Asigurarea de sanatate privata


Asigurare Privata de Sanatate iDoctor

Cel mai bine cotat broker de asigurari

 

Leader Team Broker este primul jucator de pe piata asigurarilor din Romania care a lansat acest concept, compus dintr-un program integrat de servicii medicale nationale si internationale, personalizat pe cerintele si bugetul fiecarui client.

Prin iDoctor ai un pachet de asigurare cuprinzator prin care ai acces la servicii medicale private din Romania sau din orice tara din lume. iDoctor, conceptul care a revolutionat piata asigurarilor medicale, vine in sprijinul tuturor celor care doresc o oferta de asigurare de sanatate personalizata in functie de nevoile si de profilul fiecaruia.

CUI SE ADRESEAZA iDoctor – asigurarea de sanatate privata?

Personelor fizice (adulti si copii)
Companiilor – asigurare de sanatate pentru angajatii dvs

POLITELE NOASTRE CONTIN

Servicii medicale in ambulatoriu (consultatii, analize de sange, analize preventive, investigatii medicale, RMN, CT, spitalizare de zi etc)
Servicii medicale de spitalizare (cazare, interventii chirurgicale, investigatii, imagistica, analize toate pe perioada spitalizarii)
Acces la orice clinica doresti din Romania sau din lume: prin asigurare te poti duce la orice clinica medicala doresti.
Servicii de recuperare medicala si sedinte la psiholog
Best doctors
Serviciul A doua opinie medicala
Servicii medicale si tratament in caz de boli grave (cancer, boli de inima, etc)
Serviciul de telemedicina Doctor in my pocket- aveti acces la consultatii in mediul virtual cu medici internationali prin intermediul unei video conferinte
Asigurare Medicala Privata iDoctor

AVANTAJELE iDoctor

Preturi avantajoase: Produsele de asigurare de sanatate din portofoliul nostru pornesc doar de la 4 lei/zi.
Asiguratori locali: Avem in portofoliu toate produsele de sanatate de la asiguratorii locali (Signal Iduna, Allianz, Groupama, Asirom, Omniasig, Eurolife etc)
Asiguratori internationali: Avem in portofoliu toate produsele de sanatate de la asiguratorii internationali (AXA Health , Generali Health, Bupa, Cigna)
Personalizat: Consultantii nostri sunt pregatiti sa va construiasca un produs de asigurare pliat pe nevoile dvs
Non-stop si oriunde in lume: Produsele noastre au acoperire 24h/24, 7 zile din 7 in Romania sau in orice tara din lume
Fara bilet de trimitere: daca aveti o problema de sanatate puteti sa va faceti o programare direct la medicul specialist ca sa incepeti investigatiile (fara sa aveti bilet de trimitere de la medicul generalist sau doctorul de familie)
Fara timp de asteptare: spre deosebire de abonamentele medicale unde timpul de asteptare este foarte mare, prin asigurare iti poti gasi programare imediat (asiguratorii au contract cu peste 800 de clinici din Romania si peste 5000 de clinici in lume). Ai nevoie de un RMN? Il poti face imediat prin intermediul asigurarii.
Servicii aditionale: putem adauga politelor de asigurare clauze si alte produse care sunt complementare (exemplu Asigurarea pentru cancer, Asigurarea Best doctors, Asigurarea de viata, Asigurarea pentru copii etc)

Asigurarea Privata de Sanatate iDoctor

iDoctor este un pachet de asigurare construit de catre Leader Team tocmai pentru a veni in intampinarea ta cu un produs special creat pentru nevoile tale. Stim cat este de important sa beneficiezi rapid si eficient de diagnostic si tratament, dar si de conditii medicale de calitate in orice moment, asa ca am creat pentru tine asigurarea iDoctor, o solutie completa dedicata sanatatii tale.

 

Ce iti ofera asigurarea privata de sanatate iDoctor de la Leader Team?

 • Disponibilitatea imediata in ceea ce priveste nevoile urgente
 • Doctori specializati si servicii medicale de calitate
 • Servicii specializate de telemedicina pentru situatiile care necesita acest lucru
 • Servicii de recuperare medicala
 • Servicii de psihoterapie
 • O a doua opinie medicala, in cazul in care ai nevoie de aceasta

 

De ce să alegi asigurarea privata de sanatate iDoctor de la Leader Team?

O asigurare privata de sanatate ar trebui sa iti ofere solutii avantajoase de utilizare a serviciilor medicale, fara ca acest lucru sa insemne timpi lungi de asteptare si costuri care sa nu poata fi acoperite. De aceea, asigurarea iDoctor de la Leader Team iti ofera urmatoarele beneficii:

 • Consultatii de specialitate, in ambulatoriu sau clinici
 • Tratament si medicamente pentru preventie
 • Interventii chirurgicale de specialitate, atat in ambulatoriu cat si in unitati de spitalizare
 • Servicii medicale pentru boli dificile, cum ar fi cancerul
 • Investigatii la nivel de imagistica

 

De cele mai multe ori problema utilizatorilor se reduce la alegerea dintre un abonament de sanatate la o clinica privata si o asigurare completa de sanatate. Fireste, ambele situatii sunt avantajoase, insa asigurarea de sanatate privata este mai completa si mai centrata pe nevoia actuala, prezenta a asiguratului, in vreme ce un abonament functioneaza ca o plasa de siguranta, cu aplicabilitate in timp.

Asigurarea privata de sanatate iDoctor de la Leader Team iti ofera posibilitatea de a te bucura de serviciile medicale necesare fara a-ti mai face griji cu privire la costuri sau disponibilitate in ceea ce priveste unitatile medicale. Astfel, daca nevoia ta urgenta este aceea de a beneficia de servicii medicale de un anumit tip, prin asigurarea privata de sanatate este verificata disponibilitatea facilitatilor medicale, astfel incat tu sa poti beneficia in timp util de diagnostic si tratament.

 

De ce este avantajoasa o asigurare privata de sanatate iDoctor?

Fiind o asigurare de sanatate, primul avantaj major pe care il obtii din incheierea unei polite de acest tip consta in recuperarea si decontarea rapida a sumelor de bani cheltuite pentru servicii medicale. Astfel, o asigurare privata de sanatate este, de fapt, o solutie deosebita tocmai prin prisma faptului ca se obliga la plata unor sume de bani pentru ca sanatatea ta sa fie mereu pe primul loc.

Un alt avantaj al asigurarii de sanatate iDoctor este acela ca pot beneficia de acest produs atat persoanele fizice, cat si companiile. Poti incheia acest tip de asigurare chiar si pentru copii, nu doar pentru adulti, astfel incat tot ceea ce tine de sanatatea ta si a familiei tale sa fie acoperit prin valoarea politei.

In cazul companiilor pot fi asigurati angajatii acestora, ei urmand sa beneficieze de servicii medicale de specialitate oricand este necesar acest lucru, intr-un sistem diferit de abonamente uzuale, la operatori privati de servicii medicale.

Un alt avantaj major al asigurarii de sanatate private consta in faptul ca nu trebuie sa astepti practic deloc sa beneficiezi de serviciile medicale, deoarece acestea iti sunt oferite cu rapiditate tocmai pe baza politei. Poti face programari in orice facilitate medicala, independent de retea.

Daca polita este realizata doar pentru unitatile medicale teritoriale, pentru Romania, atunci vei beneficia de servicii in tara, iar daca polita este internationala, vei putea face investigatiile necesare chiar si la nivel de facilitati medicale din strainatate.

Aceste lucruri iti ofera o flexibilitate sporita si un sistem avantajos de decontare pentru ca asigurarea iti ofera posibilitatea de a te bucura de servicii medicale de specialitate fara a mai fi nevoit sa astepti timp indelungat sau sa respecti conditionarile pe care le impun de cele mai multe ori abonamentele medicale uzuale.

Pentru a beneficia de serviciile medicale nu este nevoie de trimitere de la medicul de familie, iar acesta este in sine un avantaj major, deoarece adesea beneficiarii pachetelor si a abonamentelor la clinici private se lovesc de acest aspect.

Nu vei avea nevoie de trimitere de la medicul de familie si nici nu va trebui sa iti faci griji cu privire la documentatia de care ai nevoie pentru decontare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai in vedere sa pastrezi actele de tratament, diagnostic sau spitalizare, pentru a le prezenta spre decontare.

Asigurarea de sanatate privata iDoctor este personalizabila, in functie de ceea ce ai tu nevoie, asadar, tot ceea ce ai de facut este sa iei legatura cu operatorii si consultantii nostri care te pot ajuta sa iei cea mai buna decizie cu privire la asigurarea de care ai nevoie.

Pe langa polita de asigurare privata iDoctor mai poti opta si pentru polite adiacente, in functie de nevoile tale. Acest lucru face ca aceasta polita sa fie exceptionala, pentru ca starea de sanatate nu este continua si liniara, ci are diferite variatii, pe care nu ai cum sa le estimezi. Poti insa sa incluzi polite adiacente care sa iti ofere o plasa de siguranta, cum ar fi asigurarea de viata, asigurarea de cancer sau asigurarea pentru copii.

Sanatatea a fost dintotdeauna un aspect pe care nu trebuie sa il subevaluam. Atunci cand sanatatea da semne ca ar fi nevoie de ajutor este recomandat sa nu amani interventiile medicale. Prevenirea, tratamentul, diagnosticul, spitalizarea sau cazurile extreme de tratament sunt aspecte la care asigurarea privata de sanatate iDoctor te poate ajuta. Alege polita potrivita pentru tine, cu caracteristici personalizate si bucura-te de o viata sanatoasa fara a-ti mai face griji cu privire la alegerea clinicilor sau a medicilor, a asteptarii si a costurilor.

Leader Team iti sta la dispozitie cu toate informatiile necesare si iti ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa poti alege produsul potrivit pentru tine. Contacteaza-ne si afla cum iti poti proteja sanatatea si cum poti economisi fara sa amani investigatiile de care ai nevoie.

Vrei sa iei legatura cu noi rapid?

Completeaza acest formular si noi te vom suna in cel mai scurt timp.
  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari iDoctor. Afla mai multe


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

  Alexandra Elena Durbaca
  International Health Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl

  Logo G

  Cel mai bine cotat broker de asigurari


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client