Zi neagra sau trifoi cu patru foi?


Unii au noroc desigur, de trifoi cu patru foi ! Dar daca ai avut ghinion si ai lovit auto pe partea stanga?

Coboara prin dreapta ! De ce?

Daca pana acum nu am putut calatori, odata ce s-au relaxat masurile, ascultatul muzicii bune la maxim, poate diminua libertatea simtita la volan, mai ales cand muzica iti distrage atentia. Din neatentie, in cateva clipe il poti tampona pe cel din fata ta si pagubele pot fi considerabile, chiar si la 30 km/h

Cand au de avizat o dauna, multi dintre asigurati se vad in fata unui test de creativitate.

Replici de la clienti “L-am lovit pe cel din fata mea care a franat brusc si apoi cand m-am dat jos din masina am fortat usa care a ramas blocata. Usa nu a fost lovita in accident, s-a indoit cand am coborat din masina.”

In baza acestui fapt pe acceptul de plata trimis la service sta scris – Necuvenit, 862 ron, reparat si revopsit usa stanga fata.

Baza legala a asiguratorului Casco

Excluderi – Asiguratorul nu acorda despagubiri pentru: partea din paguba care s-a marit ca urmare a neluarii masurilor pentru limitarea acesteia;

Avem ambitia “a fi la curent” cu daunele clientilor nostrii, ajutandu-i sa ia masurile corecte pentru a reduce la minimum marirea pagubelor, si alte consecinte mai grave. Acesta este motivul pentru care va dam urmatorul sfat:

Data viitoare, coboara prin dreapta daca usa din stanga nu se mai deschide !

Autor: Marius Constantinescu

Director daune Leader Team Broker de Asigurare