Broker Asigurari Asigurari Asigurare Raspundere Profesionala Asigurare Raspundere Profesionala IT

Asigurare Profesionala IT & C

Asigurarea de responsabilitate pentru IT&C este esentiala in lumea digitala in care traim, unde tehnologia joaca un rol central in afaceri si in viata noastra de zi cu zi. Deoarece riscurile asociate cu activitatea in domeniul IT&C sunt tot mai complexe si imprevizibile, este important sa fim pregatiti si protejati in fata eventualelor consecinte financiare neasteptate.

Protectie specializata
Polite complexe
Preturi accesibile
Limite personalizate
Acoperire nationala si internationala
Proces simplu si rapid
Polite cu rating A+
Acoperire cibernetica
Premii Londra Landscape

CALCULATOR ONLINE

PASUL 1 – Completeaza cu datele tale pentru a obtine oferta !

  Afla mai multe


  Aceasta polita are acoperire Worldwide si este cu rating A+ ( Lloyd’s)


  Confirma cele de mai jos :


  1. Nu furnizați nicio tehnologie de procesare a plăților sau POS, tehnologie de plată bancară, software de tranzacționare financiară live, procesare sau stocare a informațiilor de sănătate, software pentru jocuri sau jocuri de noroc, automatizare a sistemelor de control, biometrie, soluții de control al traficului aerian, automatizare industrială, tehnologie spațială, servicii de administrare a infrastructurii IT sau tehnologii portabile.
  2. Nu dețineți, accesați sau procesați peste 250.000 de înregistrări PII/PHI/PCI.
  3. Aveți software antivirus instalat și activat pe toate desktopurile, laptopurile și serverele (cu excepția serverelor de baze de date) și este actualizat în mod regulat.
  4. Aveți firewall-uri instalate pe toate gateway-urile externe.
  5. Faceți copii de rezervă ale tuturor datelor critice in mod regulat (cel puțin săptămânal) și le stocați în afara site-ului ori într-un seif ignifug sau furnizorul dvs externalizat îndeplinește această cerință.
  6. Mai puțin de 25% din venitul dvs. provine din activitatea care face obiectul contractelor cu SUA.
  7. Nu aveți niciun contract cu taxă anuală de contract sau valoare totală a proiectului care depășește 750.000.
  8. Nu ati primit finantare mai mare de 2 milioane EUR/USD/GBP.
  9. Nu aveti privilegii de administrator pe retelele client si toate accesul la distanta la retelele client, prin software-ul de monitorizare si management de la distanta (RMM), retele private virtuale (VPN) sau orice alte mijloace, este securizat de MFA.

  Selecteaza domeniul tau de activitate

  Web design /developmentSoftware Development/ Maintenance/ Testing / IntegrationIT consulting/ project managementIT StaffingUX/UI DesignSoftware/hardware repair/maintenanceHardware/software resellerIT Support/helpdeskNetwork design and administrationSoftware/ hardware installationPCB Design & TestingAlt domeniu

  Ai nevoie si de asigurare Cyber pe aceeasi limita? pretul este doar 55

  Ai nevoie de acoperire pentru General/Public Liability?


  Asigurare Profesionala IT 

  Compania ta activeaza in domeniul IT?

  Esti obligat prin contract sa iti faci asigurare?

  SOLUTIA: Leader Team Broker are acces la toate produsele de asigurare de raspundere pentru domeniul IT&C de la asiguratorii din piata internationala LLOYD’S (Londra) si de la asiguratorii din Romania.

  Asigure IT & C

  Avem polite complexe care includ:

  • Raspundere profesionala (Professional indemnity /Errors and Omissions);
  • Raspundere generala ( Public/General liability);
  • Cyber (Cyber si Cyber crime);
  • Raspunderea angajatorului (Workers Compensation/Employers Liability);

  Preturi accesibile: preturile incep de la 550 Eur/an

  Asigurarea este atat pentru PFA-uri/microintreprindere cat si pentru SRL-uri/SA-uri: asiguram orice tip de companie indiferent de forma juridica sau cifra de afaceri

  Limite de raspundere in functie de nevoile dvs: putem oferi limite intre 100.000 euro- 25 milioane de eur in functie de gradul dvs de risc si expunere;

  Acoperire nationala si internationala: politele noastre sunt acceptate de toti clientii/beneficiarii (din strainatate si din Romania) care solicita in contractele comerciale asigurari de raspunderi . Avem acoperire oriunde in lume (inclusiv SUA si Canada);

  Simplu si rapid Consultantii Leader Team lucreaza cu chestionare foarte usor de completat si poti obtine o cotatie in doar 48 de ore

  100% Garantie: politele noastre au rating A+. Piata Lloyd’s are 85 de asiguratori si a fost infiintata acum 332 de ani fiind cotata cu calificativul “A+” de agentiile independente de rating Standard & Poor’s si Fitch Ratings (avem experienta profesionala si bonitatea cea mai mare de la nivel mondial) ;

  Asigurarea IT – o solutie completa pentru activitatea ta

   Pentru a te ajuta sa economisesti atunci cand alegi un produs de asigurare potrivit, ne-am axat pe identificarea nevoilor tale. Astfel, iti putem oferi urmatoarele tipuri de asigurari:

  Asigurare de raspundere civila IT

  Compania ta raspunde atunci cand apar unele situatii deficitare, cum ar fi prejudiciile financiare aduse ca urmare a managerierii defectuoase a proiectelor, greseli sau omisiuni sau actiuni ale angajatilor. Asigurarea de raspundere civila IT de la  Leader Team are in vedere acoperirea situatiilor dovedite de gestioanare ineficienta a datelor IT si a operatiunilor care vizeaza utilizarea internetului, inclusiv in situatii care tin de anumite aspecte GDPR.

  In cadrul acestui tip de asigurare se poate opta si pentru elemente de acoperire precum siguranta retelelor, prin care se poate proteja siguranta datelor si a drepturilor de autor.

  Asigurari IT pentru cladiri si echipamente

  Asigurarea IT poate fi extinsa si la nivel de cladiri si echipamente si cladiri, pentru ca si acestea pot fi expuse riscurilor. Poti astfel, cu ajutorul asigurarii IT sa te bucuri de un backup in ceea ce priveste incendiile, vandalismul, calamitati si dezastre naturale, explozii sau caderi ale aparatelor de zbor.

  Este deosebit de important sa iti asiguri bunurile, mai ales daca vorbim despre un segment atat de dezvoltat, asa cum este zona de IT. Echipamentele, in cele mai multe dintre cazuri deosebit de scumpe, necesita asigurare pentru cazurile cele mai frecvente in care pot fi afectate de pericole.

  Pe langa pericolele uzuale, iti poti asigura echipamentele si pentru cazul utilizarii defectuoase, cum ar fi neglijenta angajatilor sau neatentia. Exista situatii cand prin folosirea incorecta a echipamentelor si dispozitivelor pot fi aduse prejudicii chiar si altor companii, prin pierderea sau defectarea unor sisteme informationale, caz in care o asigurare IT iti va fi cu siguranta necesara.

  Asigurare IT de sanatate

  Daca vrei sa ai grija de angajatii tai si sa le protejezi sanatatea, ai posibilitatea de a incheia si o polita de asigurare de sanatate. Aceasta este conceputa pentru a acoperi o serie de situatii medicale, cum ar fi anumite tipuri de interventii chirurgicale sau spitalizarea in anumite facilitati sau unitati medicale.

  De asemenea, se pot asigura interventii dentare sau de preventie, in ambulatoriu sau cabinete medicale și de asemenea pot fi avute in vedere si controalele de rutina sau testele si analizele necesare in anumite situatii.

  Asigurare IT

  Domeniul IT este unul dintre cele mai importante in prezent, de el depinzand foarte mult aproape orice segment de activitate antreprenoriala. Pentru ca este un domeniu atat de utilizat, este firesc sa te asiguri pe tine si afacerea ta, pentru situatiile in care apar greseli sau mici neglijente care iti pot afecta activitatea. Pentru aceasta, asigurarea IT Leader Team este exact solutia de care ai nevoie.

  Ce iti ofera asigurarea IT Leader Team Broker?

  • O masura de protectie impotriva situatiilor de eroare, omisiune sau neglijenta petrecute din momentul stabilirii asigurarii
  • Consultanta cu privire la alegerea celei mai bune solutii de asigurare in functie de gradul de dezvoltare al companiei si potentiale situatii ce necesita acoperire
  • Suport si asistenta din momentul notificarii daunei
  • Costuri personalizate, in functie de nevoile tale
  • Decontare rapida a sumelor, conform politelor
  • Timp castigat pentru tine si pentru afacerea ta

  Ce acopera asigurarea IT Leader Broker Team?

  • Acoperiri pentru daune provocate de atacuri cibernetice
  • Acoperire pentru daune provocate de erori umane
  • Acoperire pentru situatiile de omisiune, greseala sau neatentie care pot prejudicia activitatea unei companii
  • Acoperirea daunelor proprii ce deriva din atacuri cibernetice
  • Asigurari pentru cladiri si infrastructura IT
  • Asigurari pentru angajati din segmentul IT
  • Asigurare echipamente electronice
  • Pierdere sau furt de documente, în condițiile contractuale stabilite.

  Dezvoltarea online a companiilor este o adevarata necesitate in prezent, pentru ca in contextul actual avem nevoie de dezvoltarea pe care ne-o ofera acest domeniu. Astfel, afacerea ta este protejata in permanenta, fara a fi nevoita sa isi sisteze activitatea.

  Special pentru domeniul IT avem solutii pregatite care sa acopere cele mai dezavantajoase situatii prin care poate trece afacerea ta sau angajatii tai. Solutiile noastre sunt accesibile indiferent de caracteristicile companiei tale: numar de angajati sau cifra de afaceri.

  Asigurare IT pentru autoturisme

  Masinile companiei tale sunt la fel de importante precum orice alt echipament al acesteia, asa ca si acestea pot fi asigurate, pentru cazul in care sunt vandalizate, furate sau atacate. Poti opta pentru o asigurare CASCO sau RCA in functie de nevoile tale.

  Vei putea astfel sa iti protejezi bunurile mobile ale firmei, pentru ca acestea sunt de fapt baza interactiunii in prezent, iar pericolele sunt, asadar, prezente la tot pasul. Asigurarea IT pentru autoturisme pe care o oferim este flexibila si iti permite sa ai in vedere situatiile pe care trebuie sa le asiguri, in functie de riscurile cunoscute ale companiei.

  Avantajele asigurarii IT Leader Team

  Cel mai avantajos aspect al unei asigurari IT este insasi forma de protectie pe care o implica aceasta. Vei sti ca firma ta, bunurile tale, iar in unele cazuri chiar si angajatii sunt protejati, iar activitatea firmei tale se va putea desfasura chiar si in ipoteza in care unele evenimente mai putin placute ar aparea.

  Activitatea firmei nu este periclitata in cazul producerii unuia dintre evenimentele asigurate, acest lucru crescand gradul de incredere a clientilor tai in compania ta. Stim ca de segmentul IT depinde foarte mult activitatea a nenumarate companii, care se bazeaza pe servicii de consultanta sau pe produse, echipamente sau resurse dezvoltate in acest domeniu, iar asigurarea IT este conceputa astfel incat sa iti ofere plasa de siguranta care sa protejeze un intreg ecosistem antreprenorial.

  Iti oferim servicii complete de asigurare si solutii de consultanta prin care sa beneficiezi de cele mai bune polite, acoperitoare pentru nevoile tale. Iti oferim, de asemenea, suport in ceea ce priveste alegerea asigurarii potrivite si a politelor suplimentare, pentru ca tot ceea ce tine de compania ta sa nu aiba de suferit si nici companiile pentru care lucrezi.

  Suntem alaturi de tine in orice moment si iti venim in intampinare cu despagubiri rapide in caz de dauna, conform asigurarii pe care o inchei prin intermediul nostru. Noi iti pretuim afacerea, asa ca tot ceea ce ai de facut este sa apelezi la noi pentru a gasi pentru tine cele mai bune solutii de acoperire printr-o asigurare IT.

  Investeste in siguranta afacerii tale cu asigurarea IT&C perfecta!


  Asigurari de Raspundere Contractuala Companii IT

   AVANTAJELE COLABORARII CU LEADER TEAM:

  Castigi timp Leader Team te reprezinta in discutia cu toti asiguratorii si negociaza pentru tine cele mai avantajoase oferte, in functie de nevoile tale. Avem toate solutiile de asigurare care exista in Romania si la nivel international pentru domeniul tau;

  Castigi bani Nu trebuie sa va mai faceti 3 polite si sa platiti de 3 ori mai mult; acum toate raspunderile de care aveti nevoie pot fi combinate si incluse pe polita noastra. Putem face reducere de costuri de pana la 60%;

  Consultanta gratuita: prin discutia cu consultantii de la Leader Team vei afla care sunt cele mai bune solutii pentru tine de pe piata nationala si internationala;

  Asistenta la dauna Leader Team a creat un departament de daune intern pentru a oferi suport tuturor clientilor indiferent de asiguratorul si produsul de asigurare ales.

  Simplu si rapid: te vom contacta in maxim 24 ore si vei lucra direct cu colegii nostri care sunt in legatura cu cei mai buni specialisti in asigurari dedicate domenului IT. Avem consultanta gratuita, chestionare usor de completat si vom obtine rapid pentru tine o cotatie;

  Expertiza specializata: Echipa noastra de profesionisti are o vasta experienta in asigurarile pentru domeniul IT, ceea ce inseamna ca veti beneficia de cea mai buna expertiza si consiliere specializata;

   Polita include si plata amenzilor GDPR ca urmare a unui atac cibernetic.


  TESTIMONIALE

  “I am very happy with the service. The communication is fast and clear. They explain the different options to me in a way that is easy for me to understand. I will recommend this broker to others.

  Koen Schiepers

  “Excellent approach and very helpful team. I’ve been looking for PI insurance – not available in Poland and they were able to help me right away. I will surely come back to them once the insurance period comes to an end.”

  Rafał Kwaśnik

  “My situation was proving to be a bit complex as an independent contractor working for global software companies and living in Italy. Finding the right coverage to meet Client requirements was critical and Alexandra was fantastic at getting me what I needed within a day.”

  Matt Kelley


  Ai nevoie de un sfat?

  Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita!

  Alexandra Elena Durbaca - International Cyber Specialist

  Alexandra Elena Durbaca
  International Cyber Specialist

  Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client