Leader Team Broker oferă asigurări pentru companii din 15 țări europene. Ce produse vinde la nivel internațional

Compania Leader Team Broker, unul dintre cei mai inovatori brokeri de asigurări din România, prezentă de 15 ani pe piața din România este prezentă și în 15 țări europene, prin produsele de asigurare și serviciile de nișă  pe care le oferă firmelor din Uniunea Europeană care au prezență internațională.

Pentru că vine cu un portofoliu variat de produse exclusive de asigurare pentru companii, în special pentru cele care activează în noile industrii ale momentului (de exemplu în IT sau comerț online), Leader Team este solicitată de tot mai multe companii din Europa. Astfel, până în prezent, brokerul a încheiat/intermediat polițe de asigurare de nișă pentru companii care operează în state precum Polonia, Cehia, Croația, Olanda, Portugalia, Spania, Lituania, Estonia, Letonia, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Irlanda și Suedia.

Ca urmare a gradului înalt de creativitate și de inovare a produselor oferite, Leader Team a primit, recent, distincția de ”Brokerul de asigurări al anului 2021”, în cadrul premiilor „Innovation Awards” acordate de Corporate LiveWire din UK. Este pentru a doua oară în ultimele 12 luni când performanța Leader Team Broker este recunoscută și la nivel internațional, după mai multe distincții primite de-a lungul anilor din partea celor mai prestigioase publicații economice românești.

Companiile din orice industrie de pe tot teritoriul Uniunii Europene pot apela la Leader Team pentru consultanță în asigurări, brokerul punându-le la dispoziție produse variate de pe piața Lloyd’s cum ar fi: răspundere profesională, răspundere generală, răspunderea producătorului și a produsului, răspunderea directorilor (D&O/Management liability), sanatate precum și polițe Cyber, Crime (BBB) sau Cargo.

 

Ce produse oferă Leader Team Broker companiilor din UE

De exemplu, pentru companiile care activează în domeniul IT&C, Leader Team Broker a creionat, împreună cu partenerii săi de pe piața Lloyd’s un produs specific, ce este în prezent la mare căutare în Europa. Produsul inovativ de asigurare conține o poliță de răspundere profesională – Professional Indemnity Insurance, General/Public Liability si Cyber, iar prețurile pornesc de la 550 de euro.

De asemenea, începând cu această vară, Leader Team are în portofoliu un produs și pentru comerciantii care lucrează în industria de e-commerce. Platforma Amazon a impus partenerilor de business să încheie o asigurare de răspundere a produsului pe o limită de 1 milion de dolari, cu acoperire inclusiv în SUA și Canada și cu o franșiză nu mai mare de 10.000 de dolari.

În consecință, Leader Team Broker a introdus in portofoliul sau, un produs strategic pentru Europa, Asigurarea de raspundere produs Amazon Seller (FBA) Insurance, o poliță speciala pentru companiile din Europa care vând produse online pe aceasta platform.

Produsul Leader Team, dezvoltat împreună cu partenerii de pe piața Lloyd’s, îndeplinește toate criteriile impuse de Amazon si poate fi livrat comercianților de pe întreg teritoriul Uniunii Europene, care își vând produsele prin intermediul rețelei de retail americane. Până în prezent, Leader Team Broker a încheiat contracte pentru Asigurarea de răspundere contractuală Amazon cu companii din peste 15 tari din UE.

Leader Team Broker este primul jucător de pe piața asigurărilor din România care a lansat iDoctor, un program integrat de servicii medicale naționale și internaționale, personalizat, care poate fi accesat atât de persoanele fizice, cât și de companii (employee benefits)- naționale sau internaționale, pentru a-și asigura angajații.

Prin iDoctor, Leader Team propune un pachet de asigurare care cuprinde cele mai diverse servicii medicale private, atât din România, cât și din orice țară din lume. iDoctor este un concept care a revoluționat piața asigurărilor medicale și vine în sprijinul tuturor celor care doresc o asigurare de sănătate personalizată în functie de nevoile și de profilul fiecăruia.

Leader Team Broker combină produsele de asigurare cu tehnologia și inteligența artificială și a fost întotdeauna cu un pas înainte și permanent conectată la piețele internationale, unde analizează fiecare risc posibil, creând produse de asigurare în premieră, pe care companiile se pot baza. Este recunoscută ca fiind una dintre cele mai inovative companii de brokeraj din România, cu produse unice – cum ar fi asigurarea de Cyber insurance, dar și cu alte produse de asigurare inovative pentru industrii ca cea IT (inclusiv criptomonede), aviație, industria navala, energie și sănătate. Compania poate inova, crea și adapta, împreună cu parteneri internaționali de pe piața Lloyd’s, programe de asigurare care acoperă cele mai noi și neașteptate riscuri din lumea afacerilor.