Asigurarea de răspundere contractuală Amazon

Leader Team Broker isi consolideaza pozitia de principal distribuitor al politei Amazon la nivel european, prin dublarea ponderii acestei asigurari in totalul businessului, in acest an


• Asigurarea de raspundere contractuala Amazon oferita de Leader Team Broker este un produs complex, care respecta toate cerintele retailerului american.

• Polita Amazon de la Leader Team Broker are acoperire oriunde in lume, astfel incat clientii sunt protejati indiferent in ce zona tranzactioneaza pe Amazon.

• Leader Team Broker de asigurare distribuie polita Amazon la nivel international, cele mai multe cereri venind din tarile nordice si cele baltice.

Bucuresti, 08 aprilie 2024. Leader Team Broker, jucator cheie pe piata asigurarilor de nisa din Europa, estimeaza ca ponderea asigurarii de raspundere contractuala Amazon in totalul businessului se va dubla in acest an, consolidandu-si astfel pozitia de principal distribuitor al acestei polite pe piata europeana, pozitie pe care se mentine inca de la lansarea produsului, in 2021. Compania de brokeraj din Romania a fost prima care a introdus asigurarea Amazon pe piata locala si printre primii din Europa, oferind un produs complex si complet, in conformitate cu cerintele retailerului american.

Asigurarea de raspundere a producatorului fata de Amazon – Amazon Seller (FBA) Insurance este o polita special conceputa pentru companiile care vand produse prin intermediul cunoscutei platforme de retail, produs pe care Leader Team Broker l-a lansat in septembrie 2021, pentru a acoperi obligatia contractuala introdusa de gigantul de retail online in relatia comerciala cu sellerii care obtin peste 10.000 de dolari din vanzarile prin reteaua online. Mai mult de jumatate din marfa tranzactionata pe Amazon este vanduta de catre terti, fara ca retailerul online sa o poata verifica. In acest context, Amazon a introdus aceasta polita, pentru a acoperi eventualele daune produse cumparatorilor de marfurile vandute prin intermediul platformei.

”Am fost primii care au conceput si lansat aceasta polita, atunci cand Amazon a introdus obligativitatea asigurarii de raspundere a producatorului, si oferim un produs complex, inclusiv un certificat de asigurare, care respecta toate cerintele retailerului american. Politele noastre sunt disponibile pentru companii atat din Europa, cat si din America, iar, pe anumite tari, clientii care apeleaza la noi au posibilitatea de a alege din ofertele a doi asiguratori acceptati de Amazon. De exemplu, pentru piata americana, avem parteneriat cu cel mai mare grup de asigurare din SUA pe e-commerce si putem oferi asigurarea Amazon companiilor de peste Ocean prin intermediul acestor parteneri. Polita Amazon este unul dintre produsele noastre cel mai bine vandute in Europa si, pe masura ce tot mai multi selleri se inroleaza in reteaua Amazon si interesul pentru aceasta asigurare creste, ne asteptam ca, in acest an, ponderea asigurarii Amazon in businessul nostru sa se dubleze”, a declarat Alexandra Elena Durbaca, CEO Leader Team Broker de asigurare.

Leader Team Broker de asigurare vinde polita Amazon la nivel international, iar cele mai multe cereri vin din tarile nordice si cele baltice, cum ar fi Islanda, Finlanda, Norvegia, Suedia, Estonia, Letonia si Lituania.

Asigurarea de raspundere contractuala Amazon poate fi obtinuta rapid, cu un simplu telefon catre consultantii Leader Team Broker, care pot oferi o cotatie de pret in maximum 48 de ore, iar contractul de asigurare poate fi semnat intr-un timp foarte scurt, de 2-3 zile. Polita are acoperire oriunde in lume, inclusiv in SUA si Canada, astfel incat clientii sunt protejati indiferent in ce zona a lumii tranzactioneaza pe Amazon.

Asigurarea vanduta de Leader Team Broker are rating A+ acordat de S&P si AM Best (conditie impusa de Amazon) si acopera daune de pana la 1 milion de dolari, provocate cumparatorilor de produsele vandute pe Amazon.

Despre Leader Team Broker de asigurare

Leader Team Broker de asigurare este o companie de brokeraj in asigurari cu prezenta la nivel european si cu peste 18 ani de experienta in managementul riscului si asigurari. Compania este recunoscuta ca unul dintre cei mai inovatori jucatori de brokeraj in asigurari cu produse unice de raspundere, sanatate, cyber security, produse pentru industria IT, industria navala, aviatie, energie, marketing si HR.

In 2021, Leader Team Broker a primit in UK-Londra, distinctia de ”Brokerul de asigurari al anului”, in cadrul premiilor Corporate LiveWire, pentru gradul de creativitate si de inovare a produselor de asigurare, concepute pentru noile industrii aflate in dezvoltare si care acopera noile provocari ale mediului de business. Juriul a apreciat felul in care Leader Team Broker sparge tipare si vine cu produse creative, pentru industrii aflate in plina expansiune si pentru riscuri dintre cele mai diverse.

In 2020, performantele companiei au fost recompensate de publicatia Piata Financiara cu titlul de ”Brokerul anului in asigurari” si de Financial Intelligence cu distinctia ”Asigurarea pentru securitate cibernetica a anului 2020”.

Publicatia londoneza ”Treat Technologies” dedicata stirilor din domeniul securitatii cibernetice a inclus Leader Team Broker in top 20 companii la nivel mondial care ofera cele mai bune solutii si produse de asigurare in ”cyber insurance”. In anul 2017, compania a primit premiul ”Cel mai creativ Broker de asigurare din Romania”, oferit de Media XPrimm iar in 2019 a primit premiul pentru „Inovatie si Digitalizare”, fiind singura companie de brokeraj care a folosit tehnologia RPA pentru operatiunile financiare repetitive. Compania a fost premiata in 2020 de publicatia Piata Financiara, la Gala e-finance, cu premiul „e-Risk” pentru cel mai bun produs destinat prevenirii si acoperirii riscului de atacuri cibernetice.

Leader Team este singura companie de brokeraj in asigurari care a dezvoltat conceptul iDoctor, un program integrat de servicii medicale nationale si internationale, avand la baza un program de asigurari personalizat.

Detalii pe https://leaderteam.ro/
Follow us on LinkedIn: Leader Team Insurance Broker https://www.linkedin.com/company/leader-team-insurance-broker/