Primul interviu cu EVA – chatbot-ul Leader Team Broker. Aflati ce o face atat de speciala.

Pentru că este nou intrată în echipa Leader Team Broker, am provocat-o pe EVA să ne explice ce o face atât de specială. Altfel spus, am luat-o la întrebări să vedem cât de pregătită este pentru a face față tirului de întrebări venite de la un client curios. Cu precizia si calmul specifice unui chatbot, EVA ne-a răspuns extrem de detaliat la toate întrebările. Ca un adevărat profesionist. Dacă vreți să aflați și voi cu ce se ocupă EVA, intrați pe www.leaderteam.ro/eva

Să incepem

Q:  Oferta pe care o primesc de la EVA este fermă și finală?

A: Da. Dacă ai introdus date reale, oferta pe care o primești este reală, fermă și finală.

 Q: Oferta pe care o primesc de la EVA este informativă sau mă transformă automat în client?

A: În urma dialogului cu EVA primești o ofertă de sănătate care este informativă. Dacă ești interesat și vrei să închei polița de asigurare, EVA te poate pune în legătură cu un consultant pentru a continua discuția și a încheia polița.

Q: Dacă mâine intru din nou în dialog cu EVA voi primi aceeași ofertă?

A: Dacă NU ai îmbătrânit cu mai mult de o zi, vei primi aceeași ofertă. Dacă ți se schimbă vârsta, vei primi o altă ofertă

Q: Oferta națională pe care o primesc de la EVA este de la un singur asigurător?

A: Oferta de sănătate valabilă în interiorul României provine de la Signal Iduna, asigurător de top din Germania, cu o experiență de peste 100 de ani în industria globală a asigurărilor.

Q: Oferta internațională pe care o primesc de la EVA este de la un singur asigurător?

A: Oferta de sănătate valabilă internațional provine de la AXA- Global Healthcare, lider mondial pe piaţa asigurărilor de sănătate private internaţionale. Cu produsele internaționale de sănătate, ai acces la tratamente, servicii şi investigaţii medicale, spitalizare în România, Europa, SUA şi restul lumii cu limite între 125.000 euro şi 6 milioane de euro.

Q: O pot ruga pe EVA să îmi trimită o ofertă comparativă de la mai mulți asigurători?

A: EVA te poate pune în legătură cu un consultant care te va ajuta să obții toate informațiile solicitate. EVA nu face oferte comparative.

Q: Cum procedez dacă vreau să compar mai multe oferte pentru același tip de poliță?

A: Polițele de sănătate se încheie o singură dată pentru o persoană. Daca doresti să vezi ofertele si de la alți asiguratori un consultant de la Leader Team te poate ajuta să creionezi și să compari aceste produse. Pe sănătate avem peste 10 asiguratori cu care lucrăm și peste 20 de produse de asigurare. Poți să contactezi accesand această pagină dedicată asigurarilor de sănătate https://leaderteam.ro/idoctor/

Q: Trebuie să o informez pe EVA că am acceptat oferta?

A: EVA îți transmite ofertele finale și te întreabă dacă vrei să fii contactat de un alt consultant din echipa Leader Team.  Dacă vrei să închei polița fie ne poți suna, fie poți să apeși DA.

Q: Cum știe EVA dacă sunt sincer sau nu în ce privește vârsta sau starea de sănătate?

A: EVA are încredere în tine și în informațiile pe care le transmiți. Dacă introduci date incorecte sau oferi informatii gresite la evaluare, polița nu va fi valabilă. Clientul care dorește să transforme oferta în poliță va avea ulterior o discuție telefonică, cu un consultant medical care va face evaluarea stării de sănătate și va confirma datele introduse.

Q: Când intră în vigoare polița pe care o primesc de la EVA și o semnez?

A: Vei primi pe email documentele poliței cu semnătura și ștampila asigurătorului.

Q: De când beneficiez de prevederile contractului?

A: Beneficiile poliței încep să curgă de la data la care alege clientul să intre în valabilitate contractul.  Dacă vrei să începi de la data de 1 a lunii, poți deconta prin poliță servicii medicale de care beneficiezi de la data de 1 a aceleiași luni. Pentru serviciile din secțiunea de ambulatoriu (consultanții, analize, investigații etc) si pentru spitalizarea din accident nu exista perioada de asteptare. Pentru spitalizare din îmbolnavire există o perioadă de așteptare de 4 luni.

Q: EVA mă asistă și în rezolvarea unei probleme de sănătate? Mă ghidează ca să rezolv problema?

A: EVA te ghidează să alegi oferta pentru polița de sănătate potrivită pentru tine.

 Q: Ce se întâmplă dacă accept propunerea EVEI, cum intru din nou în legătură cu ea?

  • A: După ce ai primit oferta de sănătate, EVA te întreabă dacă dorești să fii contactat de un coleg Leader Team.
  • Dacă răspunsul tău este DA, vei fi contactat de un consultant pe sănătate al Leader Team Broker în cel mult 24 de ore de a dialogul cu EVA.
  • Dacă vrei să transformi oferta în poliță, vei furniza consultantului Leader Team CNP-ul și adresa, pentru a fi introduse în sistem.
  • Ulterior vei fi contactat de un consultant medical pentru evaluarea stării de sănătate. (prin telefon sau prin chestionar medical)
  • Dacă datele furnizate sunt corecte si acceptate de catre asigurator, Leader Team emite polița și primești pe email documentația.
  • Dacă datele furnizate au fost incorecte, oferta va fi anulată.

Q: Este necesar să mă deplasez la sediu pentru a semna un contract sau oferta primită este contractul în sine?

A: Pentru că avem grijă de sănătatea ta și a noastră, toată activitatea se desfășoară online și telefonic. Vei primi toată documentația pe email. După încheierea poliței, un consultant medical Leader Team te va contacta și îți va explica cum poți folosi polița de asigurare. În cazul în care dorești să vii la sediul nostru să ne cunoști, te asteptăm cu drag.

Q: Oferta pe care o primesc de la EVA are un termen de valabilitate?

A: Oferta este valabilă 30 de zile calendaristice.

Q: Cât timp am la dispoziție pentru a analiza înainte de a decide?

A: Nu există un termen limită de gândire pentru a lua o decizie. Singurul factor de care trebuie să ții cont este vârsta – dacă ți se schimbă vârsta, se va schimba și oferta.

Q: Câți ani are EVA?:)

A: Ziua mea de naștere este 16 iunie, ziua în care, anul acesta, Leader Team a împlinit 14 ani de activitate și vreo 20 de la ideea de business. Poți citi povestea mea pe Blogul EVEI.

Q: Va exista și Adam?:)

A: Stai cu ochii pe Leader Team si vei afla

www.leaderteam.ro ; www.leaderteam.ro/eva ; www.leaderteam.ro/blogul-evei