Asigurarea CASCO

Masina ne este indispensabila in prezent, indiferent in care zona a tarii locuim. Pentru ca masina ne este necesara in orice moment, chiar si riscurile care o vizeaza sunt destul de mari. Pentru unele persoane, asigurarea RCA de sine statatoare este solutia agreata de asigurare, fiind si cea obligatorie de altfel, iar din acest motiv ignora importanta asigurarii CASCO.
In realitate insa, asigurarea CASCO de la Leader Team Broker este exact partenerul de care ai nevoie pentru a-ti sti masina protejata si in siguranta.

 

De ce sa alegi o asigurare CASCO de la Leader Team Broker?

Iti oferim asigurari potrivite vechimii, starii sau dotarii masinii tale, astfel incat sa nu fii nevoit sa platesti in plus.
Suntem atenti la nevoile tale si iti oferim cele mai potrivite solutii, adaptate oricarui buget.
Suntem proactivi si explicam cu transparenta limitele de acordare a despagubirilor, astfel incat sa stii exact care sunt conditiile de acordare ale acestora.
Analizam rapid solicitarile pentru a te scuti de naplaceri.


Asigurari Casco

Ce acopera o asigurare CASCO de la Leader Team Broker?

Spre deosebire de o asigurare RCA, care este obligatorie, asigurarea CASCO este optionala. Astfel, vorbim despre o asigurare flexibila, care iti ofera urmatoarele acoperiri:

 • Furtul masinii sau furtul unor componente ale acesteia,
 • Avarii ale masinii: loviri, zgarieturi, caderi in apa, rostogoliri, incendiu sau chiar caderi de obiecte pe suprafata masinii,
 • Avarii provenite din fenomene meteorologice: grindina, caderi de zapada, inundatii, cutremure, alunecari de teren,
 • Vandalism – actiuni rau voitoare de distrugere la nivel exterior sau interior.

Ar trebui sa stii ca asigurarea CASCO ofera despagubiri in cazul oricaror astfel de situatii, cu mentiunea respectarii utilizarii corecte a autovehiculului. Spre exemplu, nu vor putea fi cerute despagubiri pentru acte de vandalism cata vreme masina a fost lasata descuiata. Vorbim, asadar, despre asigurarea masinii in conditiile in care asiguratul are in vedere siguranta acesteia in prima faza, alaturi de asigurarea propriu-zisa.

De ce este utila o asigurare CASCO?

Uneori, oricate masuri de precautie ne-am lua, tot pot aparea situatii neprevazute in care masina sa aiba de suferit. Orice problema ar putea aparea la masina, stim cu totii ca acest lucru ne limiteaza foarte mult pentru ca avem nevoie de acestea pentru a ne putea deplasa mai usor.

In acest caz, o asigurare CASCO te poate ajuta sa remediezi problemele in timp util fara a depinde de cheltuieli si fara a fi nevoie sa astepti pana la salariu, pentru a avea banii necesari aferenti reparatiilor.

Cu asigurarea CASCO Leader Team Broker te bucuri de despagubiri rapide atunci cand masina ta are de suferit. Fie ca aceasta este implicata intr-un accident minor, din care poate iesi usor sifonata, fie ca o minge sparge accidental geamul masinii tale, tu nu va trebui sa iti mai faci griji pentru ca asigurarea poate acoperi fiecare caz particular in parte. Lasa grijile cu privire la costuri in seama noastra, pentru ca noi iti putem oferi o asigurare care sa acopere exact situatiile cele mai defavorabile pentru tine.

 

CASCO: O asigurare care nu ar trebui sa fie optionala

Din acest motiv trebuie sa iei in calcul aceasta forma de asigurare, pentru a fi sigur ca in cazul in care masina ta este expusa si pateste ceva, poti sa o repari fara a te indatora. Simplu si rapid, asigurarea CASCO poate fi decontata dupa verificarea prealabila a daunelor, in cel mai scurt timp.

In plus, poti alege o varianta completa de asigurare CASCO care sa te asigure in cazul oricarui tip de incident. Aceasta forma de protectie iti va garanta ca masina ta este pe maini bune, chiar si in cazul in care aceasta s-ar putea sa nu aiba vreodata o zi prea grozava.

Tot ceea ce ai de facut este sa inchei polita, sa achiti ratele si mai apoi, in cazul unui incident, sa incarci documentatia atestatoare intr-un mail catre specialistii Leader Team Broker, pentru a fi analizat cazul tau.

Siguranta ta si a posesiunilor tale este foarte importanta pentru noi. Stim cat inseamna in prezent masinile pentru noi si stim ca fara acestea aproape toate procesele zilnice de care ne ocupam nu sunt realizabile. Nu poti merge la serviciu si nu poti duce copiii la scoala sau la medic, iar situatia este cu atat mai grava in asezarile urbane, supraaglomerate.

 

Asigurare CASCO – in tara sau in strainatate

Daca obisnuiesti sa conduci de cele mai multe ori in tara, pe drumurile nationale, s-ar putea ca o asigurare CASCO uzuala sa iti fie de folos, fara a solicita acoperiri suplimentare. Daca, insa, obisnuiesti sa calatoresti in strainatate, ar trebui sa stii ca varianta full casco are elemente care te pot despagubi si in situatii exceptionale, in afara tarii, insa pentru aceasta va fi nevoie sa iei legatura cu un consultant Leader Team Broker care sa iti ofere cea mai buna varianta de asigurare.

Desi nu este obligatorie, o asigurare CASCO functioneaza exact ca o asigurare privata pentru locuinta. Chiar daca ai un PAD obligatoriu pentru aceasta, vei vedea ca el te despagubeste doar in cazul unui numar limitat de incidente. Cu asigurarea potrivita poti acoperi casa cu toate aspectele ei. La fel este si in cazul masinii, mai ales ca vorbim despre o dinamica exceptionala in acest caz.

Masina nu trebuie limitata doar la asigurare impotriva accidentelor, ci impotriva tuturor factorilor care o pot afecta, atat in repaus cat si in miscare. Alege asigurarea CASCO Leader Team Broker pentru a-ti sti masina in siguranta si pe tine deopotriva. Contacteaza-ne pentru a gasi cea mai buna varianta de asigurare pentru masina ta.

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari.Afla mai multe


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialiştii noştri îți oferă consultanță gratuită!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Insurance Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili în a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesară. Au reușit sa obțină polita de asigurare într-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranță voi colabora in continuare cu ei și îi recomand cu toată încrederea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client