Polita de asigurare Cyber, declarata cel mai bun produs destinate prevenirii riscului de atacuri cibernetice


Polita de asigurare Cyber si raspundere dedicata companiilor IT&C, aflata in portofoliul Leader Team Broker a fost declarata de Piata Financiara, una dintre cele mai cunoscute publicatii economice, “cel mai bun produs destinat prevenirii si acoperirii riscului de atacuri cibernetice. Politia de asigurare Cyber a fost recompensata cu premiul ,,e-Risk” la cea de-a XV editie a Galei e-finance, organizata de publicatie, alaturi de alte produse care fac performanta in industria financiara, bancara sau IT&C de la noi.

“Polita noastra este un produs complet care acopera integral riscurile in materie, a pornit de la nevoile clientilor, a fost proiectata impreuna cu acestia de catre echipa noastra, pe parcursul unui an de zile. Ea vine ca raspuns la cea mai noua provocare careia trebuie sa-i faca fata companiile din lumea intreaga – transformarea digitala proces care aduce cu sine si riscuri noi. Riscul atacului cibernetic este, poate, cel mai important dintre acestea, astfel ca asigurarea impotriva unui astfel de risc poate nu mai este nice to have, a devenit un must” a declarat Razvan Rusu, director general si fondator al Leader Team Broker.

Potrivit oficialului companiei, ultimele statistici date publicitatii arata ca atunci cand o companie este vizata, un atac cibernetic genereaza daune de miliarde de euro si expune compania afectata inclusiv riscului de faliment. “Pretul platit pentru o polita de asigurare Cyber este infinit mai mic decat pagubele care trebuie acoperite in cazul unui atac cibernetic neacoperit la risc”, a adaugat Razvan Rusu.

Din 2019, polita de asigurare Cyber si raspundere dedicata companiilor IT&C a fost introdusa in portofoliul Leader Team Broker ca produs dedicat companiilor din domeniul tehnologiei, care acopera si amenzile GDPR ce decurg din expunerea datelor clientilor in afara companiei. Polita, despre care puteti citi mai mult pe www.leaderteam.ro/it sau www.leaderteam.ro/cyber simplifica interactiunea beneficiarilor cu produsele de asigurare specializate pentru acest domeniu si ii ajuta pe acestia sa reduca cu pana la 50% costurile pentru acoperirea acelorasi riscuri. “Inainte de aparitia politei de asigurare Cyber, clientii erau nevoiti sa achizitioneze trei polite distincte, de la 3 furnizori diferiti”, explica Alexandra Durbaca, director executiv al Leader Team Broker.

Ce alte riscuri acopera polita :

* Raspundere profesionala
* Furtul din conturi bancare sau carduri
* Intreruperea activitatii comerciale ca rezultat al unui atac cibernetic
* Costurile de recuperare a datelor in urma atacurilor cibernetice
* Santaj cibernetic si recompensele solicitate de infractori
* Defaimare
* Furt de proprietate intelectuala
* Transmiterea neintentionata de virsuri informatice
* Incalcarea neintentionata a informatiilor legate de terte parti.

Pentru mai multe detalii apasa pe urmatorul link: https://leaderteam.ro/cyber/