Afla cat a platit Theodora pe o asigurare de calatorie pentru Grecia care acopera si Covid

 

Theodora este din Bucureşti şi vrea să plece în vacanţă în Grecia cu familia. Ea are deja asigurare de sănătate naţională şi acum a ales şi o asigurare de călătorie printr-un broker de asigurare pentru perioada vacanţei care o ajută şi în cazul infectării cu Covid 19.

Nu a costat-o mult, însă i-a dat siguranţa de care avea nevoie să se bucure liniştită de sejur. Odată cu venirea coronovarisului, a crescut numărul celor care aleg să îşi facă o asigurare de sănătate, dar şi al celor care se asigură pe timpul călătoriei înainte să plece din ţară.

”Am primit o sumă asigurată de 50.000 de euro, e o limită maximă pe care o pot folosi în cazul în care va fi o urgenţă medicală. Am plătit 130 de lei pentru trei persoane. O asigurare tip pachet pentru întreaga familie”, a declarat Teodora.

”Asigurările de sănătate acoperă astfel de servicii, atât pe partea de spitalizare cât şi pe partea de ambulatoriu, iar creşterea este undeva de aproximativ 20-25% faţă de perioada anului trecut. În România, asiguratorii şi-au pus pe produsul de asigurare clauza de COVID din această primăvară din luna martie. Pentru zona de călătorie asiguratorii din România şi-au updatat produsele în  această primăvară astfel încât în cazul în care cineva trebuie să meargă în afara ţării astfel încât să fie acoperite toate costurile în cazul unei diagnosticări cu COVID”, a declarat Alexandra Durbacă, Director executiv Leader Team Broker de asigurare.

Preţuri:

  • O asigurare naţională de sănătate costă 350 euro pe an/persoană
  • O asigurare internaţională costă 1000 euro pe an/persoană
  • O asigurare de călătorie costă 7 euro pe an/persoana

Despre Leader Team Broker de asigurare- suntem un broker de asigurari cu o experienta de peste 14 ani pe piata. Gestionam portofolii de asigurari pentru companii mari precum: Turkish Airlines, Coca-Cola, Kruk, Sanador, Alison Hayes, APS, IREM/Petrom, Softelligence, FintechOS, Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Casa de avocatura PeliFilip. Suntem un broker care are toate produsele de asigurare, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Vindem de la cele mai simple produse, RCA si CASCO pana la cele mai complexe asigurari pentru companii. In atasament te rog sa gasesti si o prezentare.