Leader Team Broker, partener strategic în Romania pentru AXA-Global Healthcare pentru al treilea an consecutiv

  • 300 de clienti persoane fizice si juridice au ales asigurarile de sanatate Axa Global Healthcare
  • Peste 30% din clientii care au interactionat cu consultantul virtual EVA au ales o oferta de asigurare internationala furnizata de Axa Global Healthcare.
  • Pachetele AXA Global Healthcare acopera inclusiv serviciile medicale in cazul imbolnavirii cu Covid-19.
  • Incepand din luna februarie, AXA a introdus in toate pachetele consultanta psihologica.

Bucuresti, 29 martie 2021: Leader Team Broker, jucator cheie pe piata asigurarilor din Romania, a intermediat vanzarea catre persoane fizice si companii a peste 300 de polite de asigurari de sanatate AXA – Global Healthcare, in cadrul parteneriatului strategic pe care cele doua companii il dezvolta de trei ani consecutiv. Totodata, 30% dintre romanii care au ales sa interactioneze cu EVA, primul consultant virtual dedicat politelor de sanatate lansat de Leader Team Broker anul trecut, au ales o oferta internationala, furnizata de liderul mondial Axa Global Healthcare.

Leader Team Broker a adus produsele AXA Global Healthcare pe piata din Romania si le-a integrat in portofoliul sau de produse dedicate sanatatii in urma cu trei ani. Parteneriatul strategic dintre cele doua companii presupune vanzarea de catre brokerul local a politelor de sanatate cu acoperire internationala emise de AXA – Global Healthcare catre persoane fizice si companii din Romania.

“Din primavara anului 2019, AXA – Global Healthcare are un parteneriat strategic cu Leader Team Broker, un jucator cheie pe piata romaneasca de asigurari, pentru distributia locala a planurilor internationale de asigurari medicale AXA – Global Healthcare. Prin intermediul Leader Team, clientii din Romania au acces la toate planurile noastre globale de sanatate care raspund unei game largi de preferinte si nevoi pentru piata internationala. Acest parteneriat permite Leader Team sa ofere clientilor o gama larga de beneficii, inclusiv consultatii medicale virtuale 24 de ore pe zi prin telefon sau video, a doua opinie din partea unui medic, servicii prin intermediul Mind Health, oferite telefonic de catre psihologi, sau servicii dedicate de evacuare in caz de urgenta medicala. Toate acestea, impreuna cu platforma digitala a Leader Team, care faciliteaza obtinerea unei oferte complete prin intermediul consultantului virtual EVA (www.leaderteam.ro), au determinat o dezvoltare puternica a pietei internationale de asigurari de sanatate din Romania. Vom continua parteneriatul puternic pe care il avem si suntem convinsi ca Leader Team va raspunde in continuare nevoilor specifice ale clientilor din Romania si va sprijini strategia noastra de extindere pe piata romaneasca de asigurari medicale private”, a spus Paul Hawke, Senior Global Sales Manager AXA – Global Healthcare.

Potrivit Leader Team Broker, clientii care au ales o asigurare de sanatate AXA cu acoperire internationala sunt femei si barbati in egala masura (50%-50%), varsta medie este de 38 de ani, iar orasele din care provin cei mai multi sunt Bucuresti (peste 95%), Timisoara si Cluj.

Colaborarea cu un brand atat de puternic permite echipei Leader Team sa ofere clientilor sai o gama larga de beneficii medicale oriunde in lume. In ultimii ani, romanii au devenit tot mai interesati de asigurarile de sanatate cu acoperiri extinse, iar prin intermediul parteneriatului strategic pe care il avem de trei ani cu AXA am adus cele mai bune produse internationale, cu care am contribuit la cresterea pietei locale a asigurarilor de sanatate, care este intr-o continua expansiune”, a declarat Razvan Rusu, fondator Leader Team Broker.

Astfel, persoanele sau companiile care apeleaza la asigurarea medicala AXA pot avea acces la o retea globala de furnizori medicali, servicii online si telefonice 24/7 si pot gasi solutia potrivita pentru nevoile lor de sanatate oriunde in lume. In functie de pachetul ales, asigurarea medicala lansata in parteneriat cu AXA are acoperire internationala pentru cancer, boli cronice, Covid-19, operatii pe inima, servicii medicale psihiatrice, servicii dentare, acopera costurile de spitalizare si tratamentele in ambulatoriu si monitorizarea sarcinii si a nasterii. Aditional, asigurarea de la AXA acopera si toate costurile medicale aferente imbolnavirii cu Covid-19 (inclusiv testarea).

EVA, primul consultant virtual dedicat asigurarilor de sanatate

Pe fondul accelerarii digitalizarii, in 2021, Leader Team Broker isi concentreaza investitiile pentru a dezvolta solutii de accesare online a produselor de asigurare din portofoliul propriu. Anul acesta, investitiile vor fi directionate catre vanzarea online de asigurari si solutii inovatoare.

In 2020, Leader Team Broker a lansat EVA, primul consultant virtual dedicat asigurarilor de sanatate.

EVA este primul chatbot din Romania care ajuta clientii existenti si potentiali sa decida asupra politei de sanatate pe care o doresc – interna sau internationala si la ce costuri. In mai putin de 60 de secunde de la interactiunea cu EVA, clientul primeste in chat si pe email oferta de sanatate, personalizata pe nevoile sale. EVA poate fi accesata de orice persoana fizica din Romania care doreste sa se informeze cu privire la termenii si conditiile unei polite de asigurare de sanatate sau doreste sa compare costurile si beneficiile unei polite de asigurare cu cele oferite de asigurarea clasica de sanatate. Clientii interesati de o polita de asigurare internationala vor primi, cu ajutorul EVEI, oferta AXA, iar cei interesati de o polita cu acoperire nationala o oferta Signal Iduna “, a declarat Alexandra Durbaca, director executiv al Leader Team Broker .

Procedura de interogare a EVEI este facila, clientul putand intra in dialog cu consultantul virtual atat prin intermediul website-ului companiei, www.leaderteam.ro/EVA. Interactiunea cu consultantul virtual pentru asigurari de sanatate respecta normele in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal, setul de informatii necesare de transmis de catre un potential client fiind minimal.

In ultimii ani, asigurarile de sanatate au devenit tot mai atractive pentru romani. Potrivit Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), piata asigurarilor de sanatate a ajuns, in 2020, la 451,45 milioane de lei, o crestere de 18% fata de anul anterior. Totodata, in 2019, piata a inregistrat un avans de peste 11%.

Despre Leader Team Broker de asigurare

Fondata in anul 2006 de antreprenorul Razvan Rusu, Leader Team Broker de asigurare este o companie de brokeraj in asigurari cu 15 ani de experienta in managementul riscului si asigurari. Compania numara in prezent 40 de angajati si parteneri, care ofera servicii de brokeraj atat in Bucuresti cat si la nivel national prin birourile existente in Sibiu, Brasov, Deva, Oradea, si Bacau. Leader Team este recunoscuta ca una dintre cele mai inovatoare companii de brokeraj de asigurari din Romania, cu produse unice de cyber security, produse pentru industria IT, industria navala, aviatie, energie, sanatate si proiecte speciale cum sunt UEFA Champions League Romania (2012), White Sensation Romania (2012), The Human Body (2013). In 2020, performantele companiei au fost recompensate de publicatia Piata Financiara cu titlul de “Brokerul anului in asigurari” si de Financial Intelligence cu distinctia “Asigurarea pentru securitate cibernetica a anului 2020”.

 

Publicatia londoneza “Treat Technologies” dedicata stirilor din domeniul securitatii cibernetice a inclus Leader Team Broker in top 20 companii la nivel mondial care ofera cele mai bune solutii si produse de asigurare in “cyber insurance”. In anul 2017, compania a primit premiul “Cel mai creativ Broker de asigurare din Romania”, oferit de Media XPrimm iar in 2019 a primit premiul pentru ,,Inovatie si Digitalizare”, fiind singura companie de brokeraj din Romania care a folosit tehnologia RPA pentru operatiunile financiare repetitive. Compania a fost premiata in 2020 de publicatia Piata Financiara, la Gala e-finance, cu premiul ,,e-Risk” pentru cel mai bun produs destinat prevenirii si acoperirii riscului de atacuri cibernetice. Leader Team este singura companie de brokeraj in asigurari care a dezvoltat conceptul iDoctor, un program intergrat de servicii medicale nationale si internationale, avand la baza un program de asigurari personalizat.

Detalii pe https://leaderteam.ro/axa/

https://www.capital.ro/premiera-in-contractele-de-asigurari-consilierea-psihologica.html

https://www.bursa.ro/pentru-al-treilea-an-consecutiv-leader-team-broker-este-partener-strategic-in-romania-pentru-axa-global-healthcare-02917245

Leader Team Broker, strategic partner in Romania for Axa-Global Healthcare for the third consecutive year

https://www.zf.ro/banci-si-asigurari/razvan-rusu-leader-team-broker-in-ultimii-ani-romanii-au-devenit-tot-19993729

Leader Team Broker, partener strategic în România pentru Axa-Global Healthcare pentru al treilea an consecutiv