fbpx
Cere acum oferta unui consultant

Serviciul de telemedicina iDoctor pentru companii

Leader Team Broker, este primul jucător de pe piața asigurărilor din România, care a lansat un serviciu de telemedicina numit iDoctor, fiind complementar produselor de sanatate.

Serviciul iDoctor se adreseaza companiilor si pune la dispozitia angajatilor consultaţiile medicale prin telefon si printr-o platforma online 24/7. Serviciul iDoctor este oferit clientilor prin compania Telios Care. Cu doar un singur telefon intrati in contact in doar 15 minute cu un medic, care va evalua de la distanta simptomele, pentru a diagnostica posibile bolile sau leziunile și pentru a prescrie tratamente. Scopul telemedicinei este să soluționeze acele cazuri care se pot rezolva și fără o vizită la medic. Accesul la medic este acum mult mai rapid și se poate face in orele de serviciu, noaptea, în weekend, in zilele de  concedii sau de sărbători legale.

In acest pachet angajatul are acces nelimitat la consultatii prin serviciul de telemedicina, avand la dispozitie multipe specialitati medicale precum medicina generala, pediatrie, boli infectioase, stomatologie. Aditional, pachetul de telemedicina include a doua opinie medicala si servicii de well beeing precum consultanta psihologica ori consulatii la medicul nutritionist.

Cand poti apela la iDoctor?

  • Ai nevoie să vezi un doctor, dar nu poți să pleci de acasă sau de la birou
  • Iei în calcul să suni la numărul de urgență deși în realitate problema poate să fie rezolvată fără să stai pe coridorul Unității de Primire Urgențe
  • Ai nevoie de asistență medicală in sau după orele de serviciu, noaptea, în weekend sau în concedii
  • Durerile, simptomele se agravează și ai nevoie de un medic
  • Copilul tău are o problemă, iar medicul tău curant nu e disponibil
  • Te confrunți cu o problemă de sănătate supărătoare, dar nu gravă
  • Medicul de familie nu este disponibil să te vadă acum
  • Tu și familia ta călătoriți

Cere oferta unui consultant
Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari iDoctor. Afla mai multe

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client