Afla cat a platit Theodora pe o asigurare de calatorie pentru Grecia care acopera si Covid


Theodora este din Bucuresti si vrea sa plece in vacanta in Grecia cu familia. Ea are deja asigurare de sanatate nationala si acum a ales si o asigurare de calatorie printr-un broker de asigurare pentru perioada vacantei care o ajuta si in cazul infectarii cu Covid 19.

Nu a costat-o mult, insa i-a dat siguranta de care avea nevoie sa se bucure linistita de sejur. Odata cu venirea coronovarisului, a crescut numarul celor care aleg sa isi faca o asigurare de sanatate, dar si al celor care se asigura pe timpul calatoriei inainte sa plece din tara.

“Am primit o suma asigurata de 50.000 de euro, e o limita maxima pe care o pot folosi in cazul in care va fi o urgenta medicala. Am platit 130 de lei pentru trei persoane. O asigurare tip pachet pentru intreaga familie”, a declarat Theodora.

“Asigurarile de sanatate acopera astfel de servicii, atat pe partea de spitalizare cat si pe partea de ambulatoriu, iar cresterea este undeva de aproximativ 20-25% fata de perioada anului trecut. In Romania, asiguratorii si-au pus pe produsul de asigurare clauza de COVID din aceasta primavara din luna martie. Pentru zona de calatorie asiguratorii din Romania si-au updatat produsele in aceasta primavara astfel incat in cazul in care cineva trebuie sa mearga in afara tarii astfel incat sa fie acoperite toate costurile in cazul unei diagnosticari cu COVID”, a declarat Alexandra Durbaca, Director executiv Leader Team Broker de asigurare.

Preturi:

  • O asigurare nationala de sanatate costa 350 euro pe an/persoana
  • O asigurare internationala costa 1000 euro pe an/persoana
  • O asigurare de calatorie costa 7 euro pe an/persoana

Despre Leader Team Broker de asigurare- suntem un broker de asigurari cu o experienta de peste 14 ani pe piata. Gestionam portofolii de asigurari pentru companii mari precum: Turkish Airlines, Coca-Cola, Kruk, Sanador, Alison Hayes, APS, IREM/Petrom, Softelligence, FintechOS, Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Casa de avocatura PeliFilip. Suntem un broker care are toate produsele de asigurare, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Vindem de la cele mai simple produse, RCA si CASCO pana la cele mai complexe asigurari pentru companii. In atasament te rog sa gasesti si o prezentare.