Leader Team Broker estimează prime intermediate de 7 milioane de euro până la sfârşitul anului.

Leader Team Broker estimează prime intermediate de 7 milioane de euro până la sfârşitul anului. Poliţele de asigurări de sănătate reprezintă 10% din portofoliul total, iar până l-a finalul anului s-ar putea să ajungă la 12%

Autor: Mircea Nica 26.11.2019

Leader Team Broker, companie specializată în managementul riscurilor şi distribuirea poliţelor companiilor de asigurări, estimează prime intermediate în valoare de 7 mil. euro până la sfârşitul anului, a spus Alexandra Durbaca, director executiv al Leader Team Broker.

„Anul trecut am avut un volum al primelor intermediate de 5 mil. euro, iar anul acesta estimăm că vom atinge 7 mil. euro. Poliţele de asigurări de sănătate reprezintă 10% din portofoliul total, iar până l-a finalul anului s-ar putea să ajungă la 12%.“

 

Recent, Leader Team Broker a lansat un serviciu de telemedicină iDoctor, prin care asiguraţii au acces nelimitat la consultaţii şi au la dispoziţie multiple specialităţi medicale precum medicină generală, pediatrie, boli infecţioase şi stomatologie.

„Prin lansarea acestui serviciu de e-health în România, compania noastră face un pas important pentru a le oferi clienţilor servicii integrate, inovatoare în noul context al erei digitale. Serviciul iDoctor devine o soluţie viabilă, complementară serviciilor medicale clasice şi produselor de asigurare de sănătate pe care Leader Team le oferă clienţilor“, a declarat Răzvan Rusu, director general şi fondator al Leader Team Broker.

Preţul pentru iDoctor porneşte de la 15 lei pe lună per angajat pentru companii şi 30 de lei pe lună pentru persoane fizice. Serviciul a fost lansat momentan la nivel local, urmând să fie extins şi la nivel internaţional, a adăugat Alexandra Durbaca.

Leader Team Broker are în plan atât extinderea serviciilor în România şi în străinătate, cât şi introducerea unor produse noi, în urma parteneriatelor cu diferite companii de asigurare străine. În urmă cu o lună, Leader Team a introdus pe piaţa din România printr-un parteneriat cu CFC Underwriting, o companie de asigurări din Londra, o poliţă care acoperă, printre altele, securitatea cibernetică şi amenzile GDPR.

Compania de brokeraj Leader Team a fost fondată în 2007 de antreprenorul Răzvan Rusu şi are o echipă de 40 de angajaţi şi parteneri, cu birouri în Bucureşti, Braşov, Deva, Oradea, Satu Mare şi Bacău.

 

Sursa
https://www.zf.ro/banci-si-asigurari/leader-team-broker-estimeaza-prime-intermediate-7-milioane-euro-pana-sfarsitul-anului-politele-asigurari-sanatate-reprezinta-10-portofoliul-total-iar-pana-l-finalul-anului-s-ar-putea-ajunga-12-18619590