For international clients, please use this form: GDPR Agreement

Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal si comunicare electronica

Regulamentul UE nr. 679/2016 are scopul de a proteja informațiile personale ale fiecărui client, prelucrarea și libera circulație a acestora.

Pentru a putea primi oferte, notificari de expirare si acces la promotii si oferte speciale, te rugam sa-ti actualizezi preferintele. Bifand casutele de mai jos, ne permiti sa te tinem la curent si sa-ti oferim in continuare serviciile noastre.

 




    Sunt de acord cu prelucrarea de catre Leader Team, a datelor mele cu caracter personal inclusiv cele privind starea de sanatate, indispensabile in vederea prestarii serviciilor de asigurare (ofertare, emitere polite), cu respectarea legislatiei specifice in vigoare.

    DaNu


    Sunt de acord sa primesc toata corespondenta precontractuala si contractuala cu Leader Team pe cale electronica, utilizand adresa electronica comunicata mai sus, iar aceasta comunicare va produce aceleasi efecte ca si comunicarea scrisa.

    DaNu


    Sunt de acord sa primesc informari de la Leader Team impreuna cu Parteneri externi si Asiguratori, cu privire la promotii si alte beneficii.

    DaNu


    Sunt de acord ca Leader Team sa foloseasca datele mele, pentru oferte personalizate si/sau profiling.

    DaNu



    În conformitate cu Regulamentul privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal (“GDPR”), te informam referitor la drepturile tale:
    - de a solicita o copie a datelor tale cu caracter personal aflate în posesia LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL;
    - de a solicita LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL sa rectifice oricare date cu caracter personal inexacte sau care nu mai sunt de actualitate;
    - de a solicita ca datele tale cu caracter personal sa fie sterse în momentul în care nu mai sunt necesare LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL;
    - de a solicita LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL sa îti furnizeze datele cu caracter personal obtinute direct de la tine si, daca este posibil, sa transmita acele date direct altui operator (dreptul la portabilitatea datelor);
    - de a îti retrage consimtamântul cu privire la prelucrare, în orice moment;
    - de restrictionare a prelucrarii, în cazul unui litigiu cu privire la corectitudinea prelucrarii datelor tale cu caracter personal;
    - de a înainta o plângere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).
    Periodic va vom solicita acordul pentru actualizarea acestor date. Poti gasi toate detaliile despre ce date cu caracter personal prelucram, care sunt drepturile pe care le ai cu privire la aceste date, precum si despre masurile luate de LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE SRL pe aceasta tema, pe website-ul nostru aici: https://leaderteam.ro/protectia-datelor/
    În cazul în care nu mai doresti sa primesti materiale informative relevante si alte comunicari de interes, te poti razgândi oricând trimitând un e-mail catre adresa dpo@leaderteam.ro.

    Programe de asigurari adaptate oricarui tip de client