EVA, primul consultant virtual in asigurari de sanatate, iti face oferta personalizata in 60 de secunde

EVA, primul consultant virtual in asigurari de sanatate, iti face oferta personalizata in 60 de secunde

Bucuresti, 02 septembrie 2020: Leader Team Broker, jucator cheie pe piata asigurarilor din Romania, specializat in managementul riscurilor si distribuirea politelor de asigurari, lanseaza primul consultant virtual dedicat politelor de sanatate. EVA este primul chatbot din Romania care ajuta clientii existenti si potentiali sa decida asupra politei de sanatate pe care o doresc – interna sau internationala si la ce costuri. In mai putin de 60 de secunde de la interactiunea cu EVA, clientul primeste in chat si pe email oferta de sanatate, personalizata pe nevoile sale.

“EVA este prietena oamenilor preocupati de sanatatea lor, care doresc sa se informeze rapid cu privire la optiunile si costurile unei polite de sanatate in Romania dar si strainatate. Este primul consultant virtual care furnizeaza solutii personalizate, fara a fi necesara o interactiune umana”, a declarat Alexandra Elena Durbaca, Director executiv Leader Team Broker.

Potrivit directorului executiv al companiei, EVA poate fi accesata de orice persoana fizica din Romania care doreste sa se informeze cu privire la termenii si conditiile unei polite de asigurare de sanatate sau doreste sa compare costurile si beneficiile unei polite de asigurare cu cele oferite de asigurarea clasica de sanatate. Procedura de interogare a EVEI este facila, clientul putand intra in dialog cu consultantul virtual atat prin intermediul website-ului companiei, www.leaderteam.ro cat si de pe pagina de Facebook a companiei.

Interactiunea cu consultantul virtual pentru asigurari de sanatate respecta normele in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal, setul de informatii necesare de transmis de catre un potential client fiind minimal.

EVA pune la dispozitia clientului, in cadrul proiectului pilot ce va fi derulat de companie in lunile urmatoare, doua polite de asigurare de sanatate oferite de doua dintre companiile de asigurare partenere Leader Team Broker. Clientii care vor fi interesati de o polita de asigurare internationala vor primi, cu ajutorul EVEI, polita AXA iar cei interesati de o polita cu acoperire nationala o oferta Signal Iduna. Ofertele vor fi diversificate pe masura ce si alti asiguratori care ofera produse de asigurare vor fi de acord sa se inroleze in proiect.

In mai putin de 60 de secunde de la completarea online a chestionarului, EVA transmite clientului, pe email sau direct in fereastra conversationala, oferta ferma care poate fi transformata in contract in mai putin de 24 de ore. Pentru finalizarea contractului, un consultant Leader Team Broker va efectua cu clientul procedura de “underwritting medical” (verificare a unor posibile afectiuni preexistente). Polita are valabilitate un an de zile, plata poate sa fie trimestriala sau anuala, dar poate fi prelungita la cererea clientului, de asemenea exclusiv in varianta electronica (pe email). In cazul platii anuale a politei de asigurare de sanatate, clientul beneficiaza de discount.

EVA este primul consultant virtual pentru asigurarile de sanatate din Romania, cea mai potrivita solutie pentru momentul prezent si cel viitor in conditiile cresterii interesului persoanelor fizice pentru produsele de sanatate. In acelasi timp, EVA este parte din strategia de business pe care noi, Leader Team Broker, am adoptat-o in ultimii ani, punand accent pe produse si solutii noi, inovatoare pentru piata din Romania. Daca EVA se va dovedi o solutie pe care romanii o vor imbratisa, nu excludem posibilitatea de a lansa astfel de asistenti virtuali si pentru alte categorii de produse si servicii din portofoliul nostru“, a declarat Razvan Rusu, fondatorul Leader Team Broker.

Reprezentantul companiei considera ca principalul beneficiu pentru client este economia de timp si posibilitatea de a accesa produsul fara nici un fel de interactiune fizica. EVA reduce de cel putin 1000 de ori timpul de ofertare pentru o polita de sanatate, interna sau internationala si permite clientului sa beneficieze de asigurare in doar 24 de ore de la data incheierii politei.

Compania se asteapta ca interactiunea cu EVA sa genereze o rata de conversie de pana la 50%, peste nivelul actual iar in primul an de la lansare, volumul politelor incheiate cu ajutorul consultantului virtual in asigurarile de sanatate sa fie de 150. Pentru primele trei luni, Leader Team Broker se asteapta ca EVA sa genereze cel putin 200 de oferte pentru persoane interesate de politele de sanatate.

Pentru mai multe informatii accesati Blogul Evei: https://leaderteam.ro/blogul-evei/

Demo: https://we.tl/t-hOQSETSNMU

Urmareste canalul nostru de YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCU4FzuBa5NUL_XkYHmsO9sQ?view_as=subscriber

Despre Leader Team Broker de asigurare

Fondata in anul 2006 de antreprenorul Razvan Rusu, Leader Team Broker este o companie de brokeraj in asigurari cu peste 14 ani experienta in managementul riscului si asigurari. Compania numara in prezent 40 de angajati si parteneri, care ofera servicii de brokeraj atat in Bucuresti cat si la nivel national prin birourile existente in Bucuresti, Sibiu, Brasov, Deva, Oradea si Bacau. Leader Team este recunoscuta ca una dintre cele mai inovatoare companii de brokeraj de asigurari din Romania, cu produse unice de cyber security, produse pentru industria IT, industria navala, aviatie, energie, sanatate si proiecte speciale cum sunt UEFA Champions League Romania (2012), White Sensation Romania (2012), The Human Body (2013). In anul 2017, compania a primit premiul “Cel mai creativ Broker de asigurare din Romania”, oferit de Media XPrimm iar in anul 2019 a primit premiul pentru ,,Inovatie si Digitalizare”, fiind singura companie de brokeraj din Romania care a folosit tehnologia RPA pentru operatiunile financiare repetitive. Compania a fost premiata in 2020 de publicatia Piata Financiara, la Gala e-finance, cu premiul ,,e-Risk” pentru cel mai bun produs destinat prevenirii si acoperirii riscului de atacuri cibernetice. Leader Team este singura companie de brokeraj in asigurari care a dezvoltat conceptul iDoctor, un program intergrat de servicii medicale nationale si internationale, avand la baza un program de asigurari personalizat. Detalii pe https://leaderteam.ro