Audit beneficii pentru angajati

AUDITUL: PROGRAMUL DE BENEFICII PENTRU ANGAJATI

Leader Team Broker a creat un serviciu menit să îmbunătățească gradul de retenție al angajaților în industrii cheie. Printr-un nivel ridicat de personalizare a beneficiilor, pentru a le face relevante pentru angajați și printr-o matrice de eficientizare a costurilor pentru companii, programul de audit al beneficiilor pentru angajati lansat de Leader Team poate ridica rata de retenție cu 20% -25%, și poate salva pentru companie până la 40% din bugetul investit în pachetul salarial. Auditul are o abordare 360 de grade întrucât în acest proiect sunt implicati avocați, specialiști pe domeniul HR, specialiști pe GDPR și pe domeniul fiscal.

Scopul auditului 

Scopul procesului de audit este acela de a identifica punctele forte și pe cele slabe ale unei companii, din punct de vedere al beneficiilor oferite. Prin intermediul  acestui instrument, vei identifica foarte clar care sunt beneficiile existente în momentul de față și care sunt acele beneficii noi pe care ai putea să le implementezi în următorul an, pentru a crește productivitatea și performanta angajaților. Cu ajutorul fișei de audit se pot revizui și imbunătăți politicile, procedurile, documentele și sistemele de resurse umane actuale

Pasii programul de audit

   culegerea informațiilor privind programul de beneficii existent
   aplicarea unor chestionare de evaluare a satisfactiei angajatilor companiei
   realizarea raportului de audit
   prezentarea rezultatelor auditului catre management și propunerea de soluții

Cui se adreseaza

Companiilor de peste 30 de angajati

Vrei să iei legătura cu noi rapid?

Completează acest formular şi noi te vom suna în cel mai scurt timp.
Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unui audit beneficii pentru angajati. Afla mai multe


TESTIMONIALE

“We renewed our health insurance plan with great support from Leader Team. They helped us to find an effective plan within the budget. They were very fast on responses and extremely informative for our queries.

Thank you for your support Leader Team Broker.”

Akın ÇARKÇI – General Manager, Hungary

Turkish Airlines Inc.

“Suportul si consultanta acordate de echipa Leader Team pentru MovingBox au avut un impact major in businessul nostru, toata lumea fiind asigurata, de la angajati si colaboratori pana la parteneri, clienti si chiar terti. Pe planga profesionalisum de care dau dovada, empatia si intelegerea sunt calitati pe care le regasesti la ei desi este greu le identifici in business ul de astazi. MovingBox recomanda cu incredere echipa Leader Team.”

Daniel Ene – General Manager

Compania MovingBox

“Am avut oportunitatea de a lucra cu Leader Team si mi-au atras atentia de fiecare data, intr-un mod placut, rapiditatea cu care actioneaza sau se adapteaza cerintelor si pasiunea pe care o poti vedea, este clar vizibila. Echipa este formata din oameni cu experienta, ei stiu ce inseamna sa asculte, sa inteleaga si depun tot efortul pentru a gasi o solutie, nu s-au dat batuti niciodata!”

Bogdan Oprea – Managing Partner

Aventurine Romania


DISTINCȚII ȘI PREMII

IMG_7682
IMG_7674
l
post diploma


Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client