Leader Team Broker ofera asigurari pentru companii din 15 tari europene. Ce produse vinde la nivel international

Compania Leader Team Broker, unul dintre cei mai inovatori brokeri de asigurari din Romania, prezenta de 15 ani pe piata din Romania este prezenta si in 15 tari europene, prin produsele de asigurare si serviciile de nisa pe care le ofera firmelor din Uniunea Europeana care au prezenta internationala.

Pentru ca vine cu un portofoliu variat de produse exclusive de asigurare pentru companii, in special pentru cele care activeaza in noile industrii ale momentului (de exemplu in IT sau comert online), Leader Team este solicitata de tot mai multe companii din Europa. Astfel, pana in prezent, brokerul a incheiat/intermediat polite de asigurare de nisa pentru companii care opereaza in state precum Polonia, Cehia, Croatia, Olanda, Portugalia, Spania, Lituania, Estonia, Letonia, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Irlanda si Suedia.

Ca urmare a gradului inalt de creativitate si de inovare a produselor oferite, Leader Team a primit, recent, distinctia de “Brokerul de asigurari al anului 2021”, in cadrul premiilor ,,Innovation Awards” acordate de Corporate LiveWire din UK. Este pentru a doua oara in ultimele 12 luni cand performanta Leader Team Broker este recunoscuta si la nivel international, dupa mai multe distinctii primite de-a lungul anilor din partea celor mai prestigioase publicatii economice romanesti.

Companiile din orice industrie de pe tot teritoriul Uniunii Europene pot apela la Leader Team pentru consultanta in asigurari, brokerul punandu-le la dispozitie produse variate de pe piata Lloyd’s cum ar fi: raspundere profesionala, raspundere generala, raspunderea producatorului si a produsului, raspunderea directorilor (D&O/Management liability), sanatate precum si polite Cyber, Crime (BBB) sau Cargo.

 

Ce produse ofera Leader Team Broker companiilor din UE

De exemplu, pentru companiile care activeaza in domeniul IT&C, Leader Team Broker a creionat, impreuna cu partenerii sai de pe piata Lloyd’s un produs specific, ce este in prezent la mare cautare in Europa. Produsul inovativ de asigurare contine o polita de raspundere profesionala – Professional Indemnity Insurance, General/Public Liability si Cyber, iar preturile pornesc de la 550 de euro.

De asemenea, incepand cu aceasta vara, Leader Team are in portofoliu un produs si pentru comerciantii care lucreaza in industria de e-commerce. Platforma Amazon a impus partenerilor de business sa incheie o asigurare de raspundere a produsului pe o limita de 1 milion de dolari, cu acoperire inclusiv in SUA si Canada si cu o fransiza nu mai mare de 10.000 de dolari.

In consecinta, Leader Team Broker a introdus in portofoliul sau, un produs strategic pentru Europa, Asigurarea de raspundere produs Amazon Seller (FBA) Insurance, o polita speciala pentru companiile din Europa care vand produse online pe aceasta platform.

Produsul Leader Team, dezvoltat impreuna cu partenerii de pe piata Lloyd’s, indeplineste toate criteriile impuse de Amazon si poate fi livrat comerciantilor de pe intreg teritoriul Uniunii Europene, care isi vand produsele prin intermediul retelei de retail americane. Pana in prezent, Leader Team Broker a incheiat contracte pentru Asigurarea de raspundere contractuala Amazon cu companii din peste 15 tari din UE.

Leader Team Broker este primul jucator de pe piata asigurarilor din Romania care a lansat iDoctor, un program integrat de servicii medicale nationale si internationale, personalizat, care poate fi accesat atat de persoanele fizice, cat si de companii (employee benefits)- nationale sau internationale, pentru a-si asigura angajatii.

Prin iDoctor, Leader Team propune un pachet de asigurare care cuprinde cele mai diverse servicii medicale private, atat din Romania, cat si din orice tara din lume. iDoctor este un concept care a revolutionat piata asigurarilor medicale si vine in sprijinul tuturor celor care doresc o asigurare de sanatate personalizata in functie de nevoile si de profilul fiecaruia.

Leader Team Broker combina produsele de asigurare cu tehnologia si inteligenta artificiala si a fost intotdeauna cu un pas inainte si permanent conectata la pietele internationale, unde analizeaza fiecare risc posibil, creand produse de asigurare in premiera, pe care companiile se pot baza. Este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai inovative companii de brokeraj din Romania, cu produse unice – cum ar fi asigurarea de Cyber insurance, dar si cu alte produse de asigurare inovative pentru industrii ca cea IT (inclusiv criptomonede), aviatie, industria navala, energie si sanatate. Compania poate inova, crea si adapta, impreuna cu parteneri internationali de pe piata Lloyd’s, programe de asigurare care acopera cele mai noi si neasteptate riscuri din lumea afacerilor.