Cum se asigura o expozitie cu opere de arta?


Evenimentele artistice si expozitiile in cadrul carora operele de arta ajung in fata publicului au nevoie de produse de asigurare complexe, care sa acopere eventualele daune ale exponatelor. Razvan RUSU, CEO, LEADER Team Broker, si Mihai CRACEA, Redactor-Sef, XPRIMM Newsletters, vorbesc despre caracteristicile unor astfel de polite, si nu numai, cu prilejul emisiunii “Ora de risc” difuzate marti de RFI incepand cu ora 13:30.

Recent, LEADER Team Broker, companie de brokeraj in asigurari cu o experienta vasta in domeniul politelor de raspundere, cunoscuta pentru asigurarea unora dintre cele mai importante evenimente care au avut loc in ultimii ani in Romania, a fost intermediarul prin care a fost incheiata polita de asigurare a expozitiei “Artisti plastici, membri ai Academiei Romane”, care cuprinde peste 50 de opere de arta.

Alte subiecte dezbatute in cadrul emisiunii vor include rezultatele LEADER Team Broker in 2015, strategia de dezvoltare pentru 2016 si produsele de asigurare pe care mizeaza compania in acest an, dar si alte studii de caz privind proiectele in care a fost implicat brokerul in anul precedent.

Daca aveti intrebari pe care doriti sa le adresati participantilor la emisiune sau comentarii cu privire la tema supusa dezbaterii, va reamintim ca puteti suna, pentru o interventie in direct, la numarul 021.318.40.44.