Primul interviu cu EVA – chatbot-ul Leader Team Broker. Aflati ce o face atat de speciala.


Pentru ca este nou intrata in echipa Leader Team Broker, am provocat-o pe EVA sa ne explice ce o face atat de speciala. Altfel spus, am luat-o la intrebari sa vedem cat de pregatita este pentru a face fata tirului de intrebari venite de la un client curios. Cu precizia si calmul specifice unui chatbot, EVA ne-a raspuns extrem de detaliat la toate intrebarile. Ca un adevarat profesionist. Daca vreti sa aflati si voi cu ce se ocupa EVA, intrati pe www.leaderteam.ro/eva

Sa incepem

Q: Oferta pe care o primesc de la EVA este ferma si finala?

A: Da. Daca ai introdus date reale, oferta pe care o primesti este reala, ferma si finala.

Q: Oferta pe care o primesc de la EVA este informativa sau ma transforma automat in client?

A: In urma dialogului cu EVA primesti o oferta de sanatate care este informativa. Daca esti interesat si vrei sa inchei polita de asigurare, EVA te poate pune in legatura cu un consultant pentru a continua discutia si a incheia polita.

Q: Daca maine intru din nou in dialog cu EVA voi primi aceeasi oferta?

A: Daca NU ai imbatranit cu mai mult de o zi, vei primi aceeasi oferta. Daca ti se schimba varsta, vei primi o alta oferta

Q: Oferta nationala pe care o primesc de la EVA este de la un singur asigurator?

A: Oferta de sanatate valabila in interiorul Romaniei provine de la Signal Iduna, asigurator de top din Germania, cu o experienta de peste 100 de ani in industria globala a asigurarilor.

Q: Oferta internationala pe care o primesc de la EVA este de la un singur asigurator?

A: Oferta de sanatate valabila international provine de la AXA- Global Healthcare, lider mondial pe piata asigurarilor de sanatate private internationale. Cu produsele internationale de sanatate, ai acces la tratamente, servicii si investigatii medicale, spitalizare in Romania, Europa, SUA si restul lumii cu limite intre 125.000 euro si 6 milioane de euro.

Q: O pot ruga pe EVA sa imi trimita o oferta comparativa de la mai multi asiguratori?

A: EVA te poate pune in legatura cu un consultant care te va ajuta sa obtii toate informatiile solicitate. EVA nu face oferte comparative.

Q: Cum procedez daca vreau sa compar mai multe oferte pentru acelasi tip de polita?

A: Politele de sanatate se incheie o singura data pentru o persoana. Daca doresti sa vezi ofertele si de la alti asiguratori un consultant de la Leader Team te poate ajuta sa creionezi si sa compari aceste produse. Pe sanatate avem peste 10 asiguratori cu care lucram si peste 20 de produse de asigurare. Poti sa contactezi accesand aceasta pagina dedicata asigurarilor de sanatate https://leaderteam.ro/idoctor/

Q: Trebuie sa o informez pe EVA ca am acceptat oferta?

A: EVA iti transmite ofertele finale si te intreaba daca vrei sa fii contactat de un alt consultant din echipa Leader Team. Daca vrei sa inchei polita fie ne poti suna, fie poti sa apesi DA.

Q: Cum stie EVA daca sunt sincer sau nu in ce priveste varsta sau starea de sanatate?

A: EVA are incredere in tine si in informatiile pe care le transmiti. Daca introduci date incorecte sau oferi informatii gresite la evaluare, polita nu va fi valabila. Clientul care doreste sa transforme oferta in polita va avea ulterior o discutie telefonica, cu un consultant medical care va face evaluarea starii de sanatate si va confirma datele introduse.

Q: Cand intra in vigoare polita pe care o primesc de la EVA si o semnez?

A: Vei primi pe email documentele politei cu semnatura si stampila asiguratorului.

Q: De cand beneficiez de prevederile contractului?

A: Beneficiile politei incep sa curga de la data la care alege clientul sa intre in valabilitate contractul. Daca vrei sa incepi de la data de 1 a lunii, poti deconta prin polita servicii medicale de care beneficiezi de la data de 1 a aceleiasi luni. Pentru serviciile din sectiunea de ambulatoriu (consultantii, analize, investigatii etc) si pentru spitalizarea din accident nu exista perioada de asteptare. Pentru spitalizare din imbolnavire exista o perioada de asteptare de 4 luni.

Q: EVA ma asista si in rezolvarea unei probleme de sanatate? Ma ghideaza ca sa rezolv problema?

A: EVA te ghideaza sa alegi oferta pentru polita de sanatate potrivita pentru tine.

Q: Ce se intampla daca accept propunerea EVEI, cum intru din nou in legatura cu ea?

  • A: Dupa ce ai primit oferta de sanatate, EVA te intreaba daca doresti sa fii contactat de un coleg Leader Team.
  • Daca raspunsul tau este DA, vei fi contactat de un consultant pe sanatate al Leader Team Broker in cel mult 24 de ore de a dialogul cu EVA.
  • Daca vrei sa transformi oferta in polita, vei furniza consultantului Leader Team CNP-ul si adresa, pentru a fi introduse in sistem.
  • Ulterior vei fi contactat de un consultant medical pentru evaluarea starii de sanatate. (prin telefon sau prin chestionar medical)
  • Daca datele furnizate sunt corecte si acceptate de catre asigurator, Leader Team emite polita si primesti pe email documentatia.
  • Daca datele furnizate au fost incorecte, oferta va fi anulata.

Q: Este necesar sa ma deplasez la sediu pentru a semna un contract sau oferta primita este contractul in sine?

A: Pentru ca avem grija de sanatatea ta si a noastra, toata activitatea se desfasoara online si telefonic. Vei primi toata documentatia pe email. Dupa incheierea politei, un consultant medical Leader Team te va contacta si iti va explica cum poti folosi polita de asigurare. In cazul in care doresti sa vii la sediul nostru sa ne cunosti, te asteptam cu drag.

Q: Oferta pe care o primesc de la EVA are un termen de valabilitate?

A: Oferta este valabila 30 de zile calendaristice.

Q: Cat timp am la dispozitie pentru a analiza inainte de a decide?

A: Nu exista un termen limita de gandire pentru a lua o decizie. Singurul factor de care trebuie sa tii cont este varsta – daca ti se schimba varsta, se va schimba si oferta.

Q: Cati ani are EVA?:)

A: Ziua mea de nastere este 16 iunie, ziua in care, anul acesta, Leader Team a implinit 14 ani de activitate si vreo 20 de la ideea de business. Poti citi povestea mea pe Blogul EVEI.

Q: Va exista si Adam?:)

A: Stai cu ochii pe Leader Team si vei afla.

www.leaderteam.ro ; www.leaderteam.ro/eva ; www.leaderteam.ro/blogul-evei