Brokerul de asigurari al anului 2023

Pentru al treilea an consecutiv, Leader Team Broker este ”Brokerul de asigurari al anului”, in cadrul premiilor ”Innovation Awards” by CorporateLiveWire Marea Britanie


Expertiza Leader Team Broker in domeniul produselor de asigurare nisate, cu un grad ridicat de inovatie si de creativitate, a adus companiei romanesti, pentru al treilea an conscutiv, distinctia de ”Brokerul de asigurari al anului 2023”, in cadrul premiilor ”Innovation Awards” acordate de CorporateLiveWire Marea Britanie.

Jucator cheie pe piata asigurarilor de nisa, atat in Romania, cat si in Europa, Leader Team Broker este recunoscuta pentru parteneriatele pe care le are cu cei mai mari asiguratori din lume si pentru pachetele de asigurare complexe si inovative pe care le creeaza si le vinde cu succes atat pe piata locala, cat si pe cea europeana.

Leader Team Broker, care are in portofoliu cele mai multe produse de asigurare de pe piata si lucreaza cu peste 30 de asiguratori locali si internationali, ofera clientilor sai una dintre cele mai bogate oferte de polite de asigurare, anticipand nevoile specifice le acestora si creionand pachete creative care sa acopere toate aceste nevoi.

Prezenta in peste 20 de tari europene, Leader Team este recunoscuta pe plan local si international ca fiind una dintre cele mai originale si inovatoare companii de brokeraj pentru produsele personalizate pe care le creeaza, ceea ce i-a adus de-a lungul anilor recunoasterea atat a presei, cat si a organizatiilor profesionale locale si europene.

”Expertiza pe care Leader Team Broker o are i-a permis sa incheie parteneriate cu unii dintre cei mai mari asiguratori din lume, cum ar fi AXA si diferite sindicate LLOYD’S . Compania a a intrat pe piata europeana in 2021, iar astazi este prezenta in 22 de tari europene, unde ofera companiilor pachete de asigurare pentru platforma de comert electronic Amazon, precum si asigurarea de raspundere profesionala IT si pachete de asigurari de sanatate inovative”, precizeaza realizatorii clasamentului, care adauga faptul ca Leader Team Broker a incheiat si in 2023 parteneriate importante cu jucatori internationali precum Allianz Worldwide Care, April International si Chubb, parteneriate care ii permit sa-si extinda portofoliul cu noi pachete inovative de asigurari de sanatate sau de raspunderi.

CorporateLiveWire mai noteaza ca juriul a fost deosebit de impresionat de modelul de business al companiei de brokeraj romanesti, care a contribuit la pozitionarea acesteia ca firma de top pe piata romaneasca. ”Leader Team Broker a dezvoltat un echilibru perfect intre calitatea produselor si serviciilor oferite si canalele de distributie pe care si le-a creat inca de la infiintare. Ca parte a acestui model de business, Leader Team Broker a dezvoltat si oportunitati de franciza, pentru a-si largi acoperirea nationala. Compania de brokeraj ofera, totodata, celor francizati si o pregatire profesionala de exceptie, strategia fiind aceea de a-i ajuta sa obtina crestere si performanta. Sistemele IT performante, suportul operational si accesul la diverse produse de asigurare ale brokerului pun bazele unor parteneriate in franciza de succes”, explica realizatorii CorporateLiveWire.

Modelul sanatos de business pe care Leader Team Broker il practica inca de la infiintare i-a adus, in 2022, o crestere cu 25% a valorii totale a primelor intermediate, pana la 9,5 milioane de euro – o noua cifra record in istoria companiei.

De-a lungul anilor, Leader Team Broker a lucrat pentru colosi internationali precum Coca-Cola, Marks&Spencer, Turkish Airlines, Alison Hayes, Key Way Group sau Softelligence. Totodata, a creat produse unice de asigurare pentru proiecte ca UEFA Champions League Romania (2012), White Sensation Romania (2012) sau expozitia The Human Body (2013). In 2019, compania a semnat un parteneriat strategic cu AXA Global Healthcare, pentru a distribui produsele de sanatate AXA.

Premiile CorporateLiveWire UK se acorda companiilor care au devenit varf de lance in domeniile in care activeaza si acopera cele mai importante ramuri de business, de la consultanta financiara si fonduri mutuale, la case de avocatura, brokeri de asigurari si companii de fuziuni si achizitii. Wired este o platforma de networking, lansata in 2011, care aduce impreuna profesionisti de business din intreaga lume, care impartasesc idei, resurse si propriile experiente din lumea afacerilor.