiuni rau voitoare de distrugere la nivel exterior sau interior.

Ar trebui sa stii ca asigurarea CASCO ofera despagubiri in cazul oricaror astfel de situatii, cu mentiunea respectarii utilizarii corecte a autovehiculului. Spre exemplu, nu vor putea fi cerute despagubiri pentru acte de vandalism cata vreme masina a fost lasata descuiata. Vorbim, asadar, despre asigurarea masinii in conditiile in care asiguratul are in vedere siguranta acesteia in prima faza, alaturi de asigurarea propriu-zisa.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Polita CASCO – Protectie perfecta impotriva daunele auto cauzate de diferite evenimente

  Autoturismul este foarte important in viata oamenilor moderni, asa ca majoritatea ii acorda o atentie deosebita, inclusiv cand vine vorba despre protejarea lui impotriva oricaror evenimente. Multi dintre soferi se limiteaza sa incheie asigurarea obligatorie RCA auto online, insa acest instrument nu ofera o protectie totala ca in cazul asigurarii CASCO online. Acest tip de asigurare optionala are o acoperire completa, daunele fiind platite indiferent de tipul de incident petrecut sau chiar daca este din vinovatia soferului.

  Alege serviciile oferite de Leader Team Broker – partenerul perfect pentru incheierea de asigurari pentru persoane fizice si pentru persoane juridice. Pe langa asigurarile CASCO online, compania pune la dispozitia clientilor si alte servicii, precum incheierea unei RCA auto online, asigurarea pentru locuinta, de sanatate sau de raspundere profesionala.

  Asigurare CASCO online – beneficii multiple pentru soferi

  Incheierea unei polite de asigurare CASCO online prin intermediul Leaderteam.ro ofera numeroase avantaje proprietarilor de automobile. Datorita criteriilor luate in considerare (vechimea, starea si dotarile masinii), investitia va fi una minima, in schimb acoperirile maxime. Printre acoperiri se numara inclusiv avarii din diferite motive, precum loviri, rostogoliri, incendii, caderi de zapada, inundatii sau grindina, si acte de vandalism la interior si la exterior. Incheierea politei CASCO online este realizata intr-un mod transparent si rapid, fiecare stiind precis care sunt limitele de acordare a despagubirilor, ceea ce este un element pozitiv de necontestat.

  Asigurare CASCO masina – Protejarea automobilelor impotriva diferitelor neplaceri

  Asigurarile pentru masina ofera protectie impotriva riscurilor si daunelor asociate cu automobilul. Exista mai multe tipuri de asigurari pentru masina, dintre care se poate evidentia si CASCO (ce acopera o gama larga de riscuri, protejand automobilul in caz de accident, dar si de furt, vreme severa sau alte evenimente neprevazute). Polita CASCO auto este optionala, dar ofera protectie celor doua automobile implicate, precum si soferului in caz de accident.

  Oferta Casco – Avantaje numeroase pentru proprietari si autoturisme

  O astfel de asigurare CASCO pentru autoturisme poate fi aleasa si incheiata online la Leader Team Broker, aici gasind polite potrivite in functie de vechimea masinii, de starea si dotarea sa. Printre avantajele unei astfel de asigurari CASCO se numara: protectia extinsa pentru masina, obtinerea sigurantei financiare, posibilitatea de a personaliza asigurarea facultativa auto sau de a inchiria un autovehicul pe durata reparatiilor in urma unui accident.

  Polita de asigurare CASCO este facultativa si are urmatoarele acoperiri: furtul masinii sau a unor componente, avarii ale automobilului, avarii provenite de la fenomenele meteorologice, vandalismul. O conditie esentiala pentru a primi despagubiri este ca autoturismul sa fie folosit corect in momentul in care s-a produs evenimentul nedorit. Pentru calatoriile realizate in afara granitelor este de folos o varianta full CASCO, deoarece permite despagubirea si in situatii exceptionale.

  Leader Team Broker ofera si alte tipuri de polite, precum asigurarile pentru persoane fizice, asigurari de viata, asigurari medicale de calatorie, asigurari RCA sau asigurari pentru locuinte, deoarece siguranta persoanelor si a bunurilor acestora este cu adevarat foarte importanta.


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialistii nostri iti ofera consultanța gratuita!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  Intrebari frecvente:

  Ce inseamna CASCO pentru masina?

  CASCO este o asigurare facultativa auto, ce se incheie intre o persoana fizica, proprietar al unui autovehicul inscris legal in circulatie si asigurator, aceasta polita acoperind daunele si avariile asupra masinii asigurate.

  Ce acopera o polita de asigurare CASCO?

  Asigurarea CASCO acopera avariile masinii provocate de fenomene meteo extreme, accidente, vandalism, furt si alte evenimente ce pot provoca daune materiale in conformitate cu conditiile specificate in polita de asigurare.

  Cum se calculeaza asigurarea CASCO?

  Inainte de a incheia o polita de asigurare CASCO este necesara evaluarea autovehiculului ce cuprinde: vechimea, starea masinii si dotarile acesteia pentru a stabili limitele in cazul despagubirilor.

  Cum se poate obtine asigurarea CASCO?

  Poti incheia o polita CASCO prin intermediul Leader Team Broker, avand solutii potrivite pentru nevoile fiecaruia, adaptate vechimii si dotarilor masinii. Poti solicita consultanta din partea specialistilor nostri daca ai nevoie de mai multe detalii in scopul incheierii unei asigurari.


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili în a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesară. Au reușit sa obțină polita de asigurare într-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranță voi colabora in continuare cu ei și îi recomand cu toată încrederea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client