Alexandra DURBACA este noul Director Executiv al LEADER Team Broker – parte a Groupului Londongate


Alexandra DURBACA – Director Executiv al LEADER Team Broker

 

Incepand cu luna ianuarie a acestui an, Alexandra DURBACA (ARSENIE) este noul Director Executiv al LEADER Team Broker – parte a Londongate Group. Cu o experienta de 6 ani ca Director General al companiei INSIA Romania, aceasta se alatura echipei de top management al unei companii de brokeraj dinamice din Romania.

“Investitia britanica a Londongate Grup anuntata recent de catre LEADER Team atrage si o serie de responsabilitati si de criterii de performanta care trebuie atinse. Astfel, echipa noastra se extinde cu un manager recunoscut pentru performantele anterioare, cu o viziune strategica si cu experienta in ceea inseamna lucrul intr-un sistem de management international. Impreuna vom coordona operatiunile companiei, iar Alexandra va dezvolta si strategia de extindere a retelei de parteneri francizati in Romania. Noul nostru Director Executiv are o viziune asupra business-ului care se potriveste perfect cu asteptarile noastre. Atat eu, cat si Brian SALMANPOUR, CEO, The Londongate Group, suntem convinsi ca experienta si gandirea ei strategica o vor ajuta sa dezvolte compania”, declara Razvan RUSU, Director General, LEADER Team Broker.

“Eu cred ca provocarile sunt cel mai bun mod de a gasi solutii inovatoare. Pentru mine, sa vin aici intr-un moment atat de important pentru companie, cand asteptarile sunt extrem de mari, este o provocare. Din fericire am gasit o echipa de profesionisti extrem de motivati si pasionati alaturi de care stiu ca voi reusi sa fac performanta. Am discutat mult inainte sa accept, dar faptul ca imi pastrez libertatea decizionala si ca strategia de dezvoltare propusa de mine este sustinuta atat de managementul din Romania, cat si de partenerii britanici, mi-a usurat decizia”, declara Alexandra DURBACA, Director Executiv al LEADER Team Broker.

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cu specializare in Managementul afacerilor international, Alexandra DURBACA si-a completat studiile in Franta la Faculte des Sciences ?conomiques et de Gestion, University Clermont Auvergne. Si-a inceput cariera in audit si consultant de business in banca si, ulterior, intr-o companie de brokeraj de francize. Din anul 2012 a preluat functia de conducere si a brokerului international de asigurari INSIA Europe in Romania.

“Cu INSIA am pornit de la zero in brokerajul de asigurari si am creat un business care astazi genereaza anual o cifra de afaceri de milioane de euro, inregistrand astfel performante notabile in aceasta industrie. Am incredere ca noul pas din cariera mea ma va ajuta sa ma dezvolt si sa inregistrez rezultate tot mai bune”, completeaza Alexandra DURBACA.