Asigurarea de sanatate privata


Asigurare Privata de Sanatate iDoctor

Leader Team Broker este primul jucator de pe piata asigurarilor din Romania care a lansat acest concept, compus dintr-un program integrat de servicii medicale nationale si internationale, personalizat pe cerintele si bugetul fiecarui client.

Prin iDoctor ai un pachet de asigurare cuprinzator prin care ai acces la servicii medicale private din Romania sau din orice tara din lume. iDoctor, conceptul care a revolutionat piata asigurarilor medicale, vine in sprijinul tuturor celor care doresc o oferta de asigurare de sanatate personalizata in functie de nevoile si de profilul fiecaruia.

CUI SE ADRESEAZA iDoctor – asigurarea de sanatate privata?

Personelor fizice (adulti si copii)
Companiilor – asigurare de sanatate pentru angajatii dvs

POLITELE NOASTRE CONTIN

Servicii medicale in ambulatoriu (consultatii, analize de sange, analize preventive, investigatii medicale, RMN, CT, spitalizare de zi etc)
Servicii medicale de spitalizare (cazare, interventii chirurgicale, investigatii, imagistica, analize toate pe perioada spitalizarii)
Acces la orice clinica doresti din Romania sau din lume: prin asigurare te poti duce la orice clinica medicala doresti.
Servicii de recuperare medicala si sedinte la psiholog
Best doctors
Serviciul A doua opinie medicala
Servicii medicale si tratament in caz de boli grave (cancer, boli de inima, etc)
Serviciul de telemedicina Doctor in my pocket- aveti acces la consultatii in mediul virtual cu medici internationali prin intermediul unei video conferinteAsigurare Medicala Privata iDoctor

AVANTAJELE iDoctor

Preturi avantajoase: Produsele de asigurare de sanatate din portofoliul nostru pornesc doar de la 4 lei/zi.
Asiguratori locali: Avem in portofoliu toate produsele de sanatate de la asiguratorii locali (Signal Iduna, Allianz, Groupama, Asirom, Omniasig, Eurolife etc)
Asiguratori internationali: Avem in portofoliu toate produsele de sanatate de la asiguratorii internationali (AXA Health , Generali Health, Bupa, Cigna)
Personalizat: Consultantii nostri sunt pregatiti sa va construiasca un produs de asigurare pliat pe nevoile dvs
Non-stop si oriunde in lume: Produsele noastre au acoperire 24h/24, 7 zile din 7 in Romania sau in orice tara din lume
Fara bilet de trimitere: daca aveti o problema de sanatate puteti sa va faceti o programare direct la medicul specialist ca sa incepeti investigatiile (fara sa aveti bilet de trimitere de la medicul generalist sau doctorul de familie)
Fara timp de asteptare: spre deosebire de abonamentele medicale unde timpul de asteptare este foarte mare, prin asigurare iti poti gasi programare imediat (asiguratorii au contract cu peste 800 de clinici din Romania si peste 5000 de clinici in lume). Ai nevoie de un RMN? Il poti face imediat prin intermediul asigurarii.
Servicii aditionale: putem adauga politelor de asigurare clauze si alte produse care sunt complementare (exemplu Asigurarea pentru cancer, Asigurarea Best doctors, Asigurarea de viata, Asigurarea pentru copii etc)

Vrei sa iei legatura cu noi rapid?

Completeaza acest formular si noi te vom suna in cel mai scurt timp.
  Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari iDoctor. Afla mai multe


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

  Alexandra Elena Durbaca
  International Health Specialist


  TESTIMONIALE

  “We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

  Thank you for your support Leader Team Broker.”

  Akin CARKCI – General Manager, Hungary

  Turkish Airlines Inc.

  “Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe langa profesionalismul de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

  Daniel Ene – General Manager

  Compania MovingBox

  “Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

  Bogdan Oprea – Managing Partner

  Aventurine Romania

  “Cei din echipa Leader Team au dat dovada de profesionalism, seriozitate si au fost foarte amabili in a oferi consultanta pentru alegerea tipului de asigurare necesara. Au reusit sa obtina polita de asigurare intr-un timp foarte scurt, ceea ce m-a surprins. Cu siguranta voi colabora in continuare cu ei si ii recomand cu toata increderea!”

  Octavian Aloman – General Manager

  Wegital Studio Srl


  Premiu Leader Team (4)
  Premiu Leader Team (3)
  Premiu Leader Team (2)
  Premiu Leader Team (1)

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client