fbpx
Cere acum oferta unui consultant

Serviciul de telemedicina iDoctor pentru companii

iDoctor

Leader team Broker este primul jucator de pe piata asigurarilor din Romania care a lansat acest concept, fiind un program intergrat de servicii medicale nationale si internationale, avand la baza un program de asigurari personalizat.

Acest serviciu se adreseaza atat companiilor, cat si persoanelor fizice si faciliteaza procesul de accesare a serviciilor medicale in functie de natura problemelor asiguratilor. O indrumare corecta catre specialitatea medicala necesara asigura atat micsorarea timpului de asteptare pentru o consultatie, cat si confortul psihic al pacientului.

Indiferent unde va aflati, puteti beneficia de un consult specializat atat prin intermediul apelului telefonic, cat si direct la clinica agreata. Cu un pachet de asigurare de sanatate personalizat puteti beneficia de tratamente la cele mai inalte standarde si la cei mai renumiti medici din lume.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii complete in functie de profilul oricarui client, inclusiv pentru cei care sufera deja de boli cronice. De asemenea, cei care vor dezvolta tumori maligne dupa preluarea in asigurare, vor avea atat un sprijin financiar cat si moral , primordial in acele situatii nefericite.

Prin programul iDoctor creat de Leader Team avea acces la

  • Consultanta si indrumare catre specialitatea medicala necesara
  • Serviciul de telemedicina Doctor in my pocket- aveti acces la consulatii in mediul virtual cu medici internationali
  • Servicii medicale la spitale private la nivel national (spitalizare si ambulatoriu)
  • Servicii medicale la spitale private la nivel international (spitalizare si ambulatoriu)
  • Servicii medicale la spitale nationale si internationale in cazul in care o sa fiti diagnosticat pe perioada asigurarii cu boli grave (cancer etc)

Programul iDoctor se adreseaza atat personelor fizice cat si personelor juridice (program destinat angajatilor din companii). Prin implementarea iDoctor companiile pot ridica rata de retenție cu 20% -25%, și pot salva până la 40% din bugetul investit în pachetul salarial.

Cere oferta unui consultant
Sunt de acord ca datele completate mai sus sa fie prelucrate de catre LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL si partenerii contractuali (prin care procesam si îti transmitem comunicarile si care vor respecta de asemenea dispozitiile GDPR) in scopul incheierii unei asigurari iDoctor. Afla mai multe

Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client