Marius CONSTANTINESCU: noul Director de Daune al LEADER Team Broker


Marius CONSTANTINESCU este noul Director de Daune al LEADER Team Broker part of Londongate

Brokerul international LEADER Team Broker, parte a grupului Londongate, a anuntat numirea lui Marius CONTANTINESCU ca Director al departamentului de daune. Avand o experienta de peste 7 ani in managementul daunelor pentru compania ALD, Marius s-a alaturat companiei de la 1 aprilie.

“Ne bucuram ca, incepand cu aceasta luna, Marius CONSTANTINESCU se alatura echipei LEADER Team Broker. Prin apartenenta la Londongate Group, una dintre directiile strategice de dezvoltare o reprezinta consolidarea pozitiei si oferirea de servicii complete clientilor nostri, de la emiterea contractului de asigurare pana la consultanta in managementul daunelor”, a declarat Razvan RUSU, Director General, LEADER Team Broker.

Misiunea noului departament este de a oferi consultanta si servicii de gestionarea a daunelor clientilor companiei. LEADER Team Broker s-a pozitionat inca de la inceput in piata ca un jucator care a tintit deopotriva dezvoltarea liniilor corporate si retail, cautand sa creeze si sa pastreze un portofoliu echilibrat.

“Ma simt onorat sa fac parte din aceasta echipa de profesionisti in asigurari si ma bucur ca impreuna punem bazele unei linii strategice in dezvoltarea companiei. Problemele care apar in cazul despagubirilor sunt generate de o multitudine de factori care tin fie de asigurator, fie de asigurat. Cele mai multe probleme pot fi preintampinate daca exista o consiliere de specialitate inca de la momentul incheierii contractului de asigurare. Scopul companiei noastre este sa ne asiguram ca nu vor exista surprize si ca daunele clientilor nostri sunt solutionate intr-un timp optim si in parametrii corecti”, a declarat Marius CONSTANTINESCU, Director de daune, LEADER Team Broker.

LEADER Team Broker de Asigurare este o companie de brokeraj in asigurari, avand experienta de peste 10 ani in managementul riscului, din 2017 facand parte din grupul londonez international The Londongate. Compania are sediul central in Bucuresti si este prezenta in 5 orase din tara prin intermediul francizelor sale. Brokerul intermediaza o gama completa de produse de asigurare, de la asigurari obligatorii precum asigurarile RCA sau PAD, pana la asigurari pentru IMM-uri, de sanatate, viata sau alte riscuri complexe, oferite cu sprijinul asiguratorilor locali si internationali.