5 motive să alegi sa faci auditul programului tau de asigurari

Leader Team Broker va ofera solutiile de asigurare atat de pe plan local cat si pe plan international, personalizandu-va programul de asigurare pentru a genera un cost corect, dar si pentru a optimiza acoperirea riscurilor.

În baza unui contract de confidențialitaterealizăm un audit al polițelor dvs de asigurare, urmat de un raport detaliat cu recomandări și soluții.

  • Reducere de cost: Dupa audit poti sa ai o reducere de costuri cu pana la 40% din pretul platit pe polite
  • Varietate de servicii si produse: suntem brokerul cu cele mai multe produse de asigurare pe piata lucrand cu peste 30 de asiguratori nationali si internationali si peste 700 de solutii/produse de asigurare din care poti alege. Prin audit vei afla care sunt cele mai bune soluţii de asigurare pentru tine.
  • 100% Garanția calitatii serviciilor: auditul este gratuit daca nu sunteti multumit de rezultate si colaborarea cu specialistii nostri
  • Produse unice pe piata: inovatia este o caracteristica si avem in portofoliu produse unice pe piata din Romania aduse pe pe piata internationala a asigurarilor (asigurari cyber, asigurari de raspundere IT, asigurari de sanatate privata, asigurari de garantii)
  • Asistenta la dauna– Leader Team are departament de daune intern si va oferi suport tuturor clientilor indiferent de asiguratorul si produsul de asigurare ales

Leader Team este recunoscută ca una dintre cele mai inovatoare companii de brokeraj de asigurări din România fiind desemnat in 2020 Brokerul Anului. Suntem un broker care are toate produsele de asigurare, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Vindem de la cele mai simple produse, RCA si CASCO pana la cele mai complexe asigurari pentru companii. Reprezentam si piata internationala de asigurari (piata Lloyd’s),  putand astfel deservi clienti cu activitate internationala (care activeaza pe toate continentele). Gestionam portofolii de asigurari pentru companii mari precum: Turkish Airlines, Coca-Cola, Kruk, Sanador, Alison Hayes, APS, IREM/Petrom, Softelligence, ZITEC, Tremend,  Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Casa de avocatura PeliFilip.