Zi neagră sau trifoi cu patru foi?

Unii au noroc desigur, de trifoi cu patru foi ! Dar dacă ai avut ghinion si ai lovit auto pe partea stânga?

Coboară prin dreapta ! De ce?

Dacă până acum nu am putut călători, odată ce s-au relaxat măsurile, ascultatul muzicii bune la maxim, poate diminua libertatea simţită la volan, mai ales când muzica îți distrage atenția. Din neatenție, in cateva clipe îl poți tampona pe cel din fața ta si pagubele pot fi considerabile, chiar si la 30 km/h

Cand au de avizat o dauna, mulți dintre asigurați se văd in fața unui test de creativitate.

Replici de la clienti “L-am lovit pe cel din fața mea care a franat brusc si apoi cand m-am dat jos din mașină am forțat ușa care a rămas blocată.  Ușa nu a fost lovită in accident, s-a indoit cand am coborât din mașina.”

In baza acestui fapt pe acceptul de plată trimis la service stă scris – Necuvenit, 862 ron, reparat si revopsit usa stanga fata.

Baza legală a asiguratorului Casco

Excluderi – Asigurătorul nu acordă despăgubiri pentru: partea din pagubă care s-a mărit ca urmare a neluării măsurilor pentru limitarea acesteia;

Avem ambiția “a fi la curent” cu daunele clienților nostrii, ajutandu-i să ia măsurile corecte pentru a reduce la minimum mărirea pagubelor, şi alte consecinţe mai grave. Acesta este motivul pentru care va dam urmatorul sfat:

Data viitoare, coboară prin dreapta dacă ușa din stânga nu se mai deschide !

Autor: Marius Constantinescu

Director daune Leader Team Broker de Asigurare